05-04-07

Klachten - vervolgingen...the Stasi way!!

Soms denk ik toch dat de overheid, bepaalde belangengroepen en in grote mate ook de media de ‘verzuring’ waar men het steeds over heeft, in de hand werken.Niemand mag zijn mond nog opentrekken, een mening verkondigen of een afwijkende reclame maken, of er zijn altijd wel belangengroepen die erover struikelen en klachten neerleggen. In wat voor wereld leven wij?

Neem nu monseigneur Léonard. Je hoeft het niet met hem eens te zijn, maar heeft hij niet het recht om te zeggen wat hij vanuit zijn kerkelijke leer voelt en denkt? Ook hier gaat men er weer eens van uit dat wanneer iemand zegt dat homofilie een afwijking is op het normale patroon van de man/vrouw relatie de anderen haten en niet aanvaarden. Belachelijk gewoon!

Er werd vroeger veel meer wetenschappelijk werk over homofilie gepubliceerd dan nu, en diverse stellingen werden besproken, zonder dat er ooit één wetenschapper werd vervolgd.Zelf ga ik mij hier niet wagen wetenschappelijke bevindingen weer te geven die in de laatste eeuw werden gepubliceerd. Maar verdorie zeg! Stop met mensen aan de schandpaal te nagelen omdat ze een mening hebben.

Maak u liever zorgen om Verhofstadt, die een nieuwe minister voor klimaat wil creëren om zijn eigen falen te verdoezelen en over niets anders meer praat dan CO2 – Kyoto en dan vooral...nieuwe taksen, dan om monseigneur Léonard, aan omstreden reclame waaraan tenslotte 9500 vrouwen meerwerken of een door televisie onderhouden parvenue die uit lompigheid iemand een trap onder zijn kont geeft.

Als er dan toch moet vervolgd worden op discriminerend gedrag, vervolg dan diegenen die één miljoen mensen discrimineren, broodroven, beschimpen en uitsluiten.

11:00 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

op het laatste congres van homo's sprak de voorzitter van de vereniging de gevleugelde woorden:
tegen 2020 zijn er niets anders meer dan homo's en lesbiennes! de toekomst is aan ons!
waarop een toehoorder:
en wat met de voortplanting?
voorzitter: "onderkruipers waren, zijn en zullen zijn!"!

Gepost door: jos | 05-04-07

Homofilie Als Mgr.Léonard wou duidelijk maken dat homofilie afwijkt van de "norm" ttz de betrekking tussen een man en een vrouw met het maatschappelijke doel de soort in stand te houden,dan heeft hij gelijk!(en afwijken van de norm is a-normaal)
Nergens heeft de man gezegd dat homo's minderwaardig zijn.

Gepost door: Ruzgar | 05-04-07

JOSKE: DIT IS EEN OUD MOPJE! Wat U daar zegt is een oud mopje!
Mensen die (om het op een omfloerste manier te zeggen) anders geaard zijn, hebben het meestal niet gemakkelijk.Zeker als zij voor hun aard uitkomen.
Ze kunnen natuurlijk ook als onnozelaars of sukkelaars door het leven gaan omdat zij geen vrouw kunnen krijgen.(zogezegd)
Ze kunnen zich te pletter werken om zich op die manier af te reageren: je kent ze wel, duivel doet al en steeds klaar staan voor iedereen.(hij offert zich op!)
Zeer gegeerd is iemand die zo geaard zijnde, toch trouwt, kinderen heeft en zijn vrouw alle dagen (of om de andere dag ) bedriegt. Sauna's en bars zitten er vol van. Zijn omgeving heeft het hoog op met zo iemand, zijn vrouw vindt hem tof want hij is niet zo oversekst als veel andere mannen, "hij gaat een paar avonden biljarten (het kan ook iets anders zijn!) maar als hij thuiskomt, valt hij me weer niet lastig...Ik heb een brave man!"
Ze kunnen zich verdrinken in de drank. De drank die geen problemen oplost, maar alleen erger maakt. Een probleem op zich!
Alleen de man die probeert een leven op te bouwen met een andere man, wordt gebrandmerkt.
Hier gaat dat zo, in islamietische landen maakt men ze gewoon kapot, zie maar eens wat Mugabe in Zimbabwe doet.Over Iran zullen we maar zwijgen. Is dat de cultuur die we willen volgen?
En ja, de enige die geduld wordt, is degene die stiekem regelmatig geheime kontakten heeft... Ook als hij getrouwd is.
Mensen waar zijn we mee bezig.
Is het zo verheffend onszelf en anderen voor de gek te houden?
Ik sta er telkens weer versteld van hoe "ondergedoken homo's" dikwijls tekeer gaan als er gesproken wordt over dit probleem.

Gepost door: UDO | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.