07-05-07

Sarkozy wordt president. En wat doet links?

Nicolas Sarkozy is zondag met 53,06% van de stemmen verkozen tot president van Frankrijk. Zijn socialistische tegenstander Ségolène Royal bleef steken op 46,94%. Haar haatvolle aanvallen op de rechtse Sarkozy tijdens hun laatste debat hebben haar niet geholpen.

president300

Moet Ségolène Royal vervolgd worden?

De uitslag van de Franse verkiezingen was nog maar net bekend of het was al P(a)rijs, 'relletjes', auto's in brand, 'het uitschot' op de vuist met de ordediensten. Ondertussen staat de teller van de uitgebrande auto's alweer boven de 460 en stijgend.

Ségolène Royal had het nochtans reeds vorige week voorspeld: "Als Sarkozy de verkiezingen wint dan komen er rellen".
Voorspeld? Of moeten we misschien niet eerder zeggen 'aangestookt'?Want wat kon het heetgebakerde "racaille" anders doen dan de zelfvervullende voorspelling van Royal doen uitkomen? Dit was de uitgelezen kans om opnieuw in de belangstelling te komen. Want hoeveel auto’s er ook afgefikt werden tijdens de vorige rellen, de media begint na een tijdje gewenningsverschijnselen te vertonen waarna er over het onderwerp niet of nog nauwelijks bericht wordt, hoeveel auto’s er ook in rook opgaan, het is geen nieuws meer.

Met haar 'voorspelling' heeft Royal de nieuwe rellen niet alleen mee aangestoken, ze heeft ze in zekere zin ook gelegitimeerd. Maar tot hiertoe heeft geen enkele journalist hier enige kritiek op geleverd.

Klinkt deze bewering vergezocht?
Stel u dan even het volgende hypothetische scenario voor:Filip Dewinter zegt dat het maar eens moet afgelopen zijn met het ondemocratische cordon dat de grootste partij van Vlaanderen en haar aanhangers voortdurend buitenspel zet.
Als bij de volgende verkiezingen het VB een 14e overwinning op rij boekt en het cordon in stand gehouden wordt zouden de kiezers er wel eens genoeg van kunnen krijgen om voortdurend de mond gesnoerd en geridiculiseerd te worden.

Jarenlang braaf belastingen betalen maar niet mee mogen beslissen. Dat miljoen burgers zou wel eens het recht in eigen handen kunnen nemen en massale demonstraties houden misschien zelfs het land lam leggen. Wegens het voorspelbare demonstratieverbod zou het uiteraard tot een handgemeen met de politie komen.

Misschien zijn er wel een aantal bij die op het idee komen om de gebouwen van de belastingsdiensten in brand te steken. Of wie weet, de gebouwen van de openbare omroep die het geld van deze kiezers dagelijks tegen henzelf misbruiken om hen te beledigen en te stigmatiseren, terwijl ze gratis reclame maken voor alle politieke tegenstanders.

En wat met de redactie van de De Morgen die er voor gekend staat om dagelijks haatberichten over hen te schrijven en zelfs een paar keer zelf in bedekte termen opriep tot geweld tegen Vlaams Belangers. Zou haar hoofredacteur nog uit zijn appartement te durven komen en zich tussen de 70.000 Mechelse mestkevers durven begeven zonder zich belaagd te voelen?

En Vande Lanotte, die van plan was om zelf de ‘blokkers’ te lijf te gaan indien het zijn kind was, zou die zich nog durven laten zien of zou die ook angst hebben om gelyncht te worden? En wat met De Gucht? Zou Koen Fillet, de man die zich nog net kon inhouden om Annemans te vermoorden, nog dichtbij de sporen durven te staan als hij de trein neemt?

Het bovenstaande is natuurlijk allemaal louter hypothetisch. Want Filip Dewinter zou uiteraard nooit zulke voorspellingen doen. Hij zou daar (terecht) voor aangeklaagd worden en zijn politieke carrière zou onmiddellijk voorbij zijn.

Hij heeft gegarandeerd ook geen behoefte om zulke uitlatingen te doen. Zulke ondemocratische handelswijzen zijn en blijven het exclusieve handelsmerk van links.

Maar de linkse Royal, die mag dat dus, ongestraft, onbekritiseerd, niemand die zich vragen stelt.
En de media? Die doen zoals altijd: ze staan erbij en kijken ernaar, het dient tenslotte een hoger doel.


Geschreven door mijn goede vriend: Jean Paul Ceulemans

13:28 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Het bewijs hoe ver het al gekomen is ...door de betutteling van dat gespuis hebben deze zich sterker en sterker gaan voelen ,. gewoon geworden aan straffeloosheid en de alles mag... en moet kunnen maatschappij...door de grote menslievende moraalridders gepredikt...zien we nu de resultaten van het rode verdraagzaam beleid...er is veel werk aan de winkel in Frankrijk...hopelijk volgt Belgie...want wat zou er hier gebeuren denk je... als rechts echt zeggenschap krijgt...daar hebben de roodjes echt schrik van ..daarom al die middeltjes die goed zijn om mestkevers te verdelgen...Rechts zal tenslotte overal sterker worden...Deze regering heeft op alle vlakken een 0 op 10 en Justitie op kop...als deze nog niet in staat zijn om de pesterijen van een bende hangjongeren tegen de persoon van Mr Stukken in de Frans De Vriendtstraat te doen ophouden...hoe wil je dan dat ze de criminaliteit daadwerkelijk kunnen terugdrijven...Ik hoop maar dat 10 juni een ommekeer zal betekenen in de goede zin.. voor onze uiteenvallende maatschappij

Gepost door: Rene | 07-05-07

Aan de reacties in Frankrijk is nog eens duidelijk te zien hoe onverdraagzaam en gewelddadig Links eigenlijk is. Linkse mensen hebben nl geen mening zoals normale mensen die ook hebben, neen ze hebben automatisch gelijk. Wat een heel verschil uitmaakt. Ze worden dan ook razend als kleine kinderen als ze tegengesproken of van de macht gehouden worden.

Wie nog een verklaring zocht waarom Links zich zo aangetrokken voelt tot de islam weet het nu meteen: ook moslims zijn extreem intolerant en gewelddadig, zielsgenoten dus. Ook de grote socialist Hitler verklaarde ooit dat hij spijt had dat Europa niet islamitisch was, want moslims waren waren zoveel 'strijdlustiger'. Waarvan akte.

Gepost door: Jef | 07-05-07

De commentaren zijn gesloten.