25-04-07

Maak eens amok in een ...

Stel je even voor dat een groep Vlamingen een moskee binnenstappen om de boel daar wat op stelten te zetten en de imam belachelijk te maken. Wat zou er dan gebeuren? Er zou schande geroepen worden, en Jefke De Witte zou zich meteen burgerlijke partij stellen en een proces aanspannen tegen de vandalen,(euh, sorry ik bedoel racisten). En terecht overigens...want zoiets doe je niet.

Maar nu gebeurt het andersom. Marokkaanse jongeren gaan ergens een kerk in Antwerpen binnen, gaan ter communie en op het moment dat de pastoor de hostie wil overhandigen, beginnen ze voor zijn neus met de koran te wuiven. (Waarschijnlijk zo’n gratis exemplaar van Knack of De Standaard...)
Natuurlijk zorgt dit voor de nodige hilariteit bij de baldadige jongeren en van een verdere serene dienst is geen sprake meer.

Nu...ik ben zelf niet zo gelovig en eerder anti-klerikaal, maar wanneer ik een kerk binnenkom of een moskee in het buitenland bezoek, toon ik het nodige respect en doe ik wat van mij verwacht wordt.

Hoe zit dat nu met dat ‘wederzijds respect’ waar vooral de verdedigers van de multicultuur steeds weer zo hard om roepen? Moet respect dan enkel van één kant komen? En dan natuurlijk enkel van autochtone kant, want zij zijn de meerderheid in dit land en volgens het CGKR kan enkel een meerderheid racistisch zijn tegenover een minderheid en niet andersom.
Dus met andere woorden, doe maar jongens...

01:13 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

tja ... 4800 lezers trekken met "nieuws" dat één jaar oud is , je moet het maar doen . dit zegt trouwens veel over uw doelgroep én blog ....

Gepost door: jan | 25-04-07

Ik ben zelf ook niet echt kerksgezind (hence my nickname), maar ik zou er toch echt niet aan durven denken om dergelijke apestreken uit te halen. Maar dat ze zo maar voortdoen, ze bewijzen er elke dag weer opnieuw mee hoe zeer de islam fundamenteel niet compatibel is met de westerse samenleving.

Gepost door: Antichrist | 25-04-07

Rellen Gazet van Antwerpen (23.04.07)

Bij jou vliegt de tijd snel, Jantje.

Enne...wat is er mis met mijn doelgroep?

Gepost door: Janice | 25-04-07

Janice!
gij vraagt u af wat er zou gebeuren als het andersom zou gebeuren!
iemand die dat zou aandurven komt niet levend uit de moskee! de gazetten op het voorblad: racistische belg (met voor- en achternaam) daagde de moslimgemeenschap uit! speciale nieuwsuitzendingen om het uur! onze poco-kloten in de zeverende dag, terzake....!!!
maar de witte betreft: in brussel hebben de allachzonen nu al de meerderheid! eens benieuwd als zich daar zo iets zal voordoen! 'k denkt dat die paljas nie thuis zal zijn!!

Gepost door: jos | 25-04-07

Islamstreken Als ze nu nog meer in ons gezicht spuwen en erop kloppen,gaan we misschien langzaam wakker worden.
Ooit zal een (bloedige) confrontatie komen.
Hoe rapper hoe liever,want als dít te lang blijft duren zullen er (nog meer) doden vallen.
Wakker worden mensen!!!

Gepost door: Ruzgar | 25-04-07

waar jij nog de tijd vindt Janice... en de energie ...om de idioterie van mensen zoals ne "Jan" te willen beantwoorden ,begrijp ik niet...het is al een "plaag" sinds het stenen tijdperk dat normaal denkende mensen worden geconfonteerd met simpele zielen die geen zelfstandige mening hebben noch in staat zijn om na te denken...Maar het is nu eenmaal zo ! we moeten met de zwakkere in onze maatschappij ook leren leven !!

Gepost door: Rene | 25-04-07

De commentaren zijn gesloten.