03-04-07

Bekijk clip van de imam Salam bij Pauw en Witteman

Hoe kan iemand spreken over 'integratie', en ondertussen gekleed lopen als de Taliban en bovendien eisen dat de wijn van een westerse tafel wordt verwijderd? Integratie voor wie dan??

KLIK HIER

Naar beneden scrollen en bij laatste foto klikken op 'bekijk video'.

13:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

bekijk video mm, is dat nu zo schokkend?
ze klinken heel fel op politiekers, ook zoals de politiekers hier. (zie geen verschil)
als ge toch echt iets schokkends wil zien: zoek naar een duitse reportage (meer dan 10 jaar geleden) over de Turken die op een zeer ongezonde manier in kerncentrales te werk zijn gesteld. het was een duitse reporter die ingefiltreerd was bij de Turken, die perfect Turks sprak en zich heeft vermomd als Turk. op een gegeven moment kwam hij in de moskee binnen, om het hele verhaal kort te maken was het pleidooi van de imam als volgt: verover het westen met alle middelen (vooral met nageslacht), onze sterkste macht is de tolerantie van het Westen/
uiteraard heeft deze reportage maar één keer op de tv geweest (duitse tv), want ze werd dierect na uitzending verboden. ps: alles was gefilmd via verborgen camera

Gepost door: watje | 03-04-07

Nee, echt schokkend is dat niet, eerder irriterend. Wat jij daar schrijft is net hetzelfde wat de Algerijnse president Boumedien al zei: "We zullen Europa veroveren via de moederschoot van onze vrouwen".

Zoals Ab & Sal al tegen FDW zegden, "hun vrouwen zijn goed aan de leg..."

En Erdogan (Turkije) zei dat Europa ziek is en dat enkel de islam hen kan genezen.

Maar hij zei ook: "De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze barakken en de gelovigen onze soldaten"

Misschien heeft hij gelijk, want sommigen voelen zich zó ziek, dat ze absoluut Turkije bij Europa willen (zoals Karel De Gucht bijvoorbeeld.)

Gepost door: Janice | 04-04-07

Nog vergeten erbij te vertellen... dat Erdogan deze regels citeerde op een politieke bijeenkomst in 1999, toen hij burgemeester was van Istanbul. Dit leverde hem drie maanden gevangenis op, omdat hij hiermee de seculiere wetten van Turkije overtrad.

Het leger neemt geen islamgeschoolde militairen aan en zij houden streng in het oog dat de wetten van Ataturk nageleefd worden. Turkije is echt seculier, maar eens ze bij Europa komen zullen de 'mensenrechten,' niet toelaten dat het land gecontroleerd wordt door het leger en dan is het om zeep...en te laat!

Gepost door: Janice | 04-04-07

vreemd dat politici niet echt de problemen onder ogen durven te zien, men durfd geen dialoog aan te gaan.
sorry van foutje van mijn blogadres.

Gepost door: watje | 06-04-07

De commentaren zijn gesloten.