26-12-06

In Engeland zijn ze helemaal gek geworden.

_burka_31195h

Gesluierde moslima houdt tv-kersttoespraak

LONDEN - Een compleet gesluierde en naar verluidt islamitische vrouw heeft de kersttoespraak van de Britse commerciële zender Channel 4 uitgesproken.

Ze legde daarbij uit waarom ze volledig gesluierd gaat en riep op tot tolerantie. (???)

De kerstboodschap van de islamitische lerares Khadija Ravat zag de zender als een bijdrage aan een betere verstandhouding tussen de religies. Channel 4 komt al ruim tien jaar met een alternatief voor de officiële kersttoespraak van koningin Elizabeth II op eerste kerstdag en precies op hetzelfde moment als de officiële kersttoespraak tot de Britten.

Channel 4 liet eerder onder anderen de joodse komiek Sancha Baron Cohen (Borat) en wijlen homo-icoon Quentin Crisp met de queen wedijveren, zo meldden Britse media afgelopen week.

Bekeerd

Khadijah Ravat draagt naar eigen zeggen de enkel de ogen zichtbaar latende nikab omdat ze zich er juist beter door voelt. We worden als onderdrukt gezien maar ik voel me bevrijd sinds de sluier draag, aldus de spreekster.

Zij is circa tien jaar geleden tot de islam bekeerd en naar eigen zeggen een achterkleindochter van een vrouw die begin 20e eeuw als 'suffragette' actie voerde voor de rechten van vrouwen in het Verenigd koninkrijk. Ze riep op tot verdraagzaamheid.

(ANP)

18:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het beste moet nog komen ... Dat is een uitspraak van mijn burgemeester, de man in Onderlijf en, zoals het gerucht circuleert, momenteel vrij actief mét het onderlijf. Wat hem overigens gegund is.

Zonet op onze Vurige Rode Staatszender en ook op die van de Vlaamse Tamme Matroesjkazender, twee lamento-items over de "verwarring" in de moslimwereld n.a.v. het offerfeest, of de bestialiteitendag voor de beschaafde mensen onder ons. Gemist ? 't Is niks, ik zal het vertellen.

Moeten ze nu honderdduizenden schapen de keel oversnijden op 30 of 31 december ? Wat vervelend, zeg. En onze journalisten die anders als het over Filip Dewinter gaat of zijn ellendige partij, hun smerigste smikkels opzetten, keken nu sip, vol medeleven en begrip voor al die arme islamisten die de wanhoop nabij zijn, want hun middeleeuwse voorschriften worden anders geïnterpreteerd in Saoedie-Arabië dan hier of in Turkije. Enfin, ambras bij de tsjoek-tsjoeken, en we weten allemaal ze zijn licht ontvlambaar en sommigen zelfs ontplofbaar.

Gelukkig werden er ook beelden getoond van enkele lachende jongeren (u kent ze, de bruine zonnekinderen, die tateren en kwetteren op bus en tram tot er al eens een medepassagier steendood valt) die een schaap vasthadden en vriendelijk simuleerden wat ze er mee van plan waren. Vrolijke, toffe, amicale mensen, dat zijn het ! Mijn vrouw glimlachte me minzaam toe : het is hier goed wonen, hé, manlief, zei ze terwijl ze de tralie van haar boerka oplichtte om wat muntthee te slurpen. (Straks moet ik ze weer wat bijkloppen, ik moet niets van die vertrouwelijkheid.)

Men doet net of België, na de staatsgreep van vorige week en de vlucht van Bert Bibber, ten tweeden male getroffen wordt door een calamiteit van wereldorde. Precies alsof er in Charleroi een socialistisch mandataris ontdekt is, die nog nooit in de kas heeft gezeten. Dat is ook wereldnieuws.

Nu in Groot Brittannië bakken ze het ook bruin, om de politiek correcte terminologie te respecteren. Ik was deze zomer in Londen en het viel op hoe veel van die madammen in stemmig zwart met smoelsluier we daar zagen rondwandelen. Ik dacht nog dat er een begrafenis was van een Beroemde Tsjoek Tsjoek, maar dat was niet het geval, fluisterde iemand me in. Da's hier elke dag zo. Londen lijkt wel Islamabad.

En de Britten met Tony and Cherry Blair zijn nog even wat meer poco dan wij. Tot je even doorzakt in de pub met hun onderdanen : als ze merken dat jij als "continental" de zaken bij hun naam durft noemen, komen ze ook los.

The best has still to happen, citeerde ik mijn Lord Mayor. Ik heb er wel bij gezegd, jullie burgervader draagt een net donker pak en een mooie ketting, die van ons steken wij in een onderlijfje en de ketting die geven we aan de Vetten Os. En binnenkort aan het Vette Schaap, want we gaan de zaak overgeven. We zijn toch failliet.

Gepost door: Ray de Bouvre | 26-12-06

Knettergek Dat mens is knettergek!!!!!

Gepost door: Truder | 26-12-06

De commentaren zijn gesloten.