15-01-07

Vlaams Belang in Hoboken

Het Vlaams Belang Hoboken zegt dat de speeltijd voorbij is en roept de CD&V/N-VA en VLD op om een bestuursakkoord en meerderheid voor het district Hoboken te maken. Maar zelfs zonder die twee partijen groeit de kans voor het Vlaams Belang om daar haar democratisch recht om mee te besturen op te eisen.

In tegenstelling met een gemeenteraad, moeten een districtsburgemeester of de schepenen geen meerderheid achter zich scharen. De PvdA, die nog steeds teder over vadertje Stalin praat en de méér dan 30 miljoen moorden in Rusland blijft ontkennen blijft voor de politiek correcte partijen SP.A/Spirit, CD&V/N-VA en VLD nog steeds de enige ’aanvaardbare’ optie om mee samen te werken.

Wanneer zij zich bij de officiële aanstelling van het districtsbestuur op 26 januari onthouden of tegenstemmen, zal het Vlaams Belang het districtsburgemeesterschap en een aantal schepenen opeisen. Want dan heeft onze partij daar de meeste stemmen.

13:17 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

HEEFT MEN HET NOG NIET BEGREPEN? De verkiezingsuitslag van 8 oktober in Hoboken werd VERVALST!
Niet waar!
ZEKER!
Ze hebben het alleen lomp gespeeld, nog niet genoeg vervalst!
En nu zitten ze met de gevolgen!
Nu zien we ook hoe SUPERLAF spa+aanhangsel is, maar ook hoe laf CD&v(met kleinev!), Nva(met kleine v!), vld (allesd klein!) en de groentjes zijn.Zijn die er nog?
Ik krijg bijna respect voor de pvda (klein MAAR fijn!) die zich niet laten doen door die bende kommedianten!
Gaston Bergmans is daarbij vergeleken ne snotneus!
En de Hobokenaar: die laat zich doen en betaalt belastingen en zit tot 2010 in de vuiligheid (zie maar eens aan de Sint-Bernardse steenweg.Toch nog 1 lichtpunt (als het goedf is, zeggen we het ook!): aan het marokkaans consulaat steekt de vlag uit!

Gepost door: UDO | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.