09-05-07

The Invisible Invasion

Binnenkort in het Nederlands - - "De Vijfde Colonne".

BARNES AND NOBLE

Tom, New York 09/28/2006
"is this what's coming after 9/11?"

"I can say a lot about this fiction novel but the best way to feel the tense atmosphere of the Radical occupation of Europe and nuclear threat it emposes on the US who decide to invade Europe is to read it. A great thriller!"


vijfdecolonne

Een vriend stuurde mij deze e-post. Een boek dat ik zeker zal bestellen.

Zoals de nieuwe Franse president waarschuwt de spannende thriller “De Vijfde Colonne” tegen extremisme.
Men zegt dat de rellen enkel uit de hand zullen lopen met Sarkozy.
Wat kan er dan nog meer gebeuren?

Lees eens het nieuwe, zeer spannende, boek van de Nederlandse auteur W.G. Van Dorian waarschuwt al voor een eventuele toekomstige escalatie van extremisme (politiek of religieus).
Dit moet het schrikbeeld zijn van iedere Europeaan en hierin speelt iemand als Sarkozy een belangrijke rol.

Het is geschreven als een spannende Hollywood film, een echte fictie thriller!
In het verhaal worden er geen doekjes om gewonden: wat gebeurt in het toekomstige Europa en Amerika is verschrikkelijk.
Het dagelijks leven in een, door Radicalen bezet Europa beschrijft tot in detail de verschrikkingen van discriminatie, religieus extremisme en eventuele nucleaire gevolgen ervan…gezien door de ogen van een Amerikaanse journalist en een Nederlandse advocaat.

Ik denk dat we meer mensen als Sarkozy nodig hebben in Europa wil het niet die kant opgaan. Ik moet zeggen dat de 'enge' sfeer van deze thriller mij niet van het lezen ervan heeft weerhouden.

Zelfs voor iemand die niet van lezen houdt is deze fictie thriller een aanrader. “Je blijft lezen” is één van de reacties geweest van Amerikaanse, Duitse en Canadese lezers die de Engelstalige versie reeds hadden gelezen.

Nog een punt waarom VOOR Sarkozy: W.G. Van Dorian zelf is, na de moorden op Theo van Gogh en Pim Fortuyn, naar Zuid Amerika geëmigreerd uit angst dat hij in Nederland zijn mening niet meer vrij kan uiten zonder gevaar voor eigen leven.
Dat zegt al wat over het controversiële boek dat te verkrijgen is bij www.bol.com .
Vrijheid van menigsuiting is een schaars goed en ik denk dat SARKOZY een geschikte kandidaat is dit te beschermen.
Als je wilt weten hoe ik een zwak en bezet Europa zie met zwakke regeringsleiders, raad ik iedereen aan eens naar dit boek te kijken.

Het zou me niets verbazen als dit een best-seller wordt. Als je meer over het boek wilt lezen:
KLIK HIER

chapters.indigo.ca reviewer: Mike Finkel from Florida, USA

"Van Dorian wrote a frightening scenario of what can happen in the future if things continue. It starts out with the invasion of 'Radicals' who keep quiet at first, then take over Europe from within society.
The way it is written, Van Dorian makes it very credible although it's a fiction novel. After controlling Europes Nuclear arsenal (with Iran's help who are nuclear themselves) they threaten the USA and actually release the bomb. The uS retaliates and I won't say how because it will spoil the pleasure of reading this novel.
I came across some typo's and editorial errors but the story caught my attention so much that I didn't care. I loved the story...a great but also frightening story: Its not impossible that it will actually happen in the future. The signs are there.
Van Dorian was a lawyer who did a lot of terrorist cases in Holland. The cover of the book says he had to emigrate not to be in any danger of extremists...can you imagine? from this fiction novel."

Ja, wij kunnen ons dat voorstellen...

00:55 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

Kwee ni. Sarkozy was het enige alternatief.

Gepost door: Jo | 09-05-07

Juist, vind ik ook. Ik schreef al over sarkozy toen ze hier nog niet eens wisten wie hij was.

Ik hoop dat hij nu doet wat hij altijd gezegd heeft. Verandering brengen en Europa op het juiste spoor zetten. (Zonder Turkije)

Gepost door: Janice | 09-05-07

Ben der nog ni zeker van

Gepost door: Jo | 09-05-07

Beste Janice,Als het boek uit is in het nederlands,laat dan iets weten aub

Gepost door: filips | 09-05-07

Ik hoop dat Sarkozy een voorbeeld zal worden voor Europa ...alles is misschien nog niet verloren...wat voor een smoel zou die nicht Ruppo getrokken hebben bij de overwinning van Sar...hij moet toch beseffen dat de oprukkende Islaaaamers van geen janetten willen weten...hij zou blij moeten zijn met deze overwinning !!!!

Gepost door: Rene | 09-05-07

juni 07 The Invisible Invasion to be published in Dutch in June 2007 by Free Musketeers Publishers in The Netherlands and Belgium.

Dutch Title:

"De Vijfde Colonne"

Available at www.bol.com

Publikatie in Nederland en Belgie: JUNI 2007

Gepost door: A´ke | 09-05-07

Intimiderende thriller Janice,

Goed stuk! Ik heb de Engelse versie The Invisible Invasion al gelezen en ik vond hem spannend, intimiderend, realistisch ook al is het een fictie en waarschuwend. Een niet politiek correct gezwam boek, maar een directe Orwelliaanse boodschap in een shockerende thriller.

los van alle politiek gevoelige aspecten ook gewoon een lekker boek, makkelijk leesbaar en een met recht pageturner.

Gepost door: Ger | 10-05-07

Sarkozy gaat just genne zak veranderen aan de situatie. Sarkozy gaat zich koest houden nu hij president is, verhofstadt was vroeger ook extreem, nu is hij een echte teddybeer! Janice, ik ken u niet en ik wil u ook niet kennen, maar u tactiek is wel erg cliché!!

Zolang je de islam aanvalt zal je steeds aanhang hebben, doe zo voort zou ik zeggen, maar de islam krijg je zeker en vast niet klein. Ik dacht 450 (officiele) bekeerlingen per jaar. Binnenkort moet jij belastingen betalen aan een khalief ofzo, heheheheee

Totdan kan je gerust je schaapjes van het VB achter je sleuren,

Als je sjans hebt zal een Jallebah en een hoofddoek volstaan, anders.... dan wordt het de Burka he! Dat vind je ook niet erg zeker met je lelijke kop^!!!!!

Peace brothers and sisters, vive la turquie!

Gepost door: mo_van_Borgerokko | 11-05-07

Is er iets bij dat je niet goed hebt begrepen, Moke?

In tegenstelling tot jou val ik de islam aan, en niet de mensen.

De islamfascisme hoort niet thuis in Europa en daar blijf ik bij.

Gepost door: Janice | 11-05-07

Janice, als iemand een godsdienst aanvalt, valt hij ook de aanhangers ervan aan, logisch!


"De islamfascisme hoort niet thuis in Europa en daar blijf ik bij."

Dat mag je zeker vinden, en? Meningen zijn er in overvloed! Ik vind bv dat alle vlaams belangers moeten verhuizen, en ons hier in Belgie met rust moeten laten. Liefst naar een onbewoond eiland ofzo want ik wil het die mensen daar ook niet aandoen. En janice, zeker niet naar een arabisch land, kijk maar naar wat er in Irak gebeurd. Daar zullen ze jullie rouw lusten.

Allez ik moet mijn mercedes eens gaan wassen!

Gepost door: Mo_van_Borgerokko | 12-05-07

Mo, denk nu niet ik ik ook maar één moment geloof dat jij een Marokkaan bent. Kritiek op een religie staat voor jou gelijk met het aanvallen van mensen die er achter staan? Stom natuurlijk. Heel veel moslims kunnen niet eens lezen en weten dus niet wat erin staat.
Ze horen meestal de interpretatie van hun meestal fanatieke leiders.
Dat volgens jou de islam een aanvaardbare religie is begrijp ik na wat je hier schreef.

60 jaar geleden wou er ook iemand een heel volk op een onbewoond eiland plaatsen vooraleer hij er een ander middel had op gevonden dat hem vooral werd ingefluisterd door de moefti Amin al-Husseini van Jeruzalem.

Geen wonder dat de Arabische vertaling van 'Mein Kampf' het tweede meest gelezen boek is in de moslimwereld.

Gepost door: Janice | 12-05-07

Hehehee, je bent grappig weet je Janice.

Je zit er wel naast ik ben wel degelijke een marokkaan, allez eigenlijk Belg officieel. Allebei een beetje denk ik.

Ga je nu beginnen met de arabieren en de moslims met de vinger te wijzen ivm de Holocaust?? Wij hebben er geen 6 000000 afgemaakt hoor, JULLIE hebben ze kapotgemaakt. Je kent de geschiedenis niet goed Janice. Wij hebben de joden onderdak gegeven in onze landen toen JULLIE ze in europa aan het afmaken waren.

En dat gebeurde voor WOII ook hoor, aan de lopende band! Denk maar aan Portugal, Spanje, Frankrijk en De Nederlanden. Toen kregen ze van het Ottomaanse rijk de toelating zich in arabische landen te vestigen !Marokko, Tunesie, Midden Oosten....

Ze kregen zelfs een luxepositie, belastingen betalen en beschermd worden tegen iedere mogelijke aanval van de vijand, is dat geen geste?

Nu kom jij vertellen, een bewoonster van een land met duizenden collaborateurs, dat wij arabieren moslims de inspirators waren van de Holocaust, dat is niet lief van je hoor! Door Vlaamsbelangers op een onbewoond eiland te zetten vermijd ik eerder dat zoiets terug gebeurd!!

Veel van je partijleden maakten wel deel uit van die collaborateurs, het Vlaams Blok dankt haar oorsprong en haar aantal aanhangers aan het vmo, Vlaamse Militante Orde, lees daar eens wat lectuur over en je zal zien hoe ver je partij van de WOII-misdaden zit!

Janice, ik probeer je niet te veranderen, dat wil ik zeker niet. Ik weet dat mensen zoals jij oogkleppen heeft, en zich blijft focussen op een groep van de bevolking om dan heel die bevolking te besmeuren! Maar beantwoord me deze vraag als je wilt: Wat vind je van de +- 450 BELGEN die zich jaarlijks tot de islam bekeren? Zijn dat allemaal domme mensen of zijn dat eerder mensen die hebben ingezien dat ze zich van de cliches en de vooroordelen moeten losmaken?

Hitler wasn't an ARAB!!!!

Gepost door: Mo_van_Borgerokko | 12-05-07

Ja, dat zijn mensen met oogkleppen. Ofwel is hun hoofddoekje over de ogen gezakt...


Ga jij mij vertellen dat de islam een tolerante en vredelievende godsdienst is? De islam is een politieke religie. Wie er wil van loskomen mag volgens de koran gedood worden en dat is o.a. een reden voor velen om het niet te doen. En wees gerust, ik ken een paar meisjes die ondergedoken leven. En ook meisjes die nog net op tijd uit hun 'verplichte' huwelijk konden ontsnappen.

Kijk trouwens naar Hirchi Ali. Zij moest vluchten naar de VS en wordt ook daar bedreigd door moslims. Theo Van Gogh - vermoord door een fanatieke moslim.

De moefti van Jeruzalem was een Egyptenaar en als je wil weten wat ik daarover schreef moet je mijn andere blog lezen. http://het-ander-klokje.blogspot.com/2006_07_18_archive.html

Maar probeer mij niet wijs te maken dat jullie de joden koesteren. Zelfs in gesprekken met de meest gematigde Marokkanen kwam er geen goed woord over de joden uit hun mond. (Wel ja, ik ga al eens naar een Marokkaans of Turks debat of feestje...)

Sommigen waren er zelfs van overtuigd dat joden baby's opeten.

Je schrijft 'jij bewoonster van een land met duizenden collaborateurs..." Eerst en vooral woon jij nu ook in dat land en ik vraag mij af wat je denkt over de collaborateurs in jouw land die zich lieten veroveren en bekeren door de Arabieren.
De Berbers wilden nog niet zo heel lang geleden protesteren tegen de onderdrukking van hun volk. Ze wilden onderwijs in de eigen taal en wilden hun eigen cultuur, maar die opstand werd bloedig neergeslagen. Ik weet niet of jij een Berber bent of een Arabier, maar ik merk dat je noch de Vlaamse geschiedenis noch de Berberse kent. Nochtans strijden de Berbers en de Vlamingen een gelijkaardige strijd.

Het is waar dat Joden in Turkije een onderkomen vonden. Atatürk was dan ook geen echte moslim. Bovendien krijgt het Turkse leger die de seculiere staat bewaakt logistieke ondersteuning van het Israëlische leger.

Wat betreft de 'collaborateurs' in ons land waren dat er nog geen 10.000 aan Vlaamse kant. En dan vooral nog mensen die ervan overtuigd waren dat ze tegen de communisten moesten vechten. Ze kregen de belofte dat de Duitsers hen zouden helpen bij het realiseren van een onafhankelijk Vlaanderen.
De socialisten collaboreerden eveneens, maar zij trokken niet naar het Oostfront en daar profiteren ze nu van.
Nederland had veel meer collaborateurs en daar wijst niemand elkaar met de vinger. En eigenaardig genoeg heeft links veel sympathie voor de IRA die ook met de Duitsers collaboreerden voor wapens.
In Frankrijk had je de Bretoenen die collaboreerden, voor een onafhankelijk Bretagne en de eigen taal...

Moet ik nog verder gaan?

Dat bij het Vlaams Belang hoofdzakelijk collaborateurs zitten klopt niet. Er zitten er evenveel bij de VLD - Sp.a en vooral Spirit en ook CD&V.

Als je mij persoonlijk wil aanvallen, dan ben je weer verkeerd. Mijn moeder is een Britse en haar vader smokkelde joden naar Londen. Mij nonkel heeft met de Desertrats de Duitsers uit Noord-Afrika verjaagd.
Dus zou je dankbaar moeten zijn. Mijn familie heeft jouw land van herkomst en je nieuwe land gered.
Zeg nu maar mooi 'shokran' tegen mij.

Ach ja, heb ik je al verteld dat ik ook een jaartje in jouw contreien verbleef?
Je moest toen al naar het platteland trekken om een hoofddoekje tegen te komen en nu draagt iedereen het hier...en beslist niet om religieuze redenen, want het is een gebruik van vóór de tijd van Mohamed.

Gepost door: Janice | 12-05-07

Janice,... je kan zeggen dat die mensen blind zijn, dat is jouw mening. Ik denk persoonlijk dat zij de slimste onder de belgen zijn!

Islam, betekent onderwerping (aan God). Niet vrede, zoals sommige bagholders beweren. Wil dat dan zeggen dat islam geen vrede kent, nee! De islam is de weg naar de vrede, en vrede tussen twee partijen krijg je pas wanneer de twee elkaar begrijpen en elkaar respecteren.

Beledig jij mij, val jij me aan, ... dan val ik terug aan, een vrij logisch principe trouwens!

Jij kent enkele marokkaanse meisjes die ongedoken leven, wel ... ik ken enkele belgische jongens die misbruikt werden door hun eigen vader en die het aan niemand durven zeggen. Moet ik daarom op een of andere forum alle belgen tot de orde roepen en vragen zich drastisch te gaan veranderen? Overal heb je kinderen die weglopen van huis.

Wie zegt dat we de joden koesteren, momenteel zijn ze alles behalve geliefd, je moet me geen doorn in het oog komen steken en daarna vragen om respect. Het zionisme heeft heel de arabische wereld overhoop geholpen, begrijpt u nu misschien waarom die moslims zo kwaad zijn? niet meer dan normaal toch? eerlijk,

En ja ik woon ook in dit land, heel mijn leven trouwens, maar tref daarom geen schuld. Plak er maar een cijfer op het interesseert me niet. Conclusie blijft: Jullie hebben bloed aan jullie handen van de jodenuitroeiing en niet wij. Beschuldig ons daar dan niet van

Wij zijn geen racisten, islam haat racisme!!! Je mag van mij alle kleuren van de regenboog te samen hebben, dan nog respecteer ik je! ... als je het verdient.

En kom jij me nu de geschiedenis van de berbers en de arabieren uitleggen?? Ik ken die geschiedenis beter dan jouw, ik ken de vlaamse misschien wel beter! Link de berbersituatie niet aan de vlaamse aub, want er is een groot verschil. Vlaanderen is namelijk etelijke malen overompeld geweest door verschillende volkeren en is er telkens slechter uit gekomen. Zijn het de Fransen niet, dan zijn het de oosterijkers, zijn zij het niet dan zijn het de spanjaarden, ... Berbers (vroegere marokko) heeft zich door een volk laten anexeren, de moslims(noem jij het arabieren). En ja janice, dat is en zal het beste zijn dat de berbers ooit overkomen is!!

Vraag maar eens aan die berbers die je tegenkwam op het platteland in marokko voor wat ze in staat zijn hun godsdienst in te ruilen. Je zult versteld staan van de antwoorden.

En janice, .... ik begrijp niet waarom je probeert me te overtuigen dat de socialisten ook schuld treffen bij het colaboreren. Denk je nu dat ik socialist ben, nee! Als je moet kiezen tussen twee slechterikken dan kies je de minst slechte natuurlijk maar nergens maar ook nergens voel ik enige symphatie voor de socialisten geloof me. En helemaal al niet met jullie(vb), ook al hebben we enkele punten van gelijkenis. Wat vind je bijvoorbeeld van homo's en homohuwelijk, janice? Wat vind je van de invoering van een soort sharia, oog om oog -principe??

ps: nergens praat ik in mijn vorige post over turkije waarom je verwijzing naar de Vader der Turken, terijl hij eigenlijk half-griek was??? De joden hebben zich trouwens veel eerder al in die landen gevestigd!!

Salukes, tis al laat

Gepost door: Mo_van_Borgerokko | 13-05-07

JULLIE?? Is wel wat overdreven, hé! Ik kan nog geen vlieg dood doen...
Bovendien zijn wij geen Duitsers en heeft Vlaanderen even hard geleden onder de Duitse bezetting.
Dus kom niet af met JULLIE.

Misschien dat er bij uw gemeenschap mensen zijn die zich verbonden voelen met moslims van over de hele wereld en dus weten wat die anderen uitspoken, bij ons is (of was dat in die tijd) niet zo.

Voel jij je dan verantwoordelijk voor dat meisje dat vorige week werd gestenigd of voor de oorspronkelijke bewoners van Darfour die worden uitgemoord door de islamitische janjaweed? Ben jij verantwoordelijk voor de genocide op de Armenen?
Voel jij je verantwoordelijk voor 9/11 of de terroristische aanvallen in Londen en Madrid? Ben jij het eens met die beelden die we allemaal te zien kregen toen gegijzelden werden gekeeld als - ja, ik wou varkens zeggen, maar zal het maar op schapen houden.. Dat was toch ook in naam van de islam? Moet ik jou en je gemeenschap hiervoor verantwoordelijk stellen als mens of mag ik misschien de fundamentilistische islam daarvoor verantwoordelijk stellen.

Een beetje serieus blijven, hé!

Wat ik over homo's denk? Ik denk dat twee volwassenen mogen doen wat ze willen met elkaar, als ik er maar niet moet naar kijken...
Het woord 'huwelijk' had ik liever anders geformuleerd gezien maar soit... Ik lig er niet van wakker.

De sharia - over mijn lijk (niet letterlijk nemen, hé?)

Nog een vraagje aan jou. Wat vind je van het hoge criminaliteitscijfer bij de Marokkaanse jongeren in Europa? En waarom geven de ouders geen betere opvoeding aan de jongens zoals ze aan de meisjes wel geven?
Waarom lopen kinderen van 10 nog 's nachts op straat?

Ik ben ervan overtuigd dat indien leden uit uw jongere gemeenschap zich zouden gedragen zoals de eerste 'gastarbeiders' die hier in de jaren '60 toekwamen, er geen kat over dé 'Marokkanen' zou spreken.

En vertel mij eens, waarom moet iedereen zonodig geloven in een opperwezen? Kan dat ook niet binnenskamers gehouden worden, zodat de rest van de wereld er geen last van heeft?


Gepost door: Janice | 13-05-07

Janice, janice, janice... Laten we correct blijven he!

De beelden van het gestenigd meisje waren afschuwelijk, ik heb al veel gezien in mijn leven maar dit was schandalig! Je moet wel beter de nieuwsberichten lezen, Janice. Dat waren geen moslims, het meisje werd juist vermoord omdat ze met een moslim trouwde of wilde trouwen!! De beelden waren zo afschuwelijk dat moslims later, als vergelding, 70 van die mannen hebben geexecuteerd. Gerechtvaardigd of zijn dat ook terroristen.

Alles heeft een oorzaak, janice! Een man die zich opblaast in een snack-bar in Tel Aviv, heeft wat meegemaakt! We moeten meer naar de oorzaak kijken! Ik zou het persoonlijk niet op die manier doen, maar wanneer je ouders, kinderen of dichte familieleden worden vermoord door een bende zionisten, ...dan moet je iets doen? of vind jij van niet? moet je over je laten heenlopen?

In ieder geval, ... Al die aanvallen die jij hebt genoemd en die jij zo hevig afkeurd hebben een oorzaak. De woede komt ergens van, .... Israel? Amerikaanse cowboys? kolonisten? (laten we maar zwijgen van Belgisch-congo zeker, daar waren jullie ook braaf?)

En als ik zeg jullie, dan gebruik ik het op de manier dat jij en je partij het tegen mij en mijn gemeenschap gebruiken. Ik begon juist door te zeggen dat je niet iedereen verandwoordelijk moet houden voor iets dat gebeurd bij een minderheid.

Wat de misdaadcijfers betreft, ik weet niet of het klopt wat je zegt. Dat wordt ons door de media dag in dag uit ingepompt, daarom dat het VB ook veel aanhangers kent. Maar... nu begin je dan weer over iets anders, het ging toch over de islam. Awel Janice, weet je wat de islam vraagt te doen bij diefstal, .... de dief zijn hand afhakken. Dus naar de islam kun je niet verwijzen.

Probeer, zoals ik al eerder heb gezegd een onderscheid te maken tussen de islam en de moslims, Als er ergens in shakamakka iemand onrecht wordt aangedaan, dan moet je niet zeggen , ooo zie weer die moslims, ... want de islam kent geen soort onrecht.

En nog iets, we staan toch geen mensen te bekeren op straat? hoe dragen we onze godsdienst dan uit? Omdat onze vrouwen hoofddoeken dragen en enkele mannen een baard?,

Janice, ik weet zeker dat je anders denkt over homo's en homohuwelijk, veel mensen walgen er in hun binnenste van maar durven het niet zeggen. Ben jij ook zoiemand? Je moet niet altijd zo politiek correct te zijn hoor!

Wat de sharia betreft, misschien haal ik je wel nog over. Zolang er democratie is, kun je op je eentje niets zelf beslissen he! Filip dewinter, mag van mij best premier worden dan, als hij zich bekeerd, een baard draagt en wat minder racistisch wordt. Jij zal ook een mooi postje krijgen Janice, niet bang zijn. Grapje he pol! ;-)

Gepost door: Mo_van_Borgerokko | 13-05-07

En weer zit je er een kar naast, beste Mo...(Ik zou best wel eens een discussie met jou willen aangaan)
En soms doe ik dat weel eens in de Seefhoek op het Van Steenplein. Ik heb daar trouwens al toffe mensen leren kennen.

Belgisch Congo...het woord zegt het zelf...belgisch ... dus niet Vlaams.
Bovendien werd de genocide in Congo gepleegd door die Duitser Leopold II, zoon van de bigamist Leopold I, neefje van Queen Victoria, toen hij Congo nog als privébezit had.

Het is op aandringen van Engeland (die de wreedheden van Leopold II aankloegen) dat België Congo heeft overgenomen en nog tamelijk snel onafhankelijk liet worden. Het heeft ons alleen maar veel geld gekost, want leopold II wou altijd maar meer centen van de 'belgen' en dus ook de Vlamingen die hij verafschuwde. Hij vond Vlamingen een 'inferieur' volk, maar hij pluimde ze wel kaal.

De koninklijke familie (die niet de onze is) heeft tot op de dag van vandaag belangen in Congo. Of denk dat de gewone man in de straat er beter van wordt wanneer België nog maar eens miljoenen in Congo blijft pompen?

Wat die Palestijn betreft die zich opblaast in een restaurant in Tel Aviv...nee, daar heb ik geen enkel begrip voor. De meesten die zich nu Palestijn noemen zijn trouwens Jordaniërs en Egyptenaren. Bij de mislukte putch op de Jordaanse troon (door Arafat - ook een Egyptenaar - en zijn roversbende) zijn ze weggejaagd dan plots Palestijn geworden.
Vluchtelingen uit Israël zijn destijds gaan lopen nadat Israël erkend werd en de dag nadien werd aangevallen door 7 omringende Arabische landen...ze zijn dus gevlucht voor de aanvallen van hun eigen broeders zou je kunnen zeggen.
Bovendien was de Gaza toen van Egypte en niet van Palestijnen, die nooit hebben bestaan.

Nu beweren dat de aanvallen gebeurd zijn omdat Bush naar irak trok is wel even de feiten omdraaien. De aanvallen opt de WTC torens (onder andere) gebeurde wel voor dat de Amerikanen naar Irak trokken en daar de leider van de nazistische Baathpartij gevangen hebben. Hoeveel mensen had Saddam al niet kapot gemaakt?

1000 Yezidische mannen zullen nu niet bepaald christenen geweest zijn. Het stenigen van vrouwen gebeurt vooral in islamitsche landen.
Of het nu één of andere afscheuring is maakt niet uit.

Het heeft trouwens niets met religie te maken maar alles met cultuur. Net als de vrouwenbesnijdenis is sommige van die - vooral Afrikaanse - landen.

Ik heb trouwens nog nooit gehoord dat dit in Noord-Afrika gebeurd is. Niet omdat Soenieten gekend staan als gematigde moslims maar gewoon omdat het van oudsher niet gebruikelijk was en dus niet tot de cultuur van Noord-Afrika behoort.

Ik zet dit filmpje niet op mijn blog, maar wie het wil zien kan het hier bekijken.

http://wilt.zattevrienden.be/meisje-gestenigd-door-menigte_dutch

Waarom wil je nu absoluut dat ik het invoeren van de sharia goedkeur? Dan loopt hier de helft van de Marokkaanse jeugd zonder handen rond, en dat is nu ook niet de goede oplossing, he?

De beste oplossing is hen terug sturen naar Marokko en ze daar wat manieren bijbrengen. Daar heb je sociale controle op straat, die hier niet bestaat. Ik weet dat ze ginder niet zouden moeten proberen wat ze hier allemaal uitvreten. Kan jij je voorstellen dat in Marokko een gevaarlijk kereltje als de 'kleine piraat' daar lang zou rondlopen?? Ik niet.

Ik heb misschien langer in Noord-Afrika gewoond dan jijzelf! Dus is weet wat ik hier zie gebeuren en hoe het ginder was. Jammer dat mensen die het wel goed doen, niet willen inzien dat die criminele gastjes het voor iedereen verpesten.

Gepost door: Janice | 14-05-07

3 JUNI!! verheugend bericht. Kijk eens even naar www.hetvrijevolk.com

De link is:
http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=3658&titel=De_vijfde_colonne_binnenkort_beschikbaar

Zeer interessant interview met W.G. Van Dorian van de thriller: De Vijfde Colonne. (Komt 3 juni uit! ISBN: 978-90-8539-785-4 )

Janice, Wellicht iets om in Belgie rond te bazuinen? Ik ken de Belgische media niet. Kan jij helpen?

Groetjes

Gepost door: Ger | 23-05-07

Interessante site. Ik heb zelfs het nieuwe embleem voor Europa 'geleend' bij hen.

Wat de media betreft. Nee, ze weten wel veel, maar mogen niet schrijven wat ze weten.
Dat gaat zo wanneer je van subsidietoelagen moet leven.
Maar ik merk dat veel van wat ik hier schrijf wordt rondgemaild, want soms krijg ik mijn eigen artikels terug. En het aantal lezers blijft ook stijgen.
Gisteren stond de teller vooraleer ik afsloot op 226485 en nu op dit moment 231622, dus het nieuws gaat wel rond.

Gepost door: Janice | 23-05-07

wow. In drie dagen tijd 10.000 mensen op je site is niet mis. Gefeliciteerd! Denk jij dat er veel animo in Belgie (Vlaanderen) is voor dit boek? Persoonlijk heb ik het gevoel meer dan in Nederland, omdat ik denk dat Vlamingen (en Walen misschien ook wel) nationalistischer mogen denken dan Nederlanders. Wat denk jij?

Gepost door: Ger | 25-05-07

***** (5 sterren) Net uitgelezen. Fantastische thriller! Bleef lezen totdat op het laatste moment nog onverwachte dingen gebeuren. Dikke plus! Goed verhaal en realistisch genoeg om over 10 jaar geen fictie meer te zijn.

Gepost door: Theo(loog) | 15-06-07

Janice,

Moet je deze discussie eens lezen! Een pro tegen een aantal (pro Islam) contras van het boek: De Vijfde Colonne. Om kwaad van te worden die naiviteit....

http://forums.telenet.be/showthread.php?t=129961&page=2

Gepost door: Ger | 22-06-07

Toffe mail ontvangen van W.G.Van Dorian Van: info@wisemanpublishing.com [mailto:info@wisemanpublishing.com]
Verzonden: dinsdag 17 juli 2007 18:43
Aan: janice.laureyssens@skynet.be
Onderwerp: artikel De Vijfde Colonne

Beste Janice,

Ik ben via een tip op je website gekomen en heb het artikel over mijn boek gelezen. Hartelijke dank voor de aandacht. Ik denk ook dat het nodig is. Niet voor promotie van het boek, maar voor de boodschap die erin verwerkt zit.

W.G. Van Dorian

Gepost door: Janice | 18-07-07

De commentaren zijn gesloten.