23-11-06

Bill Gates

Bill Gates houdt zich niet alleen bezig met computers en monopolyposities, nee, Bill Gates profileert zich steeds meer en meer als promotor van goede gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. De geestelijke vader van Microsoft, tevens rijkste man ter wereld, lijkt zich in toenemende mate bezorgd te maken om de hoge bevolkingsgroei en de voortschrijdende Aidsepidemie in ontwikkelingslanden. Via een door hemzelf opgerichte stichting geeft Gates jaarlijks vele miljoenen dollars uit aan projecten.

Hij heeft het natuurlijk gemakkelijker dan iemand anders, want Bill Gates mag gedurende 100 jaar dagelijks 3 miljoen dollar opdoen vooraleer zijn geld zal op zijn.

19:16 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Respect Bill Gates, dat is nu een een man waarvoor ik respect heb. Hij mag de rijkste man van de wereld zijn, ik vind dat hij dat verdient. Door hem draait op mijn computer Windows XP, typ ik een brief in MS Word, chat ik via Windows Live Messenger en surf ik via Internet Explorer naar Janices blog ;).

Ik ben dan ook zeer blij dat hij zijn geld voor een groot deel in het goede doel stopt. Volgend jaar zal hij zelfs uit zijn bedrijf, Microsoft, stappen om zich volledig toe te leggen op zijn organisatie.

Gepost door: MediaFlandria | 24-11-06

Misschien Misschien denken zijn concurrenten daar anders over.
Maar het is waar. De programma's waarmee we bijna allemaal werken zijn heel goed, maar ook heel duur. Misschien zou hij daar ook wel iets kunnen aan doen, zodat het gebruik van een PC voor iedereen haalbaar is. Ook voor de minder bedeelden.

Gepost door: Janice | 25-11-06

Microsoft Dat is wel waar, computerprogramma's zoals MS Office zijn ongelofelijk duur. Maar ik denk dan ook wel dat het maken van deze programma's ongelofelijk duur is.
Ik vind de 'Internet Voor Iedereen'-campagne wel een goed initiatief, maar naar het schijnt kent ze niet al te veel succes. Dat is eigenlijk wel jammer

Gepost door: MediaFlandria | 26-11-06

Vraag hoe was het jeugd van bill gatess....

Gepost door: esma | 04-11-08

hoe was het jeugd van bill gatess.....moslimvrij !!

Gepost door: lowieke staal | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.