07-05-07

Een incidentje meer of minder...wie maalt erom!

Heeft u ook het filmpje over het zoveelste ‘incidentje’ gezien op tv? Een incidentje waarbij een 48-jarige man om geen enkele reden werd aangevallen door vijf jonge gasten in het metrostation Delta in Oudergem. Ach ja, ze wilden zijn portefeuille...misschien hadden ze wel dringend drugs nodig. Hij werd echter nadien op de meest beestachtige en brutale wijze in elkaar geslagen tot hij op de grond bleef liggen. Zijn hoofd werd als voetbal gebruikt en zelfs nadat de man als levenloos op de grond lag bleef liggen, bleef het brutale crapuul terugkomen om boven op hem te springen en de laatste botten in zijn lijf te breken.
De man ligt sindsdien in coma. En wat doen te media? Niets, het CGKR – niets. Politiek correct? Niets!

In enkele kranten verscheen een kleine melding op de 75ste bladzijde tussen allerlei onbelangrijke zaken, meer niet!

De aanranding werd door bewakingscamera's gefilmd. Een wijkagent uit Watermaal-Bosvoorde herkende op die beelden een van de daders en na diens verhoor werden eergisteren nog vier jongeren opgepakt. Vier van de vijf jonge kerels werden aangehouden. De vijfde is na verhoor vrijgelaten. En wees gerust, de anderen zullen één voor één ook wel terug vrijgelaten worden.

Hoe kunnen wij ons nog verdedigen tegen zoveel criminele overmacht? Dergelijke voorvallen maken mij woedend en wat kan ik dan anders doen dan erover schrijven???

Het blijft stil rondom de daders. Daar zijn verschillende redenen voor mogelijk. Ofwel gaat het om allochtonen. Ofwel gaat het om Franstaligen en is het slachtoffer een Vlaming, ofwel zijn het zoontjes van machtige vaders die alles liefst in de doofpot laten verdwijnen.
Ik weet dus niet wie de daders zijn, ik ken hun nationaliteit niet en voor zover ik weet gaat het om een bende, maar één ding weet ik zeker. De verantwoordelijken voor al het geweld de laatste jaren zitten in de paarse regering. Zij die criminelen vrijlaten en rechtschapen mensen de mond snoeren en vervolgen.

Di Rupo heeft het immers gezegd tijdens zijn ondersteunend bezoek aan de linkse Royal in Frankrijk. De grootste vijanden van het establishment zijn de politie, de rechtbanken en de gevangenissen. Hij zou die dan liefst ook zo snel mogelijk afschaffen!!!

Leve de straffeloosheid!!!

17:03 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Waar vind ik die toespraak van de maffialeider?

Gepost door: Jef | 07-05-07

wapenwet versoepel de wapenwet, men vergelijkt toch zo graag met het buitenland, wel laat ons de wet veranderen zoals ze geld in de states: het recht voor zelfverdediging (het recht om een wapen in uw bezit te hebben ter bescherming van uw lijf, maar ook eigendom), het recht staat alleen achter de rijken en ander uitschot, nooit achter de burger, wij zijn verplicht het recht in eigen handen te nemen, en het zal nog zo ver komen dat we ons recht in eigen handen gaan nemen (wie we ook zijn)

Gepost door: watje | 07-05-07

Volgens mij schoppen ze in de richting van Mekka. Moslims horen in Azie en Afrika te wonen, niet in Europa.

Gepost door: Jef | 07-05-07

nog een paar "incidenten"in de achtergestelde wijken (voel je hem?) maar daar had ségolène voor gewaarschuwd! aldus de neutrale(zo) vOrt (als een peer!)
naar aanleiding van de overwinning van Sarkozy zijn er een paar incidenten geweest in de voorsteden van parijs. zo'n 375, u leest het goed, auto's zijn in de vlammen op gegaan en enkele gebouwen ntl!
wie gaat hier weer voor de schade opdraaien? gaat die ségolene nu haar verantwoordelijkheid nemen ! is het niet door haar uitspraken dat er "rellen" waren in en rond parijs, rijsel, nantes...?
ik maak me zo de bedenking: laat eens een VB'er één
auto in de fik steken! wel, wel! sint niklaas véél te klein, wat zeg ik ! gans den belziek in rep en roer! herriner u het voorval in st. niklaas toen een zathoofd een wagen in brand stak! willok in alle staten! een
extreem rechtse brandstichter....! nu en toen in en rond parijs: "er deden zich enkele incidenten voor.."
allé! de volgende!
een man wordt in de coma geslagen, geschopt en beroofd in de metro te brussel: 'een incident'! dagelijkse kost, een gewoonte geworden zeker?

Gepost door: jos | 07-05-07

Doodslag is een te lichte strafcategorie. Roofmoord heet zoiets.
En als diegenen die erop stonden te zien en niets onderneemden ook een straf verdienden, dan ook een straf voor Onckelincx, Verhofstadt, alle politici van paars die niets hebben ondernomen om de wet aan te scherpen, en vooral voor al wie heeft geprobeerd dit filmpje in de doofpot te stoppen!

Janice, stop niet met de mensen zoveel mogelijk te informeren over dit soort mistoestanden. In de gecensureerde media is het ordewoord 'omerta'.

Gepost door: Antichrist | 07-05-07

Bij deze is toch 'alweer' eens bewezen waar het 'racaille' te vinden is, steeds komt men bij dezelfde uit. Links uitschot.

Gepost door: Jean | 07-05-07

De uitspraken van Di Rup stonden in Le Figaro.
Gerolf Annemans had het gelezen en vertelde het.

Gepost door: Janice | 08-05-07

nieuwswaarde nihil ??? Of men nu zoiets niet overleeft, half gehandicapt uit het gevecht komt of "slechts" enkele maanden of jaren nodig heeft om fysiek te herstellen, het leven is voor zo´n slachtoffers en hun omgeving voorgoed veranderd.
Dit soort slachtpartijen (incidentjes????) mogen geen dagelijkse kost worden en uit de actualiteit gehouden worden.

Het is schandalig dat zoiets bij wijze van spreke tussen de zoekertjes wordt geduwd.
Voor de daders, hun advocaten en het gerecht is het de gemakkelijkste oplossing dat de man niet meer bijkomt. Voor hemzelf ziet het er vreselijk uit. Het enige dat hem nog kan te wachten staan is vreselijke pijn, angsten en een rechtzaak waar hij opnieuw de afgrond in wordt geschopt en opnieuw de vernedering moet meemaken.
Wie meehelpt aan het verstoppen van dergelijke vreselijke zaken is medeschuldig.
Probeer aub zoveel mogelijk de mensen bewust te maken van wat er zich allemaal voordoet en welke slechte smerige rotzakken er hier straffeloos hun gang kunnen gaan!

Gepost door: A´ke | 08-05-07

Het slachtoffer staat helemaal niets meer te wachten, want hij is hersendood. Klik op het woord 'filmpje' om via de bewakingscamera te zien wat ze met hem deden. En de ergste beelden laten ze niet eens zien.
Dus moet je niet vragen hoe erg en beestachtig die dan wel moeten zijn.

Gepost door: Janice | 08-05-07

Zoals ik reeds eerder poste...als Justitie nog niet bij machte is of die marginale jeugdbendes te stoppen ,die mensen halfdood slagen of burgers zoals Mr Stukken pesten...hoe zouden ze dan in staat zijn de grote criminaliteit aan te pakken en het land veiliger maken...de politiek heeft hier ook een verpletterende verantwoordelijkheid...Ooit zag ik op TV een docu over de aanpak van criminele minderjarige boefjes in de USA...ze konden kiezen ofwel hun straf " volledig" uitzitten ofwel een drie tal maanden door een hel gaan...er werd geen fysiek geweld gebruikt..maar de tucht..de dicipline was er ijzersterk..geen flauwe kulletjes meer...werken ..drill..bijscholing enz enz ...het hielp ...vele die nadien voor de camera kwamen waren tevreden ..het waren andere mensen geworden gesterkt en bekwaam om terug in de maatschappij te stappen...Het is ook voor velen zooooo spijtig dat de legerdienst werd afgeschaft...De meerderheid van ouders zijn niet bekwaam hun kinderen op te voeden (geen tijd) hun bepaalde waarden bij te brengen en zeker niet bij de meeste allochtonen gezinnen...er zijn oplossingen ! daar ben ik zeker van..maar die naar voren schuiven vergt politieke "moed" en behalve VB is er niemand bij de traditionale partijen die durft af te wijken van het voorgeschreven lijntje omwille van stemmetjes...daarom zijn het een bende lafaarden... ze staan enkel ten diensten van hun eigen belangen en partij-macht !
Hoe zou Mr Stukken of die half doodgeslagen persoon uit Asse en de zovele andere slachtoffers reageren op Verhofstad bij zijn historische uitspraak "gevoelt dat toch" ..... nog enkele weken idioot !! en ge kunt samen met uw onbekwame machtwellustige zakkenvullers opkrassen ...alle Slangen en oogverblindertjes ten spijt...

Gepost door: Rene | 08-05-07

error 403
Na 10 uur deze morgen werkte de link over het ongelukje in de metro niet meer.
Volgende mail stuurde ik naar de webmaster;

Webmaster

Error 403

Mijn mening is dat de beelden die mijn huisgenoten zodanig choqueerden blijvend aan de bevolking moeten getoond worden, kwestie van verwittigd te zijn welke monsters er onder ons aanwezig zijn.Indien het zou gaan over een gevaarlijk virus of een voorhistorisch creatuur worden we dan ook in het ongewisse gelaten?Er zal dan wel een hele mise en scène opgevoerd worden om te laten zien welk een goed bestuur we hebben.DIT ZIJN MONSTERS VERMOMD ALS MENSEN verdomme. Maar geen nood blanke man wees maar niet bang! Wij volgen het op de voet.
De man is doodgeschopt. En wat doen te media? camoufleren, het CGKR ?
Webmaster , ik begrijp dat U de bevelen van Uw broodheren moet opvolgen en ik neem aan dat U al een voorgekauwd antwoord klaar hebt, maar dat doet niet ter zake wat mijn betoog betreft, deze camouflage geeft wel aan dat veel levensbedreigende toestanden verzwegen worden. Ik verzuurd?

IK WALG

Stradi

Gepost door: stradi | 08-05-07

Bij mij werkt de link nog.

Toch stel ik mij de vraag waarom in ieder station niet constant een politiepatrouille kan aanwezig zijn. In de US ziet men veel meer politie op straat, hier zijn ze met geen stokken uit hun buro of uit hun combi te slaan, tenzij om te gaan flitsen natuurlijk.

Ook in de UK is de politie vooral 'administratief' aktief. Deze week las ik in een engelse krant dat de voornaamste klachten van ambtenaren typische 'buroklachten' zijn. Krampen in de benen van te lang zitten bv.

Gepost door: Jef | 08-05-07

incidentje hier vindt je het filmpje over het bewuste incidentje .Niet geschikt voor gevoelige kijkers.
http://www.vtm.be/asx/index.php?/agility/20070505_hnlaat

Gepost door: Temmerman G | 11-05-07

Film Het filmpje staat er al op. Je moet gewoon op het woord 'filmpje' klikken.

Gepost door: Janice | 11-05-07

ik ga vaak uit in antwerpen en brussel, ik heb mezelf voorgenomen dat ik nooit meer in een belgisch station of metro kom zonder een mes mee te brengen, je zou voor minder! dit moete ze maar eens bij mij probere, het zal hun beste dag niet zijn!!!! ik word woedender en woedender als ik het filmpje zie, zelfs nadat de man levenloos in elkaar zakt blijve ze slagen en schoppen, ons land is naar de klote aant gaan en dit ligt aan de laksheid van de zogezegde politiemacht, prutsermacht ja!! ze pakken de gewone werkende mense en tege de echte criminelen doen ze juist niks!! HET SYSTEEM WERKT NIET!!!!

Gepost door: Ben Vermeerbergen | 14-05-07

geen flik te bespeuren, toevallig? IK DACHT HET NIET

Gepost door: Trasher | 14-05-07

Ik vraag mij in feite af waarvoor die camera's daar staan als er toch niemand zit om die in het oog te houden.
Het kan toch niet de bedoeling zijn om achteraf de moordenaars op te sporen, maar om ze te pakken vooraleer ze goed en wel begonnen zijn, dacht ik.

Gepost door: Janice | 15-05-07

De commentaren zijn gesloten.