02-05-07

Islam, niet om te lachen.

Mijn vriend Björn Roose schreef op zijn weblog 'frietenmetstoofvlees een leuk verhaal. De titel: 'Islam, niet om te lachen – Ayatollah Khomeiny spreekt'. Als jullie eens goed willen lachen moet je het zeker lezen. En als jullie niet willen lachen, dan is het altijd goed om weten wat de multiculturele verrijking in feite betekent.

Al eerder op deze blog verschenen de ongelooflijk absurde sexvoorschriften van de ayatollah. LEES HIER VERDER: "Ongelooflijk!!! Sex volgens ayatollah Kohomeini."

23:52 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

ERG BELANGRIJK Ik hoop dat Allah het mij kan vergeven...mijn WC pot staat in de richting van Mekka...ik heb mijn loodgieter al opdracht gegeven..zo ben ik de socialisten voor want dat wordt zeker een progammapunt..de schijtpot in de juiste richting plaatsen om de Islaaaamers niet te ontstemmen !!

Gepost door: Rene | 03-05-07

wel Ik heb een blog;Pret met Mohammed...Die heeft al meer dan 600.000 bezoekers gehad...Is al 6 gepoogd om te hacken en éénmaal de host ;e-bloggy EN toch weigeren die Amerikanen het off line te halen...FREE SPEECH en ik doe niemand pijn ermee...Maar bij skynet.Verschrikkelijk.Censuur tot en met!Islam fascisme mag je niet uitlachen , nee...Dat moet je gewoon verdragen...En is het je niet opgevallen dat de blog van Jurgen terug in de top 100 staat sinds hij weg is bij het VB? Vreemd want officieel schendt hij de skynetregeltjes door zijn blog enkel te vernieuwen met een aankondiging dat hij iets schreef op zijn echte blog bij telenet...Maar hij is uit het VB dus terug een vriendje! Belachelijk.

Gepost door: Tiberius | 03-05-07

Inderdaad belachelijk. Maar tot nu toe heb ik nog geen last gehad met Skynet en ik schreef hier toch ook al het één en ander over de moslims.

Geef de link van je blog eens door?

Gepost door: Janice | 04-05-07

Pret met Mohammed Tussen schrijven en spotten is nog een hemelsbreed verschil, denk je niet?.?..En eigenlijk omvat het helemaal geen politieke boodschap maar ridiculiseer ik enkel de feilloze profeet...Het niet racistisch of anti islam maar gewoon humor met de islam en Mohammedje als onderwerp(waarom niet,het mag ook met Jezus?)Normaal was alles in het Nederlands maar aangezien ik nergens mocht blijven op Vlaamse en Nederlandse blogs heb ik het maar internationaal gemaakt.Daarom de slechte vertalingen in het Engels.

Gepost door: Tiberius | 05-05-07

De commentaren zijn gesloten.