04-05-07

Verschrikkelijke moord

top_412931

De onzekerheid bij de ouders is weggenomen, maar daarvoor kregen ze het verschrikkelijke nieuws in de plaats.
Hun dochter werd brutaal vermoord.
Geen zinnig mens die zoiets kan begrijpen. Maar voor de ouders een drama dat ze voor de rest van hun leven niet meer te boven komen.

"In Genenbos (Lummen) in de omgeving van Diest is gisteravond het levenloze lichaam van Annick Van Uytsel, uit de Diestse deelgemeente Kaggevinne, uit het Albertkanaal gehaald. Het vermiste meisje zat in twee in elkaar geschoven blauwe plastic zakken die met stenen verzwaard en met touwen dichtgebonden waren. Alles wijst erop dat de dader geprobeerd heeft zoveel mogelijk sporen uit te wissen en het pak onder water te houden.", stond in HLN.

Het parket zegt dat het meisje een zware klap op het hoofd kreeg, maar dat het nog niet zeker is dat dit de doodsoorzaak was.

Nee, het zal weer van de schrik zijn zeker?

Wie de dader is weet men nog niet, maar wie staat er nu in godsnaam op een afgelegen plaats in een godvergeten gemeente een meisje om vijf uur 's morgens op te wachten om haar op een brutale wijze te vermoorden?

Iemand van op de fuif? Is iemand haar gevolgd? Een bekende?
Ik kan mij moeilijk voorstellen dat daar een volslagen onbekende op die plaats en op dat uur staat te wachten op een toevallige voorbijganger om die even te vermoorden...


14:58 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Ik was verbijsterd toen ik het vernam... Net als iedereen waarschijnlijk. Volgens mij heeft de dader Annick al vanaf de fuif gevolgd. Men zegt dat ze onwel werd en daarom besloot naar huis te keren, ik durf er dan ook voor te wedden dat er iemand wat in haar drankje heeft gedaan.

Annick is ook niet langs dat kanaal vermoord, maar waarschijnlijk ergens anders, het kanaal lag namelijk niet op haar route en een gsm-mast heeft nog een signaal van haar opgevangen in de buurt van een op- en afrit van de E314, waarschijnlijk is ze ontvoerd en daarna in het kanaal gelegd, ik hoop voor haar dat ze niet levend in het kanaal gegooid werd... Verdrinking lijkt mij persoonlijk de meest gruwelijke manier om te sterven...

Ik hoop dat de dader zo snel mogelijk gevonden wordt en voor mijn part mag hij tot zijn sterfdag in de cel zitten! Ook nog veel sterkte aan de ouders en de familie, kenissen, vrienden... van Annick

Gepost door: MediaFlandria | 04-05-07

10 juni Mijn gedachten zijn bij de familie en vrienden van weer een slachtoffer van zinloos geweld. Ik wil familie en vrienden mijn oprechte deelneming betuigen.

Maar toch is er iets in mij dat zich revolteert. Een meisje vermoord en in het kanaal gedumpt, een metroreiziger in de coma geslagen, de landelijke gemeente LOT op stelten gezet door een bende losgeslagen jongeren, baldadigheden in het zwembad te Beveren, ... en straks gaat een groot gedeelte onder ons braafjes naar de stembus en kiest daar voor één van de drie traditionele partijen.

Van Ann en Eefje tot Annick is er niets veranderd. De opeenvolgende regeringen hebben ons belogen en bedrogen en hun onbekwaamheid heeft te vele slachtoffertjes gemaakt.

Volgens DE GUGHT moeten VB kiezers verantwoordelijk gesteld worden voor hun kiesgedrag. Wel in dezelfde logica zijn alle kiezers die voor de traditionele partijen blijven kiezen verantwoordelijk voor vele slachtoffers van het wanbeleid dat de afgelopen jaren gevoerd werd.

Ik raad de kiezer dan ook aan om zich in de komende dagen eens goed te bezinnen en zich af te vragen of hij nog verder kan leven met de gedachte dat het eigenlijk zijn stemgedrag is dat er mede de oorzaak van is dat onze maatschappij stilaan onleefbaar dreigt te worden.

Was het Louis Paul Bon die zei "Schop de mensen tot ze een geweten krijgen".

Ik zou de kiezer willen vragen : Schop op 10 juni onze politici tot ze een geweten krijgen en denk tijden het schoppen aan de toekomst van uw kinderen en kleinkinderen.

Gepost door: Alain2 | 04-05-07

@Alain
Ten eerste ben ik weer verbaasd dat jullie deze moord direct met de politiek kunnen linken.

Zulke gekken, die dit soort van daden plegen, hebben altijd al bestaan en zullen waarschijnlijk voor eeuwig blijven bestaan. Geen enkele partij - van SP.A tot Vlaams Belang - kan voorkomen dat dit soort dingen gebeuren.

Gepost door: MediaFlandria | 04-05-07

mijn eerste gedacht , als grootvader, gaat naar uit naar het meisje zelf en de familie van Annick. wat heeft dat kind allemaal moeten meemaken in haar laatste ogenblikken! wat maken de ouders en groot-
ouders nu mee? vreselijk!
we zijn in een decadente maatschappij beland.
ik ben akkoord met wat media flandria zegt! niemand kan zulke gekken stoppen. ik ben echter eveneens overtuigd dat zulk tuig véél te slap aangepakt word.
het gaat me niet om eigen volk of allochtonen. om het even wie zulke krapuleuze daden stelt mag nooit nog vrij komen, laat staan vervroegd! daar heeft idd de overheid een zeer grote verantwoordelijkheid te nemen!

Gepost door: jos | 04-05-07

Mijn deelneming aan de familie. Onvoorstelbaar!
Wat mij opvalt. 2 Plastiek zakken. Dat duidt op voor
bedachte rade met meerdere personen.
Ik hoop dat de dader(s) vlug gevonden worden en levenslang krijgen. Maar dan écht levenslang.

Gepost door: MARTIJN | 04-05-07

Een zoveelste voorval om stil van te worden.
Wat gebeurde er? Waarom gebeurde het?
Was het een zoveelste daad van zinloos geweld?
Was het een daad zoals op An en Eefje?
Was het een geval van vluchtsmisdrijf?
Het zijn maar enkele vragen die levenslang worden meegedragen.
De tijd heelt vele wonden maar zelfs voor een Wizard met twee kinderen van 4 en 6 jaar is het moeilijk om te verhinderen dat zulke ervaringen mijn overtuigingen gaan beïnvloeden.
Is dat de toekomst die wij voor onze kinderen creëerden?

Gepost door: Wizard X | 04-05-07

goed nieuws uit scotland,de strijders voor onafhankelijkheid winnen,nietegenstaande de globlale negative pers.

Gepost door: filips | 04-05-07

Ik heb zelf ook kleinkinderen. Eentje is vijftien en gaat ook af en toe naar een fuif. Meestal wordt ze met de wagen gebracht en afgehaald. Maar zij zelf wil liever met de fiets samen met haar vriendinnen heen en weer rijden. Natuurlijk mag ze dat niet, maar ze begrijpt het gevaar niet en zegt dat wij ouderwets zijn, want haar vriedinnen mogen dat wel.

Ze denkt dat wanneer ze met twee of drie bij elkaar blijven er niets kan gebeuren. Bovendien hangt ze de 'stoere' uit en denkt ze zich te kunnen verweren.

Ik hoop dat ze dit nu ook heeft gelezen en begrijpt waarom ze zo 'beschermend' behandeld wordt.

Wat ze nu wel al doet is een cola in het flesje vragen en bijhouden, zodat niemand er iets kan ingooien. Het zijn wel fuiven waar enkel tieners komen, maar je weet maar nooit.

Ik weet niet wat ik zou doen indien het één van mijn kleindochters zou overkomen, maar ik denk dat ik niet zou riskeren dat die beul al na 5 of 6 jaar terug op straat zou kunnen rondlopen.

Oog om oog, tand om tand...

Gepost door: Janice | 05-05-07

@Mediafrandria

Natuurlijk moet deze zinloze en laffe moord gelinkt worden aan de politiek. Als de overheid één taak heeft, dan is het te zorgen voor de veiligheid van haar burgers.

Politieke leiders die er niet in slagen een apparaat op te zetten dat in staat is de veiligheid van de burger te verzekeren, zijn onbekwaam en moeten worden vervangen. Burgers die dergelijke onbekwame politici in het zadel houden zijn verantwoordelijk voor hun daden.

Ann en Eefje, Julie en Melissa, Stacy en Nathalie, Elisabeth en haar 8 lotgenootjes, Jo van Holsbeek, Luna en vele vele anderen hadden nog geleefd had het systeem gewerkt.

Had men criminelen in de gevangenis opgesloten, had men illegalen uitgewezen en pesterijen op voorhand onderkend, dan waren al deze kinderen nu nog onder ons. Maar onze machthebbers hebben er met hun laksheid, hun eigengereidheid en hun politieke spelletjes anders over beslist. En de kiezer draagt hiervoor een verpletterende verantwoordelijkheid en moet niet proberen met goedkope smoesjes in de aard van "Dit kan niemand vermijden" komen aandraven.

Durf eindelijk diegenen te bestraffen die zich niet houden aan de afspraken en stop met het bestraffen van mensen die nooit een vlieg kwaad hebben gedaan. Nu gebeurt net het tegenovergestelde. Misdadigers leiden een koningsleven, zelfs al zitten ze in de gevangenis, terwijl vrienden en familie van al deze slachtoffertjes gestraft worden voor de rest van hun leven.

Gepost door: alain2 | 05-05-07

@Media Flandria

Nog zo een typisch voorbeeld.

Geen enkel openlucht zwembad in Vlaanderen blijft straks nog gespaard van baldadigheden van losgeslagen allochtone jongeren.

Ik weet waarover ik spreek want ik was getuige van hetgeen het afgelopen week in Lot is gebeurd.

Het povinciaal domein van Huizingen, waar ik zelf als tiener mijn echtgenote heb leren kenen en dat al generaties lang door kinderen uit de streek wordt bezocht dreigt een oorlogsgebied te worden.

De provocaties van deze allochtone jongeren maken dat de autochtone jeugd ook verzuurd en extremer wordt. Zi j pikken het niet langer dat zij letterlijk uit het domein worden weggepest door allochtone herrieschoppers.

En toch doet de politiek niets. Nochtans is het probleem niet nieuw. Deze situatie bestaat al ten minste vijf jaar in het domein. Maar niemand durft iets te ondernemen.

Als er straks een of ander incident uit de hand loopt en er gewonden vallen of zelfs nog erger, ga jij dan ook nog verkondigen dat de politiek er niets kon aan doen. Ga jij dan nog steeds zeggen dat deze incidenten niet te voorkomen zijn.

Ik vind het in ieder geval niet normaal dat IEDEREEN uit Lot en omstreken weet wat er aan de hand is en steeds opnieuw met de angst moet leven dat hij wel eens het volgende slachtoffer zou kunnen worden, terwijl politici erop staan te kijken.

Gepost door: alain2 | 05-05-07

HARDE AANPAK ...nultolerantie...de misdadigers straffen met de nadruk op STRAF..Volledige schadevergoeding zowel morele als materiele door de DADER ,desnoods met dwangarbeid !! en niet zoals nu door de maatschappij
Moeten wij tollerant zijn tegenover gespuis dat hun medemens zoveel verdriet aandoet ????

De politie moet een zelfstandig werkend apparaat worden ver weg van alle politieke invloed !!

Wat dat meisje is overkomen en wat haar familie nu moet meemaken is niet met woorden te beschrijven..... het spijtige is... als de dader gevat wordt hij door onze regeltjes- maatschappij als MENS wordt beschouwd waar nog een hoop eieren worden onder gelegd...waarom dergelijk soort gewoon niet "afmaken" zoals hij deed met zijn slachtoffer...zonder genade !! waarom wil de maatschappij dergelijk soort terug in de maatschappij...wat nut hebben die nog ..wat hebben die te betekenen...elke smerige moordenaar ,sadist moet hoe dan ook toch sterven...laat het dan een beetje vroeger zijn ..dan kunnen wij tenminste gerust leven.... en een kogel kost ongeveer 1 euro 50 nog niet de waarde dat dergelijk krapuul vertegenwoordigd...

Gepost door: Rene | 05-05-07

GE VOELT DAT TOCH zo probeerde Verhofstadt ons wijs te maken dat de criminaliteit gedaald is.........
Heel onze maatschappij verzuipt onder de "moraalfilosofen" de bepamperaars, de "goed kunnen uitleggers" sociaal begeleiders van krapuul ,vervroegde invrijheidsstellers enz enz ....en wat heeft het ons opgebracht ??? nul..komma ..nul integendeel het wordt steeds maar erger..het risico te worden opgepakt weegt niet op tegen de winst of het misplaatst genot van een misdaad ..men gaat rustig zijn gangetje in een maatschappij van alles mag en moet kunnen...en al die in hoofding vernoemde zieleknijpers en moralisten zijn mede verantwoordelijk voor enorm veel leed ...door hun onkunde,verkeerde inschatting en hun naief geloof dat een moordenaar zich zou beteren.. en ze laten die tijdbommen terug los in de maatschappij...1 euro 50 voor een kogeltje had al die miserie kunnen voorkomen

Gepost door: Rene | 05-05-07

Ik hoop voor de dader dat hij in een waalse gevangenis wordt opgesloten, als hij al ooit gevat wordt. Want daar worden verkrachters 'op regelmatige tijdstippen' naar de hoeren gebracht in het rosse kwartier, terwijl de cipiers in een 'naburig café blijven wachten' (ahum). Om hun door chemische castratie tanende potentie tijdelijk op te krikken wordt hen voor het bezoek nog snel wat viagra voorgeschreven door de gevangenisarts. Anders willen sommigen niet mee waarschijnlijk.

Want de walen hebben op eigen houtje het begrip 'gevangenis' vervangen door 'psychiatrische instelling', zodat er onderhand al evenveel personeel aan het werk kan als er gevangenen zijn.

Wat is het mooi een waalse gevangene te zijn. De tijd is niet ver meer dat er misdaden gepleegd worden om erin te geraken.

Gepost door: Jef | 05-05-07

jef Beste Jef, is dat de werkelijkheid wat je verteld ,betreffende de Waalse gevangenissen?

Gepost door: filips | 05-05-07

Ik vind het ook ongeloofwaardig, Filips, maar in door links gedomineerde landen is nagenoeg alles mogelijk . Het zou (voorlopig?) alleen om de gevangenis van Paifve gaan. Ik heb de info van de vb-webstek. Het nieuws heeft ook Engeland al bereikt zie ik: http://www.dailyrecord.co.uk/news/news/tm_headline=sentenced-to-free-sex--&method=full&objectid=19048695&siteid=66633-name_page.html

Vooral omdat de sex gratis is, en gevangenen uit andere instellingen nu al op een wachtlijst worden gezet om naar Paifve overgeplaatst te worden.

Gepost door: Jef | 05-05-07

De schuld van de staat! De staat kan natuurljk niet de daden van al haar onderdanen voorkomen, maar een afradingseffect kan ze wel in de hand werken: als de gevangenen zoals nu bepamperd, vervroegd vrijgelaten en behandeld worden alsof ze in een vakantiekolonie zitten, wordt de drempel om dergelijke misdaden te plegen een stuk lager. Nicht Di Rupo is voor zijn Franse zuiderbuur deze week overigens gaan pleiten "tegen repressie, tegen harde aanpak van de misdaad"... en is dus objectieve compagnon de route van de seriemoordenaars en kinderverkrachters.

Gepost door: Antichrist | 05-05-07

Maffia-peetvader Di Rupo is wsl ook tegenstander van een harde aanpak vd werkloosheid. Daarom houdt de door hem persoonlijk al jarenlang geleide stad Bergen het Belgisch record doppers: 30%.

Gepost door: Jef | 05-05-07

filips!
het is ongelooflijk maar waar!
http://www.vlaamsbelang.be
"sexuitstap voor ge-interneerden"

Gepost door: jos | 05-05-07

Het is misschien wel off-topic maar ik wou het toch even kwijt.

EEN MUST.

Een artikeltje dat verscheen in het Liberaal Reveil en dat de Koran eens tegen het licht houdt.

Lees dit indien je nog niet overtuigd bent dat de Islam een gevaar vormt voor onze samenleving.

http://www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuseaction=videoaudio.details&reportage_id=5055

Gepost door: alain2 | 05-05-07

ZOU DI RUPPO zich niet gratis ter beschikking stellen voor free sex ten dienste van zijn anders geaarde francofone rode medeburgers..die stout zijn geweest en momenteel een verplichte rust en ontspanningskuur genieten ??

Gepost door: Rene | 05-05-07

Als het... ... een goed idee is dan zeg ik het ook! René, prima idee, laat Di Rupo hoogstpersoonlijk zorgen voor de onderdrukking van de seksuele driften van de door hem o zo doodgeknuffelde gevangenen. Vooral die van allochtoonse origine zullen dat erg zien zitten, wetende wat die over homo's denken. Als DR wil mag hij natuurlijk altijd Verhofstadt meenemen als hulpje.

Gepost door: Antichrist | 05-05-07

De commentaren zijn gesloten.