07-05-07

Bahreini Cleric Abdulah Aal Mahmud

De properste manier om je vrouw halfdood te slagen.

KLIK HIER

Ze mag niet bloeden…
Geen al te gevoelige plaatsen raken...
Vermijden om botten te breken...
Ze mag geen zichtbare blauwe vlekken hebben...

Maar voor de rest is de islam een normale religie zoals een ander...

13:48 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Leerrijke toelichting van die Allah-idioot.... ik had ook graag geweten onder welke omstandigheden je een Islaaaaama moogt aftroeven.. volgens de regels van de kunst !!!!
Ik hoop dat je veel rode lezertjes krijgt want die vragen immers om meer verdraagzaamheid tegenover die achterlijke Koran- idioten...ik zou graag hun reacties eens lezen ...

Ik ben ook een beetje woedend nopens het feit dat mijn posting bij Jurgen onder mijn naam "Rene" niet meer kunnen gepost worden... omwille van mijn naam die de "Spam-banvloek" kreeg...freedom of speech ???
dat hij graag postings krijgt die zijn persoon en deze van dendekker verheerlijken ,daar kan ik nog inkomen...maart ik voel me nu zo'n beetje op een lijn geplaatst zoals die bulldozer of ander krapuul die wekenlang de meest smerige onzin mochten uitkramen zonder dat er aan geraakt werd.....
Is dat wel dezelfde Verstreep of is dat een Voodoo geworden van DenDekker....

Gepost door: Rene | 07-05-07

Toch denk ik dat, als de vrouwen niet alleen een veel scherpere tong hadden gekregen van de Schepper, maar ook nog eens meer kracht dan de man, er weinig getrouwde mannen zonder blauw plekken of blauw ogen op straat zouden lopen.

De meisjes en vrouwen zijn aan een emancipatiebeweging bezig op gebied van geweld: vandaag werden in Australie twee 17-jarigen tot levenslang veroordeeld wegens het wurgen van een 15-jarig meisje 'voor de kick', en zelfs voor de rechtbank toonden ze niet de minste spijt.

Nog in Australie werden twee 14-jarige meisjes veroordeeld voor de moord op een taxi-chauffeur...

Maar ze zijn toch zo lief meneer...

Gepost door: Jef | 09-05-07

De commentaren zijn gesloten.