07-04-07

"We gaan d'r ene flikken"

Een voormalige politiecommissaris die alom werd geprezen, geëerd en gewaardeerd, moest deze week voor de rechtbank verschijnen voor een klacht die werd neergelegd door Turkse criminelen en gesteund werd door een socialistisch complot in het ‘Reich von dictator JanSSens’.
Zover zijn we dus.
Criminelen moeten niet meer bang zijn voor de politie, nee, politie moet bang zijn voor criminelen. Zeker voor criminele vreemdelingen met de juiste politieke connecties.

Politiecommissarissen met (volgens links), de verkeerde politieke connecties moeten met alle middelen bestreden worden. En wat 'verkeerd' is weten we. Wie een onafhankelijk en vooral ‘leefbaar’ Vlaanderen nastreeft, is uiteraard verkeerd bezig.

Eerder hadden we al commissaris Demol, die Schaarbeek vrij hield van criminaliteit. Deze week was politiecommissaris Bart Debie aan de beurt.

Ondanks de rechtbank heel wat aanklachten heeft laten vallen, moest er toch een ‘veroordeling’ komen. Voor slagen en verwondingen en valsheid in geschrifte werd Bart Debie vrijgesproken.
Van racisme was er volgens de rechtbank geen sprake.
Er werd volgens de rechter bewezen dat de racistische uitspraak “we zullen de lammekes een slachten” in geen geval gedaan werd door Bart Debie, maar wel door inspecteur Dave Pluym en dat bovendien niemand van de Turken of de andere agenten Bart Debie aanwezen als ‘de dader’.
Maar inspecteur Pluym werd ondanks de zware aanklacht van de rechter, door diezelfde rechtbank buiten vervolging gesteld. Waarom???

Waarom werd Dave Pluym beloond met een promotie bij de dienst INFO van de Antwerpse politie onder dezelfde leiding van de eveneens door de rechter gelaakte Serge Muyters? Waarom stond hij niet eveneens voor de rechter samen met zijn collega’s voor daden die door de rechter als ‘laakbaar gedrag, ontoelaatbaar voor een politieman” werden bestempeld? Daden die volgens de rechter trouwens onder hoede van Serge Muyters en korpschef Luc Lamine vielen.

Waarvoor stond Bart Debie daar dan alleen en werd hij alleen veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding aan Turken die hen aanvielen, en kreeg hij bovendien nog een veroordeling voor 3,5 jaar voorwaardelijk? Is hij misschien Jezus Christus die moet boeten voor alle zonden van anderen?

We zijn benieuwd of er tegen de ‘racistische politie’ van Patrick Janssens zal worden opgetreden door het CGKR of andere belangengroepen, maar ik ben vrijwel zeker van niet. Want socialisten kunnen blijkbaar niet ‘racistisch’ zijn.
Zeker niet tegen Dave Pluym, wiens papa een grote meneer is bij het ACOD en die volgens ik heb gehoord als ‘ramptoerist’ in de rechtszaal zat te luisteren over de racistische uitspraken en brutaal politiegeweld van zoonlief en de voordeling van een onschuldige die zelfs op het moment van die feiten niet aanwezig was.

17:50 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Falderie falderbie Ons Janice steunt nu ook nog huiselijk geweld ? Debie, de man die openlijk zijn vrouw als boksbal reduceerde ? Een beetje triest om Janssens te linken aan de SS, Juffrouw Laureyssens. De meeste sympathisanten bevinden zich in uw partij...

Gepost door: frank1965 | 07-04-07

Zeg Frankie, ge bewijst hoe weinig er ge vanaf weet hé. Debie heeft zijn vrouw nooit geslagen, dat was Rob Verreycken. Onnozelaar scheer iedereen maar over dezelfde kam.

Gepost door: p/MB | 07-04-07

Negerkoningen De democratische rechtstaat is het gevolg van het vrijheidsideaal. De burger heeft onvervreemdbare grondrechten en zijn gedrag wordt in toom gehouden door rechten en plichten, door burgerfatsoen, door normen en waarden en door sancties die worden opgelegd als het respect.van anderen wordt geschonden
Maar dat is niet meer zo.
Zelfs ons rechtssysteem met zijn politieke benoemingen heeft maar één opdracht “dit apenland samen houden” koste wat kost, en met alle middelen.
Ik ken de feiten niet , maar bemerk wel dat pedofielen, ps- criminelen , prinsen van sexencoburg, geldverbranders, corrupte politiekers en konsoorten; er gunstig van af komen, of hun zaak verjaard of ze krijgen geen of lichtere straf dan Mr. Debie.
Het.parlement is het gemiddelde geworden van een particratie, amigocratie en familiecratie,
met als leuze “ons kent ons” en met de zelfde instelling als de maffioso.
Daar ook heerst de omerta (zwijgplicht).
Hetgeen we betalen aan die zonnekoningen is geen belasting meer maar zwijggeld, beschermgeld?, wacht maar tot Het Grote Klimaatplunderen begint.
En daarmee kopen ze al de instanties op, ook zij die moeten zorgen voor onze laatste strohalm indien ze ons bedreigd hebben, nl.justitie.
Behalve een beetje vrijheid en wat democratie brengt hun rooftocht ons dat vooral heel veel sociale zekerheid op, veel geld waarmee zij beslissen wie aan de potten mag zitten.
Dit verandert ons hoe langer hoe meer in kasplantjes. De ene helft van het land zuigt de andere helft leeg, en woestijnparasieten schuiven mee aan de dis.
Zekerheid? Hoe lang nog?
Ik zie geen andere uitweg meer,het is tijd voor een nieuwe opstand. Dit keer niet tegen buitenlandse tirannen, maar tegen de linkse dwingelanden die ons onder de duim willen houden. Leve,vrij Vlaanderen, leve de opstand tegen het linkse juk!

stradi

Gepost door: stradi | 07-04-07

dat "kalf " die post onder de naam frank1965 bewijst eens te meer hoe naief ze wel zijn en alles onmiddellijk geloven wat ten nadele van VB wordt geschreven ...tenzij die frank1965 zijn eigen fantasie gelooft en zich interessant wil maken.....Ik ken de vrouw van Bart persoonlijk....niks aan de hand...prachtig koppel !!!

Gepost door: Rene | 08-04-07

frankenstein Rooie rukker, moei u met uw eigen linkse rooie maffia,misschien valt er wat uit de ruif voor u,zoals voor vele "progressieve" parasieten die zich wentelen
in hun eigen grote gelijk

Gepost door: lowieke staal | 10-04-07

wanneer wanneer word er eens geschreven over de corrupte politie hier in Vlaanderen ,gelijk ze de burger op alle mogelijke manieren proberen te beboeten , Frank

Gepost door: Frank Bodt | 12-05-07

De commentaren zijn gesloten.