30-04-07

Hirsi Ali

Hirsi Ali werkt bij de Republikeinse denktank American Enterprise Institute in Washington. Sinds januari is ze volop in de media vanwege het verschijnen van de Amerikaanse versie van haar autobiografie ‘Mijn Vrijheid’.

Maar haar kritiek op de islam heeft ook kwaad bloed gezet.
In Amerika werd ze bewaakt door twee beveiligingsmannen. Inmiddels, meldt de Volkskrant, is het niveau van haar beveiliging verscherpt omdat er concrete bedreigingen aan haar adres worden gedaan door
(tolerante) moslimextremisten.

Ze zitten dus echt overal. Behalve misschien op de nieuw ontdekte planeet die op onze aarde lijkt. Die staat op een afstand van 20,5 lichtjaar van onze planeet verwijderd, maar dat mag voor de aanhangers van Allah geen probleem zijn, want Allah is groot en kan alles.

13:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

de islam heeft door de geschiedenis heen niet veel bijgebracht tot de wetenschap en zeker niets wat betrekking heeft tot de ontdekking van de kosmos.
servus,filips

Gepost door: filips | 30-04-07

De Islam heeft ook niets verkeerd gedaan ,, net alsof ze allemaal zichzelf opblazen en geweld gbruiken.Het is ook zo bij de Christenen : daar zijn er ook mensen die slechte dingen doen , dat betekent ook niet dat ze allemaal slecht zijn.Bij hun is dat ook zo => Gelijke behandeling voor ieder mens.

Gepost door: Lisa | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.