19-12-06

Kerstmarkt in Antwerpen

img-79Zoals ik eerder liet weten ben ik gisteravond na de districtsraad en de afscheidsreceptie in Borgerhout naar de kerstmarkt in Antwerpen geweest.
Na de kerstmarkt van Straatsburg en Colmar vorige week was dit wel een afknapper, je vindt op de Grote Markt niets anders dan drank en vettige worsten.
Ook de ijspiste lag er verlaten bij...

Misschien moeten we het bestuur van Antwerpen eens naar Straatsburg sturen om te weten hoe een kerstmarkt er zou moeten uitzien om volk te trekken?

aert.GvA 1610 066

Het was natuurlijk best wel leuk om er met een aantal vrienden wat glühwein te drinken, maar een echte kerstmarkt kon je het werkelijk niet noemen.

En zoals ik al elke keer heb meegemaakt wanneer Filip Dewinter erbij is, gaan vreemdelingen gewoon uit de bol wanneer ze hem zien. Gisteren was het een grappige Thai die we al van drankjes hadden voorzien. Hij kreeg bijna een toeval wanneer Filip Dewinter bij ons kwam. Hij liep op hem toe, omhelsde hem en riep "Oh mistel Dewintel, mistel Dewintel, you are always vely collect, vely collect. Others no collect."
't Ja, als hij het ook al weet!!!
Wel... in ieder geval, ik denk vanaf het ogenblik dat hij legaal in ons land is, hij waarschijnlijk één van onze volgende kiezers zal worden.

17:23 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.