25-04-07

Populaire blogs

Wel, ik stoef niet gauw, maar als ik op een gewone doordeweekse dag zoals vandaag kan afklokken op 4864 lezers, dan ben ik daar heel erg blij om. Niet alleen omdat mijn blog zoveel gelezen wordt, maar ook omdat ik in de top 100 op de 71ste plaats sta van alle blogs in Vlaanderen. En dat zijn er toch een aantal duizenden.

Bovendien heb ik al geruime tijd de koploper AFF van zijn eerste plaats bij Skynetblogs geduwd. Grappig eigenlijk, want ze doen daar heel erg hun best. In roddel en zwartmaken zijn ze niet te kloppen.

Ik vind echter dat ze nu wel hun tekst moeten aanpassen, want er staat nog steeds het volgende:

Deze weblog is het digitaal verder zetten van AFF/Verzet, het tweemaandelijks tijdschrift van het Anti-Fascistisch Front (AFF). Tenzij anders vermeld binden de artikels enkel de auteurs. Wie het AFF financieel wil steunen kan dit door storting op rekeningnummer 001-0353952-75 van het AFF. Deze weblog is al meer dan twee jaar online, en is de populairste politieke Skynetblog.

En dat klopt dus al een paar maanden niet meer.
Maar wees gerust, ondanks ik nu al geruime tijd op de eerste plaats sta, geef ik geen bankrekeningnummer door om geld op te storten en blijft alles gratis.

(Wat is dat toch altijd bij links wanneer ze denken dat ze op een gemakkelijke manier aan geld kunnen geraken, hé?)superverbaasd<

02:06 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Populariteit? Ik denk dat een meerderheid naar je blog komt om zich te ergeren aan je rechtse standpunten netzoals AFF vooral sadomasochistische bezoekers heeft die van de rechtse zijde komen...Het is een bezoekersteller en geen pop-poll...(trouwens,een meerderheid van mijn bezoekers rechtse en linkse komen ook maar om zich te ergeren aan de politieke satire en dan klachten gaan indien bij skynet)...Als je dagelijks duizend bezoekers hebt wil dan nog niet zeggen dat ze alle 1000 achter je standpunten staan en dat het allemaal"aanhangers" zijn...En ook AFF denkt dat.....Je kan beter schrijven"interessantste politieke blog" of "meeste bezochte"...Populariteit meet je met verkiezingen(en dan nog..)

Gepost door: Tiberius | 25-04-07

Trouwens Mijn blog werd al drie maal gecensureerd en laatst nog of line gehaald...omdat er extremisten zijn die niet tegen politieke satire kunnen.....en vaak met drogredenen satire aan banden willen leggen...Lachen met de islam is gevaarlijk,lachen met het VB is gevaarlijk,lachen met links is gevaarlijk...
Wat vind je van mijn fotoshop bewerking van de VB aapjes affiche?Ik bedank je voor de bronfoto die ik net bij u hier afhaalde!Lieve Janice want ik was al weken op zoek naar een geschikte foto van die affiche...

Gepost door: Tiberius | 25-04-07

Populaire De term 'populaire' wordt door Skynet zelf gebruikt, dus waarom zou ik dat veranderen. Of het nu is om zich te ergeren, uit nieuwgierigheid of wat dan ook speelt daarbij geen rol.
Indien ik hier dingen zou schrijven die niet door de beugel kunnen, was mijn blog allang verdwenen. Dat weet je net zo goed als ik.
En ja, ik ben rechts, en nee, mij nazificeren helpt je geen zier vooruit.
Ik ben libertair en geen liberaal, dus voor mijn part mag ieder zijn ding doen, zolang er geen leugens, schelden of laster aan te pas komen.

Jij bevestigt met je photshop-aapje nu net wat ik al lang zeg over links, maar het is blijkbaar erger dan ik dacht.
Maar vertel mij eens, krijg je 's nachts natte dromen wanneer je over de nazi's of Hitler droomt? Dat heb ik mij altijd al afgevraagd want tenslotte kunnen jullie er niet over zwijgen, en waar het hart van vol is...

Gepost door: Janice | 25-04-07

Ik ben niet links noch rechts...Wat jij bent dat maak je maar voor jezelf uit...Persoonlijk vind ik de demonisering van het VB ook belachelijk en ik doe er nog een schepje bovenop zodat het helemaal ridicuul wordt...Maar u neemt het blijkbaar ernstig...Ik zag eens FDW tijdens optredens lachen met Hoste en Coppens die serieus het vb door de stront trok...(Antwerpse handjes,weet je nog?) Komaan zeg...Moet je tegen kunnen...Anders moet je niet aan politiek doen....Trouwens,de satire die ik breng tegen de gevestigde partijen is erger...
Ik spaar het VB nog veel omdat ze geen deel uitmaken van de autoriteit in dit land en ik hun oppositie tegen de islam nog wel waardeer(maar niet vanuit een Vl.nationalistisch standpunt maar vrijheidsminnend en dat is een grote verschil )
In feite is dat libertair denken...

Gepost door: Tiberius | 25-04-07

Libertair Libertair denken is ieder zijn vrijheid geven zolang de andere er geen last van heef of niemand kwaad doet. En of je nu rechts of links bent speelt voor mij geen rol, zolang je ook aanvaardt dat mijn mening niet perse die van jou hoeft te zijn. Je kunt alles wat ik zeg of schrijf weerleggen met argumenten, maar wanneer iemand als nazi wordt afgeschilderd...'t ja, daar stopt elk debat natuurlijk.
Het zou maar erg zijn indien iedereen hetzelfde zou denken en dezelfde politieke overtuiging zou hebben. Het is nu net tegen die, volgens sommigen, 'maakbare maatschappij' dat ik mij met hand en tand verzet.

En de humor van Geert Hoste vind ik subliem, ook wanneer hij het heeft over de gangbare clichés over het Vlaams Belang. Ik ga trouwens elk jaar naar zijn eindejaarsconférence kijken.
Humor (en kritiek) hoeft niet altijd beledigend te zijn.

Gepost door: Janice | 25-04-07

Waarom zijn de Antwerpse handjes van Hoste dan niet beledigend voor VBers? en die nazi-aap wel?...Dat ze clichématig vergeleken worden met nazi's hebben ze aan henzelf te danken...De oude VB lijsttrekker van de stad Genk dat was een zeker René Wenmeekers,een oude Oostfronter zonder spijt die amnestie weigerde...Zijn heel huis hing vol Vlaamse Waffen SS symbolen,Berkenkruizen,mein ehre ist trouw...enz...en dat soort fraais(ik ben van Joodse komaf en ben daar een beetje gevoelig voor,vandaar ook mijn vreemde fascinatie voor hitler waarschijnlijk))Die man stond JAREN op de VB lijst...Is het dan niet een klein beetje logisch dat men die vergelijking maakt?Ik zou nog tientallen argumenten en feiten kunnen geven die dat "cliché" ondersteunen...Maar ik hoef dat niet eens te doen...want u weet het wel...Ik hou meer van iemand als Pim Fortuyn , die was niet nationalistisch of rechts en had het ook juist(wat mij betreft) over de islam en migratie...

Gepost door: tiberius | 25-04-07

@Tiberius Pim Fortuyn was natuurlijk wel rechts. Maar wanneer je rechts bent hoef je niet noodzakelijk anti-joods te zijn. Waarschijnlijk heb ik door mijn pro-joods schrijven al meer beledigingen moeten incasseren dan een echte jood als u. Ik heb trouwens de beledigingen en de dreigementen opgeslagen, als je interesse hebt wil ik je graag laten lezen wat onze linkse vrienden mij allemaal schreven.

Een Israëlische vriendin kreeg enkele jaren geleden in de kliniek, na een chirurgische ingreep, niet de nodige verzorging, of liever...helemaal geen verzorging. Toen de dokter daarover aangesproken werd siste de verpleegster dat ze haar eens wou laten voelen wat de joden de Palestijnen aandoen.

Toen ik onder de nicknaam 'Vicky' op het forum (op zwart/wit van Jurgen Verstrepen) de joden verdedigde werd ik uitgescholden voor 'vuile joodse teef' en nog veel andere benamingen die ik hier niet wil herhalen. Een woordvoerster van Indymedia stuurde mij doodsbedreigingen. Toen heb ik een klacht neergelegd en ze werd opgepakt, wat er verder met haar gebeurd is weet ik niet.
En het begon allemaal zeven jaar geleden toen ik dit schreef: http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006_07_18_archive.html


Verder kan ik je vertellen dat mijn grootvader en mijn oom (langs moeders kant) Britten waren die hier met het Britse leger tegen de Duitsers hebben gestreden en dat mijn vader als 18-jarige in een werkkamp werd gestoken omdat hij op de vlucht was naar Frankrijk. Daarvoor kreeg hij later een kleine vergoeding tot aan zijn dood. Een neef (ook een Brit) sneuvelde hier. En mijn oom pleegde zelfmoord nadat hij mee de kampen had ontdekt.

Dus ik begrijp je frustratie wanneer je spreekt over Oostfronters, want dat had ik vroeger ook. Wanneer je echter wat dieper duikt in de geschiedenis en met die mensen praat, zal je beseffen dat het helemaal niet zo is gegaan als dat men ons wil laten geloven. Omdat ze ervan overtuigd waren dat ze tegen het communisme moesten vechten en anderen geloofden de beloften van de Duitsers dat ze de Vlamingen, die toen zwaar onderdrukt werden door Franstaligen (ze noemden ons een inferieur volk) zouden helpen om onafhankelijk te worden.
Er is nog veel meer, teveel om dat hier zo maar even in een reactie te schrijven.
Anderzijds werd de geschiedenis geschreven door links. In Wallonië liet men onlangs alle oorlogsdocumenten verdwijnen. Maar ook een volledige gemeenschap joden waren verdwenen uit Luik en andere steden.
Geen kat die daarnaar kraait dat ze de geschiedenis zo maar eventjes manipuleren.

Vergeet ook niet dat de enigen die Hitler de hand hebben geschud de Waalse Degrelle en koning Leopold III waren. Bovendien hebben heel wat socialisten de kant van de bezetter gekozen, maar zij trokken niet naar het Oostfront natuurlijk...en dat was hun geluk. Vergeet echter niet dat de treinen door de belgische staat werden ingelegd...

Dat dan iemand zegt, amnestie (door belgië) hoeft niet voor mij, kan ik best begrijpen. België zou zich moeten verontschuldigen voor de zware en gruwelijke repressie tegen heel wat mensen die niets misdaan hebben. Ze hebben geprobeerd het beste voor Vlaanderen en de toekomst van hun kinderen te bekomen en in hun eigen taal te kunnen studeren en werken.
Eigenaardig genoeg hoort men nooit zeggen dat de IRA zwarten zijn, nochtans hebben zij ook de kant van de Duitsers gekozen. Niet alleen voor onafhankelijkheid, maar in ruil voor wapens. Maar de IRA is links en die mogen uiteraard altijd iets meer.

Net als Spaak, die tijdens de oorlog zei dat al diegenen die zouden komen strijden tegen de Duitse bezetter als vijanden zouden worden gezien. Of Hendrik De Man - koningin Elisabeth die Hitler adoreerde, maar na de oorlog even snel overschakelde op Stalin als nieuw idool, vergeten we ook niet dat de Antwerpse socialistische naoorlogse burgemeester Craeybeckx ook een collaborateur was.

Dan zeggen dat alle collaborateurs enkel bij het Vlaams Belang zitten is wel een beetje bij het haar getrokken. Mensen onder de 65 jaar kunnen er al niet bij geweest zijn en moeten boeten omdat je de zoon of dochter bent van... is ook niet erg democratisch, niet?
Want wanneer dat zo zou zijn, moet je toch eens kijken wie er zoal bij de VLD - Spirit - Sp.a - NV-A en CD&V zitten... Om nog niet te spreken van Groen! De vader van de Mortselse burgemeester Pyra zat bijvoorbeeld ook opgeloten in Lokeren na de oorlog.
Maar zij zijn natuurlijk wel allemaal aanvaardbaar... alleen het Vlaams Belang is dat natuurlijk niet...

Gepost door: Janice | 26-04-07

Wel,Janice Pim Fortuyn was ethisch zeker niet rechts.Hij was pro abortus,pro euthanasie,pro homo huwelijk,pro legalisering cannabis,prostitutie...Alles wat het VB niet is dus.Vanuit dat standpunt was Pim natuurlijk tegen de islam ideologie die daarmee toevallig treffende gelijkenissen toont met de VB ideologie...Vandaar ook Pims afkeer van het VB.Pim was economisch een beetje rechts,hij was zeker geen anti kapitalist...Terwijl het VB jarenlang het "solidarisme"predikte,een Vlaamse Verdinaso versie van het nationaal socialisme...Nu pas,onlangs is het VB rechts-kapitalistisch geworden...
Maar deze discussie gaat niet om PF,ook niet over links en de Joden....Maar over het nazi gehalte van het VB....Ja,sinds de intifada zoekt rechts toenadering met de Joodse gemeenschap,want de relatie met links is verzuurt en ideaal voor extreemrechts om "nieuwe vrienden" te maken..Want de vijanden van onze vijanden zijn onze vrienden..Zeker als ze lekker Arabieren afknallen.Maar gaan wij vrienden zoeken zoals Xavier Buisseret,die Simon Wiesenthal een gangster noemde?Of een vriend als Karel Dillen,die nogal tijd vond dat de collaboratie een onafhankelijk Vlaanderen waard was(en het verraden van Joden enz waarschijnlijk ook) en zelf een zwarte was...Of zoals Roeland Raes , weet u wel...die kent u nog...Vrienden als de beruchte familie Spinnewyn uit Turnhout...Gewelddadige nazi's die ze pas begin jaren 90 uit de partij hebben gezwiert..
Vrienden die lectuur uitstallen tijdens propaganda avonden van trotse Oostfonters EN natuurlijk Degrelle,Borms,Van Severenen,De Clerck...En heel veel ODAL's,keltische kruisjes en andere nazi symboliek....
Mij proberen te overtuigen dat jullie volledig vrij zijn van elke nazi smet is een aanslag plegen op mijn intelligentie , beste Janice...Al wil ik jou nog het voordeel van de twijfel geven...Maar kom nooit af"Ich habe es nicht gewust"...

Gepost door: Tiberius | 26-04-07

De zwaarste collaborateurs. Eerst en vooral gefeliciteerd, Janice.

En wat de aantijgingen van Tiberius betreft, onlangs werd een door Verhofstadt 'himself' aangevraagd onderzoek door SOMA afgesloten waaruit bleek dat de Belgische autoriteiten actief meewerkten met de nazi's om gevluchte joden op te sporen en terug naar Duitsland (dus naar de vernietigingskampen) te sturen. Dit zowel in de jaren vóór als tijdens de oorlog.
M.a.w., we hebben het dus niet over snotapen die op aansturen van de pastoor even heilige grond gingen veroveren op de bolsjevieken, maar over regerings- en parlementsleden die actief meewerkten - collaboreerden aan de zwaarste misdaden van de nazi's.
Het zijn de opvolgers van diezelfde politiekers, die het nu durven bestaan het VB collaboratie-erfenis aan te wrijven.
Van hypocrisie gesproken.
Of niet soms Tiberius ?

En als Fortuyn niet rechts was omdat o.m. hij pro-abortus en pro-euthanasie was, dan waren de nazi's ook links.
Het waren dus wel degelijk nationaal-SOCIALISTEN.

Gepost door: Rob | 27-04-07

Ai ai ai Is dit een ernstig bericht...?
Heel het vb is ontstaan uit die amnestie gedachte..Dat kan je niet zeggen van de SPa....En mensen die tijdens de bezetting fout(juist voor het vb) zaten maar intussen nazisme allang hebben afgezworen en bij Groen! op de lijst stonden is EEN HEMELSGROOT verschil met Oostfronters die nog steeds eigen volk eerst roepen en de holocaust maar een detaille uit de geschiedenis vinden...Zien jullie dat verschil niet?
Het is die ideologie die is blijven hangen bij het vb!
Is dit typisch VB cynisme..Hitler was links want hij was pro abortus en pro euthanasie?Bent u wel even helder van geest?
Gedwongen abortus en euthanasie voor de üntermenschen ja!Maar niet voor de arische volksduitsers...Sta jij acher zo een bericht,Janice?
Vreselijk zeg.

Gepost door: tiberius | 28-04-07

Vlaanderen onafhankelijk. Het VB is ontstaan uit het Vlaams nationalisme, K.Dillen had niets te maken met de collaboratie.
Zoals SOMA aantoonde collaboreerden de Belgische socialisten wél, en ze hebben het nationaal-socialisme pas afgezworen toen bleek dat Hitler de oorlog verloor.
Het VB heeft nooit beweerd dat collaborateurs juist waren maar heeft wel steeds aangeklaagd dat haatstaat België het énige west-Europese land was/is dat de spons niet wou vegen over het verleden.
Hitler was ook pro-abortus en pro-euthanasie m.b.t. ongewenste kinderen en arische ongeneeslijk zieken, gehandicapten en ouderen.
Niet ik, maar Tiberius beweerde hier dat dat kenmerken zijn van "niet-rechts" (links dus).
cfr. Tiberius: "Pim Fortuyn was ethisch zeker niet rechts.Hij was pro abortus,pro euthanasie, enz. ."
Ik mag dan volgens Tiberius niet helder van geest zijn, maar ik weet tenminste nog wat ik zelf geschreven heb.

Gepost door: Rob | 28-04-07

De tijd is niet blijven stilstaan Tegenwoordig heb je ethisch links en economisch rechts zoals Dedecker en ook Pim was,welkom in 2007!
Er bestaat ook ethisch rechts en economisch links zoals bijvoorbeeld de Christen-unie in NL.
Moet ik je alles uitleggen...?
Ja,leuk abortusbeleid van Dr.Mengele en co en prachtig toch dat u dat verdedigd ondanks de Israelische vlag op deze blog...Mensen mogen kiezen voor abortus in een normale democratie en niet verplicht zoals in je nazi dictatuur..Hoe kan je zo een vergelijking maken!???
Het gaat niet om de bestaffing van collaborateurs,niet om wat de socialisten deden(als zij het deden rechtvaardigd dat alles?)U schuift maar steeds alles door naar de andere vijand...Maar deze discussie ging om het nazi gehalte van het VB en u bewijst mijn stelling door alweer zo op te komen voor die arme misleidde Vlaams nationalisten...Dat doen de sossen niet hoor...Nee,enkel jullie...
Kan u niet gewoon zeggen dat je onafhankelijk Vlaanderen de collaboratie waard was,ten koste van ....Zelfs al weten jullie dat Adolf geen enkele moer gaf om dit patattenveld aan de Noordzee.Jullie blijven even dom als in '40...Maar door de collaboratie van o.a.jullie dapper Vlaams legioen duurde de oorlog langer ...In het ander geval had men misschien duizenden levens kunnen redden uit de kampen...Ook al duurde de oorlog maar een week korter!
En mensen die vinden dat DAT een onafhankelijk Vlaanderen waard is wel GEEN enkel mensenleven is dat waard.Niet van de Oostfronters en niet van hun slachtoffers,van niemand...Maar komen janken over repressie en geen amnestie terwijl jullie nog altijd denken"de enige fout van hitler was de oorlog te verliezen"....is een beetje schizofreen.

Gepost door: Tiberius | 28-04-07

@Tiberius Eerst en vooral zou ik je willen vragen niet te vertellen wat ik bedoel. Dat zal ik zelf wel doen.

Bovendien zeg je dat mensen die publiekelijk afstand nemen van het nazisme voor jou wel aanvaardbaar zijn. Dan moet je toch ook eens kijken naar een andere tv zender dan de VRT. En wat minder luisteren naar de haatvolle VLD-Slangentaal. Want op Nederland, waar Filip Dewinter vorig jaar zwaar onder vuur werd genomen, heeft hij tijdens de uitzending gezegd dat hij absoluut afstand neemt van mensen die voor het nazisme kozen en collaborateurs van het naziregime. Het ergste is dat elke Oostfronter als collaborateur wordt bestempeld en dat is een verdraaiing van de realiteit.

Wanneer je twijfelt aan mijn woorden, vraag het aan Marinower, want die was erbij en toen de grootste inquisiteur van Filip De Winter tijdens die uitzending.

De Nederlandse Volksunie ( echt extreem rechts) zette zelfs spotprenten van FDW op hun website samen met joden nadat hij een ontmoeting had met een chassidische rabbijn.

Bovendien heeft hij tijdens de Antwerpse intifada van Jahjah en zijn bende, de joodse gemeenschap gevraagd te verwittigen wanneer ze in nood waren en hulp nodig hadden.

Ik denk dat jij niet weet dat de autobiograaf van Hitler vorig jaar in een interview met Humo zei, "Er zullen het veel niet graag horen, maar Hitler was links en had een diepe minachting voor rechts."
(Blijkbaar is er nog niet veel nieuw onder de zon...)


Dat is trouwens ook een uitspraak geweest van Goebbels, die zei, "Wir sind Links und verachten das Rechte Burgerblok".

Wanneer je vergelijkingen gaat maken met de socialisten van nu en het nazisme van toen herken je veel meer overeenkomsten dan je lief zullen zijn.
Tik gewoon even onder Google 'Hitler was a leftist' in.
Of lees de onderzoeken van de Australische professor op deze site:
http://ray-dox.blogspot.com/2006/08/this-article-is-published-on-internet.html
(Je kunt op deze links niet klikken, je moet ze kopiëren en in je browser plakken).
Ook Churchill zei in 1945 dat diegenen die zich nu antifascisten noemen, binnen dertig jaar de fascisten zouden zijn…en zie hoe hij gelijk kreeg…

Ik weet trouwens ook niet wat je bedoelt met, dat ik graag een abortus zou toestaan wanneer het niet om het eigen volk zou gaan"... Hoe durf je!!! Als je mijn blog zou lezen zou je weten dat ik absoluut tegen abortus ben. De enige reden voor een abortus is wanneer het leven van de aanstaande moeder in gevaar is, of bij verkrachting en anders NIET – NOOIT


Bovendien merk ik dat je de link die ik hier al eerder heb gezet niet hebt gelezen. En ja ik zet hier de Israëlische vlag, en ja ik blijf het bestaansrecht van Israël verdedigen en ja ik schreef op een Israëlische website en ja, ik vertaal hier soms citaten uit artikels (voor sadomasochistische bezoekers) uit JewishWorld Review -
De tekeningen en afbeeldingen die ik soms gebruik komen vaak uit Israël, (o.a. Gamla) of de Verenigde Staten.

En dan nog iets over dat 'eigen volk'. Misschien moet je toch maar eerst een beetje Vlaamse geschiedenis leren, maar tot amper een halve eeuw geleden was ons volk ook 'kansloos' en arm - niemand steunde hen. Zij kregen niets gratis en moesten heel hard werken om eens per maand een stukje vlees te kunnen kopen.
Vlamingen hebben gewerkt en gewroet om te geraken waar ze nu zijn. En ze hebben gestreden om in hun eigen taal te mogen studeren en in hun eigen taal te ‘mogen’ spreken en officiële overheidspapieren in het Nederlands te mogen ontvangen, want alles was tot – pakweg 45 jaar geleden nog in het Frans. Het begon pas beter te worden in de jaren ’60, toen er plots werk in overvloed was.
Natuurlijk hebben mensen van dertig geen benul van de armoede onder Vlamingen van toen. Zij zijn dan ook de grootste pleiters voor 'ander volk eerst' en alle linkse partijen volgen hen daarin. Wel, wij willen dat het eigen volk eerst profiteert van onze welvaart. Onze ouders en voorouders hebben er voor gewroet en hun nakomelingen hebben het recht om nu van de voordelen te genieten wanneer die nu buiten de boot vallen. Wij willen dat de pensioenen gegarandeerd blijven voor de mensen die ervoor gewerkt hebben en het geld niet opgesoupeerd wordt door nieuwkomers die hier nooit een klop gedaan hebben.
Sociale woningen, bijstand e.d. zijn niet voor het ‘ander volk eerst’, maar voor de 8% armen die we zelf nog hebben.
De enige buitenlanders die er hier rechten hebben opgebouwd zijn Italianen, Spanjaarden, Grieken enz… Zij begonnen zestig jaar geleden naar hier te komen om te werken. Niet omdat wij het vuile werk niet wilden doen, maar omdat Vlamingen toen meer geld vroegen voor het vuile werk van de Franstalige bourgeoisie, en Italianen, Spanjaarden enz.. goedkoper waren en niet protesteerden.Nadien begonnen Marokkanen naar hier te komen, vooral Duitsland begon toen met Turken te laten overkomen tijdens de jaren ’60 en alle andere landen volgden.
Omdat Marokko met grote werkeloosheid te kampen had, en Marokko veel grondstoffen bezit die ze hier graag wilden hebben, werd een overeenkomst gesloten tussen de koning van Marokko en onze koningshuis en de regering. Wij kregen grondstoffen als wij de werklozen zouden laten immigreren. Marokko wou vooral van de ‘lastige Riffijnen’ af. (Die net als wij streden voor het recht op onderwijs in eigen taal en het behoud van hun cultuur – zij waren wel bekeerd tot de islam maar nog niet helemaal gearabiseerd). Men had hier gehoopt dat de nieuwkomers na één generatie zouden integreren, maar dat is dan wel effe anders gelopen…

En nu schuiven ze alle schuld op de autochtone bevolking die uit vele volkswijken moesten wegtrekken om plaats te ruimen voor de nieuwkomers. Nieuwkomers die bovendien niets kunnen verkeerd doen, gepamperd worden van de wieg tot aan het graf, en het leven verzuren van heel wat mensen in vele wijken van steden over heel Europa. Wie die snelle evolutie niet kan volgen en zich niet meer thuis voelt in eigen huis en wijk, mag niets zeggen en al helemaal niet protesteren, want anders wordt hij uitgescholden voor racist, maar de problemen blijven bestaan en worden steeds erger.

(Trouwens ... Hitler was ook heel erg pro moslim, wist je dat?)

De grondstoffen die Marokko bezit zijn o.a. ertsen en mineralen: fosfaat – mangaan – lood – zink –ijzererts en kobalt.
Kobalt dat tijdens WOII door ons land ( de Generale) werd verkocht aan nazi-Duitsland om bommen mee te maken. (Bron: Financieel Economische Tijd)

Gepost door: Janice | 29-04-07

wederwoordje U doet me denken aan Getuigen van Jehova...
Als u met hen in discussie treedt dan halen ze onmiddellijk de bijbel uit hun binnenzak en wijzen ze een passage aan..."Zie je wel,hier staat het" zeggen ze dan...
U doet me ook een beetje denken aan de communisten die bij elke discussie de schrijfsels van geestesverwanten bovenhalen...
Ik heb mijn eigen ervaringsweten en vandaaruit geloof ik.Ik geloof niet zomaar wat anderen schrijven vanuit hun ervaringsweten of perceptie...Mijn geest wordt vooral door mezelf gevoed.
Net zoals links mij niet moet overtuigen van de wonderen van de multicuturele samenleving en verdraagzaamheid van onze islamitische landgenoten,want mijn eigen ervaringsweten kan niet op tegen hun ideologische praatjes.
Ik heb geen ideologie enkel mijn ervaringen met mensen en hun ideeën en gedrag in de samenleving.
En ik ben al heel wat VB ers tegengekomen omdat ik ze opzocht..Uit fascinatie voor hun extremisme.En daarom weet ik heel wat over het VB en dat heb ik met mijn eigen ogen heb kunnen vastleggen..En u komt mij vertellen dat mijn eigen ogen en hersenen mij beliegen!Toch ben ik al veel VB ers tegengekomen die dweepten met autoritair nationalisme en democratie afzweerden.En heb ik al in de huiskamer gestaan van een ex-Oostfronter,mandataris van het VB die vond dat de enige fout die hitler had gemaakt ...de oorlog verliezen was..Dat ik zelf kon zien hoe men op een VB meeting in Zaal Harmonie te Antwerpen allerhande neonazistische prullen verkocht(ODAL,white power keltisch kruisjes enz enz)En hun security dienst waren gewoonweg skinheads...En al de artikels van al hun spin-off organisaties(VMO,Voorpost,Were Di,NSV,Odal-Alarm) die roken naar antisemitische..Bovendien vind je de namen terug van VBers op revisionistische websides!
Maar ik herhaal daarmee wat ik al eerder poste en u nog steeds rond de pot draait met het verleden van de hardwerkende Vlaming,dat hitler links was(en Stalin rechts?)het oorlogsverleden van Marokko...
Hitler pro moslim en hij was ook zeker niet anti hindu!
De Islam was toen niet aanwezig in West Europa.Dat probleem stelde zich niet.En ja de nazi's hadden een Bosnisch islamitisch legioen...Maar ook aan geallieerde kant vochten er moslims...Waarom VBers zich zo geroepen voelt om de aandacht van het eigen nazi gehalte af te leiden naar de nog "slechtere "anderen...Vreemd.

Gepost door: tiberius | 29-04-07

Vrije meningsuiting? Zie je die site van Siegfried Verbeke...De man die twijfelt aan de zes miljoen Joodse holocaust slachtoffers?
Zie eens die namen;De Wever,het vriendje van Lepen;Dedecker,de vette Jodenhater en natuurlijk Roeland Raes en Vanhecke...En dan hebt u de Israelische vlag op uw blog....Verbeke zou in Israel worden gearresteerd...
Ik ben een democraat,vanmij mag je rustig nazi zijn hoor en de holocaust minimaliseren..Van mij mag je compleet debiel zijn ...vrije meningsuiting!(met tegenzin dat geef ik toe....)Maar wees dan verdomme niet zo hypocriet!Want het VB stemde mee voor een wet tegen het revisionisme!Om voor de media en het grote publiek de indruk te wekken dat ze pro-israel zijn..Om achteraf heel hun nazistische achterban overzich heen te krijgen!En stiekem gauw Verbeke steunen!
En Filip ondertussen handjes schudden bij de orthodoxe Joden.Waarvoor hij ook heel wat negatieve reacties kreeg binnen zijn eigen sekte.
Waarom halen de VBers hun namen niet van die site als ze een beetje respect hebben voor Joden?

Gepost door: tiberius | 29-04-07

Zelf ben ik nu zeven jaar bij het Vlaams Belang en ik kan met grote zekerheid zeggen dat er in die zeven jaar heel wat veranderingen (in de goede richting) merkbaar waren.
Ik kan je ook vertellen dat ik schrijf wat ik denk en wat ik wil, zonder dat er ooit één woord door de partij werd betwist of zonder dat er ooit iemand heeft gezegd dat ik dat niet zou mogen doen, omdat er eventueel een afwijking van ons programma zou instaan.
Hoe raar het ook klinkt in jouw oren, bij ons heerst absolute vrijheid van mening. Ook voor idioten zoals Verbeke dus...

Ik erger mij ook dood aan gasten zoals Verbeke en consoorten. Door de holocaust te ontkennen bewijzen ze alleen maar hoe stom ze zijn. Hebben ze recht op vrije meningsuiting? Ja, natuurlijk. Dat moet iedereen hebben vind ik. Mag ik mij daaraan ergeren? Ja natuurlijk mag dat, maar zal er iets veranderen in die gasten hun hoofd wanneer ze daarvoor gestraft worden? Ik denk het niet...

Maar dit is mijn blog, en hier schrijf ik wat ik denk, en als dit voor 85% overeen komt met het Vlaams Belang, dan ben ik Vlaams Belanger. Want met de andere (zogenaamde democratische partijen) heb ik nog geen 20 % overeenkomsten kunnen vinden, alleen al om het feit dat ze de grootste partij van het land en één miljoen kiezers niet laten deelnemen en hun stem niet erkennen.

De rest, om het met de woorden van Frank Vanhecke te zeggen, is een uitstervend ras.

Uit principe ga ik niet kijken op sites van negationisten. Ik wil ze niet populairder maken dan ze eventueel al zijn.

Maar ons land (en Europa) moet ook een beetje consequent blijven.
De genocide op de Armeniërs niet erkennen is even erg als de holocaust ontkennen. Daar hoor ik echter weinig over...

Was het misschien minder erg? Nee, dat was het niet. Ik ben al 26 jaar bevriend met een Armeense. Haar vader woont in Canada, maar toen ik hem ongeveer 10 jaar geleden ontmoette heeft hij verteld over de Armeense genocide. Het was vreselijk. Als klein kind heeft hij een groot deel van zijn familie zien uitmoorden. Zijn zwangere tante werd van de buik tot aan de keel opengereten met een Turks zwaard.
Waarom mag negationisme over de Armeense genocide wel? Vind jij dat niet even stom als wat die Verbeke beweert?

Ik verzet al jaren hemel een aarde om de genocide in Darfour stop te zetten. Ik heb er hier al meermaals over geschreven, maar de Janjaweed moordt tot op heden rustig verder, niet gehinderd door gewetensbezwaarde Europese democraten.
Vind je dat goed te praten?

Wel, ik ben natuurlijk maar rechts, maar ik vind dat niet. Ik vind nog steeds dat geen enkel volk het recht heeft om een ander volk uit te onderdrukken, uit te buiten laat staan uit te moorden. En geen enkele mens heeft het recht om het leven te nemen van een andere mens, zelfs niet van een ongeboren leven.

Op je andere reacties zal ik later antwoorden, want ik heb nu geen tijd meer.

Gepost door: Janice | 29-04-07

cfr. Tiberius: "Tegenwoordig heb je ethisch links en economisch rechts zoals Dedecker en ook Pim was,welkom in 2007!"
Allez, blij dat ik er dan ook bij ben . Maar was Hitler met zijn blijkbaar linkse mening over abortus en euthanasie dan ethisch of economisch links? Of toch allebei misschien?
Tjongetjonge, Tiberius ...
Ik ken geen énkele groene of rooie die onmiddelijk na de oorlog toegegeven heeft dat hij fout was en zéker geen enkele die dat toen afgezworen heeft.
Ik ken wel een dame van GROEN! die onlangs gezegd heeft dat ze er fier op is nog altijd het communisme -veel meer doden dan het nazisme- aan te hangen.
Nu, die dame mag dat voor mij best zeggen, net zoals iemand anders een eigen mening mag hebben over de holocaust, Armenië, de fratsen van Djenghis Khan of de moordpartijen van Shaka Zoeloe.
De toehoorder moet maar beslissen of hij er aandacht aan schenkt.
Voor mij zijn amateurs-fantasten-geschiedschrijvers gewoon idioten. Maar géén misdadigers.
Ik rechtvaardig ook niets van wat Vlaamse collaborateurs gedaan hebben maar ik beweer wel dat, met de bevindingen van SOMA in de hand, er een wanverhouding bestaat tussen de behandeling van Vlaams-nationalistische collaborateurs en de veel zwaardere collaborateurs uit liberale, christen-democratische en socialistische hoek.
Dezelfde wanverhouding vind ik bij Tiberius wanneer die de oostfronters verwijt dat ze de oorlog verlengden zodat er meer mensen stierven in kampen, maar het niet heeft over de christen-democraten, liberalen en socialisten die de nazi's tijdens en zelfs vóór de oorlog hielpen om deze ongelukkigen in de kampen op te sluiten.

Gepost door: Rob | 29-04-07

Ziet u dan echt niet het verschil Tussen hitler die mensen VERPLICHTTE tot abortus en Duitse vrouwen verplichtte om zoveel mogelijk Duitsertjes op de aarde te werpen EN een liberale samenleving waar abortus KAN maar niet moet in alle vrijheid?Ziet u dan werkelijk het verschil niet?
Links betekend GEEN rassenonderscheid,GEEN etnische ideologie maar gelijkheid tussen alle rassen en klassen...Extreem rechts is wel voor een rassenscheiding en is tegen gelijkheid tussen verschillende etnische groepen enz enz Zie je dan echt het verschil niet?Hitler's socialisme was socialisme enkel voor het betere Germaanse ras en de rest waren hun slaven en dat is Nationaal Socialisme...Socialisme enkel voor eigen volk eerst....Daarvan verschilde Stalin niet zoveel van Hilter...Je kan dus bijna eerder Stalin extreem rechts noemen dan Hitler links...
Maar u wijkt weer van de discussie af.
En als ik uw denkpiste volg dan waren de Oostfronters zeker fout want ze volgden een "linkse" hitler... Belachelijk niet...
En weer te wijzen naar de anderen want die zijn communist...
Het ging over het nazi gehalte in een partij als het VB en niet over het communistisch gehalte van Groen...

Gepost door: Tiberius | 01-05-07

Verplichte abortus ? Een abortus is altijd verplicht, ik heb nog geen enkel kind weten weigeren om geaborteerd te worden, Tiberius.
Links kent in theorie geen rassenonderscheid (behalve de nationaal-socialistische linksen natuurlijk), maar in de praktijk werden in de USSR vele ethni (waaronder joden) zwaar gediscrimineerd. Idem in China (o.a. Tibetanen en Mongolen) of in Cuba, waar zwarten zwaar ondervertegenwoordigd zijn in het bestuur.
Rassendiscriminatie is blijkbaar een kenmerk van extreem-rechtse skinhaeds én links, daar waar extreem-rechtse regimes zoals die van Pinochet en Franco absoluut niet racistisch waren.
Natuurlijk verschilde Hitler niet veel van Stalin, Hitler was net zo links als deze massamoordenaar, en even links als Pol Pot, Castro, Mao, en die andere socialistische potentaten.
Natuurlijk waren de oostfronters "fout", hoe dikwijls moet ik dát nog herhalen, Tiberius ?
Ik herhaal: "Ik rechtvaardig ook niets van wat Vlaamse collaborateurs gedaan hebben maar ik beweer wel dat, met de bevindingen van SOMA in de hand, er een wanverhouding bestaat tussen de behandeling van Vlaams-nationalistische collaborateurs en de veel zwaardere collaborateurs uit liberale, christen-democratische en socialistische hoek."
Nu gesnapt, Tiberius ?

Gepost door: Rob | 02-05-07

Ik denk dat het verloren moeite is, Rob.

Hij wil het gewoon niet snappen omdat hij ervan uitgaat dat rechts gelijk staat met nazisme.

Nazisme is echter een afkorting van 'National Sozalisme'. Daarom gebruiken ze liever het woord 'nazi' vanwege de connotatie. Te pijnlijk, begrijp je?

Gepost door: Janice | 02-05-07

Je bent echt grappig Rob Natuurlijk kan een foetus moeilijk voor of tegen abortus zijn...Het gaat om DE MOEDER verplichtten tot abortus...Tjonge tjonge
Neen,rechts is zeker niet automatisch racistisch,dat zeg ik niet...MAAR nationalisme is al de helft van nationaal socialisme of niet? En niet de slechtse helft... Natuurlijk was Mussolini een racist !!!!! De italianen waren ubermenschen!Mijn grootouders waren langs moeders kant waren Joden uit Genua!!Die MOESTEN Italie verlaten van het regime!
Wat zeg jij toch allemaal..Van Pinochet weet ik het niet zeker maar hij noemde zichzelf rechts en zeker geen communist(of wel?)
Ik krijg geen antwoord hoe het nu zit met de namen van VBers op de site van Verbeke...Die klootzak beweerde dat er nooit gaskamers bestonden en die man die gunt het VB de vrije meningsuiting maar als Abou Jahjah zoiets zegt dan springen ze recht...Hypocrisie!Jullie zijn enkel maar pro Joods als het in je kaampje past(net zoals links doet) ...Maar vrije meningsuiting eisen voor zo een schurk als Verbeke...schandalig...
Ik ga een dialoog aan met iedereen,VBers,communisten,moslims...Waarom niet,ik ben een democraat...Ik verwacht dan ook een antwoord en niet rond-de-pot-gedraai- en de vinger naar de andere wijzen...U schrijft bovenaan je blog"waarom geven mensen zo weinig eerlijk hun mening"...Wel,hier is het...

Gepost door: Tiberius | 03-05-07

Tiberius, nadat mijn nonkel met het Britse leger mee de kampen had ontdekt, pleegde hij nadien zelfmoord omdat hij de gruwelijkeheden die hij had gezien niet kon verwerken. Dus iemand die zegt dat de kampen en de gaskamers niet bestonden is een volslagen idioot. Wanneer die idioot, want dat is hij volgens mij, roept dat de gaskamers niet bestonden dan zou men daar beter zo weinig mogelijk aandacht aan besteden. Want nu krijgt hij alle populariteit die hij zich kan wensen.
En het is waar, dat sommigen van die domme kloten zich VB'er noemen, nu net omdat wij de totale vrije meningsuiting respecteren. Het stoort mij echter ook enorm.

Wat Mussolini betreft moet ik je toch teleurstellen, want Mussolini was een communist.
Het revolutionair socialisme trok hem meer aan en hij sloot zich aan bij de Socialistische Partij van Italië (PSI). De PSI was over het algemeen een revisionistische partij, maar bezat wel een sterke, linkse en marxistische vleugel. Mussolini sloot zich aan bij de marxistische vleugel en keerde zich sterk tegen het revisionisme. Om zijn dienstplicht te ontvluchten ging hij tijdelijk naar Zwitserland (1902-1904). Hier kwam hij in contact met vooraanstaande marxisten.
Mussolini was trouwens hoofdredacteur van de Avanti! ('Voorwaarts'), het rechtzinnige marxistische blad.
Na de onrust in het land en de roep naar een revolutie vond Mussolini het 'fascisme' uit.
Op 23 maart 1919 stichtte Mussolini in Milaan de Fasci di combattimento, de fascistische knokploegen.

Gepost door: Janice | 03-05-07

holocaust De Holocaust heeft inderdaad bestaan,Maar de grootste Holocausten zijn bedreven door de communisten. bvb Oekraïne dat ik zeer goed ken..Waar de bevolking na de oorlog 1945 op 10 jaar tijd 12 000 000 mensen verloor. Die me vertelden De joden hebben een Holocaust gekend,maar wij hebben er talrijke onophoudelijk gedurende decennia gekend .Die me vertelden dat bvb in Tjervonograd dat indertijd een andere naam had;bij de aankomst van de Duitsers ,ze 260.000vermoordeOekrainers aantroffen .Op het proces in Neurenberg werd deze moordpartij in de schoenen van de Duitsers geschoven. Dit terwijl de ganse stad wist wie de echte daders waren. Moet ik doorgaan ?

Gepost door: temmerman g | 03-05-07

Uw dialoog blijkt er uitsluitend uit te bestaan mensen zwart te maken, te insinueren dat de ander achter loopt en te beweren dat hij grappig is, Tiberius.
Toch blij dat ik u laat lachen, dat is tenslotte gezond.
Maar of nu de -zéér beïnvloedbare- moeder of iemand anders beslist te aborteren, het recht op leven van het kind wordt altijd geschonden, Tiberius.
Vrijwillige abortus bestaat dus niet, het kind word altijd gedwongen.
Nationalisme is niet de helft van nationaal-socialisme, net zoals sociaal niet hetzelfde is als socialistisch.
Socialisme daarentegen is wél de helft van nationaal-socialisme.
Probeer nog eens te lezen, Tiberius, en zoek het verschil.
Ik heb het trouwens niet eens over Mussolini gehad, maar als ge dan toch daarover begint; dat was inderdaad een racist, en eens te meer: een socialist !
En waar haalt u dat ik beweer dat Pinochet een communist zou zijn ?
Tiberius, lees in 't vervolg eens wat ik schrijf vooraleer ge reageert. Er staat: "daar waar extreem-rechtse regimes zoals die van Pinochet en Franco absoluut niet racistisch waren. ".
Het VB heeft nooit het recht op vrije meningsuiting betwist, niet voor Aboe Jahjah, niet voor Verbeke, en niet voor u, Tiberius.


Gepost door: Rob | 03-05-07

@Temmerman g Ja, vertel ons daar iets meer over, want dat lijkt wel heel interessant en zeker iets dat iedereen moet weten.
Het wordt tijd dat de geschiedenis eens verteld wordt zoals ze in werkelijkheid gebeurd is.

Gepost door: Janice | 04-05-07

? Hitler en Mussolini lazen ook Marx hoor!
En zij namen heel wat over...Zoals de verzorgingsstaat...Maar dan wel alleen voor eigen volk eerst.(waar hebben we dat nog gehoord?)Dat was niet wat Marx bedoelde...
En sociale solidariteit enkel voor eigen volk werd een militair nationalistisch schoeisel aangetrokken door de nationaal socialisten en communisten.Ook niet echt correct marxisme.
Ja,de Sovjets hebben ook heel wat uitgemoord maar dat was alweer niet de discussie hier,u wijst weer naar de andere...en ook de USSR was niet marxistisch...Er is nog nooit een staat geweest die echt marxistisch was.Misschien dat Belgie er nog het dichtste bij staat...Als Marx moest zien dat elke arbeider een auto heeft.Onze gecontroleerde vrije markteconomie en min of meer eerlijke verdeling van de winst(vermogensbelasting NU!),vrij en bijna gratis onderwijs,gezondheidszorg,pensioen,syndicale becherming,nauwelijks een klassemaatschappij met zoveel mogelijk gelijke kansen en rechten voor iedereen ongeacht huidskleur of sociale status.Dat is marxisme...En in Belgie is er zelfs een overkill aan marxisme vandaar dat de tegenhanger VB goed scoort...Een partij die liefst deze verzorgingsstaat aanbied aan eigen volk alleen en als dat niet kan desnoods de verzorgingstaat afbouwt.
Leuk dat je erkend dat er VB domme kloten zijn die zich bezig houden met het recht van vrije mening op te eisen voor negationisten...zoals Frank Vanhecke,de voorzitter doet...Van mij mag ook iedereen zeggen wat hij denkt,zelfs de holocaust ontkennen.Maar als zo iemand voor de rechtbank gedaagt wordt dan ben ik wel de laatste om op te komen voor vrije meningsuiting voor zo iemand..De VB ers zijn de eerste die opkomen voor zo iemand als Verbeke...En dan denken dat ze de wet tegen negationisme mee ondertekenden en dat ze Abou Jahjah voor hetzelfde vergrijp zijn Belgische nationaliteit willen afnemen en het land uitzwieren..

Gepost door: tiberius | 05-05-07

Vermits ge steeds reageert op uitspraken die ik niet gedaan heb en die ge zelf fantaseert, ga ik daar nu voor de laatste maal op in, Tiberius, en mét citaten van u.

"Hitler en Mussolini lazen ook Marx hoor!"
Natuurlijk, het waren socialisten ! Heb ik ooit iets anders beweerd ?

"En zij namen heel wat over...Zoals de verzorgingsstaat...Maar dan wel alleen voor eigen volk eerst."
Jawel, maar niet voor eigen volk., wél voor eigen arisch ras. Het waren racisten, zoals de meeste socialistische potentaten.

" ...Dat was niet wat Marx bedoelde...
...Ook niet echt correct marxisme.
...en ook de USSR was niet marxistisch...
...Er is nog nooit een staat geweest die echt marxistisch was...."
Dat liedje klinkt afgezaagd, Tiberius.
Eerst was de USSR volgens links de perfecte marxistische maatschappij en toen die door de mand viel wanneer de "socialistische sovjet (ge)weldaden" bekend werden werd de DDR opgevoerd als marxistisch ideaal.
Na de DDR kwam het ideale China, dan even Cambodja, dan Vietnam, enz. ...
Nu zijn we aanbeland bij ,volgens linkse die-hards, het socialistisch paradijs Cuba, waar iedereen even arm is volgens de marxistische idealen.
Behalve de partijbonzen en El Lider Maximo natuurlijk.

" ... nauwelijks een klassemaatschappij met zoveel mogelijk gelijke kansen en rechten voor iedereen ongeacht huidskleur of sociale status.Dat is marxisme..."
yep. En een oppositiepartij die gerechtelijk vervolg wordt omwille van haar programma, en politiek benoemde rechters, en machtspartijen die onbeperkt en ongestraft (verjaring) graaien in de staatskas, en ongebreideld nepotisme en vriendjespolitiek bij de beleidsmakers, socialistische leiders die zichzelf op luizenbaantjes benoemen, ministers die openlijk op TV verklaren dat eens de verkiezingen voorbij ze hun eigen agenda volgen, politieke leiders die beloften vlak vóór de verkiezingen vlak na de verkiezingen -postje binnen- al breken, politiekers die ongestraft liegen, liegen, liegen, enz., enz.
Inderdaad, Tiberius, België moet zowat het archetype van een marxistische staat zijn.

"Leuk dat je erkend dat er VB domme kloten zijn die zich bezig houden met het recht van vrije mening op te eisen voor negationisten...zoals Frank Vanhecke,de voorzitter doet...Van mij mag ook iedereen zeggen wat hij denkt,zelfs de holocaust ontkennen.Maar als zo iemand voor de rechtbank gedaagt wordt dan ben ik wel de laatste om op te komen voor vrije meningsuiting voor zo iemand.."
Allez, ge zijt voor de vrije meningsuiting, maar als iemand om een andere mening dan de uwe veroordeeld wordt, vindt ge het best ...
Niets aan toe te voegen.

"En dan denken dat ze de wet tegen negationisme mee ondertekenden en dat ze Abou Jahjah voor hetzelfde vergrijp zijn Belgische nationaliteit willen afnemen en het land uitzwieren.. "
Aboe Jahjah heeft schriftelijke fraude gepleegd en een schijnhuwelijk aangegaan om de Belgische nationaliteit te verwerven.
Het VB vindt dat wat door fraude en bedrog verworven is terug afgenomen dient te worden.
Nog eens: Aboe Jahjah, Verbeke en u hebben volstrekte vrije meningsuiting wat het VB betreft.
De steun voor de wet op het negationisme was een vergissing (wij zijn ook maar mensen) en een van de weinige keren dat het VB zich onder druk heeft laten zetten door de andere partijen.

Gepost door: Rob | 05-05-07

Wel Er waren ook landen die zich richtten op het Christelijk ideaal terwijl ze brandstapels opwierpen...Was dat de bedoeling van het evangelie van Christus?
Er zijn zoveel interpretaties van het socialisme en het nationaal-socialisme is er één horror versie van...Al gruwelde Adolf van syndicalisme,marxisme en het gelijkheidsideaal enz..
De DDR noemde zich ook democratisch..U gelooft alles wat extremisten over zichzelf vertellen?
Dan is Iran ook democratisch...En Cuba mag dan wel het stokpaardje zijn van menig communist,het is geen echte marxistische staat.Ook al zwaaien ze met zoveel portretten van Karl Marx als ze willen,ze zijn in feite even marxistisch als het Heilig Roomse Rijk Christelijk was...Ze misbruiken iemand's slechtbegrepen ideologie(Jezus,Nietzsche,Marx enz) om hun gezag te rechtvaardigen...Net zoals moslims de koran misbruiken en hun visie daarop als de ultieme waarheid te laten doorgaan en dat misbruiken om te onderdrukken..Net zoals Christenen de bijbel misbruikten om te heersen..En elke communist zal je een andere versie van het marxisme verkondigen..Wil de ware marxist opstaan en ze staan allemaal op terwijl ze in realiteit vaak lijnrecht tov mekaar staan...Als u denkt het ware marxisme te kennen,laat het mij weten!
Waarom zou ik iemands vrije mening gaan verdedigen die een genocide goedpraat op mensen als ik?Denk je dat ik gek ben?
Mijn vrijdenken heeft zijn grenzen hoor.
Men hoeft negationisme niet te verbieden maar verwachten dat ik hun vrije mening ga opeisen..Waarom pleeg ik geen zelfmoord om jullie te plezieren??
Maar het VB ondertekende eerst dat verbod...En dat veroorzaakte heel wat tumult bij sommige antisemitische VB ers die de vrije meningsuiting slechts misbruiken om een negationisch forum te creeëren met de gedachte"als niemand nog gelooft dat er gaskamers bestonden dan kunnen we het nog eens overdoen".Maar ze mogen van mij de vrije meningsuiting daarvoor misbruiken net zoals ze de democratie misbruiken om een totalitaire samenleving te bekomen...Dat zijn de nare nevenwerkingen van democratie...Maar gelukkiglijk is het bijna onmogelijk in deze tijd dat nazis nog hun plannen kunnen uitvoeren.Ze kunnen enkel maar wat brullen en Blood en Honour concertjes geven en binnen een kleine 20 jaar is het definitief gedaan met Westeuropees nazisme.De tijd heelt.

Gepost door: Tiberius | 05-05-07

"Er zijn zoveel interpretaties van het socialisme en het nationaal-socialisme is er één horror versie van..."
Volledig akkoord, Tiberius.
Blij dat ge eindelijk inziet dat het nazisme een soort socialisme- en dus links is.

"U gelooft alles wat extremisten over zichzelf vertellen? "
Nee hoor, maar ik geloof nog minder iemand zoals gij, Tiberius, die andere mensen zwartmaakt omdat ze een andere overtuiging hebben, terwijl hij ze helemaal niet kent.

"En Cuba mag dan wel het stokpaardje zijn van menig communist,het is geen echte marxistische staat.Ook al zwaaien ze met zoveel portretten van Karl Marx als ze willen,ze zijn in feite even marxistisch als het Heilig Roomse Rijk Christelijk was...Ze misbruiken iemand's slechtbegrepen ideologie(Jezus,Nietzsche,Marx enz) om hun gezag te rechtvaardigen..."
En zo relativeren we alles onderuit.
Dat kunt ge dan net zo goed op het nazisme toepassen, in dat geval hebben de nazi's de goedbedoelde ideologie van Hitler misbruikt om hun gezag te rechtvaardigen.
Feitelijk zijt gij een autoritaire revisionist, Tiberius, gij verbloemt de misdadigheid van communistisch-socialistische regimes door te zeggen dat ze de ware ideologie niet begrepen hebben, maar een ander mag van u niet hetzelfde doen met het nationaal-socialisme.
Een beetje arrogant toch ook, niet ?

"Als u denkt het ware marxisme te kennen,laat het mij weten! "
Misschien kunnen we het ware marxisme wel leren kennen door door àlle regimes te onderzoeken die zichzelf marxistisch-socialistisch-communistisch noemen.
Net zoals we het nazisme kennen op basis van wat één regime ervan gemaakt heeft.

"Men hoeft negationisme niet te verbieden maar verwachten dat ik hun vrije mening ga opeisen."
En daar vinden we de ware politiek-correcte "democraat" terug zie:
'Ik kan mijn mening zeggen en vlotjes andersdenkenden van sympathie voor de afschuwelijkste misdaden beschuldigen, en als een ander voor zijn afwijkende mening de gedachtenpolitie van het regime over zich krijgt dan heeft hij pech gehad, was ik mijn handen in onschuld en is dat gelijk mooi meegenomen.'
Net zoals de nazi-collaborateurs destijds mooi de andere kant opkeken als mensen werden afgevoerd naar de kampen. Die mensen hadden toen ook gewoon pech, de wet was nu eenmaal zo en ge kunt nu eenmaal van een fatsoenlijke collaborateur niet verlangen dat hij opkomt voor belangen die hem niet raken, nietwaar Tiberius ?

Gepost door: Rob | 05-05-07

Fantastisch zeg Ik verbloem niks...Waar verbloem ik?
Zijn de slachtoffers van de Sovjets gevallen op bevel van Marx?Zijn de slachtoffers van de inquisitie gevallen op bevel van Jezus?Was de holocaust er op bevel van Hitler?JA!
En Hitler had een GOED BEDOELDE IDEOLOGIE?
Wel daarmee schrijft u al genoeg...
I rest my case.
Alleen een VB er durft te schrijven over goed bedoelde ideologie..En die ideologie had hij ook maar gejat van voorgangers van de NSDAP en van Nietzsche.
Dit is dus wat ik bedoel...Voor Vlaams nationalisten van het Belang was het nazisme goedbedoeld en dan zijn ze wel lastig als men hen swasika's naar het hoofd slingert...
Goed bedoeld...Niet voor de Joden,zigeuners,communisten,homo's,gehandicapten...U meneer Rob hebt een psychiater nodig en snel!

Gepost door: tiberius | 06-05-07

Arrogantie, leugens en bedrog Ik las hier net iets over mijn grootvader René Wenmeekers uit Genk. De leugens die hier de ronde doen zijn schandalig. Zijn huis hing en hangt niet vol met Vlaamse Waffen SS symbolen. In tegendeel niets, maar dan ook niets zie je hangen aan de muren van zijn woonst. Hij is trouw aan Vlaanderen en het Groot Nederland. België is een apenland die inderdaad geen amnestie wilden geven en dat nog steeds niet doet aan vroegere oostfronters. Ik ben fier, fier dat mijn grootvader tegen dit apenland vocht en dat hij de strijd nooit opgaf, later deed hij het via politieke omwegen om deze absurdstaat te doen barsten en beven. Vlaanderen Onafhankelijk.

Vlaamse Groeten
Wenmeekers Jimmy
de kleinzoon van de medeoprichter van het VNP, Vlaams Blok en Vlaams Belang in samenwerking met onder andere Karel Dillen.

Gepost door: Wenmeekers Jimmy | 28-05-07

De commentaren zijn gesloten.