25-04-07

Laurent doet het weer.

Deze keer haalde hij zich de woede van de voltallige pers op de hals. Een dierendispensarium in Hoboken, waar Laurent zes jaar geleden de eerste steen legde, kreeg opnieuw bezoek van de prins.
Maar de persfotografen die dinsdag waren uitgenodigd op het ‘werkbezoek’ van Laurent mochten geen foto’s nemen van de prins in actie. Uit protest hebben ze hun camera’s neergelegd. Een cameraploeg van Royalty volgde nadien het voorbeeld van de persfotografen.Laurent wenste geen pottenkijkers bij zijn gesprekken met het personeel en zijn bezoek aan de dierenkliniek.

"Wij waren op voorhand uitgenodigd voor dit bezoek. Ter plaatse bleek het om een werkbezoek te gaan waarop we niet welkom waren", vertelt een van de aanwezige fotografen. "Dat hij geen foto's wil, daar hebben we op zich geen problemen mee, maar dan moet hij ons ook niet uitnodigen. Een foto van de prins die het dispensarium binnen- en buitenstapt is journalistiek niet interessant, maar foto's van de prins met de honden in de kliniek werden niet toegelaten", vervolgt de fotograaf.

De fotografen konden nadien afdruipen zonder bruikbaar fotomateriaal.
Wie zal daar nu van wakker liggen, vraag ik me dan af...

00:49 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Och Laurent ! in vele ogen een volkse jongen.... die met een Ferrari rondtoert...Ik ken hem goed...maar ik denk niet dat hij mij zo goed kent..dat fotoke zou toch alleen maar dienen om de inhoud van bv ne "story" te vullen en wie leest er nu zoiets ? (lezen wel maar kopen!!)

Gepost door: Rene | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.