24-03-07

Op politics.be

Ik denk dat het interview met Wouter Van Bellingen in de Gazet van Antwerpen (24-03-07) zeer onthullend is. De krant weigert natuurlijk om melding te maken van de vrouw uit Sint-Niklaas die wil getuigen over wat Willockx gezegd heeft. Maar de ondervrager merkt toch op: "Wij hebben vanaf dag één gezocht naar het verhaal van een koppel dat weigerde te trouwen. Niets gevonden. Door de vaagheid over de identiteit van die koppels duiken stilaan de meest wilde geruchten op". Let nu op het antwoord van de schepen:

" Er bestaat inderdaad heel wat verwarring. In december van vorig jaar was er een koppel dat zijn (schoon)vader uitstuurde met de boodschap dat ze niet door een zwarte schepen getrouwd wilden worden. Later waren er nog twee die bezwaar hadden tegen mij. Gezien de commotie rond die eerste weigering, werd hier meteen ook een racistisch karakter aan gegeven maar dat is niet zo duidelijk. In elk geval: de namen van deze mensen achterhalen is onmogelijk".


Met andere woorden, eigenlijk is er alleen sprake van een koppel dat via een ouder liet weten niet door een 'zwarte schepen' getrouwd te willen worden. Maar wat betekent 'een zwarte schepen'?

Mijn eigen stamboom staat in het Waasland, en ik heb als kind thuis altijd over Vlaams-nationalisten als over 'zwarten' horen praten.
'Zwarten' hadden gecollaboreerd met 'den Duits' en waren onverbeterlijk slecht. In de politiek is de eerste betekenis van een 'zwarte', dat hij een Vlaams-nationalist is.
Dat woord circuleert nog altijd in weldenkende volkse middens.
En Wouter Van Bellingen is in dat opzicht een zwarte. Zijn vader zou naar verluid zelfs voor het Vlaams Blok hebben gemiliteerd. Hij heeft, net als de burgemeester van Antwerpen, een tante die kandidaat was bij het Vlaams Belang. Hij is pleegkind van een 'zwarte' familie.”

Het lijkt mij dus, met de beschikbare gegevens, waarschijnlijk (al blijft het onbewezen en ver van zeker) dat met 'zwarte schepen' niet op de huidskleur van Van Bellingen werd gedoeld, maar op de politieke achtergrond van zijn familie. Het is immers heel politiek correct om niet door een 'zwarte schepen' getrouwd te willen worden indien men daarmee bedoelt: een Vlaams-nationalistische schepen. Daarentegen is het zéér oncorrect wanneer men bedoelt: een schepen met donkere huidskleur. Dat laatste zal men dus veel minder gauw doen.

Het ironische is dat de werkelijkheid in dat geval ongeveer diametraal het omgekeerde zou zijn van de politiek-correcte propaganda. Van Bellingen is een zwart pleegkind geadopteerd door een zogenaamd 'racistische' familie, en diegene die hem als schepen afwezen komen uit het anti-racistische socialistische nest.

In elk geval zegt Van Bellingen nu: "Ik ben geen symbool van de strijd tegen racisme". Hoe huichelachtig.
Voor mij lijkt hij momenteel het symbool van de zwartmakerij door de politiek-correcten van de modale Vlaming.

Auteur – Jos Verhulst KLIK HIER

16:20 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Frankske, over ranzigheid gesproken...was jij misschien ook een van die ranzige figuren die onmiddellijk naar 1 miljoen mensen wezen die de schuldigen waren van dit vermeend openlijk racisme?

Gepost door: A'ke | 24-03-07

Raar,het stukje dat ik gisteren poste op vrijvanzegel met de verwijzing naar uw blog is verdwenen?

Gepost door: Rebel | 24-03-07

@Rebel; Janice Laureyssens censureerd wel vaker postings. Vrije meningsuiting is hier enkel op de eigen partijleden van toepassing.

Gepost door: PDR | 25-03-07

De droom van die rode kikkers aan diggelen...hoe spijtig voor hen...hoe graag hadden ze gezien .. dat het Vlaams Belangers waren die weigerde uit racistische overwegingen..en nu bewijzen ze eens te meer hoe sportief ze wel zijn...ne zielige troep heel dat rood gedoe...waar zijn de socialisten van vroeger...ze streden voor de rechten van de arbeider...nu strijden zij voor de Islaaaaam...bende niksnuten...
Je hebt knappe artikeltjes Janice

Gepost door: Rene | 25-03-07

Doe geen moeite... PRD beter gekend als de forumzot...niemand zelfs uw rode broeders hebben nog interesse in jouw"boodschappen" als zogezegde professionele politieker ,zoals je jezelf omschrijft, ben je een nul en als mens ook...Je verwijt Janice Censuur en wat gedacht over de Blokwatch "moppentappers" hoe noem je zoiets...of nog erger Kif Kif...
je bent een zielige modderfiguur !!
groetjes

Gepost door: Rene | 25-03-07

Janice heeft hier geen enkele post van mij gecensureerd.

Leer lezen (en schrijven) Peterke.Gepost door: Rebel | 25-03-07

Dit is nog zowat... het enige forum waar ge een ernstige posting kunt schrijven...hoelang nog ? vooraleer ook deze web wordt ondergraven door krapuul... zoals bij Jurgen en Debie..waar het posten onder en andere naam een sport is geworden.......
Ik was een beetje onder de indruk dat "onze" Paus scherpe kritiek had op de Europese Unie...wij zouden onze Christelijke roots vergeten zijn...raar want na een ..voor hem ongelukkige uitspraak ...geweld en betogingen.. overal ! door onze bruine broeders...daarna excuuses en hielelikkerij bij de Khoranbroeders......toch is deze uitspraak van den Benedict niet te onderschatten...in meer diplomatische termen verwittigd hij voor het gevaar van de Islaaam...zou dit een eerste stap zijn naar de ontnuchtering van Europa ??? Ik hoop het van ganser harte....kleinschaliger als voorbeeld ...wat zich voordoet in Antwerpen en waar onze correcte burgermeester vermoedelijk van wakker ligt...groot gemaakt.. door de bruine broeders moet hij ondervinden dat niet hij! maar zij beslissen...tot overmaat van ramp nog wat groene "resten " die zich komen moeien en verontschuldigingen eisen...Ik heb medelijden met die man ...wat daar gebeurd in het klein... gebeurd grootschalig in gans Europa om niet te zeggen in de ganse wereld...Het wordt hoog tijd voor harde maatregelen en duidelijk wordt gemaakt dat wij nog altijd baas zijn in eigen land...ik vermoed dat die eerste stap is gezet door de Paus .....

Gepost door: Rene | 25-03-07

Eén en dezelfde Het zouden tweelingen kunnen zijn, zeker wanneer het domme en achterlijke praat betreft. Frankie boy en de forumzot PDR. Twee voor de prijs van één.

En ja, dat wis ik meestal. Zever van mensen die niet kunnen argumenteren op een deftige manier kunnen we missen als kiespijn.

Eerst en vooral heb ik geen 'Waasland-familie' - ik heb helemaal geen familie in België. Ik wens hier niet over mijn privéleven te schrijven, maar ik kan Frankje wel meegeven dat hij er mijlenver naast zit. Ik zou zelfs zeggen - hij zit er een zee naast.

Gepost door: Janice | 25-03-07

Correctie Ik moet mijzelf tegenspreken. Ik heb toch één bloedverwant in België. Meer bepaald ergens in West-Vlaanderen onder een wit kruis.

Gepost door: Janice | 25-03-07

chagrijn Lawrence
stopt met algemeenheden die iedereen allang de strot uitkomt, komt met feiten en speel niet op de man(vrouw).
Overal waar de Islam aan de macht is worden andersdenkenden gevangen gezet of ter dood gebracht. Vrouwen worden als slaven behandeld en de Islam wordt gebruikt om de aanslagen van zelfmoordterroristen te rechtvaardigen.
Het steeds maar weer "Islamofobie" roepen is een gemakkelijke maar gevaarlijke manier om de ontelbare gevallen van geweld, wreedheid en onderdrukking, gepleegd uit naam van de Islam onder het tapijt te vegen.

Gepost door: stradi | 26-03-07

geen tweeling, noch drieling, een meervoudige worp, ja... Lawrence is niet de echte Lawrence: die post zoiets niet.
Hij ging wel in de clinch met onze forumzot...vandaar dat die laatste nu onder andere namen vuile racistische praat begint te spuien.

Janice: hou de IP-kes in het oog!!!

Gepost door: A´ke | 26-03-07

lelijke kop? Is behalve dat A-logootje nu ook eindelijk je lelijke tronie van je site, forumnar?
Iedereen heeft je door, je bent echt verknipt om je dag in dag uit met dit soort nonsens bezig te houden.
Argumenten ken je niet, discussiëren lukt je niet en je promo-blog telt hoeveel postings? (behalve die van je zelf) LOL
Ga toch wat spelen, ventje, en laat serieuze mensen hun ding doen...

Gepost door: A'ke | 26-03-07

diegene...die onder de naam "lawrence "post ...waarom zou Janice cencuur plaatsen??? dit is geen blog van Blokwacht ,Kif Kif of andere socialisten...Dit is er een van vrije meningsuiting zoals Jurgen..en ..Bart Debie...waar jullie naar hartenlust kunnen schelden je frustraties en je drek achterlaten......waarom is er zoveel haat in de wereld ??? De Islaaaaam haat het ongelovige Westen en het Westen ,als reactie , haat die Islaamneukers.... er zijn uiteraard altijd collaborateurs die om duistere redenen en onder het masker van verdraagzaamheid en zogezegde menslievendheid die vervloekte Islaaaam steunen....duister ! omdat die Islaaam en zijn achterlijke cultuur ons "helemaal" niets te bieden heeft...integendeel...langzaam maar zeker nestelen ze zich in onze maatschappij "waar iets te rapen valt !!
verdraagzaam zijn ze hoegenaamd niet ... noch hebben ze begrip... noch enig respect....kopvodden "af "op het werk beval de Jannsens !!! het vervolg kennen we..... Mij kan het allemaal minder schelen ...de kaap van de 60 is voorbij ...meer dan de helpt van mijn leven is opgebruikt...maar ik heb kinderen en kleinkinderen en wil die gelukkig zien ook in de toekomst...Ik wil niet dat mijn kleindochter geslagen wordt door een "jan men kloten" die zich kan beroepen op de Koran....Ik wil niet dat mijn kleinzoon hetzelfde doet met zijn vrouw.....en daarom steun ik diegene die zoals ik er dezelfde mening op na houden...en mensen zoals jij zogezegde "Lawrence" die dergelijke cultuur steunen zijn verwerpelijk... zoals de meelopers in de tijd van de Nazi's ,niets hadden te betekenen ,voor niks goe !....maar onder dat "hakenkruis" respect genoten door andere niksnutten....en dan spreek ik alleen over diegenen die hun medemens zoveel mogelijk leed berokkenden...
""Ik ben RACIST en ben er fier over !!! want het woord racist heeft zijn oorspronkelijke betekenis verloren....het werd ten pas en ten onpas gebruikt om anderdenkenden te vervolgen ...tot bescherming van marginaal krapuul..dat al langer hoe meer hun invloed laat gelden ....strijders van Allah ...zeggen de schurken die achter verovering van het Westen staan...en zo krijgt het krapuul ,dat voor "niks"goed is een statuut en voelen zich plots verheven.... en krijgen nog meer praat......Racisme is voor mij een symboolwoord geworden tegen de strijd van Allah-drek....Ik heb minachting voor je..... "zogezegde Lawrence"...wie ge ook moge zijn....Ik heb verachting voor al de partijen en vooral voor groen ,die zelfs excuses van Janssens eisen (excuses voor wat ???) verachting... voor deze bepampering van uitschot om toch maar wat stemmetjes meer ,zoals groen hoopt...maar zij vergeten dat diegene die de verkiezingen wonnen ,dank zij die vreemde stemmetjes niet zij "het voor het zeggen hebben" maar de bruintjes...zoals die clown Janssen nu aan de lijve kan ondervinden...
Loop naar de bliksem "zogezegde Laurence" lafaard ..omdat je post onder een andere naam dan de uwe....en neem heel die rommel van Allah.. en al hun atributen mee ..
zonder ook maar de minste achting
zielige volksverader.......
getekend Rene
Leve het Vlaams Belang !!!

Gepost door: Rene | 26-03-07

grote kuis Rene,
Janice zei het al: waar pdr zijn vuil achterlaat, moet geveegd worden.
Dit is zeker het geval als hij het doet uitschijnen alsof iemand anders het gedump heeft.
Censureren dus oftewel een koekje van eigen deeg!

Gepost door: A´ke | 26-03-07

Vele namen en weinig inhoud Hugo of Lawrence en nog een deel andere nicks zijn allemaal van één en dezelfde. Peter De Ryck!

Ik zou een kleine bloemlezing kunnen houden over het vuil dat die kerel al over mij heeft uitgestort de laatste zes jaar.
Hij gebruikt elke keer de naam van diegenen waarmee hij even voordien in de clinch ging. Dat is dan nu, zoals iemand hier al schreef een zekere Lawrence of in het andere geval Hugo - Hugo Van Minnebruggen.

Hugo, hoe zeer hij ook anti Vlaams Belang is, is een pak intelligenter dan PDR en kan net als ik de schrijfsels van PDR er (onder om het even welke nick) steeds weer uithalen.
De haat en de onmacht maar vooral de domheid druipt er af.
Het is trouwens treurig hoe mensen zich verdiepen in het privéleven van anderen, misschien omdat ze er zelf geen hebben?
Dus mijn tante, beste PDR, is overleden en dat heb ik je twee jaar geleden ook al eens gezegd. Maar iets lezen of onthouden is blijkbaar ook niet je sterkste zijde.

Weet je wat ik het ergste vind? Dat je zelf niet beseft hoe belachelijk jij jezelf maakt. En hoe zielig jij en ook je vriendje Frank overkomen.


Gepost door: Janice | 26-03-07

Ach wat zielig die pdr. een broodje aap voor hem.

Gepost door: bobby | 26-03-07

't was maar om te lachten ? Vandaag artikel op de site van GVA. Willockx geeft het verhaal van de "zwarte" toe, maar het zou slechts een grap geweest zijn.
Als het een grap is, is het toch een steek in de rug van zijn beschermeling Van Bellingen (verdachtmaking van zijn ouders) en toont dit het ware gelaat van Willockx.

Gepost door: expat | 27-03-07

Yep,verhaaltje staat ook in het nieuwsblad.

Het grappige is dat ze zelfs Janice haar naam niet juist kunnen schrijven.

Of heet u toch Jeanine?

Gepost door: Rebel | 27-03-07

Red magic Natuurlijk moet de GVA uitpakken met een 'mopje', het zou de eerste journalist niet zijn die op vraag van de lelijke ET afgedankt wordt!

Terloops lees ik dat ook Freya zich heeft laten 'strikken' in een 'schijnhuwelijk'.
Volgende stunt samen met Guyke op't bankje, ... en Freya, weer een misser, ... ....Gepost door: Huwelijksconsulente | 28-03-07

Janice, Dat PDR compleet zot is weet iedereen zowat intussen behalve hijzelf. Ik ben tegen censuur, maar ik zou voor zijn oneindig gezever toch een uitzondering maken. Dat hij op zijn eigen forum, waar hij overigens het enige postende lid is, maar van zijn theater gaat maken.

En over de kern van de zaak: d'r is al veel langer dan sinds de 'lancering' van dat Willockx-grapje gesuggereerd dat heel Van Bellingen-zeven georchestreerd was. Met de man in kwestie waarschijnlijk compleet onkundig van het feit dat hij door de SPa voor hun karretje gespannen wordt. D'r zijn volgens mij maar drie mogelijkheden:
(1) het koppel dat zich weigerde te trouwen, is van moslimorigine, en wilde niet door een neger (die in HUN ogen als een minderwaardig ras overkomen) getrouwd worden;
(2) het koppel heeft nooit bestaan, en de hele maskerade is een truc om Van Bellingen, die *toevallig* een strijdplaats op de Oostvlaamse lijst heeft, te lanceren. Maar dat zouden de sossen natuurlijk niet durven. Want dat hebben ze met SS (Robert Stevaert) óók niet gedaan, en met Zotte Freya óók niet, en die nep-huisvrouw Guidone, da's ook zéér toevallig dat die nu plots in de politiek komt. Wij moeten daar niks achter zoeken, wij zijn paranoïde
(3) D'r is écht een koppel racisten in St. Niklaas, en da's allemaal de schuld van het VB! Foei Foei VB!

Maar alleen... als verklaring (3) de juiste zou zijn, dan zoun het CGKR al lang op zijn achterste poten zijn gaan staan, en tenminste de echtelieden gebroodroofd hebben, zoals ze met Feryn en Eurolock hebben gedaan.

Ik gok nog altijd op (2)!

Gepost door: Antichrist | 28-03-07

een "zwarte" zwarte... Wouter V.B.(Van Bellingen)...Zelfs de initialen van zijn familienaam zijn "VB"...Stemt hij ook voor deze partij, of heeft hij andere politieke opinies als zijn pleegouders?

Gepost door: karel de grote | 06-07-07

geachte lezers.zoals de meeste religies is ISLAM ook een vredige godsdienst.De citaat van de islam is(h.boek) :wie eens mens redt ,is gelijk aan diegene die de hele mensheid heeft gered,,.Door de imperialistische plannen van sommige landen en hun belangen ,worden vele volkeren onderdrukt.Bekijk bvb Afganistan dit land is in de jaren 80 aangevallen door de Russen .Het is een land met rijke grondstoffen.De AFGANEN hebben twintig jaar gevochten tegen de RUSSEN die zomaar binnen waren gevallen, met de hulp van de AMERIKANEN. ZE werden opgeleid zelfs bin laden is opgeleid door amerika.De amerikanen hadden ook hun plannen. De AFGANEN werden toen VRIJHEIDSSTRIJDERS genoemd in europa. Toen eenmaal de russen verdreven waren bleef een land over met 90procent analfabeten en verminkten over. zonder school ziekenhuizen, werk en water of voedsel.ZE hadden nood aan hulp zelfs verband was er niet. Alsof een Afgaan in deze situatie een gevaar voor het westen zou zijn, zijn de amerikanen of de engelsen daarna binnen gevallen met nepexuses ,het arme land nog ver in het diepte begraven. Elke AFGAAN die nu terug vecht voor zn land is nu ineenkeer een terrorist geworden.Elke mens met een beetje gevoelens zou het moeten begrijpen en moeten vragen ;hebben de grote landen nooit een schuld of fouten ? ik hoop dat we ook een keer de oorzaken opzoeken en niet alleen de symptomen. ik groet nog verder iedereen bye. hoogachtend. denis

Gepost door: denis | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.