19-04-07

Vuile oorlog tegen Vlaams Belang

Vandaag via mail ontvangen:

“Vlaams Belang op oorlogspad tegen Onkelinx”, kopt Het Laatste Nieuws vandaag. De titel is wat misleidend, want het is niét het Vlaams Belang maar Laurette Onkelinx die de oorlog heeft verklaard. Maar goed, de krant brengt het nieuws tenminste. Waarover gaat het? Onkelinx wil nog snel een nieuwe wet door het parlement drukken die ervoor moet zorgen dat zogenaamde ‘onwaardige burgers’ niet meer kunnen kiezen of verkozen worden. Wat zijn ‘onwaardige burgers’? Tijdens de repressie na WOII noemde men dat ‘incivieken’, vandaag noemt men het ‘racisten’… Een simpele veroordeling na een showproces volstaat dan om de kopstukken van de partij politiek te liquideren…

Gerolf Annemans - Vlaams Belang-fractieleider in de Kamer – kondigt keihard verzet aan tegen de wet-Onkelinx. “We staan met 18 Kamerleden klaar om in alle fasen obstructie te voeren. We zullen filibusteren in commissie, in algemene vergadering, bij de algemene bespreking en de artikelbespreking. We zullen amendementen indienen, het advies van de Raad van State vragen, kortom, alles wat mogelijk is. En daarna, als de regering toch haar wil doordrijft, zullen we hetzelfde doen in de Senaat.”

De tegenstanders van het Vlaams Belang zullen ongetwijfeld nog eens in hun oude doos met nepargumenten graaien en opwerpen dat het Vlaams Belang zich toch nergens zorgen moet over maken als de kopstukken zich niet schuldig maken aan ‘racisme’. Maar dat is een goedkoop argument en het raakt kant noch wal.. Je moet in dit land heus geen racistische uitspraken te doen om wegens ‘racisme’ veroordeeld te worden. Zo werd het Vlaams Blok in een juridisch zeer betwistbaar vonnis veroordeeld op basis van uitspraken, standpunten en voorstellen… die Guy Verhofstadt ooit nog in zijn fameuze Burgermanifesten had opgeschreven of die vandaag in buurlanden gewoon regeringsbeleid zijn. Dat zegt genoeg.Wie het niet gelooft, kan het zelf nalezen in onze brochure over het politiek proces tegen het Vlaams Blok.

“Er lopen al een paar klachten tegen mij en Filip Dewinter”, zegt Gerolf Annemans. “Het is een klein kunstje om ons binnen de zes maanden een veroordeling aan te smeren, waarna ze ons vijf of tien jaar onze politieke rechten kunnen afnemen.”

De wet-Onkelinx moet het sluitstuk worden in de genadeloze en vuile oorlog die het paarse regime en vooral de Parti Socialiste voert tegen de Vlaamse onafhankelijkheidspartij Vlaams Belang. “Dit ontwerp is de laatste fase in de drietrapsraket van de PS tegen grootste partij in Vlaanderen”, vat Gerolf samen. “Eén was de beruchte antiracismewet die het mogelijk maakte om ons te veroordelen. Twee is de wet op de partijfinanciering die het mogelijk moet maken om ons geld af te nemen. Die procedure is nu bezig. En drie is de wet om iedereen die veroordeeld wordt wegens zogenaamd ‘racisme’, zijn recht te ontnemen om gekozen te worden…”

“We zijn benieuwd of de VLD Onkelinx haar finale geschenk zal gunnen om het Vlaams Belang te onthoofden”, vraagt Gerolf Annemans zich tot slot af. Regeringskringen laten verstaan dat de regering en dus ook de VLD “onverkort” achter het ontwerp staan. “We hebben daar in de regering een akkoord over”. Verhofstadt gaat de PS geen strobreed in de weg leggen, want hij wil ook na 10 juni zo graag nog eerste minister spelen. En heeft Verhofstadt niet ooit gezworen dat het succes van zijn regering mocht afgemeten worden aan het terugdringen van het Vlaams Belang? Als dat in de stembus niet lukt, dan moet het maar met andere middelen. Met dictatoriale trucjes uit het voormalige Oostblok als het moet.Laat Verhofstadt maar wat kletsen over zijn ‘open samenleving’, maar een democratie zal dat niet meer zijn...


01:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

eindelijk iemand die het op zijn forum ter sprake brengt! zelfs niet de kampioen van de "free speach"
zoals hij zichzelf zo graag noemde!
maar die zieligaard is er wel in gelukt om de aandacht af te leiden door zijn overloperij! hij heeft zijn moment goed uitgekozen! nu staat hij op zijn forum te janken dat hij geen aandacht krijgt van zijn ex-collega's! wat een zielig baaske! hij kan beter zijn zetel aan de partij teruggeven dan heeft hij geen last meer van de ex-partijgenoten!
maar waar onkelinkx en haar bende mee bezig is, betekent het einde van de democratie! oostbloktoe-
standen van het zuiverste water! dat gaat niet alleen het VB aan! dit belangt iedereen die zich nog democraat wil noemen aan! SCHANDE!!

Gepost door: jos | 19-04-07

De lichtheid van verstrepen Verstrepen is bekwaam als mediamaker. Maar totaal onbekwaam als politicus. Zijn inzicht en dossierkennis is onbestaande. Hij heeft maar liefst 3x in verschillende richtingen 1 ste kan geprobeerd.
Politiek is meer dan wat blote vrouwen posten op je webstek en uithalen naar vlaams-nationalisten... omdat ze vlaams-nationalist zijn.

Politiek is meer dan wat proefballontjes oplaten om daarna zelf geen enkel standpunt in te nemen.

Aan Verstrepen heeft het VB niets verloren. Zeker inhoudelijk niet.

Mijn 15 jarige neef kan verdorie een coherentere visie op papier zetten dan verstrepen.
Ik heb voor Verstrepen gestemd omdat ik toen dacht dat hij inderdaad ging strijden tegen paars en tegen de correcten.


Maar in de realiteit ( allicht om aanvaardbaar te blijven voor de correcten) voerde hij oppositie tegen VB'ers en niet tegen paars. In het parlement hield/houdt hij zich maar met één ding bezig. nl de commissie
media.


Wel het draagvlak om hem dat parlementair mandaat cadeau te doen was veel te klein. Iemand die enkel omwille één thema en enkel omwille van financiele zekerheid bij een partij gaat. Dat is geen gezonde zaak.

Verstrepen zegt zelf dat hij niet moet weten van traditionele vlaams-nationalisten en dat mocht de vLD hem zelfde plaats geboden hebben als het VB dat hij daar dan zou zitten.

Dat deed bij mij al meer dan een belletje rinkelen.

Als DAT de enige reden was om het VB te vervoegen. Dan kon dit niet lang duren. Want een VB'er krijgt zoveel stront over zich heen dat er wel een ijzersterk engagement en de kracht van een vlaams-nationale overtuiging moet tegenover staan wil men dat volhouden.

Bij Morel is die overtuiging er wel. bij valkeniers ook. Zij zijn gepokt en gemazeld in het vlaams-nationale milieu. Verstrepen niet.

Verstrepen is iemand die zich als een vis in een vijver voelt in snobistische milieu's in trendy en hippe plaatsen waar je kan uitpakken met je welstand. Dat zijn de waarden waar Verstrepen voor staat. En het cultiveren van freedom of speech terwijl hij zelf geen kritiek op zijn eigen persoon kan verdragen maar zelf wel voortdurend kritiek spuien op anderen.

Verstrepen en Dedecker kunnen perfect meelopen in de gayparade. Dat is hun biotoop. Dat botst nu eenmaal met de rechts-conservatieve partij die het VB is.

En ik ben zelf ethisch niet conservatief maar ik ben wel blij dat er één partij is die tenminste die mening nog durft verkondigen. Die tegen de progressieve stroom in roeit. Ik ben wel tegen homoadoptie en ook dat is een fantasme van de progressieve liberalen.

En zoals steeds hadden de rechtse conservatieven gelijk. het homohuwelijk was slechst een opstapje naar homoadoptie. En de volgende tendens zal zijn dat men pedofilie eerst zal banaliseren en dan .... legaliseren?

Dat is het sluipende gif van het progressieve liberalisme. Dat vindt men terug bij LDD, Spirit en Open VLD.

Los daarvan is er nog de pro-Arbeidsmigratie filiosofie. Zeg maar gewoon de pro-migratie filosofie die eigen is aan het progressieve liberalisme. En ook het egalitarisme of
gelijkheidsdenken is een vrucHt van die progressief liberale boom.
De neiging tot nivellering en reductionisme is dan ook typisch .

En last but not least is er de omkoopbaarheid. Niemand geeft zo makkelijk principes en rechtlijniGheid op voor macht en geld als progressieve liberalen. Dat ziet men bij anciaux maar ook bij Dedecker.

Succes is voor hen een ministerpost hebben. Niet het uitvoeren van het programma( tenzij de economische poot er van). Een programma is voor hen eigenlijk slechts een soort van noodzakelijk kwaad om dat doel te bereiken.

Ik ga dan ook helemaal niet akkoord met te zeggen dat de VLD geen liberale partij is. Zij is dat wel. net zo goed als de kleine FDP in duitsland en de VVD in nederland.

BIj al die partijen is een gezwenk een slalom van links naar rechts een constante. Het is te duidelijk om te negeren.

Een liberale stem is dan ook enkel te verantwoorden als men het economische neo-liberalisme boven al het andere stelt. De economie boven de mens. De economische ontwikkeling boven het belang van het volk.

Doe je dat niet dan loop je gegarandeerd het risico om datgene te krijgen wat je juist niet wenst. nl meer migratie, minder culturele indentiteit en meer globalisering.


Wat Verstrepen de facto wou is dat het VB zou buigen voor hem en zijn afwezige intellect en die visie zou overnemen. De visie van het incoherente progressieve liberalisme wars van identiteit en morele waarden en normen.

Machtsdeelname en een SUV als nieuwe waarden. Snobisme ipv overtuiging. Een i-pod ipv de vlaamse leeuw. post-modernisme ipv vlaams-nationalisme. Naakte vrouwen ipv Politieke analyses.

Gepost door: il falco | 19-04-07

de lichtheid van verstrepen beste il falco,
een prachtige analyse-to the point

Gepost door: filips Bossuyt | 19-04-07

de lichtheid van verstrepen beste il falco,
een prachtige analyse-to the point

Gepost door: filips Bossuyt | 19-04-07

il falco!

RAAK geformuleerd!
verstreepen is een man zonder visie, een snob en vooral een ge-obsedeerde sexmaniak! zeker geen verlies voor het Vlaams Belang!
begrijpelijk dat hij aan zijn zetel blijft plakken! wie zou zo'n nietsnut kunnen gebruiken! in sluis misschien als verkoper van pornobenodigdheden!

Gepost door: jos | 19-04-07

Reacties Ik denk toch dat al deze reacties onder het verkeerde artikel staan, hoor.

Gepost door: Janice | 20-04-07

Juist! Juist Janice.
Maak eens een topic over JV.Ik denk dat velen hun mening daarover kwijt willen.Ik ook trouwens.

Gepost door: Ruzgar | 20-04-07

Hoe moet dat nu verder... Jurgen is weg bij VB maar schijnbaar heeft hij nog altijd zijn zitje en wie zijn belangen verdedigd hij ?...wie betaald hem nu ? ...had ik toch graag geweten !!

Gepost door: Rene | 20-04-07

open je ogen ik wou dat die mensen eens hun ogen opende we zijn allemaal mensen die leven onder zelfde hemel hebben allemaal een hart gevoelens en nood aan liefd zeker in deze tijd van het jaar iedereen verdiend een plekje op de wereld
WEES VERDRAAGZAAM en HEB RESPECT VOOR ELKANDER !!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Amel | 17-01-08

vlaams belang wilt geen islam in belgië eh.
eerst geen islam daarna geen christendom. ze zijn zelf ongelovige flikkers. als alle allechtonen( turke, marokane,..) weg gaan uit belgië, is het gedaan met die kleine land. zelfs de kleinste land in europa neemt belgië over. Dus zij houde belgië dus nog in werking. ik ben een belg en ik kan heel goed met islamieten omgaan. iedereen kan dan behalve mense die nooit tegoei contact hebbe gehad met hun of die geen vrienden en een leven hebben. vlaamsbelang is geen zo een partij het zijn gewoon een bende racisten die geld en macht willen door wat te zeveren. als 1 moslim iets verkeerds doet wilt niet zeggen dat ze allemaal zo zijn. want als je het zo bekijkt zijn wij christenen ook niet een goede voorbeeld.
Dus zeg ik Fuck vlaams belang en ik hoop dat de mensen die TEGEN vlaamsbelang zijn op opstand komen en laten zien dat wij onze vrienden hier willen houden.

Gepost door: bjarne | 18-04-09

Simpele geest Het mogen dan al uw vrienden zijn, linkse rat, het zijn niet de onze. Leer eens wat respect te hebben voor andermans mening aub. Dit is een democratie!

En zij houden Belgie in stand? Dat is nu juist wat we niet willen eh simpele! En daarbij, ze houder eerder den dop en het ocmw in stand zou ik zo denken...

En laten zien dat je uw vrienden hier wilt houden? Dat doen de tientallen éénmansclubjes vd islamiseringsindustrie zowat wekelijks met betogingen en nephongerstakingen. Hebt je wel een tv thuis? (of in de instelling?)

Gepost door: Wannes | 18-04-09

Genoelselderen Op het artikel in hln "71% vd asielzoekers wordt aan vlaamse ocmw's toegewezen" een reactie van nog een andere linkse rat: Danaca Gray, Genoelselderen (693 inwoners)

"@Bert Bibber, Meerhout . weet je als ik 'nachts door borgerrokko wandel, kom ik geen allochtoon tegen, wel luie bezatte vlaamsbelangers waarvoor ik de straat gauw oversteek, anders word je in elkaar geslagen"

Wat moet een mens nu denken van zo'n type? Rijp voor het gesticht? Of erger?


Gepost door: Wannes | 18-04-09

Ofwel kent hij Borgerhout niet, en hij kent al zeker en vast geen Vlaams Belangers.
Diegene die hierboven schreef is een dromer, het zal wel beteren met ouder worden. In ieder geval schrijft hij al op dezelfde manier als een allochtoon, dus zullen ze elkaar wel goed verstaan.
Het ergste is dat ze niet weten hoe het er 25 jaar geleden uitzag. Ze zijn de verloedering in Borgerhout gewoon want ze hebben niets anders gekend.
Als ik er rondloop, dan heb ik hetzelfde gevoel als op een begrafenis van een dierbare overledene. Je weet dat je hem nooit meer zal terugzien...

Gepost door: Janice | 18-04-09

De commentaren zijn gesloten.