04-04-07

De nieuwe stand-up comedians

Ik weet niet wat er onnozeler is…beweren dat Jean-Marie Pfaff een ‘racist’ is, die de CGKR achter hem aan krijgt omdat hij voor de lol een vriend een stamp onder zijn kont gaf, maar die vriend, volgens De Witte, toevallig een verkeerd kleurtje heeft om mee ‘te zwanzen’ – of met wat er vandaag in de krant stond, dat Brussel de meest leefbare Europese stad is...

Freddy Thielemans (PS) is dolgelukkig met die vierde plaats op de Europese lijst en doet er nog een schepje bovenop, want ‘kijk naar de koning”, zegt hij, “hoe graag die hier leeft, hij lacht altijd”.
Hij lacht inderdaad altijd en volgens mij is de koning ook helemaal niet boos op zijn zoontje Laurent. Nee, ik denk dat hij niet eens meer beseft dat hij nog een zoon heeft.

In ieder geval is die grap al even geslaagd als Paola de best geïntegreerde ‘allochtoon’ noemen, want “kijk eens hoever zij het geschopt heeft? Ze is zelfs koningin geworden.”

Ja, bij het CGKR en de sossen zitten duidelijk de betere komieken. Geert Hoste mag op zijn tellen passen, of hij is binnenkort zijn eindejaarsshow op tv kwijt.

02:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat het rode BV kliekje nu beseft dar ook zij niet onaantastbaar zijn en dat bij diegenen met meer dan één hercencel er iets gaat dagen.
De gestapo van het links muliticul apostolaat is meer dan oppermachtig tevens ook niet democratisch controleerbaar en mede architect aan de vervolgingen tegen de eigen Vlaamse bevolking en hun politiekers,dit zooitje doet dus aaan hoogverraad
tegen een grote bevolkingsgroep en dient deshalve veroordeeld te worden volgens de wetten op dat zelfde hoogverraad geen genade!!

Gepost door: canis lupis | 04-04-07

Paola is inderdaad het schoolvoorbeeld van een 'allochtoon':
* Ze leeft al heel haar leven op kosten van de staat
* Ze is hier geïmporteerd voor een huwelijk
* Ze kent na al die jaren nog geen woord Nederlands
* Ze heeft van haar leven nog geen dag gewerkt

Gepost door: Antichrist | 10-04-07

De commentaren zijn gesloten.