08-04-07

Alles volgens het boekje...de koran.

Misschien hebt u het ook gelezen, de oplossing voor de vele gevallen van agressie bij de NMBS worden in het vervolg opgelost door …de slachtoffers van de agressie zelf. Namelijk het personeel, de kaartjesknipper en de controleurs.
Wauw, daar zullen de nieuwe Vlamingen wel niet van terug hebben wanneer de personeelsleden van de NMBS de identiteitskaart vragen aan die gasten om een proces verbaal op te maken.
Toch eigenaardig dat de media daar zo weinig ruchtbaarheid aan geven en het CGKR dat allemaal goedkeurt. Ach ja, da’s waar ook...volgens De Witte kan racisme niet bestaan vanuit een minderheid naar een meerderheid.
Ik vraag mij af wat Vlamingen dan al 177 jaar meemaken.

Niet getreurd, we dachten dat het CGKR dan wel de verkrachters van niet-moslimmeisjes zou afkeuren. Niet dus, want moslims mogen niet-moslimmeisjes verkrachten. Godsdienstvrijheid!!

Een andere godsdienstvrijheid veroorloofde zich een Libanese asielzoeker die een verblijfsvergunning kreeg door te trouwen die met een dochter van een Antwerpse politiecommissaris. Samen hadden ze vier kinderen. De twee tienerdochter werden dagelijks zwaar mishandeld. De meisjes werden, naar islamitisch gebruik, zeer streng opgevoed en vader Safi M. oefende een waar terreurbewind uit over zijn dochters van 13 en 15 jaar oud. Zij kregen niets en moesten hard werken. Daarbij sloeg hij hen dagelijks met een leren riem, elektriciteitssnoer of een knuppel en werden ze daarna in de kelder opgesloten. De moeder hielp haar dochters niet en meldde het evenmin aan haar vader.

Toen de Libanees in november vorig jaar een GSM vond op de kamer van de meisjes werd hij woest en sloeg hen met een broeksriem en met een knuppel. Toen de oudste zich probeerde te verzetten bond hij haar benen met tape vast en ranselde hij haar vijftig minuten lang af. De bruut moest zelfs af en toe een pauze inlassen omdat hij ‘te moe’ werd. Om even later terug verder te doen tot de één van de meisjes het bewustzijn verloor.

Het oudste meisje kon uiteindelijk vanuit de kelder, waar ze regelmatig opgesloten werden een SMS’je sturen naar haar grootvader die de patrouille optrommelde om Safi te arresteren die op dat moment lag te slapen in de zetel. De ouders, (dus ook de moeder) probeerden de politie nog te misleiden maar de agenten hoorden gekreun vanuit de kelder, waar de meisjes zaten opgesloten.
De meisjes zijn verminkt voor het leven.

Het toppunt is dat die gruwelijke islamitische tiran en oorspronkelijke asielzoeker (dus politieke vluchteling), opvallend veel contact had met de radicale islamitische Hezbollah in Libanon. Hij kreeg een effectieve gevangenisstraf van acht jaar en moest schadevergoeding van enkele euro’s betalen aan zijn dochters, maar ook aan zijn vrouw, die alles maar liet begaan en dus in feite mee schuldig is.

Zijn verdediger vond deze straf onverdiend. Niet omwille van de straf, want de feiten zijn inderdaad gruwelijk, gaf hij toe, maar omdat de man begeleiding en therapie nodig heeft.
Zijn verdediger moet dus dringend de koran eens lezen...

Wat die man nodig heeft is acht jaar lang een dagelijkse portie slaag, zware dwangarbeid en daarna terug naar het land waar hij vandaan komt. Als hij toch goede betrekkingen onderhoudt met Hezbollah, dan is hij een terrorist en die horen zeker niet thuis in Europa.

01:56 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Janice !! je doet me schrikken hoor...een goede collega van mij.. indertijd.....adjunct-commissaris geworden (was zelfs genodigde op mijn eerste huwelijk)...kan hier moeilijk zijn naam en adres vermelden....een van zijn dochters huwde een libanees...is deze ex commissaris(pensioen) van Deurne ??? indien ja ...dan weet ik genoeg....

Gepost door: Rene | 08-04-07

Deurne De Libanees woont in ieder geval wel in Deurne. Dus... ik denk niet dat er zoveel commissarissen zijn van wie de dochters trouwen met Libanese asielzoekers.

Gepost door: Janice | 08-04-07

Hoe lang moeten wij die barbaarse gewelddadige islamitische rotzooi hier nog blijven aanvaarden?
Voor mij, géén minuut meer, totaal verbod op die vulgaire ordinaire godsdienstwaanzin moet er bij hoogdringendheid uitgesproken worden.
Is het de enige bedoeling van dat gehate centrum om dergelijke walgelijke praktijken zo snel mogelijk in de doofpot te stoppen???
Wij zullen steeds meer mensen, via mail en internet, in kennis stellen van deze barbaarse praktijken zodat de Vlaming weet wie tegenover hem staat.
Minimum 8 jaar de bak in met dergelijk gespuis, dagelijks een flinke rammeling geven én.....na die 8 jaar dadelijk het land uit schoppen is de boodschap.

Gepost door: Jean | 08-04-07

dat is toch niet te geloven ! terug naar eigen land schoppen!
en daar heeft dat klote centrum geen oren naar??
het eerste wat de volgende regering moet doen is : afschaffen die handel! want dat heeft helemaal niets te zien met racisme of gelijkheid!

Gepost door: jos | 08-04-07

soft Waarom er hier nog 8jaar freet instoppen?? de straf is veel te licht! de meisjes hebben levenslang trauma's en littekens, doe zoals ginder snij zijn poten af handen en voeten en gooi hem op straat,(in zijn land) dat hij dan zelf zijn freet bij elkaar bedeldt ! volgan zijn geloof is hij dan een zware crimineel en kan dus NIET op mededogen rekenen,zo mag hij langzaam creperen,wat de moeder betreft geef haar 8 jaar eenzame opsluiting,het lot van volks verraders

Gepost door: lowieke staal | 10-04-07

wanneer wanneer word er eens geschreven over de corrupte politie hier in Vlaanderen ,gelijk ze de burger op alle mogelijke manieren proberen te beboeten , Frank

Gepost door: Frank Bodt | 12-05-07

De commentaren zijn gesloten.