09-01-07

Knoeiboel in Antwerpen

Zoals het meestal gaat in dit land, worden eerst wegenwerken uitgevoerd en pas daarna nagedacht. Het Antwerpse stadsbestuur heeft samen met De Lijn, de politie en het Vlaams gewest aan tafel gezeten om te kijken wat ze kunnen verbeteren aan de slechte verkeersverhoudingen aan het Koningin Astridplein en omliggende straten.

Er gaan nu meer zebrapaden en meer verkeerslichten komen. Men wil ook de fietsers en de voetgangers afschermen met Taxushagen en hekken. Dus binnenkort staat er waarschijnlijk een ‘dodelijk incident’ in uw krant te lezen over kinderen die een stukje Taxus in de mond hebben gestoken. Taxus is namelijk één van de meest giftige planten die men zich kan indenken. Om een voorbeeld te geven, wanneer een koe of een paard Taxus eet, valt het ter plaatse dood neer.

Verder wil men de verkeerssituatie met trams en bussen langs opzij duidelijk maken aan de zwakke weggebruikers en denkt men er ook aan om van de Carnotstraat een éénrichtingsstraat te maken. Wat voor sommigen zal betekenen dat ze een half uur langer mogen omrijden vooraleer ze op hun bestemming zullen aankomen.

Terwijl het simpel zou kunnen zijn weigeren de stad, de Lijn en het Vlaams gewest hun verantwoordelijkheid op te nemen en beschuldigen ze liever elkaar.
Alles wat ze moeten doen is ervoor zorgen dat de verkeerslichten op elkaar zijn afgesteld. En als ze echt niet weten hoe dat moet, moeten ze maar een specialist uit het buitenland erbij halen. Wanneer in veel grotere en drukkere buitenlandse steden dan in Antwerpen alles gesmeerd loopt, dan wil dat zeggen dat wij hier knoeiers hebben die hun job niet naar behoren kunnen uitvoeren.

12:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Generaal Carnot Die Carnot was een Franse generaal die onder de Sansculotten een schrikbewind uitvoerdeWaar in de wereld gedenkt men in een naam een histirsche onderdrukker van het volk dan in Anvers?
Zolang er een Carnotstraat zal zijn is Anvers een symbool van de bezetter.
Kijk eens na wat die vent allemaal uitgestoken heeft.

Gepost door: Lex Co | 16-04-07

De commentaren zijn gesloten.