11-04-07

De Croo - beroep: belgicistische nar aan het Hof.

Dat Herman De Croo een versufte oude dwaas is, wisten we al lang. Een lijfeigene van het door hem aanbeden koningshuis. Maar dat hij erin slaagt miljoenen mensen te schofferen is toch wel het toppunt van dwaze onbeschoftheid.

Tijdens een interview in De Morgen zei hij: “Ik ben echt geen Vlaams-nationalist omdat ik echt niet mentaal gehandicapt ben”. Door dergelijke nonsens luidop te zeggen, moeten we eerder gaan geloven dat hij het wel is. Verder wil hij er geen punt van maken indien de Vlaamse liberalen en socialisten zouden vervangen worden door de MR en de PS in de regering....zegt dat niet genoeg?

Matthias Danneels schrijft vandaag in het Nieuwsblad: “Weemoedig en woest kijk ik op mijn klavier. Naar het rijtje veelbelovende en moedige Burgermanifesten van Guy Verhofstadt, de verlichte, Vlaamsvoelende liberaal die een streep zou trekken onder het corporatischtische immobilisme van de NV Oud-België.
Niks van! De Pest voor Vlaanderen is weer helemaal terug. De Croo walst over zijn voorzitter Somers, Gatz, Willem-Frederik Schiltz, Gabriëls en de brutaal buitengebonjourde fractieleider Borginon heen alsof de V van Open VLD nooit heeft bestaan.
Paleisvriend De Croo toetert ten afscheid dat Open VLD op 11 juni 2007, daags na de federale verkiezingen, terdege rekening zal moeten gehouden worden met ‘zijn’ soortelijk politiek gewicht.
Te vrezen valt dat aardig wat licht mentaal gehandicapte Vlaams-nationalisten dat al een dag eerder zullen hebben gedaan.


Ik hoop het in ieder geval.

13:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Hoelang mag een lafaard zitten op de stoel van voorzitter in een kamer waar de meerderheid bestaat uit Vlamingen, Vlamingen die op een vulgaire (eigen aan de persoon) manier geschoffeerd worden???
Hoelang nog???????????????

Gepost door: Jean | 11-04-07

LAUREYSSENS:BEROEP:1 APRIL GRAP

Gepost door: PDR | 11-04-07

Peedeeke Ga wat in den hof spelen, jongen, 't is goed weer buiten en laat de grote mensen gerust. Maar de kleine jongetjes gerust laten, hé! Niet doen wat ge altijd in het zwembad doet. Anders moet ik de polies roepen, en pas op...misschien roep ik wel Bart Debie.

Gepost door: Janice | 11-04-07

Na de Historische uitspraak van Mestkevers door zijn gelijkgestemde broeder De Klucht , maakt De Croo nu geschiedenis met zijn vaststelling dat we mentaal gehandicapt zouden zijn....hun einde is nabij ...hun vet betaalde Slang heeft het tij niet kunnen keren...ze liggen eruit en het werd hoge tijd...de mensen blijven niet blind ,ik voorspel voor VB een forse overwinning maar ze serieus rekening mee zullen moeten houden...en hoe meer van dergelijke uitspraken ,hoe meer ze ons aanvallen..des te groter ons verkiezingsresultaat....maar zou het niet veiliger zijn buitenlandse onafhankelijk waarnemers naar Belgie te sturen om het verloop van de verkiezingen in't oog te houden zoals ze dat bv doen in de Congo ?? vermits ALLE middelen goed zijn...zou het wel eens kunnen dat ......(wat gebeurde er in Antwerpen ??)

Gepost door: Rene | 12-04-07

de croonieken van een aangekondigde dood Ik ben er ook zeker van dat deze federale verkiezingen frauduleus zullen verlopen ,ik voorspelde dat ook voor Antwerpen,en jammer genoeg had ik gelijk,de logemaffia in Brussel heeft zijn pionnen uitgezet en hoopt op een finale schaakmat van "de Bozen"het gepeupel mort en dat wordt aanzien als "mentaal gehandicapt" al goed dat het door een fossiel is gezegd hopelijk dondert hij nog eens van zijn paard maar dan goed deze keer

Gepost door: lowieke staal | 12-04-07

en verhofstadt maar zijn best doen om het Vlaams Belang naar benden te halen. we mochten er hem zelfs op afrekenen! maar als ge met paarden van troje, als de gucht,slangen en nu de croo in uw kamp
zit...tja! doe dan maar uw best zulle! 't is om zot te worden zegt guynokkio! en geef hem eens ongelijk!

Gepost door: jos | 12-04-07

"benden"= beneden ntl

Gepost door: jos | 12-04-07

WAAR HAALT de croo HET RECHT OM MENTAAL GEHANDICAPTEN TE SCHOFFEREN,KORTOM OM ALLE VLAAMSE MENSEN TE SCHOFFEREN ? Dit is toch ongehoord!
Kamervoorzitter is die man!
Hij zal eens zeggen wat wij mogen denken!
Mensen die mentaal gehandicapt zijn VALT NIETS TE VERWIJTEN!
Mensen die verwijten en beledigingen uit hun mouw schudden wel!
Kan de hulp van het Rode Kruis niet ingeroepen worden?
Zo'n creaturen - ook al staan ze aan de top van de grooooooooooooooooooooooooooooooooote OPEN vld
(nietwaar meneer Borginon!) -
verdienen niet het minste respect, ook al zijn ze de vertrouwelingen van het hof.
Een hof dat eigenlijk ook geen respect heeft voor al die "wezens" die Nederlands spreken in dit land, voor al die Vlamingen die normaal gesproken toch ook een minimum aan respect zouden mogen krijgen.
Het is trouwens dankzij die Vlamingen dat de monarchie in de tijd van de koningskwestie gered werd! Dat was misschien een stommiteit.

Gepost door: UDO | 13-04-07

Als er hier éne mentaal gehandicapte is, dan is het toch wel De Croo zeker, de belgiscist die meent dat hij nog de baron van zijn lijfeigenen is, en het abnormaal vindt dat niet iedereen voor hem knikt en dubbelplooit. De zelfverklaarde intellectueel, die staat te oreren over de verlichting, maar liefst van al het werkend krapuul terug naar de tijd van Daens zou slingeren, met hemzelf in de rol van baas Woeste, elke week een sossis en voor de verkiezingen zelfs twee.

Het is schandalig dat dergelijke carnavalfiguren quasi zeker verkozen zijn omdat ze zo hoog op de lijst gekatapulteerd worden, terwijl elk weldenkend mens spontaan moet beginnen braken bij het zien van de Croo's smoel alleen al.

Wie, oh, wie, legt er klacht neer bij het CGKR voor deze uitspraak? Niemand natuurlijk, want Jozef De Witte heeft als slaafse volgeling van de PS-regularisatiemaffia al uitzicht op een staatssecretariaat voor vluchtelingen in de volgende (Vlaamse minderheids)regering waarin de VLD opnieuw tot de schandnichten van Di Rupo zijn verworden.

Mijnheer De Croo, als U nog een greintje eergevoel over hebt, stel U niet opnieuw verkiesbaar. Anders hoop ik dat een smadelijke nederlaag uw deel zal zijn.

Gepost door: Antichrist | 14-04-07

De Croo Hij heeft zich verontschuldigd bij de mentaal gehandicapten voor zijn uitspraak.

Voor hem staat dat gelijk met zich verontschuldigen voor het feit dat hij mentaal gehandicapten met nationalisten heeft vergeleken. Want zeg nu zelf...bestaat er een ergere ziekte dan van uw land en uw volk ten houden?

Gepost door: Janice | 14-04-07

Dit is van hetzelfde wansmakelijke niveau als de volgende: eerst maken we De Croo uit voor een ezel, en vervolgens verontschuldigen we ons bij de ezels.

Gepost door: Antichrist | 15-04-07

test test

Gepost door: test | 08-06-07

De Croo Franskiljon Dat de Croo graag flaneert in Franstalige hogere kringen is geweten..voelt zich verheven boven de vlamingen.Ik ken overigens geen enkle vlaams politieker, die de sjiekere franstalige kappers à Bruxelles opzoekt, om zijn baardje te laten bijtrimmen..en een franstalige conversatie voert metde kapster..ik vertrouw die man voor geen haar Is een vlaming in skijn..een oude belgicist.bahhh

Gepost door: jozef | 08-09-07

Toch wel erg voor de mentaal gehandicapten dat ze vergeleken worden met verzuurde randdebielen als die vlaamse vendelzwaaiertjes.

Gepost door: Geerholf den Bruine | 12-03-08

De commentaren zijn gesloten.