23-03-07

Wel, wel, wel Wouter Van Bellingen...wat een (on)gelukkige woordspeling.

Ik sprak gisteren persoonlijk met een mevrouw die een winkel uitbaat in Sint-Niklaas.

Vorige week heeft zij, in het gezelschap van een paar socialisten, Freddy Willockx ontmoet.
Omdat Willockx ervan uitging dat zij ook een socialiste was, (wat niet zo is), verklaarde hij in dat gezelschap het volgende:


‘ We weten dat het koppel dat geweigerd heeft om door Wouter Van Bellingen getrouwd te worden, dat niet gedaan heeft uit racisme, maar wel omdat de familie Van Bellingen in Sint-Niklaas bekend staat als een Vlaamsnationale, dus ‘zwarte’ familie. Ze hebben aan het loket gezegd dat ze niet wilden getrouwd worden door ‘een zwartzak’, maar daarmee bedoelden ze niet zijn huidskleur, maar de Vlaamse overtuiging van zijn familie. We kennen het koppel, het zijn fanatieke socialisten’.


Die mevrouw zwoer het bij hoog en bij laag dat ze de waarheid sprak, ze zegde me ook dat ze bereid was dat aan elke journalist te bevestigen.

Haar gegevens zijn ondertussen doorgegeven aan een paar journalisten, het is waarschijnlijk daarom dat Gazet van Antwerpen vandaag al een beetje twijfel durft schrijven. (‘Geruchtenmolen bekladt massatrouw’).

En het is ook de reden dat Wouter Van Bellingen de vijfde plaats op de lijst van Sp.a –Spirit niet durft aannemen, ‘omdat hij anders niet geloofwaardig’ meer zou zijn.

Het gaat dus uiteindelijk om één koppel en niet om zes of drie koppels. Eén koppel hevige socialisten die niet door een ‘fascistische zwartzak’ wilden getrouwd worden.

In ieder geval, als dit waar is dan hebben Willockx en Van Bellingen de hele wereld belogen om zelf politiek te scoren!! Dus ook nu weer blijkt mijn ‘vermoeden’ juist te zijn.

14:59 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

mijn dag kan niet meer stuk heel dat rood circus in zijn hemd gezet....das de mooiste berichtgeving die ik gelezen heb sedert maaaaaaaanden

Gepost door: Rene | 23-03-07

hé,toevallig? Ik schreef gisteren nog iets in die trend min of meer...Ik ben angstwekkend intuïtief....

Gepost door: tiberius | 23-03-07

aaaai! aaai! oei! dat is nog pijnlijker dan wanneer het moslims waren geweest!
hallo meneer willockx?? wanneer de volgende stunt?
morgen in de morgen! lijst spirit wordt lichtjes gewijzigd!

Gepost door: jos | 23-03-07

Tiberius Je hebt dus gelijk om wantrouwig te staan tegenover wat de socialisten ons allemaal wijsmaken. Ik heb de indruk dat ze de mythe van het racisme in stand willen houden om er zelf wel bij te varen. Van 'gelijke behandeling' voor alle huidtypes en kleuren hebben ze blijkbaar nog nooit gehoord.

Ik denk dat Van Bellingen zelfs dat spelletje niet langer wil meespelen, want hij weigerde de vijfde plaats op de Sp.a/Spirit lijst die Willockx voor hem had warm gehouden tot na deze groots opgezette campagnefraude.

Gepost door: Janice | 23-03-07

Janice ??? wat is dat allemaal...op het web van Jurgen schrijft PDR mij persoonlijk aan ...met de melding dat een klacht werd overgemaakt tegen U een ...foto... uit de morgen ??? auteursrechterlijk beschermd ???? door U gepubliceerd ????

Gepost door: Rene | 23-03-07

janice ik hoop dat de pers de moed heeft dit te publiseren

Gepost door: van den broeck,roger | 23-03-07

janice ik hoop dat de pers de moed heeft dit te publiseren

Gepost door: van den broeck,roger | 23-03-07

??? Ik weet van niets. PDR slaat regelmatig wild om zich heen. Niets van aantrekken.

Gepost door: @Rene | 23-03-07

copie blog jurgen

Marij Uijt den Bogaard
Ik heb zopas je open brief gelezen aan jansens
en weet hiermee dat je spreekt met kennis van zaken, maar wist je dat vele misdaden in naam van de islam ook in de koran goedgekeurd worden, of, aangezien de koran het enige is waaraan een moslim moet luisteren, deze dan ook wetten zijn.Laten we dat zootje aanpakken met hun eigen waarden en wetten!Hier volgt de bloemlezing.
Quran says that muslims should not murder unjustly. Given below are Quran's just reasons to murder:
- Quran tells Muslims to kill the disbelievers wherever they find them (Q. 2:191),
- to murder them and treat them harshly (Q. 9:123),
- slay them (Q. 9:5), fight with them, (Q. 8: 65 ) even if they are Christians and Jews,
- humiliate them and impose on them a penalty tax (Q. 9: 29).
- Quran takes away the freedom of belief from all humanity and tell clearly that no other religion except Islam is accepted (Q. 3: 85).
- It relegates those who disbelieve in Quran to hell (Q. 5:10),
- calls them najis (filthy, untouchable, impure) (Q. 9: 28).
- It orders its followers to fight the unbelievers until no other religion except Islam is left (Q. 2: 193).
- It says that the non-believers will go to hell and will drink boiling water (Q. 14: 17).
Moeten we nog andere dingen geloven?

Gepost door: stradi | 23-03-07

Naam van die winkel & adres Beste, kan u mij de naam van die winkel en adres doorgeven, aub? Ik wil die persoon zelf spreken hierover. Bedankt
Geert De Backer
Fractievoorzitter VB afd. Lebbeke

Gepost door: Geert De Backer | 23-03-07

?????? Indien dit zou???? waar zijn??
Dan moet men deze mevrouw gaan ondervragen,
maar dat zal het probleem wel wezen woord tegen wederwoord.
Ik denk dat indien dit plubliek gemaakt wordt de mensen dit zullen geloven,
ook de ouders van deze schepen.

Gepost door: mathieu | 24-03-07

Waarheid over Van Bellingen Ik heb altijd vermoed,nee geweten dat dit opgezet spel was.Ik heb er steeds aan toegevoegd dat Van Bellingen waarschijnlijk het slachtoffer was van zijn eigen partijgenoten.Maar deze ganse zaak waar de ganse wereld werd bij betrokken was dus eigenlijk een grote volksverlakkerij.Spijtig genoeg wordt dit nu niet vermeld in de media ,Het kwaad is geschied ,en dat was de bedoeling

Gepost door: Temmerman | 29-03-07

censuur Beste janice,

Kan je me eens uitleggen waarom mijn bericht van maandag en het antwoord daarop van Vlaams Belang afdeling Antwerpen, verwijderd werden?

Het ging ongeveer als volgt:Wordt het niet hoog tijd dat je deze thread verwijderd?

Iedereen weet ondertussen dat het om een mop ging die door Lieve van den Bossche niet werd begrepen, en voor waar werd genomen.

Van Lieve konden we zo iets verwachten, maar dat jij hier ook intrapt (en blijft intrappen) vind ik zeer jammer.

In de gazet van Antwerpen werd maandag zelfs de oorsprong van die mop achterhaald waardoor Lieve van den Bossche compleet belachelijk werd gemaakt, en ook jij een mikpunt van spot geworden bent in heel veel media, én VB kringen.

Ik zie liever niet dat "men" gegronde redenen heeft om het VB belachelijk te maken, maar dat geef je hen nu wel.
Daarom kan je volgens mij best deze thread verwijderen.

We worden al genoeg uitgelachen en hebben genoeg échte argumenten, die we niet uit onze duim moeten zuigen.


In een reactie op dit bericht van de VB-afdeling Antwerpen werd je dan nnog eens tot de orde geroepen maar dat mogen de bezoekers van deze blog blijkbaar allemaal niet lezen.

Ik hoop dat ook zij hun bericht opnieuw plaatsen.

Eigen volk eerst, Pol

Gepost door: Pol Meeuws | 31-03-07

Wel...ik zal het u vertellen Ik verwijder uw bericht zonder inhoud noch enige kennis ter zake, omdat u eerst en vooral onder een valse naam schrijft, en ten tweede een al even valse bijdrage van (zogezegd) Vlaams Belang Antwerpen als bewijs aanhaalt, terwijl niemand weet wie u bent en al minder dat er iemand onder hun naam hier reacties post. U liegt dus.
Ik heb een vermoeden wie u bent en ik geef u een goede raad, stop er mee, want ik kan sneller wissen dan dat u hier kunt reageren.

Gepost door: Janice | 31-03-07

Bewijzen op tafel graag Hoezeer ik dit ook zou willen geloven, de weergave van de weergave van een gesprek dat zou plaatsgevonden hebben is wel heel mager.

Verder heeft volgens uw verslag de mevrouw alleen maar gesproken over 1 koppel, niet drie of zes koppels die niet zouden bestaan.

Dat schrijft u alleen zelf.

Nogmaals, ik heb zelf ook mijn twijfels over het waarheidsgehalte van het verhaal van St-Niklaas -alleen omwille van het feit dat privacy/identiteits-gevoelige onderwerpen normalerwijze heel makkelijk gelekt worden naar de pers wat hier juist niet gebeurd is... - maar op dit moment is uw tekst hierboven wel heel mager.

Aanspreken die mevrouw dus en vragen dat ze met het verhaal naar buiten komt!

Groeten.

Gepost door: Bert Imbrechts | 29-04-07

De commentaren zijn gesloten.