17-03-07

Begrafenisplechtigheid Guido Tastenhoye

566

Een mooie en emotionele plechtigheid, dat is het enige wat kan gezegd worden over de begrafenisplechtigheid van Guido Tastenhoye deze voormiddag in Deurne. De vele aanwezigen waren zichtbaar aangedaan door het grote verdriet van de echtgenote en de toespraak van hun dochtertje en vooral ook door het verlies van een gewaardeerde vriend en partijgenoot.

01:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het ''verdriet'' van zijn Aziatische ( profiteur ) echtgenote is een grote show. Ze is vooral ontroerd vanwege zijn financiële nalatenschap.

Gepost door: VBJ | 17-03-07

Nogal grof. Ik weet dat heel veel gemengde huwelijken falikant aflopen omdat de cultuurverschillen te groot zijn.
Er mislukken trouwens ook genoeg huwelijken bij het 'eigen volk'.
Het is ook niet aan ons om hier als scheidsrechter op te treden. Ik weet alleen dat ik niet in haar schoenen zou willen staan. Ze kent de taal niet en staat er plots alleen voor. Gaat ze terug naar Thailand en neemt ze haar dochter mee, dan kent dat meisje ginder de taal niet. Voor mijn part is het een groot drama voor alle betrokkenen, maar dan vooral voor het kind.
Opmerkingen zoals 'profiteur' is hier zeker niet op zijn plaats. Een beetje sereniteit mag dus wel vind ik.
Mijn dochter woont in Thailand. (Nee, ze is niet getrouwd met een Thaise man - haar man werkt daar).
Misschien kunnen Westerse vrouwen zich niet voorstellen hoe erg het ginder is gesteld. Meisjes komen steeds vragen of we geen 'good husband' voor hen hebben in België. Begrijpelijk als je weet dat ze moeten zwoegen voor een hongerloon en dat kinderen op het platteland al vanaf hun tiende verkocht worden aan pooiers om in de steden de Westerse perverten te plezieren.
Wel..ik weet het niet, maar ik denk indien ik een Thaise vrouw zou zijn, dan zou ik misschien net hetzelfde doen. Proberen een Westerling aan de haak te slaan om uit de miserie weg te geraken.

Gepost door: Janice | 17-03-07

Ze besteden in de media wel veel aandacht aan dit ''groot'' verlies ( LOL). Weer een mestkever minder. Typerend voor uw soort; een man aan de haak slaan om uit de miserie te geraken. Aan een ander herkent men zichzelf. Hoeveel brengt jou Joodse echtgenoot maandelijks binnen ?

Gepost door: Grof? | 17-03-07

eerlijk ipv grof Grof, (of dom?), enkel lezen wat je kan gebruiken en daarop reageren is het typische bewijs dat je niet oordeelsbekwaam genoeg bent om wat geschreven is te plaatsen in de achtergrond van de zaak én de reactie van Janice.
Het betekent dat een eerlijke, kritische reactie, ingegeven door menselijkheid, wordt onthaald op jouw LOL...
(misschien zelf op zoek naar een beter inkomen en dus wat jaloers? Of gewoon een slechte inborst?)

Gepost door: A´ke | 17-03-07

Niks van aantrekken Het is weeral eens Peter De Ryck, de stalker en forumzot die hier onzin neerpoot. Normaal wou ik een klacht tegen hem neerleggen, maar men zei dat het niet kon omdat hij regelmatig geïnterneerd wordt.
En tegen iemand die gek is kan je niks doen.
Dus wanneer het even stil is in alle reacties van websites, blogs of fora, dan zit zot Peterke weer effekes binnen.

Gepost door: Janice | 17-03-07

Ik zou me niet teveel aantrekken van die bepaalde personen die er alles aan doen om de aandacht op zich te vestigen... en woorden in de mond nemen die een normaal beschaafd mens nooit zou gebruiken in bepaalde situaties...we moeten nu eenmaal leren leven met de "zwakkeren van geest " in onze maatschappij...je dochter woont in Thailand.??..Ik zit veel in Khorat Ratmachima...mijn echtgenote is Thia en werkt in een hogere functie bij de regering....Het is spijtig dat dit mooi land steeds wordt gelinkt aan de prostitutie zo precies of dit is het enige land waar meisjes hun lichaam verkopen om te kunnen overleven...wat zoal gedacht van bepaalde landen waar meisjes, zeg maar kinderen , op zeer jonge leeftijd worden uitgehuwelijkt.. en de rest van hun bestaan in een soort van gevangenschap moeten leven ,onderdrukt als slavin in dienst van haar bezitter...maar dat is cultuur!!... daar moogt je niks over zeggen....wat het overlijden van de heer Tastenhoye betreft...ik ken hem niet ...en het zou een beetje hypocriet zijn te doen... of ik door zijn dood geschokt ben...ieder overlijden kent zijn drama vooral voor de nabestaanden...ik wens hen veel sterkte toe...een ding weet ik zeker...hij roeide niet mee ...met... maar tegen de politieke stroom in...daar is moed voor nodig en maakt het leven niet gemakkelijker als ge ziet wat voor krapuul er onder de zogezegde politiek correcte tegenstrevers zit.... van laag naar hoog "mestkevers !" dus voor mij was Guido een moedig man !!

Gepost door: Rene | 18-03-07

Het moet gedaan zijn Peter De Ryck, het moet nu maar eens gedaan zijn. De meest perverte en laakbare schrijfsels van jou heb ik hier al weggehaald. Maar iedereen, zowel bij links als rechts, weet intussen wat voor vlees ze met jou in de kuip hebben. Ik weet uit goede bron dat je ook al bij Blokwatch bent buitengekegeld. Buitengesmeten worden bij zowel links als rechts wil zeggen dat je niet deugt om mee te praten over politiek.
Politiek is meer dan alleen maar schelden. Je moet argumenteren en dat is nu niet meteen jouw sterkste punt.
Ik ken je probleem, hou ermee op de mensen te belasteren en uit te schelden, want meer dan een hoop handtekeningen zijn er niet nodig om je terug te laten colloqueren.
Handtekeningen kunnen we overal krijgen waar je ooit actief was. Zelfs wanneer je onder google (Peter De Ryck laten colloqueren) intikt, vond ik al meteen iemand op het forum van het Nieuwsblad die hetzelfde wou.
Een paar duizend handtekeningen plus enkele handtekeningen van familieleden van jou moeten volstaan.

Gepost door: Janice | 20-03-07

Afstand Wij nemen hier uitdrukkelijk afstand van wat hier valselijk in onze naam geschreven werd in de reacties.

Gepost door: Vlaams Belang Jongeren | 21-03-07

Facts Zie mij hier nu zitten. 3 jaar later. Ik dacht even wat op te zoeken over mijn vader en kom uit bij zulke reacties. Hoe closeminded kan een mens zijn om zich te baseren op kranten om daarna zonder twijfel of medeleven hun mening te delen op internet. Om hier even de feiten te geven: 1)nee, hij is niet in het ziekenhuis gestorven. 2) nee, het was geen zelfmoord. De gazet van antwerpen zouden ze moeten afbranden of ten minste de hoofredacteur van dienst castreren met een botte houten lepel vol splinters. Ook de mensen die hier mijn moeder durven beledigen. Nee, zij heeft nooit van hem geprofiteerd. Mijn mama heeft altijd willen gaan werken (legaal!). Is naar de avondschool geweest om nederlands te leren en ze heeft altijd al het mogelijke gedaan om voor zowel mij als mijn vader te zorgen. Het geld dat ze erfde, daar komt ze niet eens aan. brandt minstens 1x per week een theelichtje voor hem en probeert zoveel mogelijk naar het graf te gaan. Ik denk dat mijn mama gemiddeld meer doet voor mijn papa dan de gemiddelde weduwe voor hun overleden echtgenoot (buiten dan zo een keertje een bloemetje te droppen op allerzielen. Ja mijn papa heeft haar gered van de armoede, maar ze profiteert niet van hem. Ik vind het verschrikkelijk dat ik hier al zelf op moet gaan reageren om alles recht te zetten. maar na 3 jaar leugens ben ik het kots en kots beu. Ik bedank iedereen die mij de afgelopen jaren hebben gesteund en ik wens het meest miserabele leven toe aan alle oppervlakkige onmensen hier en overal waar er iets over mijn vader wordt gezegd.


Annelies.

Gepost door: Annelies tastenhoye de dochter van | 26-09-09

Annelies Trek het je niet aan meisje, wie je vader goed heeft gekend, weet dat hij een integer man was. Die ene gek die hier onder diverse namen in de reacties schrijft, zit waarschijnlijk al terug binnen bij de broeders Alexianen en zijn grofste uitlatingen heb ik toen al meteen gewist.
Dus til hier echt niet te zwaar aan, we weten van wie het komt. Zoek op google maar eens naar 'forumzot' en dan weet je dat hij het echt niet waard is je daarover druk te maken.

Gepost door: Janice | 26-09-09

Kringmasturbeerders... ... zijn er altijd als eerste bij om kritiek te uiten op mensen wiens gedachtegoed, niet met dat van hun eigen overeen stemt. Het zijn vaak de politiek correcten, die al vrij snel overgaan naar leugens, schelden en ander misbruik van het woord om te verbergen dat ze niet meer weten van welk hout, pijlen te maken.
Laat het je niet raken. Vele mensen weten wel beter...

Gepost door: p0p4rt | 26-09-09

De commentaren zijn gesloten.