20-03-07

Blijkbaar was mijn vermoeden juist...

Blijkbaar zat ik er niet zover naast toen ik de verantwoordelijkheid voor de vijfvoudige moord voor een groot deel bij de verdraagzame ‘islam’ legde. Moeder die vijf kinderen neerstak aangehouden

Hieronder volgt een citaat uit ‘Het Journaal’ van Mark Grammens.


"Wat is onze berichtgeving waard ?

Het is niet dat we ons met faits divers willen bezighouden, maar we zouden de lezer toch willen vertellen dat in de buitenlandse kranten een heel ander verhaal over de verschrikkelijke moordpartij in Nijvel - waar een moeder haar vijf kinderen doodde - wordt aangetroffen dan in de Vlaamse media.

Uitvoerig beschrijven bijvoorbeeld Le Monde en Paris Match, om ons slechts tot die Franse bladen te beperken, hoe de moeder "kort werd gehouden" door haar Marokkaanse autoritaire man, haar familie niet mocht ontmoeten en in paniek verkeerde omdat hij met zijn moeder, die hier ook woonde, al een maand in Marokko verbleef met het doel daar een woning in te richten om zijn kinderen te laten overkomen en ze een mohammedaanse opvoeding te kunnen geven. Reeds had de oudste dochter op school geklaagd over het feit dat ze sinds kort niet meer buiten mocht zonder hoofddoek.

De moeder zag een vertrek naar Marokko niet zitten en vreesde haar kinderen te verliezen.
Nog veel andere details, waar men bij ons blijkbaar geen aandacht voor had, werden op basis van getuigenissen in de buitenlandse pers bekendgemaakt.

De hoofdbekommernis van onze media lijkt niet te zijn geweest de waarheid over de verschrikking te achterhalen, maar te voorkomen dat men de etnische en religieuze achtergronden ervan zou blootleggen."


11:57 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Geen alleenstaand geval van mediastilte Hetzelfde geld voor een incindent in Nederland, in een of andere wijk in Utrecht schelden een paar "hangjongeren" een zwangere vrouw uit voor Nederlandse hoer. Een inwoner van de wijk kan daar niet mee om en maakt ammok met de "hangjongeren", de politie komt er toe en schiet de 53 jarige man dood die ondertussen met een mes stond te zwaaien. Vervolg, dagenlange rellen in de wijk, auto's in brand gestoken, 350 agenten nodig om de kalmte te bewaren en niets in de vlaamschen media...

Hier wat links:

http://www.nos.nl/nos/artikelen/2007/03/art000001C767E37DDB7C35.html

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/047277.html

Gepost door: Patrick Moons | 20-03-07

Multiculti? Reeds op 02-03-2007, 20:19:50 heb ik mijn twijfels te kennen gegeven in verband met dit tragisch gebeuren. Ook mijn vermoeden blijkt nu bewaarheid te worden! Rijke cultuur!!! In wat rijk???
Multicul is ouwehoerengelul, de bewijzen worden dagelijks zichtbaar, uiteraard door de linkse kranten verzwegen maar.....door het internet kenbaar gemaakt.
Wij zullen met nog meer kracht onze cultuur beschermen tegen deze gewelddadige cultuur die maar één doel naastreeft, "Totale Onderwerping".
Het zal ze NOOIT lukken, integendeel.

Gepost door: Jean | 20-03-07

mijn schoondochter mijn schoondochter vertelde ons gisteravond dat zij zwaar verkracht is geweest in Antwerpen door een namibieér zij hadzware anale letsels en kon de dader enkele dagen later aanwijzen aan de politie.
Nooit is er tegen die persoon enige vervolging ingesteld hij loopt nog parmantig vrij rond,de"motivatie "van de linse politiek benoemde rechter was "het geval van twijfel" enkele maanden geneeskundige ingrepen en therapie later mocht zij weer aan het werk om deze criminelen mee verder te ondrhouden van haar loon

Gepost door: canis lupis | 20-03-07

alles heeft zijn reden ook waarom die bruine hangjongeren zich zo sterk voelen in groep uiteraard ......op tram op straat ...zelf ten overstaan van de politie..tenminste als zij in de bruine meerderheid zijn...Zij vinden steun bij het wereldwijd kankergezwel dat zich de Islaam noemt..als die grote verlichte geesten..de verovering van de wereld predikken ... wat de Koran als een plicht ziet...en daarbij "alle middelen goed zijn" verheffen zij het bruin krapuul -dat voor niks goed is- tot soldaten en strijders van de Islaaaaam...noch de regering noch hun zogezegde gematigde Moslims doen daar iets tegen...Ik begrijp dus die regering niet ...en nog minder de gematigde Islaamers ...want tenslotte die momenteel relatief kleine groep gespuis... krijgt uitbereiding en door de laksheid van hun rasgenoten worden ("de goeden!?)" over dezelfde kam geschoren...als er dan ambtenaren ...rapporten schrijfen en wijzen op het gevaar van de toenemende radicalisering zoals "Mary Uijt den Bogaard...wordt zij op staande voet ontslagen door dictator Janssen de zogezegde burgermeester van de Stad Antwerpen...om welke reden ?..dat ontslag !...ik begrijp het niet....
Zag ooit op TV in verband met congolese hangjongeren...hun moeders hadden zich verenigd en noemden zich de "mama's" zij hielden hun jeugd scherp in't oog en traden op waar nodig...een initiatief waar ik bewondering voor heb....Onmogelijk blijkbaar bij de Moslims....Als inspecteur van politie werd ik door buren van een Marokkaans gezin ..dringend gevraagd te komen naar de Van den Hautelei in Deurne...een "Mohamedd had zijn vrouw duchtig wat rammel gegeven in het bijzijn van de 6 kinderen....iedereen was aan het bleten en de arrogante bruine wilde ons eerst de toegang tot zijn woning beletten...het scheelde niet veel of die had het pak van zijn leven gegeven...maar goed ik heb me (gelukkig) kunnen beheersen (anders dag! pensioentje) hoe dan ook ...ik heb de ouders van die vrouw gevonden om haar verder te helpen...resultaat noega bollen....na een vijftal minuutjes waren ze weg ,ze lieten weten via een tolk dat ze niet konden tussenkomen in het gedrag van de man tegenover zijn vrouw...en dat waren dan de ouders van het slachtoffer....is dat cultuur ...is dat wat de regering en hun roodjes beschermd ...is dat wat die PDR zo fel verdedigd...is dat waarvoor wij racisten worden genoemd... als we die feiten aanklagen... of moet dat allemaal verzwegen worden ...omwille van enkele machtswellustelingen zoals ne Janssen die in zijn ivoren toren zich volvreet met kaviaar...ge moet niet blind zijn om te weten dat heel onze maatschappij naar een climax evolueert...rechts zal nog meer en hardere standpunten innemen..en meer en meer volgelingen tellen door ervaringen met de multicul maatschappij...Ik denk niet dat ge moet vragen aan Canis Lupis voor wie hij... of zijn schoondochter gaat stemmen...Het woord racist is geen negatief woord meer ... het is een verweerwoord geworden tegen een vreemde duivelse cultuur die heel onze maatschappij naar de bliksem help

Gepost door: Rene | 21-03-07

De commentaren zijn gesloten.