10-03-07

De intellectuele armoede bij Knack

Knack presteert het toch iedere keer weer. Is het niet Joël De Ceulaer die met zijn handen gebonden op zijn rug in zijn neus kan peuteren en beweert in die houding de meerdere te zijn in een debat met Filip Dewinter, dan is het een andere Knack journalist die weer een verbazend staaltje van onwetendheid tentoon spreidt.

Dirk Draulans heeft in de European Journal of Human Genetics gelezen dat een aantal Britten rechtstreeks afstammen van zwarte Afrikanen. So what? Michael Jackson ook!

Aangezien de wortels van de mensheid in Afrika liggen is dat niet zo abnormaal, stelt hij vervolgens vast. Maar het speciale aan de beschreven personen is echter dat ze afstammen van mensen die tussen 1800 en 300 jaar geleden van Afrika emigreerden naar wat nu Groot-Brittannië is. En dat bleek uit een onderzoek van hun genetisch materiaal.

En dat doet hem besluiten dat er vroeger een substantiële migratie van zwarten naar Europa moet zijn geweest en dat ‘rassentermen’ een rekbaar begrip is.

Misschien is eerder het ‘kleurenpalet’ een rekbaar begrip, want tenslotte liegt het genetisch materiaal niet.

Maar de clou van zijn verhaal is de laatste zin in het artikel. Want hij besluit met volgend citaat:

“Of met andere woorden: Philip Dewinter heeft ongetwijfeld het potentieel om zo bruin als een Marokkaan te worden.”Is het niet al bewezen dat wanneer mensen in de zon liggen, ze ook bruin worden?
Bovendien heeft de journalist het originele bericht een beetje aangepast aan zijn behoeften. Leest u het zelf maar: KLIK HIER

En voor zover ik weet heeft Filip Dewinter geen probleem met ‘kleuren’ of nakomelingen van mensen die 2000 jaar geleden vanuit Afrika naar Europa kwamen, maar wel met culturen en religies die wij niet verrijkend vinden zoals men ons nu met alle geweld wil laten geloven.


22:22 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Aaah, het keuter-fascisme waar mijn vader zaliger mee vandoen had tijdens de oorlog is nu ook in de blogosfeer aanwezig. Patatten trachten te rapen uit honger terwijl de Vlaams-Nationalistische puistjes in Berchem zichzelf al masturberend klaar zongen. En dan mijn grootmoeder en vader als een hond wegjoegen. Moge het cordon sanitaire de in maatpak gehesen keuterboeren verder afstoten.

Gepost door: frank1965 | 10-03-07

Cliché Of hoe het gesteld is met het gemiddelde Vlaamse intellect?

Jij hebt geluk, Frankie boy, ik heb mijn grootvader nooit gekend. Mister Neale sneuvelde toen hij vocht tegen de nazi's om jouw grootouders te redden.

Gepost door: Janice | 10-03-07

maak je geen zorgen Frank....de miserie die jou grootouders hebben meegemaakt... zul jij ook meemaken als de bruintjes met hunne Islam niet gestopt worden ...laat je eens goed voorlichten zowel pro en contra ..en laat dan nog eens iets weten...Ik heb dat ook gedaan en mijn keuze was echt niet moeilijk.....en wat die fascisten betreft... mijn familie heeft daar hard onder geleden en bestreden ook....en toch stem ik VB .... raar he.....omdat ik niet wil dat mijn kleinkinderen hetzelfde moeten meemaken met de Allahcisten !!!

Gepost door: Rene | 11-03-07

Knack magazine...de naam alleen maakt me al misselijk...Ik zag ooit een debatje tussen... FDW... Abou cha cha....en een idiote journalist of zoiets van vernoemd tijdschrift.... en die zegde ,zonder de minste moeite ...dat die Abou inteligenter was dan Filip DW....het papier van Knack is nog niet goed genoeg om ermee naar het toilet te gaan

Gepost door: Rene | 11-03-07

Lees ook: http://inflandersfields.eu/2007/03/wetenschap-la-draulans.html

Knippen en plakken in uw browser

Gepost door: Janice | 14-03-07

De commentaren zijn gesloten.