11-01-07

First Muslim elected to Congress.

book2 (Small)

In de Verenigde Staten (Minnesota) werd voor de eerste keer een moslim verkozen voor ‘Congress’ voor de democraten (links).
Hij noemt zich Keith Ellisonn maar zijn echte naam is Keith Hakim Ellison Muhammad.
Elke verkozene in de VS legt zijn eed af met de hand op de bijbel. Keith Hakim Ellison Muhammad verkoos zijn eed af te leggen met zijn hand op de koran. Volgens Brigitte Gabriel, een Libanese vluchtelinge voor de islam, kan dit niet. Want in de koran staat dat een moslim mag liegen tegen ongelovigen.

De laatste tijd zijn er wel meer zaken die aangeklaagd worden door de Amerikanen. Zo werd onlangs een fanatieke imam, Fawaz Damrah, uitgezet en gerepatrieerd naar Palestina nadat hij haat predikte vanuit de moskee. Ook CAIR, (Council on American-Islamic Relations ) een soort ‘moslimexecutieve’ maar in Amerika beschouwd als Hamas voortroepen, staan onder vuur.
Niet alleen blank Amerika verzet zich tegen de religie van haat, maar vooral diegenen die nog racistischer bejegend worden door moslims dan de blanken, namelijk de Afro-Americans.
Als uw Engels goed is, bekijk deze film, waar o.a. een vorrmalige terrorist uitleg geeft over de leden van CAIR en de hardrockgroep Stuck Mojo zingt: KLIK HIER Als uw Engels niet goed genoeg is, bekijk hem dan twee keer.

18:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Moslim Inderdaad ongelooflijk.
Er staan ons nog nare gebeurtenissen te wachten,zowel actie als reactie.Wij kunnen onze kinderen dát niet aandoen.
btw : toffe rockband die Stuck Mojo !

Gepost door: Ruzgar | 12-01-07

Islam Ik zou zeggen: Open Uw ogen vóór de islam ze sluit!

Gepost door: Metten | 12-01-07

SOSWATCH gaat verhuizen. Zoals u allemaal al weet lag soswatch onder vuur vanuit linkse hoek (hoe kan het ook anders). Wel we gaan verhuizen naar een stek waar ze niet zo snel aan kunnen als bij Belgacom. http://soswatch.typepad.com is het nieuwe adres.

Gepost door: Godfried | 13-01-07

Bekijk deze sites eens Janice:

http://www.unitedamericancommittee.org/

http://www.thereligionofpeace.com/

Warm aanbevolen.


Gepost door: Philip Mertens | 21-01-07

Interessant In Engeland zijn ze helemaal gek geworden dat ze dit toelaten.

A SMOKER was refused cigarettes at a Cambridge store because the Muslim shop assistant said it was against her religion to sell tobacco.

Geen wonder..de eindejaarstoespraak werd ook gedaan door een vrouw waarvan enkel de ogen zichtbaar waren...

Onbegrijpelijk dat wij onze westerse cultuur zomaar laten domineren door een voor ons totaal vreemde en ondemocratische religie.

Gepost door: Janice | 21-01-07

De commentaren zijn gesloten.