24-01-07

Hoboken gegijzeld door extreem-links

SOS DEMOCRATIE: HOBOKEN GEGIJZELD DOOR EXTREEM-LINKS

KOM MEE PROTESTEREN TEGEN DE ONDEMOCRATISCHE GANG VAN ZAKEN IN HOBOKEN: VRIJDAG 26 JANUARI OM 18.30 UUR AAN HET DISTRICTSHUIS (Marneflaan)

In het district Hoboken komt er een minderheidsbestuur van SP.a-CD&V-N-VA-VLD waarbij gerekend wordt op de steun van de extreem-linkse PvdA.

Het is duidelijk dat het in standhouden van het cordon sanitaire helemaal niets te maken heeft met ideologie en principes. In Hoboken draaien de traditionele partijen er immers hun hand niet voor om om de facto in zee te gaan met het extreemlinkse PvdA. Een duidelijk revisionistische partij die nog steeds de weldaden van Mao, Stalin en andere massamoordenaars bejubelen.

Hoboken kan zich dus opmaken voor een extreemlinks bestuur. Het minderheidscollege dat nu in de steigers staat, laat zich immers gewillig voor de komende zes jaar gijzelen door de extreemlinkse PvdA. Elke maand zullen de leden van het minderheidscollege een knieval moeten maken voor Mie Branders en haar PvdA om zeer vriendelijk en braaf te vragen welke punten er die maand kunnen goedgekeurd worden.

Dat door het uitsluiten van de veruit grootste partij met maar liefst 41,3% van de stemmen en 10 van de 21 zetels, de democratie openlijk verkracht wordt, is blijkbaar voor SP.a, VLD en CD&V-N-VA geen probleem. In Hoboken wegen twee zetels blijkbaar zwaarder dan 10.

Mag ik jullie daarom aanstaande vrijdag 26 januari om 18.30 uur vragen om massaal aanwezig te zijn op de installatievergadering van de Hobokense districtsraad om te betogen tegen deze ondemocratische gang van zaken !!


Filip Dewinter

15:43 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

En de andere partijen maar roepen dat ze niet willen regeren met het ondemocratische Belang. Als het Vlaams Belang de meeste stemmen haalt zou het democratisch zijn dat ze mee besturen. Je kan je misschien niet vinden in hun gedachte maar kan je dat met de andere partijen wel??????

Gepost door: Danny | 24-01-07

De commentaren zijn gesloten.