26-04-07

Karel De Gucht schreef een boekje.

Politici die een boek schrijven over andere partijen hebben meestal zelf niet veel te vertellen.
En al zeker niet over de eigen prestaties.
Zo gaat het ook in het nieuwe boek van Karel De Gucht over het Vlaams Belang die hij een populistische partij noemt. En van populisme is bekend dat die nogal snel ‘ontaarden’, zei hij voor de vrt. Wat hij bedoelt met ‘ontaarden’ is niet zo duidelijk, want meestal zitten diegenen die men als ‘populisten’ omschrijft dikwijls sneller ‘in' de aarde dankzij mensen van zijn soort.
Bovendien vraag ik mij af wat er verkeerd is aan ‘populisme’ dat in feite niets anders wil zeggen dan dat men de stem van het volk vertegenwoordigt. Is dat trouwens niet de taak van een volksvertegenwoordiger?

Dat de VLD in 1999 met een ‘populistisch’ programma aan de macht is gekomen, en zich daar tot op heden krampachtig aan vastklampt ondanks de jaren van leugens en bedrog, is niet alleen zielig maar bijzonder treurig voor de bevolking.
Dat iemand uit een partij van papegaaien, zonder eigen mening noch deftig programma alleen maar kan schrijven over een andere en meer succesvolle partij duidt eerder op nijd en jaloezie. Zielig gewoon!

14:44 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

wiens stem bij het volk niet (meer) gehoord wordt , verwijten anderen gemakkelijk "populistisch" te zijn!
de druiven zijn te zuur zei de gucht!
in de titel van zijn boek is zijn ganse persoontje al uitgelegd: "pluche"!! daar gaat het uitsluitend om bij meneer de klucht! idd "pluche" onder zijn kont!

Gepost door: jos | 26-04-07

Die De Gucht samen met die Slangen zijn extreme vormen van arrogantie...met een Dewael of ne Verhofstadt zou je eerder medelijden krijgen...ze willen wel maar kunnen of mogen niet...ze moeten buigen voor de "echte" machthebbers van dit land..wie dat feitelijk zijn zullen we nooit te weten komen maar de PS zit daar voor iets tussen samen met de loge, the royalties, de adel en de supperrijken van dit land

Gepost door: Rene | 26-04-07

Vooral de loge, waar al de rest die je opnoemt mee inzit.

Gepost door: Janice | 26-04-07

En wat hebben we vandaag geleerd? Populistisch = iets verkondigen waar Karel de Klucht het niet mee eens is. Okee, als ik die verlebberde druif zijn smoel zie, heb ik ineens nóg een reden om op VB te stemmen gevonden...

Gepost door: Antichrist | 27-04-07

DeGucht! ach, is maar een klucht. Als men 'NIETS' te vertellen heeft, totaal inhoudsloos is en weet dat niemand meer naar je luistert en/of je ernstig neemt, dan.....gaat men iets schrijven over anderen!!!
Een zielenpoot van formaat.
Hij hoort thuis waar hij het zo graag over heeft, op een mesthoop.
Dé ramp voor Vlaanderen is nu eenmaal, DeGucht, Verhofstadt én het orakel van Brakel, met daar overheen het slijm van ‘de slang’, de namen van die twee laatste onmenselijke wezen heb ik gezworen nooit meer uit te spreken.
De anderen moeten nu niet denken dat ze buiten schot zitten, integendeel, maar hun namen noemen is teveel energie verspelen, dat zijn ze ons niet waard.
Elke dag opnieuw nemen tientallen bewuste Vlamingen afscheid van die paarse bende en zullen op 10 juni kiezen voor die partij die doet wat ze zegt, nl. Vlaanderen vrijwaren van de ondergang, daarvoor zijn maar vier punten van enorm belang, nl:
1- Vlaanderen roept de onafhankelijkheid uit.
2- Vlaanderen gaat verder als een republiek, definitief stop aan het profitariaat.
3- Vlaanderen roept een verbod uit aan de gewelddadige (godsdienst ?)waanzin, iets wat ELKE Vlaming mateloos begint te irriteren door het bruut geweld dat dagelijks plaats heeft.
4- Vlaanderen kiest een andere stad als hoofdstad voor Vlaanderen, met Brussel, een stad die uit meer dan 50% allochtonen bestaat, hebben wij geen voeling meer mee, ze soppen het zich maar op, geen Vlaams geld meer, alles wat naar Brussel verwijst wordt verwijderd, ook de naam van de luchthaven.
Als deze punten gerealiseerd zijn zullen wij terug een leefbaar én veilig Vlaanderen bekomen waar het aangenaam wonen is, hetgeen nu niet meer is.
Lafaards worden systematisch overal buiten gesmeten, de namen zijn ons bekend, de rekening wordt gepresenteerd, “loontje komt om zijn boontje”.

Gepost door: Jean | 27-04-07

rode kruis Vandaag is het rode kruis gestart met hun sticker verkoop. Dit is de eerste maal dat ik die sticker niet koop.Ik heb wel aan die persoon gezegd dat ik respect heb voor zijn inzet maar dat ik pas terug een sticker koop als het rode kruis gesplitst is. Ik hoop dat velen hetzelfde zullen doen,want geld heeft veel macht.
Als het rode kruis merkt dat daardoor veel inkomsten verloren gaan dan zal men misschien.........................

Gepost door: filips | 27-04-07

rode kruis Vandaag is het rode kruis gestart met hun sticker verkoop. Dit is de eerste maal dat ik die sticker niet koop.Ik heb wel aan die persoon gezegd dat ik respect heb voor zijn inzet maar dat ik pas terug een sticker koop als het rode kruis gesplitst is. Ik hoop dat velen hetzelfde zullen doen,want geld heeft veel macht.
Als het rode kruis merkt dat daardoor veel inkomsten verloren gaan dan zal men misschien.........................

Gepost door: filips | 27-04-07

De commentaren zijn gesloten.