07-03-07

Marokkaanse vrouwen worden onderdrukt in Marokko

foto1Maandag kon men op NL 2 een uitzending bekijken die werd verzorgd door NMO (Nederlandse moslimomroep).
De omroep zond een documentaire uit over de huidige status van vrouwen in Marokko.
Méér dan 70% van de vrouwen zijn analfabeten, en hebben hierdoor ook geen toegang tot informatie.
Het gaat vooral over plattelandsvrouwen, arbeidsters en vrouwen in de kleine voorsteden. Zij weten niets over de meer geëmancipeerde nieuwe wetten in Marokko.
Dalila Ennadre trekt in Marokko rond en gaat praten met de vrouwen. Zij ontmoet ze in fabrieken en probeert hen te overtuigen om op te komen voor hun rechten.


In de documentaire ‘I have something to tell you ‘reist filmmaakster Dalila Ennadre door haar geboorteland Marokko om te onderzoeken hoeveel er werkelijk veranderd is sinds de hervorming van het familierecht in 2004, waarbij vrouwen aanzienlijk meer rechten kregen.

Maar wanneer de vrouwen aan het woord kwamen bleek dat het een dode letter op papier was. Voor de vrouwen is er helemaal geen verbetering merkbaar. Integendeel.

In Marokko, en dan vooral op het platteland gaan vrouwen werken voor een aalmoes (15 tot 20 euro per maand) en blijven de mannen in hun bed liggen.
Meisjes worden nog steeds uitgehuwelijkt (verkocht) vanaf de leeftijd van veertien of zelfs jonger. Of ze worden verplicht te trouwen met een familielid in het buitenland.
Dalila Ennadre probeerde de moeders te overtuigen om zich daartegen te verzetten en hun dochters naar school te sturen.
Dat was een reden voor één van de arbeidsters, om nooit te trouwen. Mannen waren ‘etters en nietsnutten’’, zei ze.

foto2

Safi werkt zoals zoveel andere vrouwen in de sardienenfabriek. Soms is er zoveel werk dat ze amper één uur kunnen slapen. Ze zag het niet meer zitten, want dit was geen leven, zei ze.

Geen enkele van de vrouwen die geïnterviewd werden had één goed woord over voor de mannen. Ze kregen slagen, moesten zich doodwerken, leefden in krotten en hadden niet genoeg om in hun dagelijkse behoeften te voorzien. Terwijl ze werkten werden hun kinderen aan hun lot overgelaten in een zijhal van de fabriek.

Een pittige 90-jarige vrouw die al haar hele leven in de sardienenfabriek werkte was blij dat haar man het destijds was afgebold met een andere, zei ze. Want terwijl zij in de fabriek aan het zwoegen was, liep hij naar andere vrouwen. Ze voelde zich vrij vanaf het moment dat ze van die ‘etter die zijn broek nooit dicht deed’ verlost was, zei ze.
Ze zal wel tot aan haar dood verplicht blijven om te werken onder verschrikkelijke omstandigheden, maar dat had ze er voor over.

De vrouwen moeten in de visfabriek een hele dag met een schaar koppen en vinnen afsnijden, en de sardienen in doosjes stoppen. De vrouwen werden door een mannelijke bewaker verplicht elke vracht met vis die binnenkwam af te werken. Vaste uren hadden ze, in tegenstelling tot de mannelijke bewakers, niet. Wanneer een tweede of derde vracht binnenkwam moesten ze soms tot in het holst van de nacht blijven doorwerken. Tussen het wachten op de volgende vracht mochten ze even naar buiten. Zingen was ten strengste verboden. Wie zong werd onherroepelijk ontslagen.

Geen wonder dat Marokkanen hun huwelijkspartners in het thuisland gaan halen...
Maar ik weet (omdat ik er persoonlijk ken) dat het voor halfverwesterde Marokkaanse meisjes veel erger is om verplicht te worden te trouwen met een achterlijke nietsnut uit het Marokkaanse platteland, Rif- of Atlasgebergte.
Geen wonder dat de kranten vandaag schrijven “Vluchthuizen zitten vol allochtone vrouwen”.

Net zo min hoeft het verbazing op te wekken dat allochtone vrouwen in de meerderheid zijn om abortus te laten plegen. Want eens er kinderen zijn, kan de man, ook al is het koppel uit elkaar, niet meer naar het thuisland terug worden gestuurd. Zijn toekomst in ons land is tot aan het einde van zijn dagen ‘sociaal verzekerd’.

Huwelijkspartners halen uit het thuisland en gezinshereniging zijn maar een paar voorbeelden die dringend bij wet moeten verboden worden.



Lees ook: Marokkaanse vrouw moet niet te vroeg juichen

Dalila Ennadre werd geboren in 1966 in Casablanca en groeide op in Frankrijk. Zij heeft voor lange periodes in Marokko, Canada, Duitsland en Guyana gewoond. Zij betrad de filmwereld zonder enige formele opleiding en debuteerde in 1987 met de documentaire Par la grâce d’Allah. Sindsdien heeft zij verscheidene documentaires gemaakt.

14:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Islamvrouwen, sta op en kom in verzet. Dergelijke barbaarse methodes worden in ONS westers land doodleuk toegelaten.
Worden zelfs voorzien van subsidie zodat ze deze misselijke rituelen kunnen blijven toepassen.
Daar zorgen die schijnheiligen in die mosketen wel voor.
Moeten er nog van die Nijvelse drama’s zich eerst gaan afspelen voor er eens deftig opgetreden wordt tegen die barbaarse cultuur?
Walgelijke cultuur die hier door de rode/paarse/groene aanhang geprezen wordt.
Op 10 juni weet ik wel beter.

Gepost door: Jean | 07-03-07

Ons land In ons land, maar ook in Nederland of elke andere verzorgingsstaat, is het niet alleen de schuld van de moslimmannen (die vaak niet eens weten of het al dan niet in de koran staat) maar van een eeuwenoude cultuur. Een cultuur die aangemoedigd wordt door onze overheid. En zich daarmee eveneens schuldig maakt aan mishandeling en onderdrukking van vrouwen.

Gepost door: Janice | 07-03-07

Onbespreekbaar Huwelijkspartners uit het thuisland en gezinshereniging verbieden zijn helaas onbespreekbaar in onze Lage Landen.

Het zou ingaan tegen de Europese Wetgeving etc.

En het zou volgens Links de Islamisering ernstig vertragen; we liggen al achter op het schema...

Terugsturen van criminele en radicale moslims is eveneens onmogelijk; men loopt dan het risico gemarteld te worden.

Volgens slimme (Linkse) advocaten.

De positie van de Marokkaanse vrouwen staat gelijk aan slavernij. Daar hoor je de Socialist nooit over.

Het is een ramp voor de Europese beschaving dat men de import van moslims tot speerpunt van de Socialistische politiek en ideologie heeft gemaakt.
In het kader van 'godsdienstvrijheid' wordt stap voor stap de sharia ingevoerd om "de moslims de gelegenheid te geven hun cultuur en religie te laten behouden en te laten uitoefenen".

Inpassing in het arbeidsproces stuit op tal van bezwaren; men heeft religieuze verplichtingen in de moskee (want men is naar Mekka geweest) of men is gedetineerd, of draagt zeer afwijkende kleding.
Voorts is men voortdurend zwanger, of is volkomen analfabeet. Of men is druk bezig te radicaliseren en heeft dus andere prioriteiten.

Met een Socialist is het slecht discussieren over dit soort zaken; men lijdt volgens hun aan; islamfobie, is niet flexibel of is gewoon bezeten van het verderfelijke gedachtengoed van het Vlaams Belang.

Er zal een dag komen dat het Vlaams Belang 51 procent van de stemmen gaat behalen.
Of Vlaanderen dan nog leefbaar zal zijn is de vraag.
(Misschien op het platteland).

In de steden prijken de minaretten en de burka ligt in de uitverkoop bij de WIBRA.

Het verdriet van Belgie kan dan omslaan in andere gevoelens; er zal rekenschap moeten worden afgelegd voor daden die het bestaan van Belgie als natie in gevaar hebben gebracht.
Zalvende woorden zijn hierbij uitgesloten; de billen gaan dan bloot.

Letterlijk en figuurlijk...

Gepost door: Tristan | 07-03-07

?? Er zal een dag komen dat het Vlaams Belang 51 procent van de stemmen gaat behalen.
Of Vlaanderen dan nog leefbaar zal zijn is de vraag.
(Misschien op het platteland).
______________________________________

Denk je dat wij het slechter gaan doen dan de huidige meerderheid? Dat is bijna onmogelijk!

Bovendien zullen we altijd in een coalitie moeten samenwerken met anderen en dus toegevingen moeten doen. Het is normaal dat je in de oppositie hardere standpunten kunt innemen dan in een coalitie.

Maar we krijgen gewoon geen kans omdat we uitgesloten worden aan een regerinsdeelname. Wie weet...misschien is het omdat ze bang zijn dat wij het beter zullen doen?

In ieder geval merkt men toch dat wij onze stempel drukken op het beleid. Maar stel je voor dat ze ons inderdaad elimineren door allerlei smerige trucjes. Wat staat de bevolking dan te wachten?

Hoe kan je hier in Vlaanderen trouwens nog over een democratie praten, wanneer één kwart van de bevolking wordt uitgesloten?

Gepost door: Janice | 07-03-07

@Janice Hier is sprake van een misverstand; tegen de tijd dat het Vlaams Belang die 51 procent zal gaan behalen is de situatie in Belgie dusdanig dat men zich inderdaad zal moeten afvragen in hoeverre het in de steden nog leefbaar is voor de Belgische autochtonen.

Er zal zelfs met een krappe meerderheid nog in een coalitie gewerkt moeten worden.

Het wordt tijd dat men in Belgie de onderlinge tegenstellingen overboord zet; het voortbestaan van de natie staat op het spel.
Weg met de politieke correctheid en een realistische koers gaan varen.

In Nederland zitten we met hetzelfde probleem; een sinister complot van Links met de snel groeiende moslimpopulatie.

Regeren is vooruitzien en niet het hoofd al bij voorbaat op het hakblok leggen.

Het Vlaams Belang is ook ons Belang!

Gepost door: Tristan | 07-03-07

Misverstand. Sorry, ik ben de negatieve kritiek al zo gewoon dat ik het inderdaad verkeerd begreep.

Gepost door: Janice | 08-03-07

Marokkaanse vrouwen worden onderdrukt in Marokko
Het epistel dat ik U toestuurde op 03-03-2007 als reactie op onderstaande titel zou hier ook ingepast hebben.
Turkse president zegt af vanwege hoofddoekjes
Laat eens een Dame, ex-moslim aan het woord over dit onderwerp.
http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/4207266/turkse-president-zegt-af-vanwege-hoofddoekjes

Gepost door: stradi | 08-03-07

De Marokkaanse cultuur moet echt afgeschaft worden, en hunne moeten de islamitische cultuur hebben, Allemaal BOEREN die echt veronden zijn met hun cultuur... die misdadigers hebben echt klappen nodig !
Ik ben opgevoed met de islam, en NIET met die VOEZE DOMME marokkaanse cultuur.

Gepost door: Mocro Girl | 04-01-08

Dit verhaal bewijst maar weer eens hoe achterlijk deze mensen zijn die wij naar ons mooie Europa hebben gehaald. Hun komst heeft tot nu alleen maar geleid tot een enorme verhoging van het aantal misdrijven en bijstandsuitkeringen. Wannneer worden we nu eens wakker en zetten we deze criminele allochtone meevreters het land uit? De Islam is de meest achterlijke en duivelse religie ooit en hoort in ons beschaafde ontwikkelde Europa niet thuis. Moskeeen moeten worden platgebrand en Islamitische scholen met onmiddelijke ingang worden verboden. Het doceren van een duivelse ideologie als de Islam zou strafbaar gesteld moeten worden.

Gepost door: Bianca | 02-09-08

hoi mensen weet iemand waar ik de docu trg kan zien moet er een paper over schrijven, kan iemand mij helpen

dank u wel

Gepost door: sino | 07-10-08

Probeer het hier eens.

Gepost door: Janice | 08-10-08

Bianca,

wees niet gevreesd, je bent de duivel zelve.

een moslima

Gepost door: la lune | 13-03-09

@bianca als je dan zoveel praat hebt, waarom kom je het dan niet op tv zeggen, of voor mijn gezicht. Achter jullie pc hebben jullie allemaal grote praat, maar als het erop aankomt schijt je in je broek! Onthou gewoon deze zin, LEEF EN LAAT LEVEN!

Gepost door: Taoufik | 13-03-09

Leef en laat leven, dat is vaak moeilijk met jullie. Als jullie maar even kunnen vermoorden jullie onze mensen. Zoals deze week alweer die man die in de fik werd gestoken.

Gepost door: Marc | 13-03-09

gehuwde en gelukige man voor "BIANCA" wel mevrouwtje een ding weet ik ZEKER dat de marocanse vrouwen voor 90% trouw zijn, ik ben gehuwd met een MOOIE TROUWE SERIEUSE EN??JONGE beeldschone vrouw! en geloof mij ik heb ervaring genoed in vrouwen en IK?? raad iedere niet Muslim man te doen als ik! ga naar Maroco, en trouw aldaar een TROUWE vrouw en mevr. Bianca als men deze vrou(en!) respecteerd? wel dan krijg men al de liefde dat men van een niet Muslim vrouw krijgd dubbel terug, zonder dat zij (dat is waar!onderworpen moeten zijn in MAROCO!) onderworpen moet zijn IK? respecteer mijn vrouw en ? ik krijg er so veel liefde van dat hier 100 vrouwen samen niet kunen geven en ik? ben zeer trots dat ik nu een "Muslim" ben ja hoor wat u (raciest!) ook zou denken u kend het ECHTE leven niet! en so als er mensen zijn die maar spreken van moorden etc? vergeet eens HITLER niet he!! en nog so veel andere niet Musulmanen u ziet maar een ding dat de Moslims maar kunen morden! en de rest van de wereld? de Ameriocanen enz? bent u dit vergeten? nee ik blijf erbij IK? heb een vrouw voor mij ALEEN! dat wat GEEN man hier (niet moslim!) kan zegen hier als men de vrouw de rug draid belt ze al met een andere , ik kan goed merken " Bianca" dat u rasciest bent en ik ben er zeker van dat u reeds VEEEELE manen hebt gehad en u bent gewoon jaloers en een raciest

Gepost door: Jacky/Ali | 18-04-09

Als het ginder zo goed is in Marokko, en ik wens u uiteraard alle geluk toe, dan vermoed ik dat u daar woont en niet hier? Hoe kunt u dan weten hoe het er hier aan toe gaat?

Wat mij opvalt is dat u toch eerst moslim moest worden vooraleer u mocht trouwen met de vrouw van uw dromen?

Gepost door: Janice | 19-04-09

ali ikke ikke ikke en de rest... Maor vent toch Jacky, der es gien beter politiek systeem die onderontwikkelde venten de kans geeft een schuun wijf te pakken zonder het hun te vroage. Ikke hier, ikke ginder, ikke overal, laet ue schuunheid da zelf es vertellen of mag ze nie of kan ze oek ni schrijve.
Stuur ne kier een fotoke, of es de buitekant oek al zoe mizerabel , da zal wel anders goa de nie noar de marok.
Kem da teksteke in eu taoleke gezet, zu kunde tleze niewaor maot.
de lieleke vroawe van hier godde doar oek wel tegekome in de marok

Gepost door: Stradi | 19-04-09

Trouw? Zou ze ook zo trouw geweest zijn als hij gezegd had dat ze in Marokko bleven wonen? Hij heeft blijkbaar nog altijd niet door dat het haar om de verblijfsvergunning te doen is, niet om hem.

Gepost door: Wannes | 19-04-09

voor de onwetende mensen eerst heefd NIEMAND mij gevraagd om "Moslim "te worden dit is gewoon DE WET die zegd als jij in MAROCO trouwd dan moet jij MOSLIM worden maar darvoor doe ik nog niet mee en mijn vrouw laat mij alles toe! julie zijn gewoon jaloers dat er so reeds gezegd de Marocanse vrouwen voor 90% trouw zijn en voor mevrouke janice wel ik woon in Oostende, ben reeds 4 keer naar mijn vrouw geweest en wacht nu eind mei op het Visum van mijn vrouw! en voor de heer Vannes! nee zij komt niet voor de verblijfsvergunning nee, maar voor mij weet dat ECHTE liefde nog bestaad dat wat men hier zeer moegelijk kan zegen of het is om de poen te doen en als men hier een huis heefdt? dan krijg je ieder wijf! heb het genoegd meegemaakt en ook al ben ik ginder "moslim" ik moet NIETS doen om dit hier in BELGIE te bewijzen, en weet dat er nog VEEEELE vrouwen zijn in Maroco die nog aan 40 tot 50 jaar en ouder "maagd " zijn! en hoe komt dit? wel ik verwacht antwoord van de oh so slime europese mensen die er niets van verstaan en gewoon jaloers zijn niet vergeten in Maroco is er een andere cultuur arm en juist darom kunen de manen ZONDER werk niet trouwen! en ja aldaar zijn de meeste manen dominant tegen de vrouwen geef hun respect en jij krijg er alles van en?? ha ha wij zijn verleifd en heefd NIETS met verblijfvergunning te maken daar moest zij het visum NIET krijgen?? ik met veel plezier aldaar gaan wonen, mijn vrouw is er zeker acord mee! en daar? moeten de mensen niet voor 53% van hun loon geven aan de staad! het is een zeer mooi land maar arm, en juist darom kan Maroco niet heben wat wij in Europa heben de "Slime mensen" kunen mij verstaan, nee ik blijf er bij ik heb de "loterij gewonen in de vrou(wen!) en zou NOOIT mmer een vrouw van hier willen! daar ik niet meer in "ocasie onderdelen doe" maar nieuwaar koop!

Gepost door: Jacky/Ali | 19-04-09

Vervolg Ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen. Kunt ge volgend jaar mei nog eens komen posten met het vervolg?

Gepost door: Wannes | 19-04-09

voor "Wannes" GEEN problem het problem is HIER bij julie daar u maar een ding ziet!eerlijkheid bestaad niet bij julie he? maar laat maar ik wil u IEDERE maand op de hoogte houden ok? daar ik niet voor 99,50% zeker van mijn vrouw ben maar wel voor 1.000%! daar ik hier in BELGIE reeds 2 keer t'huis ben gekomen en?? had NIETS meer! nu nog aanstaande woensdag heb ik zgz. GOEDE vriendin, na 10 jaar!!! mij nog aan'tpesten is daar zij nu weet dat ik met een LIEVE Marocanse vrouw gehuwd ben en ik met haar niet wilde huwen daar zij met jan en allemaaal ging( gewoonte in Europa he!) ik haar voor de vrederechter trek ommijn gelijk te halen AUB spreek mij niet meer van de vrouwen van "hier" hier is er MISCHIEN 1 op 1.000!! die eerlijk en trouw, is en ??? nog maagd?? ik? heb nooit so veel ECHTE liefde gekend en weet dat ik nu( en voor de laaste keer!) aan de 14ste nationaliteid ben en mijn huidige vrouw? overtreft als MAROCANSE IEDEREEN ik wens alle manen (de echte) eens te doen so als ik, en? zij zulen mij gelijk geven DE MAROCANSE vrouwen zijn voor 90% eerlijk, mooi, en?? ja hoor TROUW en nee, mijn vrouw zoekt niet persee, om naar hier te komen ik maag van haar ook naar Maroco gaan! maar warom zou ik? hier in Belgie heben wij ALLES 'als men geen werk heefd ok dan maar de dop he, geen dop? ok dan maar het ocmw, he maar in het mooi maar arm land Maroco? bestaad dit niet en juist darom als men aldaar de vrouw respecteerd! kan men de trouwste en mooiste vrouw krijgen

Gepost door: Jacky/Ali | 19-04-09

voor "stradi verstaa niet veel maar dit de "buitekant" is waarschinelijk mooier dan uwe binenkant en? ik heb de helfd van Europa gewerkt aan de bouw en?? overal de selfde! en de vrouwen dan van rusland en deze kant op? het zijn gewoon hoeren die juist deze maar een ding zoeken een onozelaar te vinden om naar Europa te komen daar de Marocanse vrouw maar een ding wenst; RESPECT

Gepost door: Jacky/Ali | 19-04-09

Echt Ben je een echte autochtone belg Jacky?

Gepost door: Wannes | 19-04-09

voor Wannes, JA VOOR 100% ben geboren in het Duitstalig gebied en spreek vloiend 3 talen een ECHTE belg dus, geen Vlaaming, Waal of duits, nee een ECHTE BELG en ik geef jou en veele andere manen deze raad! willen julie nooit bedrogen woorden? een lief en zeker mooie vrouw heben voor julie ALEEN? en nog Maagd( dit moet uiteraad beweezen woorden door de rechter alvorens te huwen! en zonder " backchich!) wel doe dan so als ik deze vrouwen vragen maar dit; respecteer mij, en jij maag alles doen met mij! maar ik? onderwerp GEEN enkele vrouw dit is wel so voor de meeste Marocanse manen, en juist darom ja darom kan men een so lieve en mooie vrouw voor zich aleen heben zonder iets te "puschen" geloof mij zij houd van mij en ik van haar en ben er fier op ! deze vrouw weet ik ZEKER dat er niet 1 man juist maar eens de hand op haar schouder gedaan heefd! en?? ik kan ze bellen dag en nacht zij is ALTIJD als zij geen les geefd met haar moeder, en ja zij kan zeer goed lezen schrijven daar zij les geefd aan kinderen dus dit is mijn goede raad zoek geen vrouw in de Ostbloken! daar zij juist op een ding uit zijn " de papieren" en niet de Marocanse zij willen gewoon respect en ja! uit het gevangnis, dit is jamer genoegd so in Maroco doe je niet wat je wilt en de vrouwen zitten " in een gevangenis en als zij in het vliegtuig met mij zal zijn? is zij "uit de gevangenis, geloof mij deze vrouwen zijn EERLIJK ok er bestaan overal hoeren maar in Maroco? zou niet op hun plaats wilen zijn en als er hoeren bestaan so als in de grote steden doen zij het voor te overleven en niet so als hier voor de "lol" en de ziekte krijg je hier dan ook GRATIS nee ik ben er trots op Wannes grts jacky

Gepost door: Jacky/Ali | 19-04-09

In het Engels zeggen ze: "He's pulling your leg".

Gepost door: Janice | 19-04-09

en in het Vlaams zegen ze" rot op kut wijf jij begrijp het leven niet en ben gewoon jaloers was jij nog maagd aan 36 jaar? ben zeker van, niet dat zijn de vrouwen van hier kut

Gepost door: Jacky/Ali | 20-04-09

Jaloers op iemand die op een leeftijd van 36 nog maagd is? Nie zwanzen, é!!!!

En voor de rest...beleefd blijven, hé! Je kunt misschien de tiran spelen bij je 36 jarige, nooit van de grond geweest zijnde besnorde maagd, maar hier vlieg met je k... buiten als je nog één keer iets schrijft dat mij niet aanstaat.

Gepost door: Janice | 20-04-09

jij doed maar grote mond he! zou jou graag eens tegemoet komen met jou grote mond jou problem is JALOERSHEID en? ja kan bewijzen trut dat mijn vrouw een MOSLIM vrouw NOG maagd is waar ga jij mij uitsmijten? ha ha aan jou geef ik geen antwoord meer vergeet niet dat JIJ begonen bent om MIJ uit te maken ok? ik geef gewoon antwoord so als men mij aanspreekt, en jij krijg toch veel kritiek he op al jou antwoorden ok smijt mij maar buiten hoe ga jij dat doen? er zijn op deze site ten minstens mensen die mij begrijpen en die het ECHT leven kenen van een ARM land ook al is dit land Maroco dat men niet kan zegen van Algerie en waar u tekeer moet gaan bijv. AFGANISTAN?? dan zou ik en de rest die tegen de Moslim wereld is gelijk geven daar de TALIBAN is de schuld van het slecht opzicht van de moslim wereld en ja voor mij vrouw mag ik gerust naar Maroco gaan wonen en niet so als jij zegd dat ik HIER in belgie het leven niet ken! ha ha mischien wel beter dan jij weet dat ik 18 maanden in Saoudie-Arabie gewerkt heb bijnaa de helft van Europa ( ook gaan werken ) en jij durft te zegen dat ik het leven HIER niet ken? en madameke juist om dat ik mijn vrouw RESPEKTEER en de andere mensen ben ik OVERAL graag gezien en ben ZEKER geen tiran jongens toch wat ben ik blij dat ik hier so iemand als jij niet gehuwd heb trouwens dit is mijn eerste huwelijk en geloof wat jij wilt kan mij niet schelen ik weet een ding; respecteer de Marocanse vrouw? en jij krijg 100 keer meer liefde van haar dan hier 100 vrouwen samen hier kunen ze maar een ding! profiteren van de GOEDE manen en na een tijtje zegen ze salut! nee met so iemand so als jij die denkt het leven te kunen en mij als "tiran" bestempeld? wel heb echt met uw man te doen en so iemand als jij in de Arabische wereld? ja dan zou jij niet so 1 grote mond heben wie jij ook bent salut aan jou geef ik geen antwoord meer wel aan verstandige mensen, en nog eens bekijk jou eerst self voor aleer stenen te smijten ok? jij bent begonen mij "uit te maken" en het is mij recht darop te antwoorden

Gepost door: Jacky/Ali | 20-04-09



Als jouw bijdragen niet zo hilarisch (nee, dit is ook geen scheldwoord) waren, zou ik ze eraf zwieren. Maar er moet eens kunnen gelachen worden, hé!

Gepost door: Janice | 21-04-09

triestige ali Laat je eens geestelijk bijstaan door een psychiater beste, het enige wat je interesseert is seks. Je sociale toenadering tot het andere geslacht heeft erstige beschadiging ondergaan.
Al veel afgewezen zeker? Het dan maar gaan zoeken in een cultuur die de vrouwen als koopwaar behandelen zegt al veel over je geestelijke toestand.
In plaats van de vrouw te benaderen als een evenwaardig, intellectueel deel van ons bestaan, die je leert kennen door met haar van gedachten te wisselen, mekaars interesse te leren kennen om zo te ontdekken dat het “klikt”, stel je eenzijdig en op dictatoriale wijze seksuele eisen en kenmerken. Ze moet mooi, maagd en onderdanig zijn.Heeft zij de kans gekregen een keus te maken. Heb je haar gevraagd waar zij naar verlangd als partner voor de rest van haar leven, ik kan mij moeilijk inbeelden dat jij die prins bent waar ieder jong meisje van droomt.
Zou het toch waar zijn dat de islam vol zit met psychopaten, die hun oerinstincten kunnen botvieren op de fysiek zwakkeren.
Lafaard!

Gepost door: stradi | 21-04-09

En nog van da O ja, nog iets ali, dat Marokko arm is komt door de dwingelandij van de islam.
Ieder met interesse in de voortschrijdende islamisering van het westen kan voorzien dat, onder een moslimregime, ons land net zo zal verpauperen als de landen waar deze moslims vandaan komen. De geschiedenis leert ons dat welstellende landen die onder islamdominantie komen, binnen de kortste tijd vervallen in derdewereldlanden. Alle geïslamiseerde landen hebben nauwelijks nutsvoorzieningen, lopend water en riolen zijn minder belangrijk dan moskeeën. Landen die zich richten naar de toekomst met medewerking en medezeggenschap van heel de bevolking, vrouw als man, met vrijheid van meningsuiting en godsdienst hebben een bloeiende rijke gemeenschap. De islam is een parasiet die wel zo dom is telkenmale zijn veroverde gastheer op te vreten, daardoor die expansiedrift.
Waarom denk je dat de islamieten in een land van die vervloekte kafirs willen wonen?
Onder de Turken en Marokkanen hier, zeker van de 2e en 3e generatie zijn er die zich min of meer aangepast hebben, redelijk functioneren in de arbeidssituatie en ook met mate deelnemen aan het sociale leven. Helaas zijn er echter ook velen, die ondanks jarenlang verblijf niet of slechts marginaal deel nemen aan onze samenleving en er bijvoorbeeld ook geen moeite voor doen om iets van de Nederlandse Taal op te pikken. Dan is er ook nog een groep die zich min of meer vijandig opstelt. De volgelingen van de importeerde haatimams. Vanuit die groep komen ook de geluiden als: Als wij straks de meerderheid hebben, zullen we jullie wel eens laten zien hoe moslims leven, en dergelijke uitspraken. We moeten niet wachten, we hoeven maar te kijken naar de islamitische landen.
Vijftig percent van de bevolking, het vrouwelijk deel zit opgesloten in de keuken, de andere vijftig percent zit thee te slurpen en aan wereldpolitiek te doen. Ja wereldpolitiek, want het is altijd de schuld van de anderen in hoofden van de islamgeïndoctrineerden. Zie maar hoe jij hier tekeer gaat.
De export van alle islamstaten samen is, zonder te rekenen met de olie-export, nog minder dan die van een klein europees land. Prachtige landen waar jij perfect in past. Vertrek maar al. Geestelijke bevrijding van heel de bevolking, zowel man als vrouw, en noeste arbeid door mannen is het enige dat de islamlanden kunnen redden.
Doei.


Gepost door: stradi | 21-04-09

zeer eigenaardig een ali die een skynet adres heeft op naam van johann everts..?
Verdacht hoor...Iemand die gewoon effe dom moslimmeke wil spelen maar zelf niet zo slim is en zijn emailadres vergeet te wissen?

Gepost door: Dwight | 21-04-09

Ja, daarom schreef ik al dat het iemand is die ons voor de gek houdt, maar plezant is hij in ieder geval wel. Ik hoop dat hij nog reageert.

Gepost door: Janice | 21-04-09

Mijnheertje "DWIGHT" alles weter mijn email adres verander ik niet ook niet voor u ok? wil jij mij eens dit komen in het gesicht zegen grote mond? kom maar af, weet en ik kan u desnoods een fotoke op sturen dat ik Karate leeraar ben en ook MOSLIM dit alles kan ik bewijzen maar voor grote muilen so als jij en mevrouwke janice weet je wat?? de pot op klotzak en kut ok? en als jij so 1 grote mond heb afpraak ergen in Oostende en dan zulen julie zien wie een echte moslim is julie barsten van jaloersheid! en niets anders trouwens meehhertje "DWIGHT" of dwerg? wie heefd u iets gevraagd ik kan alles bewijzen en staa mijn maneke en heb echt te doen met zulke onbarmelijke klotzaken als julie 2 nog eens de pot op en als jij mijnheertje DWERG kloten in jou zak hebt wel kom af en jij zal terug gaan zonder kloten en jij " ja+ Nice" volgens mij heb jij al so veel manen gehad dat jij er so jaloers van bent dat er nog vrouwen bestaan waar niemand heefd aangeraakt ja julie 2 zouden goed samen passen een DWERG en een oh JA NICE, en dwerg ik ben slimer als jij zeker weten en? als men trouwd in 1 Arabisch land? is men VERPLICHT om zich te bekeren tot de moslim wereld maar dat weet jij niet en JIJ?? wil hier de grote jan uithangen? DWERG kom maar af wacht met veel plezier op julie, en nu? de pot op jaloerse mensen waar iedereen so als JA NICE op gezeten heefd salut dit is mijn laaste aan klotzaken als julie jamer JA NICE dat jij niet eens naar de Arabische landen gaat, weet je? jij zou er met jou grote mond niet meer terug komen daar jij niet eens weet wat RESPECT is salut oh so slime mensen die denken alles te weten en die maar als of doen ja julie zijn echt erbarmlijk ! en straditje ik denk dat jij eens moet naar 1 pschy gaan jij kend er NIETS van weet je de TALIBAN afganistan daar zouden julie tercht moeten maar ja daar zouden julie maar max. 1 week leven en stradi warom so 1 grote mond? zeg dit eens aan een MOSLIM hIER in het gezicht? jij zou een VEEEEEL kleinere mond van overhouden, en Stradi wij europeanen moeten het toch heben van Algerie? daar wij dan zonder égazé zouden ziten he allesweter gaan julie eens ter PLAATSE dan zouden julie niet so een grote mond op doen julie denken alles te weten om juist maar de kranten en TV te kijken maar? de werkelijkheid is anders en ik? ja hoor ben fier dat ik nu MOSLIM BEN en een vrouw heb waar nog niemand aan is gekomen niet so al JAAA NICE he? hoeveel KM heb jij al in jou lijf gehad jaloerse trut, en stradi warom is Algerie dan rijk? als Maroco Arm is?, nog dit Mijn vrouw laat mij ,mijn eigen keuze in Maroco heet ik Ali, maar IK SELF heb er voor gekozen om " JACKY/ALI te heten heb trouwens reeds visitekaartjes met Jacky/Ali lkaten maken, ik ben NIETS verplicht over IEMAND maar in een ander land? hou ik mij aan hun weten Arabische Landen of Europese landen ik? respecteer iedereen die mij respecteer, en omgedraaid ook, en mijnheer Dwerg, mijn email adres is niet so als jij se beschrijft doe 1 een bril op ok? maar ga dan eens naar een GOEDE oogars! nu bende van allesweters en die niets van het leven kunen salut en JAAA NICE nog veele km he? jongens wat zijn julie arme mensen heb met julie allesweter te doen en helemaal niets van het leven weten niets juist maar kranten lezen en TV kijken en dan denken julie alles te weten he salut dit was mijn laaste aan zulk volk

Gepost door: Jacky/Ali | 21-04-09

Volgens mij is Jacky/Ali een Vlaamsbelanger die zich wat amuseert.

Gepost door: Dwight | 21-04-09

Ik betwijfel het, maar ik lach me in ieder geval een breuk.

Jammer dat hij ermee stopt. Zijn besnorde moslimamaagd zal hem opeisen, denk ik.

Gepost door: Janice | 22-04-09

janice voor een hoer so als jij? geef ik geen antwoord meer en mijn vrouw? wel daar kan jij niet aan typen met een kut ZONDER haar! daar dit maar hoeren zij die geen haar heben zou graag eens willen dat jij naar een moslim land zou gaan daar zouden jou maar alleen de Ezls jou verkrachten daar de manen niet vallen op geschorden hoeren, en jij "dwerg" ben geen vlamiing geen waal geen duitser maar een ECHTE BELG en so reeds gezegd julie met de grote mond laat ons afspreken ergens en waneer julie dat willen hier in oostende, en zegd mij dit in mij aangezicht maar ja grote muilen so als julie 2 dit bestaad al lang en zijnmaar sterk voor de pc, ik ken het leven beter er hoeren so als jij janice kan ik hier aan(t lopende band krijgen zonder iets te betalen maar weet je? ik zou een ziekte overhouden en darom heb ik een Moslim vrouw gehuwd waar NIEMAN kan en mag ankomen voor het huwelijk of julie dit nu geloven of niet maakt niets uit maar leer eens wat de vrouwen aldaar mogen en niet alvorens een grote mond op te doen, een ding is zeker jij janice hebt zeker alle maten gekend, hee, dit kan en mag niet van de ARABISCHE vrouwen daar zijn ze nog zuiver en hier? vanaf dat ze aleen kunen pissen gaan ze naar bed met de eerste beste so als jij vermoed ik en ben er zeker van ik stel u dit voor aan grote muilen so als julie twwe kom af en dan zal men eens zien wie en wat ik werkelijk ben als ik een grote mond heb? moet ik dit ook waar maken kom maar af zeg gewoon waneer en waar in Oostende en mijnheer "dwerkje" pas dan maar op voor jou ballen ok? daar ik voor 100% zeker ben dat jij dan gekastreed bent ik braak van grote muilen die zgz, alles weten en er niets van kunen heb met u te doen grootmuilen, ik ben fier op mijn MOSLIM vrouw waar jij janice niet eens aan kund rieken zou so een vrouw nog niet naakt geserverd willen heben ja ok en ik zou doen so als eens hontje op uw muil pissen, en Dwerekje moest ik een Vlaamsbelanger zijn, wel dan zou ik rasciest zijn he? en warom zou ik dan gehuwd zijn met een moslim vrouw? ik denk dat julie twee beter bij het "vlaamsbelang" horen daar julie rasciesten zijn ik geef de Moslims gelijk dat ze op zulke mensen klopen als julie twee ik blijf er bij leven en laat leven en niet rasciest zijn so als julie 2 trouwens het valt op dat er maar 2 mensen zijn die mij antwoorden en het zijn julie dus de andere mensen deze heben herssens daar waar julie maar water in het hoofd heben laat ons eens AUB afspreken ok, en mijnheer dwerkje heb jou al gezegd dat ik met veel plezier jou een foto van mij opstuur daar waar ik les geef als karate leeraar so ben jij verwittig moest jij op mijn uitnodiging ingaan daar ik momenteel reeds 4 jaar betaal voor een grootmuil so als jij aan jou de keuze julie krijgen altijd antwoord van mij maar weet dat ik niet so als julie 2 altijd voor de pc ben ik werk iets dat ik betwijfel van julie anders zouden julie iets anders te doen heben dan de mensen uitmaken

Gepost door: Jacky/Ali | 24-04-09

ik zie dat iemand anders mijn naam gebruikt heb om hierboven te posten schandaklig vind ik dat janice! wis het maar onmidelijk want ik sou soiets nooit shrijven dat weet je wel. ik mag trouwens internet niet gebruiken van de verpleegster hier in het heilig hart instituut in ostende. maa r toch doe ik het soms als ze het niet ziet. ik heb het hier erg naar mijn zin janice, vooral als ikeens zonder mijn dwangbuis mag rondlopen zieje?, ik moe mij nu haasten want ik denk dat ik de verpl

Gepost door: Jacky/Ali | 25-04-09

Beste mensen hier op dit blog neemt u mijn zoon jacky niet kwalijk hij kan er ook niet aan doen dat hij zo is. Sommige dagen is hij echt beter en dan valt er mee te praten, maar de laatste weken heeft hij weer de ene aanval na de andere. Ik zou zeggen antwoord er niet meer op, dat doen de andere patienten hier ook niet meer . Groeten en nog veel succes met jullie blog!

ps: hij is gek van die marokkaaanse prostituee, hij gelooft werkelijk alles wat ze hem wijsmaakt! ze heeft hem zelfs ontmaagd (op zijn veertigste verjaardag!)

Gepost door: de mama van Jacky | 25-04-09

ja ik ben er weer janice had het so druk met de manen kon niet meer volgen! en ja hoor ik heb bewust "jacky geplaaghd en het is natuurlijk onzin wat ik heb vertelt over zijn mama, daar hij geen mama meer heefd ja ik ben jaloers dat deze jacky een vrouw gevonden heefd die nog maag was en ik reeds ondmaagd was op mij dertienste, mar ja hier maag dat en met een goede advokaat en so als mijn moeder is dit hier en belgie normaal en ja nu dat ik er de sammak van heb? ga ik door dat ik rasciest ben is normaal daar de vrouwen in maroco beter zijn als hier he daar zijn ze voor 90% nog maagd en dat komt dat de manen aldaar geen werk heben en dus ook niet kunen trouwen en de islam wet verbied een vrouw te aanraken alvorens getrouwt te zijn en hier in belgie kunen wij doen wat we willen en hier zij de kinderen reeds zwanger van een kind en hier is dit normaal en ik? ja hoor profiteer van deze wet heb nu de smaak geproefd en wacht op mijn volgende "hengst" oh wat is het fijn hier iBelgie ja die jacky heefd veel geluk en ik geef toe dat ik rasciest ben en jaloers dus jacky sory he , en ik weet natuurlijk ook niet hoe jong deze jacky is daar ik hem maar van deze site ken he dus heb ik oprecht gelogen maar ja ik ben janice he en maag doen wat ik wil

Gepost door: Janice | 26-05-09

nog dit ja so iedereen weet ben ik een rasciest en ik gebruik de naamvan jacky om vraak te nemen ja ik kan niet tegen de marokanse vrouwelijke maagde daar ik verplicht was mij te prostitueren van mijn ouders opmijn 12 ste! en sinsdien? wel heb ik de smaak en kan er niet meer zonder en juist darom ben ik jaloers dat "Jacky" so een lieve mooie maagd heefd gevonden en hij is ( had gelogen hoor door jaloertsheid" maar 28 jaar! dus sory jacky nog veel geluk dit kan ik niet meer zegen aan mijn leeftijd 55 jaar he ben versleten door de meter lulen die ik hen moeten verslijten ,en rasciest =Janice= Ja NICE he?

Gepost door: Janice | 26-05-09

Jeezes!! Wat is dat hier allemaal.

Ik twijfel of ik dit nu moet wissen of niet, want dit toont toch weer eens het intellectuele niveau aan van onze linkse medemens!

(En dit schreef de 'one and only'!!!)

Gepost door: Janice | 27-05-09

nein endcshuldigen sie mir bitte ich? janice kan Englisch und so weiter aber ja ich gebe ja zu das eiferzucht da bin ich mit geboren und ja ich bin rasciest und? lebe die flâmische union! und ich môchte auch gerne so sien wie die meisten Marokanische frauen! ich bin ja blôd gewesen um mir zu prostituieren wen ich twôlf jaren ware na ja macht jetz ja niks mehr aus ne? LEBE MAROCO! Janice

Gepost door: Janice | 04-06-09

Wat is dat voor een gebullshit hier. Er wordt zomaar ongestraft op de naam van anderen gepost. Alsof zelfs iemand met één hersencel meer dan een koe het verschil niet kan maken tussen een normale posting en die van de een of andere psychoot, die DENKT dat hij/zij een vreemde taal beheerst. T.i er bestaan nu reeds programma's die schrijf-en andere taalfouten verbeteren.

Gepost door: Bob D, Carnac | 04-06-09

je m'excuse mon cher Bobke!! ha ha tu te connaist en langues? et tu est tomber aussi comme des autres con dans le panaus! ha ha ont t'as eu hein, continue tu m'interesse merci janice ta fidêle compagne pour un jour ! domage que tu n'est pas raciste comme moi!

Gepost door: bobD,Carnac | 06-06-09

ja die janice! die denkt ECHT dat ze het is! jij bent volgens mij ZEKER jaloers!! dat ze met jou overal eens gebruikt heben en ik ben zeker dat "de tram" noch niet op jou gepaseert is jij bent een rasciest, en jaloersi is dit JOU site? wel MOSLIMS kom op tegen die "trut" deze verdiend de "sweepslagen meer dan een andere lieve Marocanse vrouw! en van waar hal jij die 28 jaar? zo maar uit jou niet maagdelijke vingers? 't zou mij niet verbazen dat jij eens " slecht" vaart met een echte MUSIM man jij verdiend het domme trut jij wil de dikke nek uithalen om dat jij denkt slimmer te zijn maar kend de ECHTE Moslim wereld niet eens of het zij van videokes, of boekjes, ja zo een vrouw! jij zou eens naar de ECHTE moslim wereld moeten gaan en jij zo uiten zo als op deze site, ik verzeker jij dat jou grote mond voor GOED gesnoerd zou zijn domme hoer!

Gepost door: janice | 25-09-09

jij janice bent echt het uiterste van krapuls en ik bid de MOSLIM's jou kapot te maken ECHT waar! en meen dit! als ik jou eens tegen kom (zie joufoto domme trut, en is gelijk aan het domste lelikste trut op aarde! wel dan ben jij niet meer zeker van jou grote mond, daar jij zo maar ieder naam neemt en slecht maakt jij vuile hoer, ik zou jou willen tegen komen, maar verzeker je dat ik( geen moslim!) jou grote mond zou snoeren, wat denk jij wel dat je bent? wij zegen de WAARHEID! en jij kan er niet tegen dus verdwijn van deze site jij maakt de mensen mislijk met jou dom gezicht ik beklaag jou man die niets beters kan vinden daar jij deze waarschijnelijk de lmes spelt stomme trut! ja de echte waarheid zo als jij zegd rasciest hoer en dom ! het zou mij niet verbazen dat jij eens op een echte moslim valt en deze jou stome grote mond zou voor altijd snoeren jij weet gewoon niet wat te zegen om tegen de Moslim wereld te protesteren, ga eens AUB naar een Moslim land en ik weet dat jij aldaar van een kameel woord bevredigd! ik kan mij niet voorstelen dat er een MAN op jou kruipt, jij bent echt een krapul! MOSLIM MANEN ik geef u GRAAG mijn E mail adres om tegen die stome trut eens actie te ondernemen! ik? ben zeker GEEN rasciest, en leef met iedereen maar wel niet met zo een stome trut als die grote bek janice

Gepost door: janice | 25-09-09

en doe AUB jou grote mond toe! daar jou tanden mij doen denken aan een olifant, sory voor de fouten maar ben een BELG dus geen VLAMING, ik geef toe dat er veele fouten zijn maar heb ook nooit een Nederlandse school gevolgd, maar iedereen begrijpt mij wel, Janice warom heb jij niet eens zo een grote bek tegen een Moslim man en in zijn gezicht alles te zegen wat jij hier schrijft? gemakelijk he zo maar schrijven maar het voor iemand te zegen? wel dan zou jou grote mond al lang niet meer spreken. Nog eens ik heb een beetje overaal in Europa gewerkt en 18 Maanden in Saoudie-Arabie, en ik? kom met IEDEREEN overeen en respecteer het Land dat ik binenkom, en hou mij ook aan hun wetten! en dit zou iedereen ook moeten doen ! dat er uitzonderingen zijn? wel hier in Belgie ook , het is te gemakelijk om dat er EEN verslafde Moslim tegen ons is! dat men dan iedereen moet slecht maken er bestaad een wet tegen rasciesme, en jamer dat jij grote mond Janice jou grote mond eens niet voor een MOSLIM open doed, ik ben reeds bereid deze man te helpen jij bent echt het uiterste van het slechste dat er is stome hoer! jij denkt iets van de moslim wereld te kenen, en weet niet eens dat in het Noorden van Africa de vrouwen meer het voor het zegen heben dat in het zuiden en maar goed ook het blijven MENSEN, en geen "afval", en ik? ben voor 1.000% FIER dat ik een "Moslim" vrouw heb getrouwd, en ook fier dat ik in Maroco een MOSLIM ben! daar? zijn de mensen VEEEEEL vriendelijker dan hier! en als men daar iemand een plezier doed? krijg men er drie dubbel terug iets dat men hier in Belgie maar kan vergeten ja profiteren en niet een een "dank" jij Janice kund er niet eens aan tipen! stome trud en zo maar en naam van iemand anders gebruiken wel iedereen kan dit he!

Gepost door: janice | 25-09-09

Zou je misschien je schrijfsels (of wat daar moet voor doorgaan) met je eigen naam willen ondertekenen en niet met mijn naam?

(Bovenste vakje, waar staat 'Naam' - vul je je eigen naam in, zo moeilijk is dat niet, hé! Of ben je daar te laf voor?

Bovendien vraag ik mij af waarover jij je zo opwindt, je kunt niet lezen want je weet duidelijk niet waarover het gaat en schrijven kun je ook al niet, maar je kunt verdomd goed schelden. Weet je wat? Kom eens naar Antwerpen en dan zal ik het in je gezicht zeggen. Laat het mij maar weten waar en wanneer, mijn e-mail staat hier op mijn blog!!!

Ik sta er niet van te kijken dat een domme vent als jij geen Belgische vrouw kan krijgen, laat staan een Vlaamse...
klein verstand - grote lul zeker?

Gepost door: Janice | 26-09-09

De 'bloedmooie' vrouw van... alias Jacky/ali, ja, zelfs mijn naam maar in feite Johan Everts heet.

Bekijk zijn bloedmooie vrouw op de foto, en dan begrijpt iedereen meteen dat hoofddoeken, ja zelfs burka's niet altijd af te raden zijn.

Gepost door: Janice (de echte) | 26-09-09

Prachtige trol !! En waarschijnlijk had je 10 op 10 voor spelling in beroeps. Misschien ben je zo oliedom dat je geen enkele baas je wou aannemen en moest je om aan geld te geraken met een draak trouwen. Mensen als jij dienen enkel als blauwdruk om een idioot te fabriceren. Doe jezelf en ons een lol en ga je moslimfanatisme ergens anders spuien. Het schelden en dreigen met geweld toont hoeveel je al bekeerd bent tot de fantastische islam. Veel moeite zal Mohammed niet gehad hebben...

Idioot

Gepost door: p0p4rt | 26-09-09

Blijkbaar toch geen moslim... Nee blijkbaar ben je toch geen moslim als je niet een het woord juist kan spellen, MUSIM man. Fijn dat je daar in de woestijn om de drie maanden eens kan "reageren" op een blog terwijl je de zandkorrels van tussen de voorhuid van je fluit uitpeutert. Of ben je besneden ondertussen? Je weet toch dat "echte" moslims dat doen, nietwaar Ali?

Gepost door: p0p4rt | 26-09-09

*correctie op m'n eigen reacties.

- zo oliedom dat [u]je[/u] geen enkele baas..
- niet een[u]s[/u]

Groeten Ali

Gepost door: p0p4rt | 26-09-09

aan pOp4rt, warom komen wij ons een niet tegen en zeg jij mij dit allemaal in het gezicht? jij en die janice zijn niet allen dom, krapuls, en WETEN niets dan ook niets van de arabische wereld jou smoel zou ik graag eens bijwerken zo dat een noemaal zou uitzien ,maar denkt dat dit niet meer helpt met zo een grote mond Gelijk heben ze de Moslim's hier zulke krapuls neer te steken en ik zou hun graag helpen nee julie kunen maar een grote mond open doen, en wat mij fouten betreft wel julie kunen toch alles verstaan? anders zouden julie mij geen antwoord geven maar zou grote mond wel eens tegen komen met veel plezier slaa ik jou tanden( als er nog zijn, en waarschijnelijk zulke als die janice uit de mond!) laat ons AUB hier In Brugge afwpreken ok? en nadien zal ik een zak op jou grote mond steken, , en zukelaar wel probeer jij maar eens 18 maanden zo als ik in Saoudie-Arabie te werken, weet dat men eerst 1 week examen moet aflegen, en dan pas vetreken en daar? zouden ze met VEEEL plezier zulke grote monden kapot maken, ja julie haden beter bei de HITLER JUGEND GEHÔRD8

Gepost door: pOp4rt | 26-09-09

jij ben toch zo slim!! man wel ik zie dat jij er niets van kend de werkelijkheid is wel anders dan boekjes lezen! ga toch eens aub juist maar naar Casablanca, zich vergewissen van de "ECHTE" wereld jongen toch! en jij zegd dat ik dom ben? wel zukelaar jij en niet ik ben dom daar ik het met mijn lijf heb meegemaakt en niet zo maar een grote mond , dan zul jij een anders fluiten en jij hoe groot is jou lul? als die zo groot is als jou mond ,dan raad ik jou aan janice te neuken zukelaar ja met veel plezier zou ik jou grote mond eens tegenkomen, en zukelaar zou jou laten zien wat ik hier in de Belgische Vectsport school geleerd heb, moet nu nog voor zo een grote mond betalen daar deze nadien ging och! BLEITEN! bij de flikes!

Gepost door: pOp4rt | 26-09-09

en jij Janice hoe veel keer heb jij niet eens een andere naam gebruikt stome trut met tanden als 1 olifant! en mijn lul! ha ha ik zou deze liever in een geit steken dan in jou! daar ik zeker een ziekte zou heben en de grooste lul? zou maar in jou vliegen, en van lafheid gesproken heb jou reeds gezegd, al wat jij over de MOSLIMS zegd hier waarschijnelijk jou site! warom zegd jij dat niet eens in hun gezicht? wel wie is hier nu laf? jou zou ik met veel plezier vol ACETONE spuiten zo dat jij afziet elke keer dat jij tegen de Moslim wereld bent stome hoer! en jij vergist je weer van naam van waar hal jij nu die naam jij lult maar wat en jij gebruikt en maakt de namen van andere slecht!

Gepost door: pOp4rt | 26-09-09

Penisnijd? Vechten, dreigen, lul, kut en neuken, maar toch geen samenhangende zinnen kunnen schrijven.

Complexen ofzo? Of gewoon de het denkvermogen van een ajuin?

Ik hoef niet eens naar Arabië te gaan, Arabië is naar hier gekomen, dwaas.

Dit zijn de laatste woorden die ik aan jou verspil en ik hoop dat je gelukkig wordt met je woestijngeit.

Schrijf in het vervolg onder je eigen naam, "afgewproken" ?

Gepost door: p0p4rt | 26-09-09

Ongelooflijk dat zoiets bestaat. Dat heeft gewoon geen naam. De eerste beste chimpansee heeft een hoger IQ dan die gek.

Gepost door: Janice (de echte) | 26-09-09

Zoubida Haidi is zowat het lelijkste wijf dat ik al ooit gezien heb, geen wonder dat hij liever een geit neukt.

Gepost door: Jean | 26-09-09

Johann (Jacky) Everts, schreef hier zelf in zijn eerste reactie zijn e-mailadres. Hij schreef onder zijn reacties "Jacky/Ali" En in dit artikel staat dat hij de naam Ali kreeg toen hij zich bekeerde tot de islam. (Voor zijn schijnhuwelijk).

Denk je nu echt Johann Everts alias Jacky/Ali dat we allemaal zo stom zijn als jij?

Ik denk dat ik alles hier eens ga kopiëren en naar de Oostendse politie ga doorsturen, dat zal hen zeker interesseren.

Gepost door: Janice | 26-09-09

ha ha ja doe dat hoer

Gepost door: pOp4rt | 27-09-09

Is al gebeurd. En de rest gaat vandaag naar de politie.

Gepost door: Janice | 28-09-09

laat ze maar komen ik heb ook alles wat jij vuile rasciest hier op de site schrijft en mij uitmaakt! zo kune ze ook eens zien (ben er blij mee!) wie dat jij vuile rasciest bent alles wat jij op de site hebt geschreven heb ik reeds gekopiert dus zullen eens zien wie hier de vuile rascist is en jij maakt mij voor alles uit? en ik zou geen recht heben om tegen zulke vuile praat te reageren? doe maar ik geloof niet dat ze jou gelijk waar graag zien, daar jij en jij zegd het self een vuile rasciest bent dus??

Gepost door: janice | 15-10-09

zeg idioot ! zou je nu eindelijk eens je schrijfsels willen ondertekenen met je eigen naam, of ben je daar ook te laf voor?

Gepost door: Janice | 16-10-09

wel ik doe het selfde dan jij!! jij hebt ook zo als veele anderen MIJN naam gebruikt! en?? ja ja ik ben het slachtofer he! lees eens als de mails die jij hebt gestuurd naar mij met???? jou naam!! en nog eens ik verwacht met plezier de Politie zo dat ik aantonen kan wat voor iemand JIJ bent! gewoon jaloers, rasciest etc;, en ik heet niet idioot zo zie je maar wie er hier mee begonen is, schrijf gewoon verder zulke woorden ik hou ze als de Politie zou komen! ha ha ik verwacht ze met VEEEEEL plezier zo kune zij zich vergewissen wat voor een site dit is! gewoon een rasciestige site, en het Vlaams blok? heeft hier niet eens het .... aan! en laf? wel moest jij een kerel zijn, zou ik je met veel plezier eens uitnodigen om eens naar Brugge te komen en onder 4 ogen te zegen wat voor een trut en rasciest jij bent jij!! en niet ik ben de lafart daar jij een grote mond hebt tegen de Moslim's en durft het niet in hun gezicht te zegen gemakelijk he hier ??

Gepost door: pOp4rt | 16-10-09

heb mij vergist de mails die jij mij hebt gestuurd met??? ja hoor MIJN NAAM!

Gepost door: jean | 16-10-09

wel jaaaaa NICE, (this is not NICE!!)rasciesten zo als jij?? zouden ze moeten eens naar Saoudie-Arabie sturen, weet je?? jou grote mond zou daar zeeeeer snel gesnoert zijn

Gepost door: Mohamed | 16-10-09

voor jou jean haidi een lelijke??? ha ha zukelaar jij moet waarschijnelijk een man zijn met een bult scheel kijken een kleine... enz, zo 1 vrouw? zou jij nooit kune krijge zukelaar ja zie hie en voel weer de jaloersheid zo die trut janice julie zijn het lafste, en rasciesten zouden julie voor rasciest moeten vervolgen jamer dat julie dit niet durft voor een Moslim in het gezicht te zegen bende lafarst!, en ik zie dat mijn naam ook veel gebruikt woord he JAAAA nice?? wacht nog altijd op de politie zo dat ik eens deze site aan hun kan tonen welk ras julie zijn het Vlaams blok heefd hier niet eens het rieken aan HEI HITLER!! dit past beter bij julie!

Gepost door: janice | 19-10-09

Dat gaat hier echt wel te ver met die Jacky/Ali die steeds onder namen van andere deelnemers schrijft.

Als ik schrijf, dan doe ik het altijd onder mijn eigen naam, maar wanneer anderen mijn naam misbruiken dan kan ik daar uiteraard niets aan doen. Dat is ook één van de redenen dat de reacties gemodereerd worden vooraleer ze zullen verschijnen.
Dinsdag stap ik naar de politie voor twee klachten, en deze is er in ieder geval bij.

Ik denk dat iedereen wel heeft gemerkt dat deze reactie 'echt' van mij is en niet van Jacky/Ali de bekeerling??

Gepost door: Janice | 01-11-09

De commentaren zijn gesloten.