15-01-07

Installatie districtsraad Borgerhout

Morgenavond is het zover. Dan wordt de districtsraad van Borgerhout geïnstalleerd.
Maar vooraleer ik mijn eed afleg (en gelukkig is dat stukje van de koning weggelaten, want dat zou ik nooit gezegd hebben..) dus, vooraf doen wij een actie om te protesteren tegen de boycot van onze partij die men altijd weer graag in het extremistische hoekje zet, vooral om links aan de macht te houden en een unitair België te kunnen handhaven.

Wij hopen op een grote samenkomst van alle leden en sympathisanten om ons te steunen in onze 'vreedzame' strijd tegen de huidige dictatuur. Een dictatuur die ons het zwijgen oplegt, de vrije meningsuiting aan banden legt en mensen uitsluit vanwege een politieke overtuiging.

Wij zijn geen extremisten. Voor extremisten is men bang, voor ons niet, want wij worden behandeld als derderangsburgers zonder rechten, alleen maar plichten. Diegenen waar men bang voor is zijn meestal straffeloos. En dan heb ik het niet over sommige allochtonen, maar over het koningshuis en de Siciliaanse maffia van de PS waar de omerta heilig is.

Als pas verkozen voorzitster van de afdeling Borgerhout, hoop ik in de toekomst, met de steun van onze leden en sympathisanten, nog meer acties te kunnen ondernemen.

13:46 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Districtsraad Toch een welgemeende proficiat Janice!

Gepost door: Metten | 15-01-07

Districtsraad Van mij, van hetzelfde.
Want op die van Het Vlaams Belang kunnen we rekenen.

blog.seniorennet.be/angeltjes/

Gepost door: Ray de Bouvre | 15-01-07

Hoe laat is die actie?

Gepost door: Jef van 't frituur | 15-01-07

Actie Bedankt!!

De actie begint om halfacht. Hoe meer volk hoe liever.

Gepost door: Janice | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.