09-05-07

Links kan geen democratie aanvaarden.

parijs_174118a

Wie nog twijfelt aan het democratische gehalte bij links moet maar eens naar Frankrijk kijken. Het gewelddadige protest tegen Sarkozy gaat nog steeds verder.Op maandag werden ongeveer 800 auto’s in brand gestoken door jongeren uit de banlieu’s. Het gemiddelde tijdens doorsnee weekends ligt normaal tussen de 200 en de 400 auto’s.
De jongeren uit de 'no-go-areas' hebben inderdaad geen aanleiding nodig om baldadigheden uit te halen. Zij zijn gewoon altijd uit op de gewelddadige confrontatie.

In Parijs blokkeerden gisteren een grote bende linkse demonstranten de toegang tot het Place de la Bastille en schreeuwden ,,Sarko fascist!''.
’t Ja, hoe kan het ook anders. Wie niet links is, is een fascist, dat kennen we.

De massaal aanwezige politie kon niet anders dan hardhandig ingrijpen en arresteerde een deel heethoofden.

at

Ook in Lyon was het weer onrustig. Circa tweehonderd jongeren staken in het centrum auto's in brand en sloegen winkelruiten aan diggelen.
Maar brand stichten of ruiten aan diggelen slagen in het buitenland haalt de Vlaamse pers, terwijl er in Hoboken enkele maanden geleden ook brand werd gesticht in een lokaal waar het Vlaams Belang die avond een debat wou laten doorgaan. Een paar weken later sneuvelden de ruiten van het Vlaams Belang lokaal.

Het democratische gehalte van links tegenover rechts in Vlaanderen is even schandalig dan wat er in Frankrijk gebeurt. Uitsluiting, discriminatie, demonisering, aanvallen, geen deelname aan vrt-verkiezingsdebatten....alleen ons belastingsgeld is nog goed. Misschien moeten we het daar binnenkort toch eens dringend over hebben.

12:29 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

En wat te denken van de naamsverandering van het Arbitragehof naar 'Grondwettelijk Hof'? Is dit even onschuldig als het voorgesteld wordt? Na WOII werd in Duitsland een gelijkluidend Hof opgericht om bepaalde politieke partijen te kunnen verbieden...

Gepost door: Jef | 09-05-07

Is dat 'het' Europa waar racaille de dienst uitmaakt? De ‘linkse’ doelstelling is: blijven provoceren tegen rechts tot iemand door het lint gaat om dan te kunnen zeggen, “zie je wel hoe racistisch rechts is”, alhoewel dat links racaille aan mekaar hangt van corruptie, geweld, provocatie, liegen en bedriegen, om hun doel te bereiken gebruiken ze zelfs allochtonen, die ze alles beloven op voorwaarde dat ze wel links stemmen.
Hoe laag kan een land toch vallen, democratie? Laat me niet lachen, de reinste vulgaire dictatuur is dit apenland geworden waar een meerderheid belogen en bestolen wordt ten gunste van een corrupte linkse ordinaire bende.
Een land dat rechts denkt en wil werken wordt door links de vernieling in gereden, wil men bij dit gegeven positief blijven denken dan moet men van goeden huize komen, het wordt je onmogelijk gemaakt.
Maar.........loontje komt om zijn boontje.

Gepost door: Jean | 09-05-07

WAT ZULLEN ZE NOG ALLEMAAL UIVINDEN om de democratische stem van de gewone mensen te smoren?
Zie maar eens hoe ABVV en ACV en ALVV bezig zijn.
Ook al ben je 30 jaar gesyndiceerd en heb je hun zakken gevuld, toch vlieg je er nu uit als je niet op hun vriendjes stemt! Het front van de vriendjes is dan wel heel breed, dwz iedereen behalve natuurlijk...juist de partij die de rol van de vakbonden in vraag stelt! TERECHT blijkt nu!
Het grondwettelijk hof zal de nodige hand- en spandiensten kunnen leveren: zie maar eens wier er deel van uitmaakt!
Hebben ze al gedacht aan de herinvoering van de doodstraf? Onze Belgische missie kan bij haar bezoek aan China nuttige inlichtingen vragen!
Misschien een goed idee voor een volgend geschrift van Karel De Stoute!

Gepost door: UDO | 10-05-07

“ALLOCHTOON” VERGEET HET WOORD “ALLOCHTOON”
@Jean,
Ik hou van je manier van debatteren maar bedenk dat
wanneer je moslims bedoelt, zeg dan ook moslims. Wanneer je spreekt over Marokkanen, zeg dat dan. Een Marokkaan is dan wel een allochtoon, maar een allochtoon is beslist niet per definitie een Marokkaan.
Trap niet in de vuile links-fascistische streken van onze zogenaamde socialisten. Laat je niet misbruiken door de viezeriken die er baat bij hebben hardwerkende 'allochtonen' zoals bijvoorbeeld de Chinezen, Italianen,Spanjaarden enz mee te sleuren in een artificiële polarisatie. Je zult maar een van hen zijn en horen dat de inheemse bevolking een hekel krijgt aan de “allochtonen
Het woord 'allochtoon' is dan ook het meest debatvervuilende woord van de laatste jaren. En zoals het gebruikt wordt in de media, zou ik durven spreken van een links-fascistisch complot. Kijk maar bij jezelf. Als je heel eerlijk bent, roept 'allochtoon' direct associaties op met negatieve zaken. En dat is een meer dan grof schandaal. Dat betekent dat de links-fascisten geslaagd zijn in hun opzet autochtonen en allochtonen tegen elkaar op te zetten
We mogen het woord 'allochtoon' in relatie tot onderwerpen die te maken hebben met islam, integratie en/of religie, niet meer te gebruiken. Of beter nog, vergeet dat het woord ooit heeft bestaan. Gooi die hersenspoeling van je af door je te realiseren dat 'allochtonen' in heel veel gevallen gewone en aangename mensen zijn, net als jij en ik. Met dezelfde normen en waarden.

Gepost door: stradi | 10-05-07

JUIST STRADI volledig eens met Stradi...bij dat woordje allochtoon wordt onmiddellijk de link gelegd bij Moslims en dat is totaal onjuist...Zelfs het woordje Marokkaan klopt niet voor de Berbers...ze spreken zelfs hun eigen taal en geen arabisch...het is deze laatste groep die voor de meeste overlast zorgen....maar zoals bij alle bevolkingsgroepen zijn er goeden en slechten.......maar die "cultuur" he ....want kunnen we daar in godsnaam mee aanvangen...samen met hunne achterlijke fanatieke godsdienst...die alles naar de kl.. helpt..zelfs hun eigen ontwikkeling.....voor het overige ..geen vuiltje aan de lucht

Gepost door: Rene | 11-05-07

Vakbonden Ik zou even willen rechtzetten dat wij niet tegen vakbonden zijn die niet politiek vezuild zijn en die werkelijk enkel de werknemersbelangen zouden verdedigen.
De vakbonden die we hier hebben zijn politieke verenigingen die ook nog eens overheidsopdrachten uitvoeren, zoals het betalen van werklozensteun e.d.
Bovendien hebben die vakbonden bij het uitbetalen van bepaalde vergoedingen mensen die geen lid waren ofwel verplicht eerst lid te worden, ofwel hebben ze een deel van het geld achtergehouden of zelfs niet doorbetaald.
Marie-Rose Morel die erg bezig is met dit onderwerp een heeft mij beloofd een artikel te schrijven voor mijn blog om alles te verduidelijken.
Een vakbond is geen rechtspersoon en voert ook een schimmige en ondoorzichtige boekhouding waarvan het meeste geld trouwens in het buitenland zit.
Dat willen wij veranderen. Wij willen een vakbond maar geen maffia.

Gepost door: Janice | 11-05-07

De commentaren zijn gesloten.