23-03-07

8VJ

avb190307-1

Het gratis – nu ja, gratis...u betaalde het natuurlijk via uw belastingsgeld – dus... van het Verhofstadt-propagandaboekje werden er maar liefst 300.000 exemplaren gedrukt. Eentje voor elk Vlaams gezin. Want iedereen moet weten wat Verhofstadt heeft verwezenlijkt en hoe hard hij daarvoor heeft gewerkt de afgelopen acht jaren.
‘Mein Kampf’, zeg maar.

Het boek heet 8JV en is geen naam voor een nieuw automerk, maar betekent 8 Jaar Verhofstadt. Ik heb het vandaag even diagonaal overlopen en in het boek bleek hij in ieder geval zeer tevreden met zichzelf. Verhofstadt geeft zichzelf 10 op 10.
Het boek bestaat hoofdzakelijk uit heel veel foto’s en nog meer ‘gestoef’. Verhofstadt met...de president van de VS, George W. Bush, Bill Gates, de Dalai Lama, Nelson Mandela en nog een paar anderen waarbij gezegd moet worden dat hij bij sommige 'groten der aarde' heeft moeten bedelen om door hen ontvangen te worden. Vooral het kiekje voor het nageslacht was zeer belangrijk. In de teksten staan zoals gewoonlijk heel veel leugens en er wordt nog meer verzwegen. Het boek is pure propaganda voor zichzelf en zou kunnen geschreven zijn door Goebbels en Stalin samen. Propaganda à la Janssens. De president-dictator van Antwerpen.

In ieder geval...het mag nu wel duidelijk zijn... Verhofstadt wil in de geschiedenisboekjes komen.

Belga schrijft: “Inzake "ethische kwesties" en "internationale politiek" geven de liberalen zichzelf een "onderscheiding". Inzake de "gedurfde doelstelling" van 200.000 nieuwe jobs en het doen dalen van de belastingen, is Verhofstadt "goed op weg", zegt het boek. Het toenemend blind geweld en de groeiende onverdraagzaamheid krijgen in het bilan een "onvoldoende" mee.”

De dingen die hij aanhaalt als ‘grote verwezenlijkingen’ zijn nu niet echt van dien aard dat je er meteen over naar huis zou schrijven.
‘Euthanasie uit het strafrecht gehaald en het homohuwelijk geïntroduceerd.’
En die 200.000 jobs? Er werden mensen terug tewerk gesteld die eerst ontslagen werden, meer niet.

Diegenen die vroeger niet wilden werken, werken ondanks de openstaande vacatures nog steeds niet.

Maar natuurlijk geen woord over de sociale onrust onder 8VJ, het wegtrekken van bedrijven, de verarming van de bevolking, de hoogste belastingen, loonkosten en de laagste pensioenen in Europa, het geknoei met facturen, pensioenfondsen en de uitverkoop van ons patrimonium om de begroting te doen kloppen, het vernederen en miskennen van één miljoen stemmen van gediscrimineerde kiezers, geen Vlaamse autonomie, geen splitsing van B-H-V, het schaamteloos misbruiken van zowel de holocaust als de vreemdelingen... enz... enz...
Tussen de 1282 lezers die hier vandaag waren zullen er vast nog mensen zijn die het lijstje kunnen aanvullen.

00:54 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Spijtig maar het boekje van de Guy is niet verkrijgbaar in Thailand..en er is ook geen Thaise vertaling van dit waarschijnlijk hoogstaand literair werkje ...geschreven op advies van Slangen...Ik zal nog 14 dagen moeten wachten ...voor ik terug in Belgie ben...Ik wil vooral lezen hoe hij ertoe gekomen is ondanks beloftes de vreemdelingen toch stemrecht te geven .... het zal wellicht zijn laatste boek zijn ,zijn laatste stuiptrekking in de politiek alvorens hij zich volledig kan geven aan het wielertourisme met .wie weet,Slangen als coach......of de volgende regering met Leterme als eerste minister beter zal zijn ...is maar de vraag... de grote machthebber in Belgie ,omwille van duistere redenen , is uiteindelijk de PS...(met alle steun van het koningshuis en een 20 tal super rijke families)

Gepost door: Rene | 23-03-07

Er werden mij in één winkel drie exemplaren in de hand gedrukt, kwestie van zo snel mogelijk van de rotzooi af te zijn.
Gelukkig stond aan de ingang een vuilnisbak.

Gepost door: Jean | 23-03-07

Wist je dat onder Verhofstadt de bevolking tussen 2000 en 2006 gestegen is met 272.297 eenheden?
Van 10.239.085 in 2000 tot10.511.382 in 2006.
Waarschijnlijk is door zijn gezinsvriendelijk beleid het geboortecijfer spectaculair gestegen.
Of is er een andere oorzaak van die stijging?

Gepost door: Metten | 23-03-07

en hoe zit het met : " ge moogt mij afrekenen op de groei van het Vlaams Belang"
wordt daar nog over gepiept?
een vergeten hoofdstuk denk ik! nochtans valt daar alleen al een boek over te schrijven. maar dat zal voor later zijn als hij in toscanen zit te mijmeren in de zon!
maar hij heeft een troost: de walen zien hem graag volgens de standaard en le soir!

Gepost door: jos | 23-03-07

De commentaren zijn gesloten.