21-02-07

Glimmend zwarte laarzen en gestrekte rechterarmen.

devos“Humor is een moeilijk vak. Zeker in de politiek”, schreef politicoloog Carl Devos, in een column voor het Nieuwsblad. Hij vond de drie aapjes die de traditionele partijen, doof, blind en stom voor de echte problemen van de Vlamingen moesten voorstellen, geen geslaagde grap.

Meer nog, hij vond het onfatsoenlijk.

Maar anderzijds...wie heeft van de ‘zogenaamde fatsoenlijke’ zijde, al ooit één woord van ons goed gevonden?
Laten we daarbij vooral niet uit het oog verliezen dat Devos een Spa'er is, nietwaar...en het 'vuil' komt meestal uit die hoek.

In ieder geval zullen de aapjes geen proces voeren om de affiches te laten verdwijnen omdat hun foto gebruikt werd door het Vlaams Belang, dat is toch al iets.
Nog nooit heb ik Devos horen zeggen dat de zogenaamde ‘respectabele partijen’ onfatsoenlijk waren tegenover het Vlaams Belang. Niet wanneer we werden uitgescholden voor ongedierte. En evenmin hoorde je Carl Devos toen het fameuze cordon sanitaire werd uitgevonden door de Trotskist, Jos Gysels.
En ook niet wanneer Tobback opriep om op ons ‘te kloppen’. Beide waren destijds nochtans betaalde krachten door Moskou ten tijde van de Sovjet Unie! Maar dat zal wel niet zo erg zijn als streven naar een onafhankelijk Vlaanderen.

En hebben we hem gehoord wanneer er een even ‘respectabele’ rechter werd gevonden, die voor een promotie het Vlaams Belang veroordeelde wegens (zogenaamd) racisme omdat zij als enige partij de kritiek niet schuwde? Zelfs al was de echte reden dat links enkel op die manier aan de macht zou kunnen blijven?

Over wie hier nu in feite ‘fatsoenlijk’ is, valt te discussiëren.

Tur-Gif

Hij schuwt de ‘perceptie' niet, want schrijft hij, “stel je voor dat een andere partij het beeld zou gebruiken van een bataljon marcherende, glimmend zwarte laarzen en opgeheven gestrekte armen, met daaronder in Gothisch Duits ‘Vlaams Belang’. We zouden het verwerpelijk vinden.”
Ondertussen had hij het toch maar lekker gezegd. En dat is inderdaad verwerpelijk en zeer laag bij de grond. Bovendien zou Carl Devos moeten weten, dat we nog nooit iets anders gehoord hebben dan dergelijke uiterst verwerpelijke praatjes.

Ik ben benieuwd of hij het even ‘onfatsoenlijk’ zal vinden wanneer Franstalige rechters op bevel van Onckelinx gaan beslissen of een Vlaamse separatistische partij al dan niet moet drooggelegd worden.

hizbollahsalute

De glimmende laarzen en gestrekte rechterarmen, meneer Devos, zijn nu net de vriendjes van uw rode kameraden. En laat het nu net diegenen zijn waar wij ons tegen verzetten! Maar dat zal u allicht wel weten, zeker?


bertjl2
Bertje Spirit brengt Hitlergroet en roept ondertussen schunnige praat naar NV-A'ers tijdens verkiezingscampagne.
Geen wonder dat hij zich beter voelt bij de Belgische Nationaal Socialisten van Sp.a.
Schrijft Carl Devos daarover??? NEE, natuurlijk niet!!!

02:25 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Dat was op de markt van Lier met Bert den bleiter

Gepost door: Andy | 21-02-07

Geslaagde actie! De drie aapjes campagne is een geslaagde actie. Laat ze maar op hun achterpoten gaan staan, men is blijkbaar het moment vergeten dat men 1 miljoen mensen, 1/4 van de stemgerechtigde bevolking, uitschold voor insecten.

Eigenlijk zou elke Vlaams Belanger die poster voor het raam moeten hangen!

Gepost door: Godfried Haltaf | 21-02-07

De commentaren zijn gesloten.