16-01-07

Allochtoon dient klacht in tegen Verhofstadt

U hebt het allemaal wel al gelezen in de krant, want deze keer vonden ze het helemaal niet erg om een allochtoon bij naam te noemen. Abdelani Sarrokh mocht niet binnen in een Gentse nachtclub en zijn vriendin wel. Deze allochtoon voelde zich echter meteen ‘gediscrimineerd’ en sprak over racisme vanwege zijn donkere huidskleur. Hij wil nu dat de antidiscriminatiewet wordt uitgevoerd via spionnen i.p.v. deurwaarders of andere bevoegde personen.

De Gentse ‘Culture Club’ heeft blijkbaar kledingsvoorschriften, en het kan best zijn dat iedereen die daar niet aan voldoet niet binnen mag. Mijn echtgenoot werd ook al ooit geweigerd omdat hij geen ‘plastron’ droeg. Heeft hij een klacht ingediend? Nee toch!

Allochtonen hebben nogal lange tenen, en voor hen is alles meteen ‘discriminatie’ en ‘racisme’. In dit geval ligt het wel iets moeilijker want Abdelani werd niet geweigerd door een inboorling, maar door een allochtone straathoekwerker bij de stad Gent.
Zijn al even allochtone advocaat beweert dat een geheim onderzoek naar het verleden van ‘het slachtoffer’ larie is, want dat het onderzoek afgesloten is. Abdelani werd weliswaar nooit bestraft, maar in zijn verleden zijn wel feiten vastgesteld die geseponeerd werden wegens ‘onvoldoende bewijzen’’...
Zo’n gevallen zijn er wel meer. Busincidentjes bijvoorbeeld.

Abdelani komt nu met foto in alle kranten en mag zijn zegje doen op tv en binnenkort zien we hem ongetwijfeld ergens op een lijst van Sp.a staan.

12:45 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Als ik met men vrouw een allochtoon cafe (vzw) binnenstap mag zij er ook niet in (een vrouw is immers minderwaardig) Waar zijn we in gods- of Allah's naam mee bezig ?

Gepost door: Danny | 16-01-07

EINDELIJK EEN VERSTANDIGE ALLOCHTOON! Zo zouden ze allemaal moeten zijn, toch!
Altijd maar zeggen dat VBers racisten zijn is maar een deel van de waarheid! ALLE VLAMINGEN zijn racisten! Dat ze het nu maar eens durven zeggen!
Beste bewijs: hoeveel hebben het lef om Arabisch te leren? Goed dat verhofstadt een klacht aan zijn k. krijgt, en Yvke Leterme, allemaal die polletiekers die eigenlijk wolfjes in schapenvacht zijn!
Beste allochtonen: LET OP U SAECK! (oudNederlands maar jullie verstaan het wel!)
Wordct vervolgd!

Gepost door: UDO | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.