30-03-07

Laten we het nog eens over Willockx en zijn slachtoffer hebben.

Filip Dewinter heeft Wouter Van Bellingen uitgenodigd voor een Vlaams Belang-manifestatie op 1 mei in Bazel.

Filip Dewinter hoopt dat Van Bellingen tijdens de manifestatie een krans wil neerleggen bij het standbeeld van diens grootoom Amedee Verbruggen. Dat schreef Gazet van Antwerpen gisteren.

Jammer genoeg werd schepen Van Bellingen ingefluisterd dat deze uitnodiging als provocatie moet worden gezien, wat het in geen geval is. De 1-mei manifestatie werd al langer vastgelegd dan twee dagen geleden, toen ik hier op deze blog over de leugens (of voor sommigen een grap) van Willockx schreef.

Over die grap heb ik het seffens nog...

Amedee Verbruggen (1886-1980) was frontsoldaat in de Eerste Wereldoorlog en werd de "kasseilegger van de Vlaamse Beweging" genoemd om zijn sociaal engagement.

"Mijn invitatie is geen provocatie tegenover Van Bellingen", zegt Filip Dewinter. "Ik nodig hem uit om samen met mij bloemen neer te leggen aan het monument van zijn grootoom."

Van Bellingen was volgens de pers enigszins uit zijn lood geslagen bij de vraag of hij op het aanbod van Vlaams Belang ingaat, maar zal het niet doen, schrijft de krant.
"Het zou weinig respectvol zijn tegenover mijn grootoom om hem op die manier politiek te misbruiken. Daarvoor blijft hij voor mij een te mooi symbool".

Ik vraag mij echter af of zijn grootoom zich niet zou omdraaien in zijn graf wanneer hij zou horen dat Wouter de speelbal is geworden van de socialisten en zich laat misbruiken om Vlamingen in heel de wereld als ‘racisten’ te bestempelen.
Als er iets is waar hij beschaamd moet voor zijn dan is het dat wel!!!


Er is trouwens de laatste dagen nogal wat te doen geweest over het bericht dat ik hier als eerste postte namelijk, dat Freddy Willockx publiekelijk had toegegeven dat het zogezegde ‘racistische koppel’ niet geweigerd had omdat schepen Van Bellingen een ‘zwart’ kleurtje heeft, maar ‘zwart’ zou zijn omdat hij uit een Vlaamsgezinde familie komt.

Nogal wat journalisten willen niet graag toegeven dat ze de voorbije maanden beet zijn genomen, en sommigen beweren nu dat ik een ‘cafémopje’ van Willockx misbruik.
Een cafémop waarvan de perceptie die ervan uitgaat onmiskenbaar discriminerend is voor Vlamingen. Dus waarom zou ik dat misbruiken als ik er niet van overtuigd was dat het de bedoeling was om Vlamingen schade toe te brengen?

.Mag ik misschien iedereen uitnodigen om vijf minuten zijn gezond verstand te gebruiken?

Een: ik heb geschreven dat een getuige van Freddy Willockx uit eerste hand deze bekentenis heeft gehoord:

We weten dat het koppel dat geweigerd heeft om door Wouter Van Bellingen getrouwd te worden, dat niet gedaan heeft uit racisme, maar wel omdat de familie Van Bellingen in Sint-Niklaas bekend staat als een Vlaamsnationale, dus ‘zwarte’ familie. Ze hebben aan het loket gezegd dat ze niet wilden getrouwd worden door ‘een zwartzak’, maar daarmee bedoelden ze niet zijn huidskleur, maar de Vlaamse overtuiging van zijn familie. We kennen het koppel, het zijn fanatieke socialisten’.

De journalisten zijn op zoek gegaan naar deze getuige, en ze heeft haar verhaal duidelijk bevestigd. Ik heb dus niets verzonnen.

Twee: die journalisten bellen Willockx en die bevestigt dat hij de uitspraak inderdaad gedaan heeft. Opnieuw: Ik verzin dus niks, de getuige verzint niks, Willockx geeft de uitspraak toe.

Maar dan komt de grote ontsnappingstruuk: Willockx beweert nu ‘dat het maar om te lachen was’!!! En sommige journalisten slikken dat kritiekloos als zoete koek!!!

Sorry, maar Willockx heeft op CNN, BBC, Al Jazeera en wat nog allemaal wekenlang stoer geroepen dat het boze racisme in Sint-Niklaas en in heel Vlaanderen moet bestreden worden – en die zou daarover dan nu grapjes staan maken? Dat gelooft toch geen mens.

Mijn conclusie: mijn bron is bevestigd, de getuige haar verhaal is door Willockx bevestigd, en haar bewering dat Willockx het serieus meende is voor mij véél geloofwaardiger dan zijn verhaal dat het maar een ‘grapje’ was. Er is maar één grap, en dat is dat Van Bellingen ondertussen verklaard heeft dat het racistisch motief van koppel 2 en koppel 3 onduidelijk is, en dat koppel één alleen gekend is via één schoonvader. Met andere woorden, voor de SP.a-kiescampagne is heel de wereldpers op de been gebracht door één mysterieuze (schoon)vader in spé!!!

Dit is en blijft voor mij een nooit eerder geziene campagnefraude en werd bovendien nog betaald door de ‘verfoeilijke racistische’ Vlaming.


PS - Wanneer men weet dat De Standaard al in 2005 een scenario schreef voor een "Zwarte burgemeester ...pakweg...ergens in het Waasland", dan is deze uitdrukking in deze context op z'n minst 'dubbelzinnig', maar afgaande op de getuige en het ontbreken van eventuele huwelijksweigeraars eerder 'geloofwaardig' te noemen.
KLIK HIER

22:40 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

De kranten Vandaag staat in de gazet dat hij mee op de lijst Sp.a-Spirit gaat staan. De investering moet werken.. 't heeft genoeg gekost.

Maar ja, 't is allemaal de schuld van 't Vlaams belang want ze hebben gezegd dat die koppels Turken waren!!!
Over Turken heb ik hier nog niets gelezen ??????

Gepost door: David | 31-03-07

de spiritisten Hij zal misschien nog ens vergeleken worden met de 'nonkel Tom' van de "progressieven" en ook volgens mij is het judasgeld al betaald en vertaald in een vetbetaald postje als de partij van de vette pad met het groene brilletje ooit iets van waarde moest toevoegen aan onze maatschappij ,isdereen weet nu wel stilaan dat de 'wullock' een doortrapte leugenaar en verrader is

Gepost door: lowieke staal | 01-04-07

De negerhut van oom Willox...wordt ooit nog eens een bestseller...verplichte lectuur voor de scholen als verwittiging dat ze nooit nog een socialist in vertrouwen moge nemen !!

Gepost door: Rene | 01-04-07

Hé: goed oppassen hier! David,
je mag niet zeggen dat Turken racisten zouden zijn!
Dat zijn ze niet hoor!
Ook niet tegenover Armeniërs!Ze moorden die wel uit op grote schaal, maar weten achteraf van niets.
Ook de Turken die op de lijsten van cd& allesbehalve vlaams en spa-sprot staan!
Zo laag zijn wij gevallen!
Bovendien zijn die Turken een aanwinst in het Europa voor morgen!

Gepost door: UDO | 01-04-07

zou het toeval zijn dat volksverrader vandenberghe bij sa/spirit de laan wordt uitgestuurd! niet dat ik het hem niet gun hoor!

Gepost door: jos | 02-04-07

De commentaren zijn gesloten.