30-03-07

Bedrog - maar 't zal wel een grap zijn.

Fondsen voor Bestaanszekerheid rekenen ten onrechte administratieve kosten aan aan rechthebbenden die niet in een vakbond zitten. Minister van Werk Peter Vanvelthoven (SP.A) is op de hoogte van die praktijken, maar de administratie probeert de zaak toe te dekken.

Het is de taak van de oppositie om wantoestanden in ons land te onderzoeken en aan te klagen. Uiteraard heeft de Paarse meerderheid dat liever niet en probeert ze er alles aan te doen om de oppositie als een lastige vlieg neer te meppen.

Maar wanneer de bevolking flagrant bedrogen wordt is het onze taak om te spreken. En daarom stapt het Vlaams Belang naar het Rekenhof om een onderzoek te vragen naar waar het geld gebleven is dat niet werd uitbetaald en vraagt aan de directie ‘Toezicht op de Sociale Wetten’ een proces-verbaal op te maken voor alle vastgestelde inbreuken. Onze partij gaat alles in het werk stellen om het geld dat de partijleden tegoed hebben terug te halen. En omdat wij de enige oppositiepartij zijn voor de hele bevolking kunnen ook niet-Vlaams Belangleden, op de website Vlaams Belang Nationaal, informatie vinden over de manier waarop ze hun geld kunnen terugeisen.

Eens het deksel van het socialistische potje gelicht wordt, komt er nog meer bovendrijven.
In Hasselt gaat de socialistische ziekenkas ‘Voorzorg’ bejaarden thuis uitbetalen. Een mooi en sociaal initiatief natuurlijk behalve voor de bedienden van ‘Voorzorg’ zelf, want zij krijgen hun loon maar voor de helft officieel uitbetaald. De andere helft krijgen ze in het ‘zwart’. Blijkbaar weten vakbonden en ziekenkassen niet meer waar naartoe met hun zwart geld?

Misschien handelt het zich weer om een ‘grapje’ gezien de connotatie dat socialisten aan het woord ‘zwart’ geven, maar deze keer dan wel ten koste van de bedienden en de staat. De ridder in de strijd tegen het zwartwerk, (maar dan vooral tegen Polen en zelfstandigen) Peter Van Velthoven (Sp.a), zou beter ontslag nemen, want geloofwaardig is hij al net zo min als zijn collega in Sint-Niklaas.


12:35 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Vraag Kan iemand mij over die betaling door personeel van Voorzorg iets meer laten geworden? danke!

Gepost door: jansan | 30-03-07

Het gaat hier niet over de betaling 'door' het personeel van Voorzorg, maar de betaling van lonen 'aan' het pesoneel van Voorzorg die voor de helft in het zwart uitbetaald worden.

Gepost door: Janice | 01-04-07

Hallo Janice,

Danke voor je reaktie.
Betreft dit veel personeelsleden en waarom geeft men dit niet door? En het personeel aanvaardt dit zomaar?

Gepost door: jansan | 01-04-07

Het personeel is doodsbang om buiten te vliegen, dus 't is het aanvaarden of zonder werk geraken.Gepost door: Janice | 01-04-07

ABVV Wie herinnert zich nog de zwarte uitbetalingen aan de top en middenkaders bij de "politiek correcte "ABVV van een tijd terug?de man die de klok luidde is fisiek in mekaar geslaan en is moeten vluchten naar Nederland en daar onderduiken, DE rode kloek Mia Devits en haar trawanten deelden er toen de lakens (en de enveloppen) uit !! BLOKWATCHER en notoir leugenaar Mark Spruyt die het VB van alles en nog wat beschuldigd zonder dit hard te kunnen maken zit dus op zijn plaats in deze rooie maffiabende, dat in die bond nog mensen willen militeren is voor mij een raadsel, er is geen democratishe controle mogelijk op de zwarte oorlogskassen netjes geparkeerd in belastingparadijzen waar de kaderleden de intrest van opstrijken-'discreet natuurlijk' als men spreekt van een vieze kanker in deze maatschappij is dit clubje wel samen met hun kif-kif-broeders dringend aan euthanasie toe!!(kif is trouwens een hallucinogene drug, hash) het is dus duidelijk waar de frudeurs de mosterd halen, en dan maar afgeven op de Vlamingen WALG

Gepost door: canis lupis | 01-04-07

Ik begrijp niet dat het personeel daar bang voor is, is dit veel personeel? en als men buiten vliegt, daar , of niet?is ook pers en media, die dit gaarne zouden publiceren

Gepost door: jansan | 02-04-07

Bang??? Ik??? Bang??? Ik???

Liegen, bang maken, flitsgokautomaten, zwarte kassen, criminaliteit, zilverfonds, justitie, werkloosheid, energiefactuur, transfers, corruptie,.maffiosi in Wallonië .
De problemen van het intellectueel socialisme dat we nu meemaken overspoelen het land en Europa. Wegens gebrek aan succes liegen ze er op los, om zo nog een kleine schare ongeïnteresseerde pseudo intellectuelen en marginalen mee te krijgen, die hen volgen zolang de geldkraan rijkelijk blijft lopen, maar hebben geen schijn van kans meer bij het hele electoraat.
Met bangmakerij proberen ze zich nog te redden. Met voorspellingen dat een groot onheil ons zal treffen probeert men de massa naar hun eigen kamp te jagen;zoals ons verantwoordelijk stellen voor de klimaatverandering en ons gebrek aan toenadering ten opzichte van de Islam Maar het merendeel van de bevolking wil dit nationaal-socialisme gebaseerd op de onderdrukking en misleiding van de massa niet meer.Bij iedere politieke mededeling weet de burger dat het hem geld en een stuk vrijheid zal kosten.
Het proletarisch pretpakket dat het socialisme telkenmale bij verkiezingen verkondigt, en nu gretig overgenomen door de slangenmensen, wordt ontvangen met cynisme. Een uur later staan de moppen al op internet, en worden gretig doorgespoeld met het nodige gerstevocht.
De hele huidige politiek is gebaseerd op het aftasten hoever ze kunnen knagen aan wat nog overblijft in het loonzakje, van zij die zorgen voor onze rijkdom.
Het is geweten dat iedere volksopstand voorafgegaan is door een toevloed aan politieke grappen, een uitlaadklep voor de onmachtige . Hoe lang nog?
De bange blanke man wil niet meer bang zijn, hun leiders zouden dat eens te meer moeten zijn.
PS.Zit hier te typen terwijl ik hoor dat vtm een onthullende reportage uitzendt om 9,30u over Neo-nazi’s , daar gaan we weer, alle hens aan dek!

Gepost door: stradi | 04-04-07

De commentaren zijn gesloten.