30-11-06

De Decker stapt naar het N-VA

www

Persoonlijk ben ik daar niet rouwig om. Hij is veel te zelfingenomen en tegenover vrouwen kan hij al helemaal niet normaal doen. De laatste keer dat ik De Decker hoorde spreken was in de Vlaams Nationale Debatclub in Edegem. Behalve het tentoon spreiden van wat narcistische trekjes deed hij een lange uitval naar de joden en Israël. Zo erg zelfs dat het soms heel erg stil werd in de zaal. Je kon een muis horen lopen.

Zoveel haat? Waar haalt hij zijn informatie vandaan? Na een paar opzoekingen vond ik het antwoord. Enkele jaren geleden is De Decker samen met Van Quickenborn terroristenleiders gaan opzoeken in Palestina en Libanon. Respectievelijk Hamas en Hezbollahleiders. En hoe hebben ze die gevonden? Door niemand minder dat Abou Jahjah. Ja, dezelfde Abou Jahjah die het, noch hier noch in Nederland, kon waarmaken, ondanks zijn Saoudische geldschieters en zijn Syrische raadgevers.

Maar de toon in ons land werd gezet. Het Israël-bashen gaat tot op de dag van vandaag verder. Ook al verbergen de terroristen van Hamas en Hezbollah zich opzettelijk tussen de burgerbevolking, elke reactie op de aanvallen van deze nazistisch geïnspireerde terroristen wordt hier gezien als joodse agressie die vooral terugslaan met ongelijke wapens. Nochtans beschikken deze terroristische organisaties over de allernieuwste oorlogsapparatuur. Zij zijn waarschijnlijk beter uitgerust dan het belgische leger.
Voor Hamas zijn niet enkel kinderlevens van hun vijand maar ook die van hun eigen kinderen niets waard. Golda Meir zei het al eerder: “We zullen enkel vrede met de Arabieren kunnen maken wanneer zij meer van hun kinderen zullen houden dan dat zij ons haten”

Een aantal jaren geleden interviewde de Nieuwe Gazet Van Quickenborn hierover en hij verdedigde Jahjah door te zeggen: “Het enige wat Jahjah deed was een aantal slachtoffers opvangen en bij hem laten logeren, alsook financiële middelen van sympathisanten uit Egypte en andere moslimlanden ter beschikking stellen (van deze terroristen) om de kosten te betalen. Jahjah hielp hen dan ook om een betere advokaat te zoeken.
Saoudi-Arabië die zelf een muur wil gaan bouwen om illegale vluchtelingen buiten het land te houden, maar wel grote sommen geld overmaakt om ze hier op te vangen vind ik toch wel verdacht. Geen wonder dat er bij elke aanslag nieuwe ‘Belgen’ betrokken waren.

Dat Jahjah niet alles wat hij deed kon bekostigen van zijn ‘stempelgeld’ zou zelfs een De Decker aan het denken moeten zetten. Maar blijkbaar heeft hij heel wat overredingskracht. Hij heeft het zover gekregen dat Vlaams minister van Buitenlands Beleid Geert Bourgeois (N-VA) 150.000 euro steun geeft aan de Vlaamse ngo Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking (FOS) voor noodhulp in de Palestijnse gebieden.


Hamas salute
Ik vraag mij af of De Decker ook de Hamas-groet brengt?

Blijkbaar heeft de CD&V ook haar eigen mening over De Decker. Vandaag werd het kartel CD&V - N-VA opgeblazen.
Wij moeten hen zeker een bedanking sturen, want zonder dit kartel wordt het Vlaams Belang bij de volgende verkiezingen in mei 2007 dé grootste partij in Vlaanderen.

13:34 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Jean Marie Je mag zeggen wat je wilt, maar Jean-Marie brengt toch maar leven in de paarse brouwerij! Ambiance!

Gepost door: Metten | 01-12-06

whoooo, het zou toch allemaal zoveel beter zijn als Vlaams Belang de grootste partij in Vlaanderen zou zijn..

Gepost door: ali limburger | 08-12-06

De commentaren zijn gesloten.