13-12-06

Werknemers Turkish Airlines offeren kameel

Kameel-21

Onderhoudstechnici van de Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines hebben een kameel geofferd op het vliegveld van Istanbul. Ze wilden een geslaagde opdracht vieren. Vliegtuigen waren eerder klaar dan volgens het schema nodig was.

De maatschappij heeft de baas van de technici hangende een onderzoek naar de praktijken geschorst, maakte Turkish Airlines woensdag bekend. Kranten in Turkije kwamen woensdag met foto's van het dier voor en na de slacht. Volgens Hurriyet gingen de technici met 700 kilo aan kamelenvlees naar huis.

Gelukkig maar dat Europa door heeft dat Turkije hen voor de gek houdt door de zogenaamde ‘toegeving’ om op het door hen bezette Cyprus één luchthaven en één zeehaven open te stellen voor goederen uit (Grieks) Cyprus.
Indien ze willen laten zien dat ze het menen zouden ze beter de in 1976 duizenden neergestreken militairen en bezetters terug naar huis sturen.

In ieder geval bewijst het offeren van een kameel na een geslaagde job niet echt op een aangepast Europees gedrag en zijn ze behalve dat nog bijlange niet klaar om tot de EU toe te treden. Een niet Europees land zal trouwens nooit klaar zijn.
Bovendien herhaal ik hier even wat Sarkozy al zo mooi zei en ik het volledig mee eens ben...’Europa houdt op waar de islam begint”.

23:53 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik heb gisteren tussen pot en pint horen beweren dat een vrouwelijke kemel (kameel) 2 bulten zou hebben, een mannelijke kameel (dromedaris) zou 1 bult hebben en een holebikemel zou 3 bulten hebben.
is dat waar of zou dat een politiek-correcte kwakkel zijn ?

Gepost door: Dirk Van Dessel | 18-12-06

Kemel met drie bulten... 't Zou kunnen. Ik verschiet van niks meer.

Gepost door: Janice | 19-12-06

rara wat praat je dom over turkij ik mol je

Gepost door: oguzhan | 15-07-07

De commentaren zijn gesloten.