27-04-07

Superdemocraat Noël Slangen

Citaat uit Knack:

Open VLD-adviseur Noël Slangen heeft zijn website www.meneerRik.be gelanceerd, maar schakelt wel over op een lagere versnelling.

Aanvankelijk was de site bedoeld als frontale aanval op het weekblad Knack en eigenaar Rik De Nolf, nu wordt het een forum over journalistiek en haar ethische grenzen.
Volgens de Vlaamse Vereniging van Journalisten wurgt Slangen de persvrijheid.

14:09 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Als slangen over de ethische grenzen gaat spreken, zijn we echt goed vertrokken! Wat is papier toch verduldig!
En de kiezers van de liberale partij, pvv, vld en open vld des te meer!
(ECHT WAAR!De partij is ondertussen NIET meer van naam veranderd!)

Maar al de andere partijen zijn in hetzelfde bedje ziek!
SLECHTS EEN PARTIJ (1) VORMT EEN UITZONDERING!
U die het weet, handel!

Gepost door: UDO | 27-04-07

Voor wat Slangen allemaal op zijn kerfstok heeft kunnen ze voorwaar geen vergeetput graven die diep genoeg is.

Gepost door: Antichrist | 28-04-07

De waarde van een vonnis Wat Knack gedaan heeft is niet meer dan een staaltje van oprechte journalistiek. De persvrijheid heeft als hoofddoel de democratie te waarborgen opdat de burgers op de hoogte zouden zijn van het doen en laten van de regering. Als de belangrijkste adviseur van de premier in ons land zich schuldig maakt aan misdrijven zoals belangenvermenging dan is de burger en de democratie er ontegensprekelijk bij gebaat hier kennis van te hebben. Waarom is Meneer Slangen eigenlijk zo boos op Knack? Wie zijn gat verbrand moet op de blaren zitten. Of verkiest hij misschien een zoveelste doofpotaffaire? In dat laatste geval klinkt de titel van "commuinicatieadviseur" nogal cynisch. Meneer Slangen is in het verleden wel degelijk veroordeeld voor belangenvermenging en oneerlijke concurrentie en dat op een moment dat hij een belangrijke positie naast de regering invulde. Meneer Slangen heeft zoals velen in ons rechtssysteem het geluk gehad zijn straf te ontlopen door verjaring van de feiten. Maar dat betekent niet dat die feiten zich niet hebben voorgedaan. De rechter omschreef de ziekte van Slangen dan ook terecht als een 'verwerpelijk gebrek aan normbesef'. Knack heeft gedaan wat de oppositie verzuimde te doen. Knack heeft de taak van het parlement op zich genomen. Iets wat men de media moeilijk kwalijk kan nemen in onze cultuur van volledig gepolitiseerde parlementen wier controlefunctie geheel werd uitgehold. Wat is nu eigenlijk Mener Slangen zijn probleem? Hekelt hij de persvrijheid of trekt hij het gezag de wet en de rechterlijke macht in twijfel? In Noord-Ierland heeft Sinn Fein eindelijk de politie erkend en in Turkije wordt stilaan duidelijk dat mediakritiek op de republiek moet kunnen in een democratie. Als Meneer Slangen nu in België nog van het toneel zou verdwijnen kunnen we misschien echt beginnen dromen van een democratisch Europa.

Gepost door: Michiel Cassiers | 08-05-07

Persvrijheid bestaat al lang niet meer in dit land. En wanneer men het toch waagt om zoals Knack deed, over zo'n omhoog gevallen en crimineel snobistje te schrijven, dan slaan bij hem duidelijk de stoppen door.

Gepost door: Janice | 08-05-07

Roosjes !!! http://img521.imageshack.us/img521/3249/duinroosjeuc6.jpg Wel Janice meiske ik denk dat het dat roosje is waar over je het hebt,plak de link eens in uw werkbalk !!! En wordt dat een gewoonte dat (slangen op mijn blog komt vertellen meer vis en minder belastingen)en patrik jansens de vuile sos,ook weer een die mijn mooi blogske komt verknoeien !!! Janicke niets van antrekken meiske,maar de volgende is er gloeiend bij !!!

Gepost door: natuurmanjak | 23-06-07

Ja! Dat zijn ze, maar ze bestaan ook in rozige tinten geloof ik.

Gepost door: Janice | 23-06-07

eindelijk de waarheid over het Frans: http://francais-langue-idiote.skynetblogs.be
Zoals meer dan 36.000 internetgebruikers binnen 28 weken kunt u dit aan vrienden en vriendinnen meedelen!
Ook: http://dutch-rich-french-poor.skynetblogs.be

Raadpleeg ook regelmatig de metablog:
http://justitia-veritas.skynetblogs.be (80 blogs op 100) (+ dan 58.000 bezoeken)

(weldra meer in het Nederlands!)

Gepost door: Vix | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.