21-04-07

CD&V maakt reclame voor het Vlaams Belang?

CD&V (Small)


Met deze brief hoopt de CD&V, Vlaams Belang kiezers af te snoepen. Blijkbaar heeft De Decker hen op ideeën gebracht?
Yves Leterme belooft een beter bestuur met Vlaams Belang punten. En beloven kan hij goed, doen wat hij beloofde is een ander punt. Bij de vorige verkiezingen voor het Vlaams parlement beloofde Yves Leterme de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde ... 5 minuten moed, maar tot op heden gebeurde er nog steeds niets.

In 1999 kwam de VLD aan de macht met zo goed als een Vlaams Belang programma. Een programma dat onmiddellijk na de verkiezingen werd vergeten en waarna het ook meteen duidelijk werd dat Verhofstadt met de PS afspraken had gemaakt.

Maar als de CD&V zo graag aan de macht wil komen, dan hebben we nog een ideetje voor hen. Schaf het ondemocratische cordon af en u hebt dé gedroomde coalitiepartner om paars opzij te zetten en de PS uit te schakelen.

Kunnen de traditionele partijen die al jaren de kans hebben gekregen om iets te bewijzen nu echt met niets beters op de proppen komen voor hun verkiezingscampagne, dan een partij te verketteren wiens ideeën ze heimelijk goed vinden en zelfs overnemen?

01:24 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

dat is pas lachen geblazen! de tjeven die stilaan wereldberoemd zijn geworden in beloven vragen aan de Vlaams Belangkiezer om hen vertrouwen te schenken!
leterme is wsl vergeten dat hij niet in een regering zou stappen als BHV niet gesplitst was? dat daar nog nva'ers in trappen is hun recht maar VB'ers hebben blijkbaar minder zin voor tjevenhumor! en nu komt den tjeef met een nieuw truukje uit de goocheldoos! ze laten di rupo zeggen dat hij HEEL boos is omdat den baard uit debby en nancy zich niet verzet tegen de burgemeesters die de splitsing bhv willen en desnoods tot boycot oproepen!
ja we beginnen uw "5 minuten leeuwemoed" te kennen ief! dank u wel! vaart wel ende levet zonder beloftes!!

Gepost door: jos | 21-04-07

Vergeet niet het VB is ook een gewoon partijtje geworden, geen comprissen, geen deelname, ze willen nooit meedoen!!! Altijd maar kritikeren!!

Gepost door: jansan | 21-04-07

1) ze mogen niet
2) cd&v is altijd al hypocriet geweest
3) enkel als Vlaanderen definitief onafhankelijk wordt
4) In Hoboken (lokaal dan) hadden ze MOETEN "aan de macht" komen, maar daar werkten de "democratische" partijen liever samen met de pvda, die dweept met Stalin & Mao.

Dus, als ge ni weet waarover ge spreekt zwijg dan aub of ga bij Dedecker, dé partij van postjespakkers en overlopers.

Gepost door: @Jansan | 21-04-07

Ze 'willen' nooit meedoen?? Blijkbaar weet je niet wat 'cordon sanitaire' betekent?
Dat wil zeggen dat diegenen die op het eigen volk spuwen, de partij die opkomt voor het bespuwde volk uitsluiten van deelname aan het beleid.

Dat wil ook zeggen dat diegenen die zichzelf democratisch noemen het dus helemaal niet zijn.

Dat geldt eveneens voor het gezegde 'ze wentelen zich in een slachtofferrol' wanneer het nu net de traditionele partijen zijn die ons door die uitsluiting in een slachtofferrol duwen. Wij zijn geenszins vragende partij...


Maar zoals nu ook weer blijkt is een stem voor het Vlaams Belang geen verloren stem. Integendeel zelfs, uit dit voorval blijkt weer eens dat we onze stempel drukken op het beleid. Onze invloed is groter dan je denkt. Bovendien hoeft niet iedereen mee te doen. Een democratie kan enkel bestaan wanneer er oppositie is.
Maar voor mijn part mag ook eens iemand anders in de oppositie zitten.

Paars bijvoorbeeld.

Gepost door: Janice | 21-04-07

Van Deurzen zal ook eens iets zeggen. Hij heeft zich plots gerealiseerd dat die ideeën van het VB toch misschien zo slecht niet zijn als men beweert, en hij probeert op een zeer doorzichtige manier stemmen af te troggelen ter rechterzijde. Dezelfde CD&V die mee aan de basis lag van de huidige problemen bij justitie en overheid, die zelf bij herhaling kansen heeft gekregen hier correcties in door te voeren, maar daar schamelijk bij in gebreke is gebleven. Oh nee, wacht, dat was de CVP...

Toegegeven, de houding van de VLD, die zodanig naar links is opgeschoven dat Verafstoot nu de facto de schandknaap van Di Rupo is geworden, heeft er het grootste zooitje van gemaakt, maar laten we niet té sarcastisch zijn, eens te meer bepaalt het VB de volgende verkiezingen de thema's. En nee, tot grote spijt van de compleet sufgeblowde groenen, dat zijn niét de opwarming van de aarde of de uitstoot van CO2, maar dagelijkse problemen zoals criminaliteit, moslimfundamentalisme in de horeca in Borgerhout, manifeste onwil van migranten om zich te integereren, én bovenal de sossen die hen daarvoor de hand boven het hoofd houden, met behulp van enkele bevriende rechtertjes uit hun loge.

"Misschien bent U van plan VB te stemmen?" Nee, ik ben zeker.

"Dat is uw goed recht". Het CGKR denkt daar anders over.

"U wil verbetering?" Uiteraard, want veel slechter kan hiet niet meer.

"of u echt wil meedoen?" Ga dat aan de VB'ers in het ACW, uw mantelorganisatie vragen, die omwille van hun politieke overtuiging uit die organisatie gesmeten zijn.

"Yves Leterme en zijn ploeg bewijzen dat beter bestuur kan." Ik heb het eerlijk gezegd nog niet gemerkt, want als Verafstootje met zijn tong klikt moet Leterme zwijgen en doorbetalen aan de Walen.

"CD&V wil niet vergeleken worden met apen" Dat treft, VB'ers niet met nazi's, mestkevers, of geestelijk gehandicapten.

"Leterme en zijn ploeg bewijzen blabla... Filip Dewinter en zijn ploeg zouden ook kunnen bewijzen dat het beter kan, als tenminste iemand de ballen zou hebben om hen het te laten proberen. Wat niet zal lukken zolang de PS de andere partijen binnen het gareel van het Cordon sanitaire houdt, enkel uitgevonden voor hun eigen levensverzekering.

"Wij vragen U na te denken" Kijk, dát vind ik nu eens positief! Sinds het aantreden van het CGKR mag zelfs dát niet meer. Of een cartoon maken over de profeet. Of een schuine marokkanenmop vertellen. Wat we wel mogen is halal fretten, ze hier hun gangen laten gaan om aanslagen voor te bereiden, en in elkaar geklopt worden als we hen niet aanstaan.

Wel, mijnheer Van Deurzen, ik heb nagedacht. De enige partij die volgens mij al deze problemen kan aanpakken is - spijtig voor U de - uwe niet maar het VB. Door het CS is een stem voor EENDER WELKE andere partij de facto een goedkeuring van het huidige beleid.

Gepost door: Antichrist | 21-04-07

janice!
zou het geen goed idee zijn als ALLE Vlaams Belangers inclusief de mandatarissen (1.000.000)bij de tjeven zouden aansluiten? we nemen het ganse boeltje over! ief zijn droom komt uit!
mss dé methode om onmiddellijk de vlaamse onafhankelijkheid uit te roepen. LOOOOOOOOOL
dan pas zou elianne boos zijn!!!

Gepost door: jos | 21-04-07

De commentaren zijn gesloten.