06-03-07

De verkiezingscampagne van Bart Debie begint op 15 maart

Bart DebieVorige week woensdag werden twee Antwerpse politie-inspecteurs tamelijk zwaar gewond toen zij hardhandig werden aangepakt door leden van een allochtoon gezin in Borgerhout.

De twee jonge inspecteurs boden zich aan in de Borgerhoutse Turckstraat aan de woning van het allochtone gezin B. om een huiszoeking uit te voeren.
Dat beviel de familieleden van het gezin B. helemaal niet en zij gingen de jonge inspecteurs te lijf.
De vrouwelijke inspecteur kreeg eerst slagen en stampen in de maag-en borststreek, en daarna probeerden ze haar te wurgen.
De mannelijke inspecteur mocht meerdere kopstoten, slagen en stampen incasseren.

Na de dringende bijstand van collega's konden de agressors opgepakt worden en werden ze voorgeleid bij het parket. Beide inspecteurs zijn minstens zeven dagen werkonbekwaam.

Enkele dagen later zei substituut Procureur-Generaal Ben Zajtman tijdens een assisenproces: "sommigen willen doen geloven dat de criminaliteit en het geweld daalt. In Antwerpen merk ik daar helemaal niets van".

Een gelijkaardig voorval gebeurde met het team van Bart Debie nu al iets meer dan vier jaar geleden. Maar zij lieten zich niet de kliniek inkloppen, zij hebben zich verdedigd. De Turkse misdadigers werden opgesloten maar dienden een klacht in tegen Bart Debie wegens (hoe kan het ook anders) racisme, mishandeling, geweldpleging, valse pv’s... kortom...het hele arsenaal uitvluchten dat criminele allochtonen aanhalen om hun gelijk te halen.

Bart Debie zal bij de volgende federale parlementsverkiezingen op de 10de plaats staan. Zijn proces (en tegelijk zijn campagne) begint echter op 15 maart. Ik bewonder zijn geloof in een rechtvaardige rechtspraak. Een rechtspraak door een justitieapparaat waarin ikzelf al lang geen vertrouwen meer heb.

Zelf schrijft hij op zijn website; “Mijn campagne begint op 15 maart. Ik zou zeggen : eindelijk !
Na vier jaar krijg ik nu eindelijk de kans om mij te verdedigen. Vier jaar lang in haast alle media beschuldigd worden van allerlei minder fraaie dingen zonder enige vorm van verdediging is niet prettig. Dat weegt op mezelf en mijn gezin....”

http://bartdebie.typepad.com/

Ik zal hem in ieder geval steunen. Ik ken hem nu al iets meer dan één jaar en beschouw hem en zijn familie als goede vrienden. Volgens mij is hij een heel correct en integer iemand die deze klacht, neergelegd door een paar criminelen die trouwens nog steeds in de gevangenis zitten, niet verdient.

01:42 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Waar PDR zijn vuil achterlaat moet geveegd worden. Wat ik dan bij deze heb gedaan.

Gepost door: Janice | 08-03-07

pdr de overspelige! PDR, u bent een uiterst tevreden spa lid omdat je niet anders meer kunt(marginale sukkel)
Bij de spa pakken ze alles binnen, vooral "soort", bewijze uw lidmaatschap, een rasictisch lelijk ventje, dat bij het Vb is buitengeschopt omwille van zijn racisme.

Euh, hoe zit dat met uw turks lief, twee vrouwen is bij nader nog steeds strafbaar.


Naar ik heb vernomen, waren ze daar in Turkey ook niet zo happy met u, de familie zag u niet zitten he.

... en gelijk hebben ze!


Euh,....waar zijn plots je plannen je huisje tuintje in Turkey??

Ben je daar ook al moeten gaan dritsen??

En hoe is't met ons Maggy, kan dat sloerke dat allemaal verwerken, of kom je vroeg ook eens in het nieuws?


Gepost door: antipdr | 08-03-07

De commentaren zijn gesloten.