21-03-07

Wat zijn wij toch een braaf volkje.

In februari weigerden volgens Willockx (Sp.a) drie koppels (sommigen beweren zes koppels) om zich te laten trouwen door Wouter Van Bellingen (Spirit) vanwege zijn donkere huidskleur. Absurd en belachelijk vond ik en ik schreef er over. Onnozelaar en haatzaaier Willockx

De feiten waren echter nog niet gebeurd, of de datum voor de massale trouwpartij van vandaag, 21 maart lag al vast. En niemand twijfelde aan de echtheid van de socialistische beweringen, iedereen weet nochtans dat ze van de eerste leugen niet dood zijn gegaan. En iedereen weet dat links en fraude in feite synoniemen zijn.
De namen noch de nationaliteiten van de trouwlustige weigeraars werden bekend gemaakt, want dat was niet belangrijk, vertelden de socialisten.

Ik weet pertinent zeker dat, indien de namen ook maar enigszins in verband konden gebracht worden met het Vlaams Belang, of andere niet linkse Vlamingen, de hele wereld het vandaag wel al had geweten.

Wat blijft er dan over? Ofwel waren de weigeraars buitenlanders die men ook in bescherming moest nemen zoals andere criminele ‘jongeren’, ofwel is het hele geval van A tot Z gelogen en is het de beste verkiezingsstunt ooit.

De beste verkiezingsstunt voor links impliceert wel dat je moet spuwen op het ‘eigen volk’, want daar halen ze hun stemmen niet meer.

Deze insinuaties tegenover zogenaamde ‘racistische’ Vlamingen zijn in ieder geval gelukt. Niet de waarheid speelt een rol, maar wel de perceptie.

De perceptie gaat wel heel ver. Want niet alleen schoot Wouter Van Bellingen omhoog als een raket en kwam hij overal op het scherm en in de kranten, maar de hele wereld spreekt nu over de ‘racistische Vlamingen’ en dat hadden ze blijkbaar niet echt verwacht. Want ook in de media maakt men zich daar nu wat zorgen om.
Zij vroegen aan Alan Fisher van Al-Jazeera, die al sinds gisteren met zijn cameraploeg klaar staat in Sint-Niklaas of er geen kans bestaat dat ‘de wereld nu de Vlamingen als onverdraagzaam gaan zien’.
Maar Fisher vond die vrees ongegrond, want tegen het positieve signaal dat uitgaat van de happening vanavond waar driehonderd paren zich laten trouwen, weegt de weigering van amper drie (onbekende) paren niet op, zei hij.

De grootste campagnefraude krijgt trouwens belangstelling uit de hele wereld.
Behalve Al-Jazeera zullen ook de NOS, de Franse krant Libération, de Duitse omroep ARD, De Britse BBC, en het internationale persagentschap Associated Press aanwezig zijn.
Zelfs een krantenexemplaar van El Comercia, een van de belangrijkste Peruaanse kranten werd aan Wouter Van Bellingen toegestuurd.

Heel wat naties vochten voor minder bloedige burgeroorlogen uit.
Wat zijn wij toch een braaf volkje.

13:04 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik wou dat het zo was, maar het is vandaag 21 maart en niet 21 juli ;)

Gepost door: MediaFlandria | 21-03-07

21 juli Inderdaad Media Flandria. Het gaat al snel genoeg...
ik zal het maar veranderen.

Gepost door: Janice | 21-03-07

Janice...wie ben ik ? heb niet veel in de pap te brokken...mijn enige bijdrage bestaat in het geven van een mening en een stem!!! Maar moest ik wel enige invloed hebben.......!!
Het heeft een reden waarom de nationaliteiten of de etnische roots van die 3 koppels- weigeraars niet worden bekend gemaakt....Zoals ge zelf schrijft heel de wereld ziet Vlamingen als racisten en dan mogen bepaalde reporters nog het tegendeel bewijzen er blijft altijd iets van hangen.....Stel je voor dat die koppels Turken waren .zelfs maar "een van hen" dan zou Willox en zijn partij en haatzaaiers zoals ne blokwatch afgaan zoals gieters..en zou heel hun opzet..heel hun misplaatste propaganda in hunne smikkel worden gesmeten...Ik vind dat er werk moet gemaakt worden ...desnoods langs...Justitie om de ware toedracht van heel dat onfris gebeuren in de openbaarheid te brengen....Ik kreeg al argwaan toen beslist werd de drie koppels niet te vervolgen...als ge op straat bruine achter een exotische roept ...krijg je al een veroordeling voor racisme....en wat er in Sint Niklaas gebeurde is 'puur" en verwerpelijk Racisme !

Gepost door: Rene | 22-03-07

Volgens geruchten die ik opgevangen heb bij vrienden uit het Waasland zou het gaan om twee koppels die verhuisd zijn naar een andere gemeente en bijgevolg niet trouwen in St. Niklaas. Het ander koppel zou van Turkse origine zijn.

Gepost door: Metten | 22-03-07

Trouwlustigen Ik heb hetzelfde gehoord, dus waar rook is...

Gepost door: Janice | 22-03-07

Een verkiezingsstunt a la jansens van Antwerpen Ja, het was weer al zover, het was in St.Niklaas weer verzamelen geblazen van al de nuttige idioten aangevuld met de gebruikelijke naïevelingen en de goed ingelichte partijslaven van linkse signatuur.
Mens toch, wat een werk en mankracht moet daar aan voorafgegaan zijn om daar tot zelfs in het buitenland ruchtbaarheid aan te geven.en die hele organisatie op poten te zetten.
Kan er iemand de bevolking inlichten over het kostenplaatje van deze desinformatie
Ambtenaren worden betaalt om de job waarvoor ze zijn aangenomen uit te voeren ten dienste van heel de bevolking Hoeveel daarvan hebben er zich de voorbije maanden enkel met het schouwspel(moeten) bezig gehouden, dus ten dienste van de socialistische partij.
Is dit geen bedrieglijk gebruik maken van overheidsgeld?Moeten er ook geen vragen gesteld worden in verband met de verkiezingsfinanciering?
De reacties van de weldenkenden in mijn omgeving waren verbazend unaniem, “Een verkiezingsstunt a la jansens van Antwerpen”..
Hopelijk is er nog een zwijgende menigte in St.Niklaas die dit ballonnetje doorprikken.
We hebben de politiekers die we verdienen

stradi

Gepost door: stradi | 22-03-07

Braaf volkje moet wel correct Nederlands gebruiken Ter info: 'media' is meervoud (de media maken en niet maakt) en naties spel je inderdaad zo en niet natie's.

Gepost door: Johan De Smet | 24-03-07

Bedankt Dat is nu het resultaat van een tweetalige opvoeding en jarenlang in het buitenland te hebben gewoond, gestudeerd en gewerkt.

En...ik moet er wel bij zeggen, dat ik soms veel te snel iets schrijf. Maar ik zal er zeker wat meer aandacht aan besteden in het vervolg, want ik merk dat sommige mensen meer letten op de manier waarop het geschreven wordt, dan op de inhoud.

Gepost door: Janice | 24-03-07

Hebben ze, of weten ze niet in St. Niklaas dat er in de gemeenteraad ook blanke mensen zijn die het ambt van schepene burgerlijke stand kunnen vervullen, of is deze cinema met opzet gedaan. Stop deze BULL SHIT.

Gepost door: Joe De Keersmaeker | 25-03-07

Correct Het is inderdaad nogal dikwijls dat men foutjes schrijft als men zijn mening op papier aan het zetten is en dat er steeds mensen zijn die deze fouten opmerken is evident. Nog maar goed ook, maar of ze de inhoud belangrijker vinden dan een schrijffoutje zou ik niet als verkeerd begrijpen. Ze zouden uw persoonlijk kunnen aanschrijven en uw verbetering melden, tja maar soms moeten ze hun wijsheid op het net kunnen vertonen en dan weet je direct welk vlees je in de kuip hebt.
Het is inderdaad de inhoud die telt, dat is veel belangrijker dan correct geschreven leugens.

Gepost door: Herman De Gent | 27-03-07

Niet voor internet bedoeld vraagje Beste Janice,
Kan je mij het adres bezorgen van die dame die van Willockx heeft vernomen dat het trouwweigerig koppel niet getrouwd wou worden door een "zwartzak"? Dank en beste groeten,
Hector

Gepost door: Hector van Oevelen | 27-03-07

zever ach weete dit is allemaal politieke bullshit!
jullie weten, juist zoals ik dat het niet meer zo lang zal duren of er is hier een burgeroorlog aan de gang in europa (niet persee belgie) waardoor de "neonazi's" zoals ze zichzelf noemen, het gaan opnemen tegen de mensen met andere huidskleur. het is nu zelfs al bijna begonnen met die groep militairen die ze hebben opgepakt in leopoldsburg die in bezit waren van wapens en plannen aan het uitdokteren waren tegen die buitenlanders. hopelijk zal et lang uitblijven maar ik vrees ervoor.

Gepost door: van sande | 29-03-07

De commentaren zijn gesloten.