27-04-07

Bevestiging over de 'zwarte' schepen Van Bellingen

VanBellingen21
JournaalLogo22

LEES OOK HET ORIGINELE BERICHT: Wel, wel, wel, Wouter Van Bellingen,
wat een (on)gelukkige woordspeling

14:26 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Wat is de bron van dit artikel?

Gepost door: Roeland1 | 27-04-07

Indien dit werkelijk zo is, gelieve dit door te spelen aub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik ben geen verzuurde VBer.

Gepost door: jansan | 27-04-07

ik neem aan dat u dit uit goede bron hebt!
geef dat artikel door naar zoveel mogelijk blogs!
dat er str aan de knikker was wist iedereen !
er werd nooit duidelijkheid geschapen wat al zeer verdacht was! ik stel mij in de plaats van al die koppels die op een schandelijke wijze belachelijk worden gemaakt door diene sos willok!
en wat te denken van de zwarten schepen!
ruchtbaarheid aan geven janice!!
langs deze weg wil ik mijn innige deelneming betuigen aan de familie van Karel Dillen.

Gepost door: jos | 27-04-07

Bronnen????????
Pallieterke of ander onding zeker?

Gepost door: luc lauryssen | 27-04-07

zwarte schepen Beste Janice,
Wat is de bron van die informatie? toch heel belangrijk

Gepost door: filips | 28-04-07

zwarte schepen Beste Janice,
Wat is de bron van die informatie? toch heel belangrijk

Gepost door: filips | 28-04-07

Geen leugen Ik wist zeker dat die vrouw niet loog toen ze het mij vertelde. Het was trouwens bizar dat Willockx, die elke morgen een Vlaams Belanger tussen zijn boterham legt, niet met één enkel koppel op de proppen kwam. De 'perceptie' was voldoende en het werkte inderdaad.
Marc Grammens is niet zomaar de eerste de beste. Hij schrijft een krant die door vrijwel alle politici wordt gelezen. Ik ben ervan overtuigd dat ook anderen zullen inzien hoe het imago van Vlamingen schade werd toegebracht over de hele wereld door dit complot. Enkel en alleen omdat links er electorale winst mee hoopt te halen.
Dit is een schandaal waarvoor men in andere landen
een revolte zou mogen verwachten.
Maar hier bij ons? Zelfs geen protest...

Gepost door: Janice | 28-04-07

van 't pallieterke zou ik niet durven zeggen dat het een onding is. trouwens mr laureyssen (zonder s) bent u een lezer van dat blad ? ik durf te beweren dat de pamper en haatkrant de morgen al talloze keren meer "rechtzettingen" heeft moeten plaatsen omwille van haar leugens dan het door u vermelde weekblad.
en wat de leugen van willockx betreft! het blad van de heer Grammens staat in ALLE oplitieke kringen bekend een zeer degelijk , bij zowel vriend als ", ik schreef bijna vijand, maar houdt liever op tegenstrever., dus wacht ik af of hij een rechtzetting zal moeten plaatsen! zolang houdt ik zijn bericht voor waarheid en ten schande van de socialist willockx.

Gepost door: jos | 28-04-07

DANK U JANICE VOOR HET SCHEPPEN VAN DUIDELIJKHEID in deze mistige situatie.
Was het echt of was het weer een smerige truk van de willoks, geholpen door de spiritische loopjongens en de hele santeboetiek!
Proberen de mensen iets voor te liegen!
Met leugen en bedrog is er al heel wat kwaad aangericht!
En die meneer die zomaar wat komt lullen over het Pallieterke: besef goed, beste meneer, dat het pallieterke het enige blad is (gelukkig nu aangevuld door 't Scheldt) dat ik nog vertrouw.
Weet ge nog (maar daarvoor zijt ge misschien nog te jong en denkt ge dat de achturendag een realisatie was van Frank Vandenbroecke en zijn goede maat Van Velthoven)
dat 't Pallieterke reeds van Camille Huysmans de eretitel "rioolkrantje" kreeg?
Camille wist toen nog niet dat ze hem ooit bij de socialisten zouden buitensmijten.
Camille die specialist hardlopen was en met verve vanuit veilige oorden de mensen hier kon dicteren wat ze moesten doen en laten!
Dat leest ge niet in de beerputkranten! Noem ze zelf maar op, ik lees ze ook wel maar sta steeds meer verwonderd over het lef dat ze hebben om de waarheid onder de mat te vegen!

Gepost door: UDO | 28-04-07

Wat een ziekelijke boel op uw weblog! Dat extreem-rechts en psychose dicht bij elkaar liggen is hiermee wel bewezen.

Gepost door: een toevallige gast | 28-04-07

Toevallige gast, U zal waarschijnlijk meer uw gading vinden bij de haatspuierij van BlokKwatch?

Gepost door: Antichrist | 28-04-07

Ziekelijke boel Die ziekelijke boel, beste, ligt volledig in je eigen kamp. Probeer daar iets te veranderen, dan moeten wij er niet over schrijven.
Want ik neem aan dat je met 'extreem-rechts' - 'realistisch rechts' bedoelt?

Gepost door: Janice | 29-04-07

Bewijzen op tafel graag Waarom is mijn reactie met bovenstaande titel na amper 5 minuten al verwijderd?

Alleen omdat ik uw eigen afleiding dat er geen enkel koppel de schepen weigerde, in twijfel trok?

Uw geloofwaardigheid is hierbij dan ook tot 0,0 gereduceerd en ik beschouw uw 'verslagje van een gesprekje onder socialisten' dan ook als boerenbedrog.

Beseft u nu werkelijk niet dat u juist door uw blogverslag hierboven, uw tegenstanders vrij spel geeft om rechts Vlaanderen als ongeloofwaardig en bedriegers te beschouwen?

Ik vrees dat u het nooit zal leren...

Toch nog vriendelijke groeten en smijt ook deze post er maar weer af: u bent al goed getraind zo heb ik vastgesteld.

Gepost door: Bert Imbrechts | 29-04-07

Mijn excuses 1000 maal excuus aan Janice: ik zie nu dat mijn post wel degelijk nog op uw blog staat maar elders terechtkwam.

Je mag wat mij betreft mijn reactie hieronder dus verwijderen.

Nogmaals duizend keer excuus!

Niettemin: aanspreken die mevrouw uit St-Niklaas om volledig met haar verhaal naar buiten te komen! Doen!

Groeten

Gepost door: Bert Imbrechts | 29-04-07

@Bert Normaal wis ik geen reacties, tenzij er leugens, laster of scheldwoorden in staan en dan laat ik het soms nog staan.

Wat die mevrouw in Sint Niklaas betreft is ze ermee naar buiten gekomen, anders had ik er niet over geschreven. Toen ik haar sprak gaf ze mij de toestemming om erover te schrijven en wou ze de pers te woord staan. Daarop beweerde Willockx dat het om een grapje ging en vertelde hij het verhaal van die ene aanstaande schoonvader die zogezegd het toekomstige huwelijk kwam afzeggen omdat de schepen van Bellingen een 'zwarte' was. Maar dan wel niet in de zin van Afrikaans zwart, maar nationalistisch zwart.
De dag dat ik haar verhaal naar buiten bracht via deze blog, stond de telefoon niet stil. De enige krant die min of meer een objectief bericht bracht over deze zaak was de GvA.

Die vrouw is bang voor represailles, maar heeft desondanks de pers te woord gestaan.

Wat kan ze nog meer doen? De hele media zijn er zelf ingelopen en zwijgen nu over die zaak, maar... de hele wereld is er nu van overtuigd dat alle Vlamingen racisten zijn.

Wat had ik dan moeten doen volgens u? Ook zwijgen?

Ik ben er trouwens van overtuigd dat Mark Grammens dit bericht niet in Journaal zou hebben gebracht indien er ook maar één greintje twijfel bij hem zou hebben bestaan.

Gepost door: Janice | 29-04-07

Culturele capitulatie

Het is niet zozeer de buitenkant (de kleur) van de oproerkraaiers die het probleeæm vormt maar wat zich onder hun hersenpan genesteld heeft, namelijk de indoctrinatie door de islam
Er is een culturele capitulatie gaande bij de Europese elites. De ondermijning van de vrijheid komt niet zozeer door de kracht van de islam, maar door de zwakte van Europa en zijn leiders. Zij geven toe omdat ze vriendje willen zijn van iedereen. Ze passen een strategie toe van soft power die voortkomt uit een soft mind.
Iedereen herinnert zich de rel rondom de Deense cartoon. Opvallend was dat Denemarken in Europa vrijwel alleen stond, terwijl in Arabische landen demonstranten amok maakten terwijl ze niet wisten of Denemarken een land of een kaas was.
t’Zelfde in Parijs, zij maken misbruik van onze zachte aanpak die zij in hun ogen bezien als zwakte en lafheid, om stelselmatig prikacties uit te voeren, met de bedoeling te polsen of we nog lef genoeg hebben om ons te verdedigen. Hoe lang nog?
Onze grootste tegenstanders zijn nog niet eens zozeer de islamieten, maar de aan de macht zijnde West-Europese intellectuelen en politici die nergens voor staan.
Alles waar generaties Europeanen voor streden, zal vanzelf wegsmelten als er nu niet krachtdadig ingegrepen wordt.
De huidige elite moet aan de kant worden gezet via de stembus. We moeten ‘post 1968 politici’ hebben, mensen die niet de neiging hebben tot culturele capitulatie; mensen met zelfvertrouwen; mensen die trots zijn op onze culturele waarden, die actie durven ondernemen, dan pas zal het tot het crapuul doordringen dat we niet bereidt zijn ons naar de slachtbank te laten voeren.

Gepost door: stradi | 29-04-07

juist stradi! kijk maar naar de houding van de eu-leiders (lijders) tov turkije! europa wil dat het leger zich niet met politiek bemoeit in turkije! maar het leger is de behoeder van de seculiere staat! dus kiest
europa voor de radicale moslims! gelukkig zijn die generaals geen mossels zoals die lIJders van het samenraapsel dat zich europese unie durft te noemen!
wat er volgt na de kiezing waar de radicale moslims de meerderheid zullen halen, valt niet te voorspellen! alleszins niets goeds want het leger zal zijn macht niet inkrimpen zoals eu "eist" (sic)

Gepost door: jos | 29-04-07

Veilig Vlaanderen! Wanneer? Dé strijd is nog lang niet gestreden, hij gaat pas beginnen.
Dat het liegen en bedriegen van de bevolking straffeloos kan doorgaan hebben we te danken aan het leugenpaleis, de paarse narren zijn nu eenmaal kampioen in dat soort sport.
Wees er allen van overtuigd dat HET GEVAAR voor Vlaanderen niet vanuit Wallonië komt, door gebruik te maken van 5 minuten politieke moed is dat probleem zo van de kaart, HET GEVAAR voor Vlaanderen leeft onder de Vlaanderen zelf, op diverse niveaus zitten lafaards die maar één doel hebben, “de zaak verder laten verrotten én verzieken zolang zij daar persoonlijk profijt bij hebben”, postjes en poenscheppen zijn hun core business, het belang én welzijn van Vlaanderen is niet aan hun besteed.
Een oorlog wordt steeds verloren door verraad gepleegd door lafaards onder de eigen bevolking, helaas lopen er véél rond onder ons die alle middelen gebruiken om dat doel te bereiken.
Het is nu aan de Vlamingen deze figuren politiek te elimineren op 10 juni zodat Vlaanderen een Onafhankelijke Staat kan worden waarin godsdienstwaanzinnigen geen plaats meer hebben, waarin sjoemelaars, huichelaars, leugenaars en bedriegers genadeloos afgestraft worden.
Vlaanderen moet terug een staat worden waarin het aangenaam, veilig en gelukkig leven is, hetgeen nu niet meer is door een veel te lakse houding, voornamelijk op Justitieel vlak.
De Vlaamse normen, waarden en wetten zijn de enige items die primeren en die overal in Vlaanderen toegepast moeten worden, aan andere culturen hebben wij geen boodschap en hebben we zeker niets van te leren, zij kunnen enkel hier getolereerd worden indien ze onze normen, waarden én wetten respecteren.
Dat dergelijke houding door een bepaalde categorie, voornamelijk de rode en groene, bestempeld zal worden als racisme of andere fraaie benamingen raakt mij niet, er is niets tegen vreemdelingen of huidskleur, integendeel, het is onze verdomde plicht onze Vlaamse cultuur te beschermen ‘met alle middelen’, hetgeen we ook steeds zullen blijven doen omdat onze cultuur een zeer tolerante en vreedzame cultuur is, wij willen ons veilig kunnen bewegen zonder aangevallen, beroofd of geïntimideerd te worden.
Wij zijn het geweld én de leugens daarom spuugzat.

Gepost door: Jean | 30-04-07

In Nederland is het niet veel beter. Ik las zonet in Elsevier het volgende:

"Geert Wilders merkt helaas dat terreur loont.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding heeft de leider van de PVV opgeroepen zijn toon te matigen om moslims niet te provoceren. Dat betekent een capitulatie voor islamitische intimidatie [...]"

Ik hoop dat het voor Sarkozy niet alleen bij straffe campagnetaal blijft. Want dat hebben we hier ook gehoord van de VLD en Verhofstadt in '99. Nadien bleken de drie musketiers en hun papegaai van de VLD de grootste lafaards te zijn.

De socialisten - (en de secretaresse van Onckelinkx heeft zelfs haar mond voorbijgepraat waarna ze ontslagen werd)- geven alles toe aan de moslims uit electorale overwegingen. Onckelinkx mag dan misschien van een Vlaamse vader afstammen, haar moeder was tenslotte een Tunesische en haar eerste man (tot aan zijn drugsmokkelperiode) een Algerijn.

Lees ook dit even: http://janice-laureyssens-visie.skynetblogs.be/post/3416430/laurette-onkelinks

We hebben misschien één geluk dat geïntegreerde ex-moslims en gematigde moslims ons gelijk geven. Ik had vorige week nog een gesprek met een iets oudere Mariokkaan. Zij willen helpen om er iets aan te doen, maar voorlopig primeert de angst voor de radicalen op de moed om op te treden.
En ook dat ligt aan de overheid, want het zijn nu net dé radicalen die hier wat meer te vertellen hebben dan de gewone allochtonen.

Gepost door: Janice | 30-04-07

mandaten terreur Waar onze politiekers het meest voor beducht zijn hun mandaten. Ga eens zien naar www.politics.be en ga zien naar mandaten. Ik verzeker jullie,het is de moeite waard en zeker in Wallonie. Het zijn ware kampioenen,speel gewoon vogelpiek,je hebt altijd prijs,zoals op de kermis

Gepost door: filips | 30-04-07

samenleven? ‘Een vreedzame samenleving die wil blijven bestaan en die vreedzaam wil blijven, zal wegen moeten vinden om zichzelf met niet-vreedzame middelen te verdedigen tegen mensen die niet vreedzaam zijn.

Gepost door: stradi | 30-04-07

Janice zegt: "Zij (de Marokkanen) willen helpen om er iets aan te doen, maar voorlopig primeert de angst voor de radicalen op de moed om op te treden. "

Praatjes voor de vaak. Dan hadden de Duiste soldaten die ons land in '14 en '40 binnenvielen ook kunnen zeggen: "We willen jullie geen pijn doen, maar voorlopig primeert de angst voor de SS en Hitler op de moed om op te treden. "
Met de gekende gevolgen.

De NAVO strijdt al een paar jaar in Afghanistan tegen de fundamentalisten. Waar blijven de moslims? Ze zijn toch ook tegen radicalisme?


Gepost door: Jef | 30-04-07

ingepakt Maar Janice toch, hebben ze U ook al ingepakt, in de islamwereld bestaat er geen gematigdheid, of je bent islamiet of je bent het niet met grote nadelige gevolgen.
In hun schurkenboek staat letterlijk te lezen dat men moet gebruik maken van de ongelovigen tot men de meerderheid verworven heeft, de rest laat zich raden.
"Men WIL eenvoudigweg geen integratie. Of men wil er wel één, maar volgens de eigen islamitische normen. Ze willen in ONS land leven volgens HUN regels. En als dit ongelovige regime dat toelaat, zoveel te beter. Daarom is het dragen van een hoofddoek, het voortdurend eisen dat bepaalde islamregels algemeen erkend worden, het binnen het kader van de scheiding tussen kerk en - excuseer - moskee en staat rechterlijk afdwingen van islamitische regels, erop neerkomen dat ze ons hele systeem afwijzen." De rest is prietpraat.

Gepost door: stradi | 01-05-07

Ingepakt? Maar nee, de moslims hebben mij niet ingepakt. Maar ik vind wel dat de ex-moslims, die het niet gemakkelijk hebben tussens die fanaten onze steun verdienen.

Gepost door: Janice | 01-05-07

niet meer ingepakt ex-moslims; volledig akkoord!
o ja heb even een glimp van je opgevangen voor de meeting in Bazel, maar spijtig genoeg erna niet meer.
Dat heb je met internet, het is zoals jarenlang chatten met iemand om dan te ontdekken dat het je buur is.

Gepost door: stradi | 01-05-07

De commentaren zijn gesloten.