03-05-07

Zien ze er niet ongelooflijk Brits uit?

terreurveroordeelden

Vijf Britten zijn tot levenslang veroordeeld wegens het beramen van terreuraanslagen die honderden mensen het leven hadden moeten kosten. Een van de mannen blijkt contact te hebben gehad met een dader van de Britse metro-aanslagen van juli 2005.

En inderdaad, zelfs Martine Tanghe drukte vooral op het feit dat het hier om Britten ging. Waarschijnlijk komt het door het gemis aan bolhoed en zwarte 'umbrella', dat ik niet meteen zag dat het zich hier om echte Britten handelde...

01:08 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Zonde voor die bruin getinte schoonheden Janice ! echt symphatieke gasten...waarom ze opsluiten ? waarom geen asiel in Belgie...5 stemmen meer voor de socio's...waarom zo druk doen ? wie maalt er nu om een bommetje meer of minder...deze "jongens hadden gewoon tegenslag ...bij onze roodjes zouden deze strijders van Allah zeker op begrip kunnen rekenen...de bruine helden zijn geen pest !! dat zijn enkel leden of symphatisanten van het VB die dat gevaar willen bestrijden !

Gepost door: Rene | 03-05-07

celebrity shock Per ongeluk naar dat pulp programma gekeken!!
Bertje toch? Hoe is het in gods naam mogelijk !
Dat is onze minister van cultuur. Kan het nog lager?
Er zijn toch paljassen genoeg om daar aan mee te doen.

Gepost door: filips | 03-05-07

Allemaal zogezegd Britse Paki"s, maar die van links onder ziet er niet Pakistaans uit, en hij heet bovendien Anthony Garcia!?

Gepost door: Jef | 03-05-07

azijnfles tiene tange ziet alles zwart voor haar ogen, vandaar dat ze geen verschil meer ziet! een beetje gelijk jansens, die kent zijn tante nie meer. maar dat heeft een totaal andere reden. vraag het eens aan bientje!

Gepost door: jos | 03-05-07

Oh ze zijn zo lief juffrouw, wie zou er nu niet willen verkracht worden door zo een mooie jongens ? Ze staan altijd zo heet dat ze zouden ontploffen !

Gepost door: Jurgen Verstrepen | 03-05-07

genuine british Nog een paar decenia en dit zullen inderdaad de echte britten zijn.Dan zal de bolhoed en de "embrella" haram zijn,want beledigend.

Gepost door: Ruzgar | 03-05-07

Er bestaan ook blanke moslims,raar maar waar Mohammed zelf was blank en had een rode baard...De islam is een religie en geen ras.
Zelf maken ze er wel een ras van,ja...
En een betere natuurlijk...

Gepost door: Tiberius | 03-05-07

Natuurlijk zijn velen blank. Toen ik in Noord-Afrika verbleef viel het op dat de tinten donkerder werden naarmate je verder van de kust wegging.
In Algerije waren er zelfs blond met blauwe ogen.
Ook bij de Riffijnen (de oorspronkelijke bevolking van Marokko) vind je rood haar en groene ogen. Naar het schijnt zouden zij gemengd zijn met joden en de Germaanse stam Vandalen. (Ja, ik kan er ook niets aan doen...)

Gepost door: Janice | 03-05-07

Nicknaam of naam van iemand anders. Er is een groot verschil in het gebruiken van een schuilnaam of het misbruiken van een naam van iemand anders. Ik stel dus voor dat diegene die zich voordoet als Jurgen Verstrepen in het vervolg zijn eigen naam gebruikt en dat is 'forumzot'.

Gepost door: Janice | 03-05-07

Inderdaad De Ariërs kwamen uit Iran oorspronkelijk...En nog veel eerder van de aap!
Weet je,Mohammed,(Mahommet eigenlijk) was een reus van een vent,blank-bleek met een enorme rode baard...Als hij een kriel ventje was geweest met een poedelkopje en lief snuitje dan had hij nooit heel het Arabisch schiereiland veroverd....Wat denk jij?'k denk het niet...
PS komt Jurgen hier niet?

Gepost door: Tiberius | 03-05-07

Nee, Jurgen komt hier niet. Aan welk deel van mijn vorige uitleg twijfel je?
Het is al wetenschappelijk bewezen dat Riffijnen en dan vooral de Amazigh ook joods bloed hebben.

De Vandalen waren een van de weinige Germaanse stammen die schepen bezaten. Na Italië te hebben verwoest en Rome geplunderd verplaatsten zij zich daarom in 455 na Chr. naar Sardinië en veroverden het eiland. Zij voegden het bij de gebieden die zij in Afrika hadden veroverd. Dus moet je er niet aan twijfelen dat ze ginder ook nakomelingen hebben achtergelaten, tot ze is de zevende eeuw verjaagd werden door de Arabieren die alles veroverden (en bekeerden).

Gepost door: Janice | 03-05-07

Nee hoor Je hebt me misbegrepen,je hebt gelijk hoor..Ik schreef alleen maar dat Mohammed blij mocht zijn met zijn uiterlijk want als hij eruit gezien had als Al Zarqawi had hij nooit echt een profetische indruk gemaakt... ?? Of wel?
Soms zie je van die geflipte mulahs die ook hun baard rood verven met henna...De Mohammed look a likes..

Gepost door: Tiberius | 03-05-07

en in de 21ste eeuw zitten de arabieren hier bij ons en hebben de mentaliteit van de vandalen aangenomen !!

Gepost door: Rene | 04-05-07

De commentaren zijn gesloten.