14-03-07

Lof op de begroting???

Verhofstadt glunderde bij zoveel lof over zijn begroting door de secretaris-generaal van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), de Mexicaan Angel Gurría.

Waarschijnlijk weet Gurría niet hoeveel goocheltrucs hieraan te pas kwamen.
En al evenmin, hoeveel zelfstandigen de fles opgingen door de verschuivingen van facturen die in 2006 moesten geboekt en betaald worden, naar 2007.
Dat Verhofstadt ons patrimonium uitverkoopt om de begroting te doen kloppen moet toch geweten zijn?
De huur die daarna moet betaald worden voor die gebouwen, zou in drie jaar tijd de koopsom opsouperen.

Dan spreken we nog niet over de Belcom-pensioenen, die toen inplaats van het Zilverfonds te spijzen eveneens de begroting moesten helpen kloppen.
Dat is het land niet besturen als een goede huisvader volgens mij.
Diegene die deze chaos erft zal bij de volgende begroting nog straffere toeren moeten uithalen. Straffer dan het misbruiken van de opwarming van de aarde en daarvoor CO² heffing op verpakkingen innen. En straffer dan nog een bijkomende luchtvaarttaks uitvinden.
Kan men de bevolking niet gewoon belasten op ademen? Of wat dacht u van een taks op brillen, of valse tanden? Of misschien een belasting heffen op overgewicht? Daar zal Geert Lambert van Spirit wel tegen zijn...
Dat paars nog niet gedacht heeft aan een belasting op de ‘verzuring’, maar dan zou het veel beter zijn dat ze eerst zelf opkrassen natuurlijk.

15:18 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.