13-12-06

Fanatiekelingen

Borgerhout heeft nu haar eigen 'Abou Hamza' beter gekend als de Londense 'captain Hook'. De fanatieke imam die vorig jaar werd opgepakt voor het ophitsen en opleiden van jonge moslims voor de heilige Jihad tegen het Westen.

In Borgerhout wou de Marokkaanse groep MOUSSEM optreden met muziek en dans in de zaal Roma die ervoor gekend staat nauw samen te werken met de Federatie van Marokkaanse verenigingen.

Tarik en de zijnen (fanatieke mannen met baarden in moslimklederdracht) vinden echter muziek des duivels en vielen de zaal Roma aan.
Buiten stonden anderen te wachten op de 'jongeren' die de voorstelling wilden bijwonen en namen hun ingangsticketten af.

De gebaarde fanatiekeling 'wil, onder goedkeuring van de lokale imam, terug naar de zuivere islam' en dan moeten alle Borgerhoutse Marokkanen daar blijkbaar toe gedwongen worden?
Naar het schijnt is hij 'onlangs bekeerd tot de islam'. Heeft hij zijn islamscholing gekregen in de kampen van Afghanistan of Syrië?
Het is nu aan Patrick Janssens om via zijn verkozen Marokkaanse socialisten die halve garen duidelijk te maken dat we in een vrij land leven. Dat muziek niet 'des duivels' is en dat protesteren mét geweld - intimideren, ticketjes afnemen, kloppen en slaan hier NIET kan!!!

Het is een gekend figuur in Borgerhout, waar de meisjes zich aan ergeren maar de jongens naar opkijken.
Zéér verontrustend en er moet zo snel mogelijk worden ingegrepen.
Fanatieke moslims horen hier helemaal niet thuis. En dat geldt ook voor de imam die ermee akkoord gaat.

02:11 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Er is een simpele oplossing voor , die persoon gewoon terug sturen van waar hij komt dat hij daar wat de baas gaat spelen maar hier heeft hij zich aan te passen aan de wetten die hier gelden.
Groetjes

Gepost door: Etienne | 13-12-06

gij stemt voor het vlaams belang<>

Gepost door: oeglaboegla | 13-12-06

??? Meer nog, ik ben mandataris in Borgerhout en daarom wil ik geen extremisten in mijn district.

Wij eisen dat diegenen die hier willen leven zich aanpassen en assimileren. Dan kunnen we gebaarde Taliban en islamnazistische imams missen als de pest.

Gepost door: Janice | 13-12-06

Fanatiekelingen In Villa politica deze middag heeft Patje al zalvende woorden gesproken, zo in de trant van het mag wel niet, en het kan ook niet maar zo erg is het nu ook weer niet.

Gepost door: Metten | 13-12-06

Patje Dat zal wel. Hij ligt onder de knoet van zijn kiesvee.
Zonder hen had hij niet zoveel stemmen gehad, dus mogen ze een beetje terroriseren in Antwerpen.

En zoals ik gisteren een socialist en werknemer ABVV hoorde zeggen, "Wij moeten ons daar niet mee moeien want 't is toch maar onder hen.

Dus ambras maken tegen een Marokkaan mag alleen als je ook Marokkaan bent, ook al doet die andere misschien heel erg z'n best om in te burgeren.

Gepost door: Janice | 14-12-06

De commentaren zijn gesloten.