11-05-07

HET IS GENOEG GEWEEST!!!

Geschreven voor een bevriende weblog: http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

Het mooie van vrije meningsuiting is, dat je altijd weer verrast wordt door de schaamteloosheid van degenen die haar willen beknotten.

Theo van Gogh

Wat mij de laatste jaren vooral opvalt, is dat de overgrote meerderheid in de media, niet gekweld door enige objectiviteit, gretig inpikken op het handig gespeelde spel dat georchestreerd wordt door de dirigent, Elio Di Rupo daarin gevolgd door Sp.a /Spirit en zijn schoothondjes bij Open VLD in hun zucht naar macht en alleenheerschappij.

Rechts uitschelden voor extreem, nazi’s, fascisten en mestkevers, dat leidt de aandacht af van wat rood, en dan vooral de Waalse overheid onder de oligarchie van de PS-bende, werkelijk van plan zijn. Leg een ‘cordon’ rond Vlaamse kiezers, annexeer Vlaams grondgebied, eis Franstalige faciliteiten, pleit voor tweetalig onderwijs en niets staat nog in de weg voor het Franstalig imperialisme.

De ‘verborgen agenda’ die men al 25 jaar zoekt bij het Vlaams Blok – nu Vlaams Belang, zou wel eens daar verborgen kunnen zitten. En met de volgende verkiezingen zouden we wel eens kunnen geconfronteerd worden met een PS-premier die Vlaanderen financieel helemaal leegzuigt.

En wat doen de Vlamingen ondertussen? Zij ondergaan alles lijdzaam. Erger nog! Veel mensen vinden dit doodnormaal en slikken de leugens en verdachtmakingen over het Vlaams Belang als zoete koek. Anderen die wel min of meer zelfstandig kunnen nadenken zijn dan weer bang van de hersenlozen die, vaak verheven tot de Belgicistische adel – en dus de elite vormen - het ook dikwijls voor het zeggen hebben.

Schoolgaande jeugd wordt gebrainwashed door linkse leerkrachten die veelal hun benoeming eveneens te danken hebben aan linkse politici. Topambtenaren werden allemaal vervangen door links-liberalen en socialisten.
De persvrijheid werd aan banden gelegd en de volgende stap is het internet.

Bij de komende verkiezingsdebatten op de vrt, zullen alleen de zelfgenoegzame ‘politiek correcte’ partijkandidaten uitgenodigd worden. Een miljoen Vlaams Belang kiezers mogen wel mee betalen aan de subsidies voor de vrt, maar krijgen hun kandidaten niet te zien op tv.

De gevoerde politiek belichaamt het verraad van Links, dat bereid is ieder religieus fascisme te omarmen om er zelf electoraal beter van te worden.
't Is in feite ook wel een beetje zielig om mensen die zichzelf intelligent vinden te zien onder gaan aan de ziekte die Politieke Correctheid heet. Het afschuwelijke hieraan is dat ze een heel volk mee in de afgrond sleuren.

Het linkse populisme en het demoniseren van rechts verdringen al heel lang elke vorm van debat. Zij koesteren zich in de illusie, dat zij ‘de linkse elite’ toch zoveel beter zijn en dus ook alles beter kunnen.
Links en links-liberaal hebben de laatste jaren een venijnig Stalinistisch trekje ontwikkeld, waar men als gewone burger alleen maar vol afschuw kan naar kijken.In feite is het vrij simpel, de politiek verdeelt gevoelens, theorieën, uitingen en de praktijken in links of rechts.

Links gaat graag door voor ‘progressief’ of vooruitstrevend, sociaal voelend en soms zelfs revolutionair. Het zijn natuurlijk ‘creatieve’ geesten die zoiets bedenken.
Rechts is dan volgens deze zelfde creatieve geesten, behoudend, conservatief, soms reactionair, kortom, een beetje bekrompen en vooral ongeschoold.

Indien men echter de standpunten gaat bekijken, die deze linkse politieke leiders verkondigen, worden figuren zoals Machiavelli of de autocratie en de oligarchie van Plato in de praktijk gebracht.

En zo worden linkse politieke leiders, die worden geacht linkse, sociale politieke idealen na te streven, in realiteit niets anders dan dictators.
En zo is linkse politiek dan plots, rechtse politiek geworden.

Ik ben blij dat rechts in Europa haar rechtmatige plaats inneemt. De voormalige Oostbloklanden die weten wat het is om onder het linkse juk te leven, Duitsland en nu ook Frankrijk. Zwitserland bewijst eveneens dat een rechts bestuur goed functioneert.

In Nederland werd volgens een enquête vorige maand vastgesteld dat 25 % van de bevolking nu op Pim Fortuyn zouden stemmen indien hij nog in leven zou zijn.

Het opkomen van rechts wil geenszins zeggen dat we de jaren dertig van de vorige eeuw herbeleven, zoals men ons zo graag wil laten geloven. Temeer het ondertussen al meermaals werd bewezen dat de gevoerde politiek in de jaren dertig, gemeten naar de huidige maatstaven, in feite heel links was.

Het wordt tijd dat wij die linkse loze kreten gaan weerleggen en spreken! We moeten eindelijk opkomen voor onze rechten.

Oriani Fallaci zei het al eerder, en ik kan het alleen maar herhalen!


Er zijn momenten in het leven, waarop zwijgen een fout is en spreken een plicht, een burgerlijke plicht, een morele uitdaging, een bevel waaraan men zich niet mag onttrekken.

13:22 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

van Gogh Dit weekend is er in Antwerp Expo het boekenfestijn met allerlei nieuwe en tweedehands boeken vooral overstocks en zeer veel keuze, ik heb mij dan ook het (laatste) exemplaar van Theo van Gogh aangeschaft - ALLAH WEET HET BETER_met zijn persoonlijke schrijverijen over de moord op Fortuyn, en zoals hierboven beschreven linkse smeerlapperij
De aanzet daartoe was ook door de linkse "progressieve" meute nieuwe fachisten, door hen is Pim vermoord ,evenals later Theo van Gogh,
De zin "Meneer de Graaf (de Nederlandse de Gught)zou het lijk van Anne Frank nog neuken als hij er een kamerzetel aan overhield" is een van de vele waarheden over de zelfcensuur en het aanzetten tot moord door politici van D66, groen links en de PVDA,
van Gogh verwijt -niet zonder reden-deze bende stalinistische trekjes te vertonen,er is dan ook totaal geen veschil met wat Theo schreef en wat er hier gebeurd!! hoog tijd voor een volksopstand want van de moraalridders van Het GROOTOOSTEN is enkel
de absolute neergang te verwachten

Gepost door: lowieke staal | 11-05-07

Door Marokkanen weggetreiterd. – De telegraaf.

AMSTERDAM - Een snackbareigenaar en zijn vrouw in Amsterdam zijn door een groep Marokkanen de wijk uit geterroriseerd. De gemeente heeft het echtpaar uitgekocht.

De afgelopen jaren werden de ruiten van snackbar Raphaël van Frieda en Michel Awad in De Baarsjes 38 keer ingegooid. Een groep Marokkaanse jongeren kon het echtpaar aan de van Kinsbergenstraat jarenlang ongestraft terroriseren.

De snackbar werd 21 jaar geleden door het echtpaar geopend. De familie Awad (hij komt uit Egypte) vindt het dan ook een nederlaag dat ze zijn weggepest, maar voor hun eigen gemoedsrust stoppen ze ermee.

Minister Pechtold bezocht de snackbar al eens. De eigenaar wijkt nu voor Marokkaanse terreur.

De verzekering besloot na tientallen gesneuvelde ruiten niet meet te vergoeden. Het stadsdeel De Baarsjes heeft de zaak nu overgenomen en gaat er een buurt informatiepunt in vestigen.

De intimidatie en vechtpartijen begonnen acht jaar geleden. 'Deze jongens zeggen de ergste dingen over je vader en moeder, maar als je iets terugzet zijn ze diep gekrenkt', aldus het paar in Het Parool. Autobanden werden lek gestoken. Rond oud en nieuw werden de ruiten ingegooid en schreven de Marokkanen 'Happy New Year' op de stoep.

Inwoners van Lot en omstreken en bezoekers van het Provinciaal domein te Huizingen weten waar ze aan toe zijn. En de burgemeesters. Ze stonden er bij en keken ernaar. En ze haastten zich te zeggen dat er in hu gemeente geen plaats is voor haat, waarmee. Ze bedoelen dat de Vlamingen zich moeten koest houden en lijdzaam hun lot ondergaan.

Gepost door: alain2 | 11-05-07

nog een staaltje van hypocresie op vtm!
de verjaardag van de "racistische" moord op luna en haar oppas en de verwonding van een onschuldige turkse vrouw! dat is idd allemaal héél erg wat die van themsche deed! maar waarom wordt daar niet ineens de verjaardag van alle onschuldige slachtoffers van geweld van gemaakt? of is het alleen erg en racistisch als een autochtoon een allochtoon doodt of aanvalt? de muilentrekkerij liep van de smoel van faroek osgenek. over al de moorden en geweldpleging van allachzonen op autochtonen geen woord natuurlijk! dat is blijkbaar niet zo erg!! bah!!
idem op de site van smoelentrekker verstrepen!!

Gepost door: jos | 11-05-07

@Jos
Ten eerste is het Faroek Ozgunes en ten tweede herdenkt men de moord op Joe Van Holsbeeck, gepleegd door allochtonen, toch ook?

Gepost door: MediaFlandria | 11-05-07

jos/vtm Het is verschrikkelijk wat in Antwerpen gebeurt is betreffende Van Temsche,die persoon is een monster.
Iemand het leven ontnemen is de grootste doodzonde.
Dat vtm dat zo mooi in verf zet is geen probleem.
Dat vtm de talloze andere slachtoffers vergeet van omgekeerd geweld is een ergelijk fenomeen.
Men wenst de domme massa een ander beeld voor te houden en denken dat de domme massa dat wel zal slikken. Ik heb daar mijn twijfels over(hoop ik)

Gepost door: filips | 11-05-07

vtm op donderdag Vtm melde dat het dorp in de USA,dat vernietigt was door een orkaan ,geen hulp kreeg van de amerikaanse autoriteiten omdat al het materiaal in Irak was?
Is die journalist,infantiel,achterlijk of gaga?
Het is de moment om de USA aan te vallen,die mensen hebben geen materiaal meer om de vijand tegen te houden.

Gepost door: filips | 11-05-07

di ruppo Het ware een zegen voor Vlaanderen moest di ruppo, eerste minister worden.Hij zou dan eens geconfronteerd worden met onze Vlaamse verzuchtingen en snel zal blijken dat zijn regering niet meer werkbaar zal zijn en dat belgie niet meer samen te lijmen valt.Een regerings krisis binnen de zes maand.
Resultaat??????????????????????????

Gepost door: filips | 11-05-07

Het maakt me bijzonder venijnig als ik terugdenk aan die moorden te Antwerpen,gepleegd door een doorgedraaide zot......Luna was blank ,het kindermeisje zwart...waar is het racisme ???...betogingen..een orkestje...vele toespraken met vingerwijzingen naar VB ..gewoon karpuleus hoe men uit al die menselijke miserie nog munt slaat......maar dan de "echte"racistische moorden gepleegd door onze bruine woestijnbroeders ...zoals op die buschauffeur die ...worden zonder al te veel ruchtbaarheid afgeschreven als "incident" ... waren er betogingen toen die elektrieker enkele jaren geleden te Brussel op weg naar huis werd vermoord ...niks enkel wat bloemen op de plaats van het gebeuren door de familie achterlaten...en de dader die kreeg felicitaties van de rechter omdat hij zich zo goed had gedragen tijdens zijn verplichte rustkuur en .....hij loopt al lang terug op vrije voeten.....Het wordt de hoogste tijd dat ..........

Gepost door: Rene | 12-05-07

Het mooie van vrije meningsuiting is, dat je altijd weer verrast wordt door de schaamteloosheid van degenen die haar willen misbruiken ( zie veroordeling 3 vzw's Vlaams Blok ).

Gepost door: Peter De Ryck | 12-05-07

Aha, Peter! Terug weer even op vrije voeten?

Maar je hebt gelijk, kijk dus maar even naar de veroordeling van de vzw's van het Vlaams Blok.

Terwijl ze veroordeeld werden voor het willen terugsturen van criminele vreemdelingen met een C 130, werden op datzelfde moment, in samenwerking met Nederland, vreemdelingen teruggestuurd met...een Belgische C 130.
Een ander punt was vrouwenverminking waartegen wij al heel lang protesteren, Men vond dit racistisch. Maar ik kan mij heel goed voorstellen dat een psychopaat zoals jij daar inderdaad een vorm van racisme in ziet wanneer dat zou verboden worden.

Of val je nog steeds liever kindjes in het zwembad lastig?

Ik snap niet dat er nu nog één idioot rondloopt die gelooft dat de vzw's veroordeeld werden voor racisme. Maar zoals je ziet, niemand had aan Peterke gedacht natuurlijk!

Gepost door: Janice | 12-05-07

Excuseer schatje, maar ik verlaag mij niet tot uw niveau ( lees laster ). Nog steeds gefrustreerd omdat een journalist uw doodsbedreigingen aan mijn adres in de krant '' De Morgen '' publiceerde?

Vicky, alias Janice Laureyssens. Je zou beter voor uw eigen deur keren. Voor de tweede maal getrouwd met een Jood uit de Antwerpse diamantsector, terwijl je een anti-semitische houding tegenover de joodse gemeenschap vertoond? We zullen maar zwijgen over het feit dat jou echtgenoot zijn eigen frauderende echtgenote ( lees boekhouder ) aan de deur gezet heeft gezet zeker?

Gepost door: PDR | 12-05-07

het is genoeg geweest Beste peter,
Die man met zijn riotgun had een VB kaart.Ik hoop dat je in het vervolg iedere keer de partijkaart zult kontroleren van idioten en misdadigers.Denk je dat de gewone man dat niet door heeft? Indien ja,dan ben jij de idioot

Gepost door: filips | 12-05-07

Is diene pederast er weer om de boel te verzieken.
Ze kunnen het niet laten de sossen.
Hij geraakt waarschijnlijk nergens meer binnen
Argumenten man, argumenten.
Janice laat die parasiet niet binnen aub, of het is alsmaar schelden geblazen, die rotzooi zoals bij verstrepen kunnen we missen

Gepost door: stradi | 12-05-07

ARME PETER... EN NOG ZO JONG ! och Peter blijkbaar heeft die ene behandeling in de psychiatrie niet geholpen , te oordelen aan je postings..... de moed niet verliezen schat ,er komt wellicht beterschap..laat je verder behandelen ,je vooruitgang kunnen we zien aan een meer menselijke inhoud van je postings...
kruip nu maar vlug in je bedje en vergeet je pillekens
niet !!
Ray .... knappe posting hoor !

Gepost door: Rene | 12-05-07

Arm Vlaanderen met een federale regering! Mijn hele leven 'vecht' ik tégen het rode corrupte racaille, allemaal weten we dat niet één rood wezen te vertrouwen is, ze bestelen de maatschappij, voorop Eliane De Pupette met zijn smerige kudde waalse paria's.
We weten allen dat het grote gevaar voor Vlaanderen in Vlaanderen leeft, een stelletje lafaards verwoesten én beschadigen Vlaanderen op een zodanige manier dat herstel moeilijk wordt, enkel op een rigoureuze wijze zal dat nog lukken.
Mijn hele leven stem ik rechts maar nog steeds worden we besodemieterd en belazerd door links, leg dat maar eens uit aan een buitenlander die hier op vakantie komt, niet aan die buitenlanders die hier mee komen profiteren via het rood racaille, dat heeft geen zin, pamperpolitiek laat die verder slapen, elke maand is het toch kassa.
Mijn vader zaliger zei altijd: "Als de vos de passie spreekt, boer let op uw ganzen".
Én “Hoe beter ik de mens leer kennen, hoe meer ik van de dieren hou”.
Het wordt elke dag opnieuw bewaarheid.
Nog 27 dagen, dan kunnen we een einde maken aan dat wansmakelijke beleid dat aan mekaar hangt van corruptie, bedrog en vriendjespolitiek.
Ps: om nu de ‘adel’ (een racistisch onderonsje) te catalogeren bij ‘elite’ lijkt mij zwaar overtrokken, voor mij is het een bende die ik de rug toekeer, voor dergelijk zootje is géén gram respect, integendeel.
Kranten waar dat soort inzit vliegen buiten, samenkomsten waar dat soort komt ga ik nooit naar toe omdat het een walgelijk mensen(?)soort is.
Die club heeft maar een bedoeling: de ondemocratische instelling in leven houden via klantenbinding, een winkelketen geeft een klantenkaart, dat systeem doet hetzelfde maar dan via een waardeloos titeltje wat totaal geen indruk maakt, integendeel.
Ze doen maar, onze tijd komt nog, dan worden de afrekennota’s eens allemaal op een rijtje gelegd, eens zien wie dan nog zo een grote brutale mond heeft tegen een grote groep bewuste Vlamingen, we zullen eens zien......!

Gepost door: Jean | 12-05-07

Beste Rene,

Op de website van Verstrepen laat je duidelijk verstaan dat je geen respect hebt voor onze eigen vrouwen. Volgens Rene hebben Thaise vrouwen nog respect voor hun man. Daar is de man nog dé man. Individuen als Rene hebben geen vrouw, maar wel een dweil,prostituee,boodschappendame, en poetsvrouw nodig. Dan hebben we het nog niet over deze corrupte ex-flik zijn jaarlijkse pedofiele praktijken in Thailand.

Gepost door: Bart Debie | 12-05-07

media flandria!
excuseer maar ik ben niet zo goed thuis in die smoslimnamen, zoals sommigen hier nog nie weten dat het niet Philip maar Filip De Winter is (nochtans mensen van eigen volk)
wat herdenking Joe betreft! ik heb geschreven: "ALLE slachtoffers"!! en dat zijn er een heel pak hoor en niet alleen Joe! ook aandelen in de pamperfabriek??

Gepost door: jos | 12-05-07

Er staat wel degelijk Philip Dewinter op zijn paspoort. Deze voornaam heeft hij te danken aan het feit dat uit een familie van collaborateurs komt.

Gepost door: PDR | 12-05-07

de slimste van de blokkwatch-stal
hij zal het zeker weten
zijn vader was ook een moeial
en heeft waarschijnlijk na den oorlog
met zijn kl..n in den bak gezeten!


zou dat daarom zijn dat onze kroonprins PHilip geschreven wordt?? oei pdr jong!!

Gepost door: jos | 12-05-07

Janice
PDR zou toch beter moeten opletten. Wat hij daar schrijft is zeer gewaagd. Jullie prins zijn naam wordt inderdaad met Ph geschreven. Daaruit afleiden dat zijn familie met de Duitsers gecollaboreerd hebben is uiterst delikaat. Moesten wij in Nederland zulke besluiten trekken komen wij stellig voor de rechter te staan. Maar misschien is men in Belgié toleranter met zulke zaken. In Nederland wordt aan dergelijke zaken heel zwaar getild hoor.

Gepost door: Cor | 12-05-07

Hoe is dat toch mogelijk dat dergelijke mensen bestaan!!!

Peter de forumzot beweert al jaren dat mijn man een joodse diamantair is, terwijl hier genoeg mensen op deze blog zitten die ons kennen en weten dat dit helemaal niet klopt. Mijn man is een geboren en getogen Mortselaar en aannemer.

En zelfs indien hij een jood was...wat dan nog???
Is dat dan geen racisme van Peterke?

Vraag je aan Peter dat hij dan eens zegt wie mijn man is en hoe onze zaak heet waar ik zogezegd met de boekhouding zou gesjoemeld hebben (een boekhouding die ik trouwens al 27 jaar doe en nog steeds doe tot op de dag van vandaag) weet hij het niet. Hij kent ons niet, maar toch blijft hij deze lasterlijke praat verkopen.

Ooit schreef hij dat mijn verstand maar zo groot is als de inhoud van mij BH...wel, ik moet dan toch wel behoorlijk slim zijn...

Twee bladzijden vol scheldwoorden en laster heb ik opgeslagen in mijn documenten van dat kereltje.

Hij probeerde bij alle politieke partijen binnen te geraken, maar overal vloog hij na korte tijd buiten. Bij het Vlaams Blok werd hij destijds aan de deur gezet wegens racisme en zijn lidkaart werd ingetrokken.
('t Is misschien wel zijn schuld dat het Vlaams Blok veroordeeld werd...wie weet!)

Hij probeerde daarna bij Ward Beysen - bij N-VA - bij de VLD maar nergens mocht hij binnen. Nu is hij weer socialist. Awel...ze mogen hem hebben.
Uit goede bron heb ik vernomen dat hij bij Blokwatch ook al buitengekegeld werd.
Hij kan misschien ook eens bij Lijst Dedecker proberen...Jurgen zal dat zeker graag hebben.

Wanneer hij weer eens op één of ander forum laster over mij verkoopt, dan stuurt hij achteraf een PM om te zeggen dat iemand anders zijn naam misbruikt. Terwijl dat nu net een eigenschap van hem is. Hij misbruikte zelfs mijn e-mailadres en schreef mij in bij 'links Nederland' en een aantal datingclubs.

Hier gebruikte hij ook weer de naam van Bart Debie.
Nu is het al bijna zes jaar dat die kerel mij stalkt. En steeds weer onder andere namen, maar ik haal hem er overal uit.

Wanneer ik vroeger schreef dat mijn man het hem persoonlijk wel even allemaal wou komen uitleggen over die joodse diamantair (en de joodse teef die voor het geld met hem getrouwd was en met de boekhouding sjoemelde), dan roept hij moord en brand en zegt hij dat ik hem met de dood bedreig.
En De Morgen sprong daar graag op in omdat ik net daarvoor over drie veroordelingen wegens laster van 'De Morgen' had geschreven.

Ze hadden elkaar dus goed gevonden...

Wat voor mensen zijn dat toch?
Uit goede bron weet ik dat Peterke regelmatig wordt opgenomen in een psychiatrische instelling. En dat je tegen een 'gek' geen klacht kunt indienen.

Het enige wat we kunnen doen is hem negeren en zijn reacties wissen. Wat ik vanaf nu ook terug zal doen.

Gepost door: Janice | 12-05-07

PDR schrijft dat de ouders van Filip Dewinter zouden gecollaboreerd hebben. Wat een onzin, want dat klopt helemaal niet. Integendeel zelfs.

Wat Cor uit Nederland schrijft, lijkt er eerder op. De familie van die bepaalde Philip waren de beste maatjes met Hitler.

Gepost door: Janice | 12-05-07

DE IDIOOT die zich Bart Debie noemt ... een echte lafaard... en zo is er maar ene ...algemeen gekend als de "forumzot" de Heer PRD....
tegenover dat krapuul ga ik me zeker niet verantwoorden.... maar wel tegenover de lezers die mijn posting waarin ik schreef dat in Thailand de man nog man is en de vrouwen daar dezelfde mentaliteit hebben als hier 100 jaar geleden.......verkeert,"en met reden" ,zouden interpreteren
Het was zeker niet de bedoeling te veralgemenen ,uiteraard zijn er vlaamse vrouwen die alle respect genieten..en die hun echtgenoot oprecht lief hebben...maar die ervaring heb ik nooit gehad ,integendeel ...
en trouwens PRD een vent zoals gij met homosexuele neigingen die zich uiten in karakterstoornissen door steeds maar mensen lastig te vallen en te beledigen zou het voor jou niet beter zijn dat je.....................zelf in te vullen want dit is te grof ... en vermits ik een behoorlijke opvoeding heb genoten ,mens ben.. met emoties ,de pijn van anderen kan aanvoelen en in feite niemand kan kwetsen m.a.w. ik ben GEEN PRD

Gepost door: Rene | 13-05-07

Vrijheid van meningsuiting is een kostbaar recht, maar omdat PDR zich blijkbaar niet aan de minste regel van welvoeglijkheid kan houden, stel ik voor Janice, hem ook op dit forum, na politicsinfo ed. te weren. Hij heeft zijn eigen forum, waar zijn enige lezers een hoop spambots zijn, en dat hij zich daar dan maar gelukkig voelt. Als morgen in de kranten te lezen staat dat een labiele linkse het vuur heeft geopend onder de aanwezigen van een VB-meeting, denk ik dat de politie best even bij hem aanklopt. Die haat van de man is gewoon obsessief, niet normaal meer.

Gepost door: Antichrist | 13-05-07

De haat van sommige linkies kent werkelijk geen grenzen meer. Als er hier ooit iets gebeurt met een VB-kopstuk, dan is het oorlog. Het zal NOG harder inslaan dan in Nederland, geloof mij. Maar natuurlijk zullen de linkse haters dan wel de hypocriet uithangen, met Janssens op kop.

En dan nog wat liegen ook over Dewinter: zielig en het typische belgicistische niveau.

Gepost door: Philip | 13-05-07

Dit is wat ons te wachten staat als ze met genoeg zullen zijn Een rustige namiddag schoppen in Wijnegem? Vergeet het.
Het volgende vertelde een familielid mij, iets wat trouwens regelmatig gebeurd in het Shopping Center en waar ik ook reeds getuige van was:
Gisteren omstreeks negentien uur een grote volkstoeloop op het GLV, met veel hysterisch gekrijs en getier. Bewakers (security) hadden het blijkbaar aangedurfd, om een of andere reden, drie jonge Marokkaanse hoofddoektroelas te interpelleren, wat hun taak, recht en plicht is indien nodig geacht.
Binnen de kortste keren stond er een Marokkaanse bodybuilder voor hun neus, een kast van een vent, met het gewoonlijke Marok-uniform (kortgeschoren haar tot juist aan de kruin) die de security sukkels uitdaagde, tegen hen duwde en intimideerde. Deze agressieve spierbundel werd door omstaanders van het ' eigen volk' aangemoedigd, nog nooit zoveel opgejutte Marokkanen op één hoop gezien volgens de getuige. Vanop het GLV en het verdiep erboven werd er duchtig gesupporterd en opgehitst, de boel op stelten, bangelijk en primitief, onbeschoft en akelig agressief, net beelden van Bagdad of een of andere oververhitte moslim betoging. Mijn familielid is het wijselijke n totaal gedegouteerd afgetrapt en heeft niet verder gevolgd. De Security die ongewapend is en niet fysiek mag ingrijpen was druk aan het telefoneren en werd ondertussen verder belaagd. Hoe het afgelopen is weet ik dus niet, en op de kranten moet je hoogstwaarschijnlijk niet wachten, 'incidentje'.

Enkele bedenkingen: die agressor en zijn Marokkaanse supporters, dat van zijn die mannen die het niet nodig acht(t)en school te lopen, resultaten te halen, laat staan een diploma. Onwilligen die leeraars bedreigen en treiteren zoals ik deze week nog in een Merksemse school gehoord heb, leraars die er aan ten onder gaan en uiteindelijk ziek worden.
Maar wel de moskees platlopen, westerse 'hoeren' achterna en vooral spieren kweken en het levend kelen blijven oefenen op schapen tot het echt menens wordt. Geld krijgen ze toch altijd van de linksen. Ofwel zitten ze dikwijls in de drugsbranche, en binnen enkele jaartjes vormen zij toch een meerderheid, dus: de koran volstaat, het is hun kampf.

Dit was een bangelijk voorsmaakje van hoe het zal worden bij ongewijzigd immigratie en knuffelbeleid, de sfeer van nazi-bezetting: de wet van de bezetter gedwee volgen, met de ogen neergeslagen of gemolesteerd/afgeslacht worden.

Pure symboliek: bleekscheet bewakers die niet gepast mogen of durven optreden en zich moeten laten uitschijten door ongeletterd crapuul, crimineel tuig zonder enige westerse waarden en geen enkel respect voor het wettelijke gezag. De security kinderlijk machteloos, in wanhoop bellend voor versterking door de politie die misschien ooit eens zal aankomen en waarschijnlijk zelf bang is van zulke brute stieren...of niet mag ingrijpen uit angst voor het valse racisme en enkel mag 'de gemoederen bedaren'.
Bedankt Paula D' Hondt, bedankt linkse wietrokers en sociaal-fascisten,cultuuraborteurs en Vlaamse identiteits euthanaseerders, bedankt Jozef De Witte en andere vetbetaalde idioten, bedankt liegende en verzwijgende journalisten die omschrijving niet eens waardig.
Ondertussen zijn er tientallen, zoniet honderden stemmen voor het Vlaams Belang bijgekomen, zeker weten.
Deze regering en haar linkse eigen-volk-racisten leveren de autochtonen en de goed ingeburgerde vreemden, de loyalen en niet- of anders gelovigen over aan het brute geweld van een nieuw, met belastingsgelden betaalde vijandelijke infiltratieleger. Overhandigen hen zonder mogelijkheid tot verweer of gerechtvaardigde strijd, aan de primitiefheid, de kwaadwillige domheid en het fanatieke van een godsdienstschare die zich onaantastbaar als uebermenschen wanen, boven de westerse wetten.

Bedankt linkse, alle wantoestanden onderdekkende laffe meute, bende van décadente gedrogeerden. Jammer dat het meestal onschuldige burgers zijn als slachtoffer en niet enkel de linkse blinden en hun kinderen zelf. Hopelijk krijgt de brave burger ooit kans op een revanche, ik zou mijn koffers maar al klaar zetten. moest ik (mede)verantwoordelijk zijn.

Het is inderdaad genoeg geweest, alle natrekbare voorvallen zouden moeten openbaar gemaakt, gepost, de hoernalisten zullen het niet doen.

Gepost door: Jade | 13-05-07

Ik krijg er de stuipen van inderdaad Jade het gaat allemaal een beetje te ver...onbegrijpelijk hoe sommige van ons mensen dan nog partij nemen voor die bruine kikkers...enkele jaren terug ...dringend bijstand te Merksem bij controle hadden de mannen van de tram met agenten in burger controle gedaanop dsen tram en enkele ,uiteraard "marokkaanse" zwartrijders betrapt...
die bruine kikkers waren zeer in hun kont gebeten
het heeft toen geen haar geschollen of er was daar een gevecht in regel uitgebroken...en wat bleek de "kijklustigen" laat ons ze Vlamingen noemen keerden zich tegen ons... de politie....Ik zal dat nooit vergeten....Ik haat dat soort...waar ik O ! zo dikwijls moest van kotsen,de laatste 5 jaar toen ik fin de carriere amigobewaker was op Antwerpen Noord en ze brachten dergelijke boomkikkers binnen voor diefstal ,vandalisme en noem maar op...zaten ze even later in hun cel te bidden voor Allah...wat was toch de verleiding groot om ze een shot tegen hun achterwerk te geven ..ze zaten daarvoor in een prachtige positie...mocht er geen verandering komen na de verkiezingen...dan staan ons donkere "rode"tijden te wachten...hopelijk zijn onze mensen zo wijs geworden als in Frankrijk..waar ze die rode rommel hebben buitengesmeten...dat bruin "krapuul" moet gestopt worden.....en daar zijn de huidige "het voor het zeggen hebbers" te laf voor ! Al die fanatieke Islaamneukers met hun voortplantingen terug de woestijn in terug naar de middeleeuwen,waar ze thuishoren....waar onze voorouders hebben voor gevochten...waar zovele mensen hun leven hebben voor gegeven ..opdat wij in de beste omstandigheden zouden kunnen leven... wordt teniet gedaan door bruin en ander krapuul dank zij de rode en andere volksveraders....

Gepost door: Rene | 13-05-07

Awel Rene, ik begrijp uw staalharde houding.
Beroepshalve ben ik veel in Antwerpen en praat, indien de tijd het toelaat, graag met mensen.
Dat gaat van leerkrachten, over OCMW personeel, districtsklerken, over (gemeente)arbeiders en (school)directeurs, stadsbedienden en werkers tot schooldirecteuren en politiemensen, kleine en grote zelfstandigen en noem maar op.
Het is om depressief van te worden, als je een beetje het vertrouwen van zulke mensen hebt, om te horen wat er alllemaal gebeurt, wat er allemaal van officiele zijde niet mag gezegd worden, wat er allemaal in de doofpotten geraakt. Maar het spreekt zich toch rond, het begint onder collega's en gaat verder mee naar huis, naar familie, vrienden en kenissen.
Alles wat er allemaal in de doofpotten geraakt en gehouden wordt...en er ooit zal uitkomen, al is de schade dan quasi onherstelbaar: een vieze stinkende gistende correcte smurrie, een vuile waslijst van poco intimidatie verbale bedreigingen met de job als inzet.
Het Antwerpse bestuur is een mentale maffia waar enkel nog een paar gebrainwashte vakbondslullen, gelobotomeerde ABVV' ers en ACV'ers de veelvuldig gedrukte affiches over multi-gevaarlijke-kul ophangen, de lawine van correcte mails in hun comp lezen en doen alsof het allemaal zo een vaart niet zal gaan en ooit iedereen zal kunnen genieten van hun mensenhandel en de collaboratie met de ongebreidelde import van 'kiesvee'.
Iedereen zal kunnen genieten van hun beste der werelden, behalve overtuigde Vlamingen uiteraard, daar zouden zij de Dolf in alle nationaal-socialistische wreedheid bijna overwegen te volgen en hen indien de democratische '???) middelen niet helpen op industriele manier de mond definitief te snoeren.
Het huidige socialisme, groenen, paars en de Waalse politieke kaste (niet de modale Waal)zijn onvoorstelbaar meedogenloos, gulzig en tot alles in staat.

Gepost door: Jade | 13-05-07

Het is waar Jade. Alles wat wij kunnen doen is onze woede, onmacht, teleurstelling en angst voor het onvermijdelijke uitschreeuwen. En zelfs dan nagelen de collaborateurs van het religieus fascislme ons nog aan de schandpaal als 'racisten'.

Gepost door: Janice | 14-05-07

Het VB is dan ook een veroordeelde racistische, en ondemocratische politieke partij, die enkel een naamswijziging heeft ondergaan.

Gepost door: PDR | 14-05-07

Ken je op de blog van Luc "hier niet op klikken"
Ik heb het toch gedaan,de gevolgen waren?????
Iets wat men afraad doet men toch ,om eens te zien.
De mens zit nu eenmaal zo in mekaar.
Zo zit het ook met het VB

Gepost door: filips | 14-05-07

Ken je op de blog van Luc "hier niet op klikken"
Ik heb het toch gedaan,de gevolgen waren?????
Iets wat men afraad doet men toch ,om eens te zien.
De mens zit nu eenmaal zo in mekaar.
Zo zit het ook met het VB

Gepost door: filips | 14-05-07

Laat ons Vlaanderen redden voor het te laat is! Reeds jaren schreeuwen wij, Vlamingen, dat het genoeg geweest is, toch zitten er na elke verkiezing dezelfde onbetrouwbare leugenaars op dezelfde stoelen, hoe zou dat komen???
Reeds tientallen jaren worden we bedrogen en bestolen dat het geen naam meer heeft, ten voordele van het Waalse/Brusselse racaille, waarom komen wij niet massaal in opstand tégen dat wanbeleid???
Het systeem zit vol corrupte smeerlappen, hoe is het mogelijk dat die ongestraft kunnen blijven zitten???
We weten allemaal dat de nefaste toevloed van het gewelddadige islamitisme gekoppeld aan een walgelijk pamperbeleid ( uit eigen belang en voor eigen profijt) onherstelbare gevolgen zal hebben voor Vlaanderen én de Vlamingen, wat doen ze er tegen???
Het racisme komt steeds uit dezelfde hoek, nl. uit de hoek van de vreemdelingen tégen Vlamingen, waarom wordt daar niet met een nultolerantie tegen opgetreden???
Vragen, vragen en nogmaals vragen.
Uiteraard kunnen we die vragen op een eenvoudige manier beantwoorden, maar....ik zou graag die antwoorden willen horen uit die regenboog, het parlement, momenteel bemand met een bende poenscheppers, zij moeten antwoorden, helaas durven ze dat niet want daar zijn ze te laf voor.
Vergeet niet dat het grootste gevaar voor Vlaanderen in Vlaanderen zelf zit, een bende lafaards verkwanselt Vlaanderen uit eigen belang, de postjes zijn belangrijker dan de welvaart én veiligheid van Vlaanderen, wat kan er nog laffer zijn???
Het doofpot- én manipulatiemechanisme werkt op een sublieme manier, met de steun van de kranten én de (V)RT moet dat niet moeilijk zijn, dat is ook de reden waarom ik de krant heb opgezegd.
Als er gesproken wordt over ‘bepaalde kwaliteitskranten’, voor mij nog te smerig om honden uitwerpselen in te draaien, dan ben ik extra voorzichtig omdat ‘de waarheid’ steeds ontbreekt.
Van objectiviteit én eerlijke berichtgeving hebben de huidige kranten nooit gehoord.
Maar het gevaarlijkste medium is de (V)RT, ondanks dat die betaald wordt met Vlaams belastingsgeld kan én mag die tégen Vlaanderen blijven ageren, nergens in een Europees land zou zoiets mogelijk zijn, wel in deze dictatuur waarin wij leven, een dictatuur met aan de leiding een bende leugenaars van de ergste soort.
Het enige waar ik naar kijk betreffende de (V)RT is naar het weerbericht, voor het overige is het geen eurocent waardig, de haat tégen Vlaanderen was voor mij de druppel teveel, te rood gekleurd wat altijd en immer schadelijk is, rood staat voor dood.
Het is ook goed te begrijpen dat de frustraties die sommige reacties in deze en andere blogs te kennen geven soms zeer hard en scherp zijn, ook dat is een recht van vrije meningsuiting, wij zullen in Vlaanderen NOOIT een fatwa uitspreken over deze personen, daarvoor hebben wij een prachtige respecterende opvoeding genoten.
Het beste middel met enorme resultaten is nog altijd: “NEGEREN”, als men iemand niet moet of niet vertrouwd dan kan men best die persoon negeren, niet bekijken, geen antwoord geven, gewoon ervan uitgaan dat die persoon lucht is, dat heeft enorm resultaat en niemand kan je beschuldigen of verwijten dat je geweld hebt gebruikt, nooit de handen vuil maken aan waardeloos racaille is de boodschap.
Ik zal nooit pleiten om voor één partij te kiezen, ik zal wél pleiten om voor die partij te kiezen die de belangen van Vlaanderen én de Vlamingen hoog in het hart draagt, die zich inzet voor de veiligheid en de leefbaarheid van Vlaanderen, die gaat voor het behoud van de Vlaamse cultuur, want.....we leven niet in een multiculturele maatschappij, wij leven in een Vlaamse maatschappij waar andere culturen ‘getolereerd’,(wat niet wil zeggen, ‘aanvaard en/of gerespecteerd’) kunnen worden indien ze de normen, waarden én wetten van Vlaanderen respecteren, wij hebben géén boodschap aan die vreemde culturen, zeker niet als die in strijd zijn met onze wetten, hetgeen die vreemde culturen meestal zijn.
Ook bij deze is ‘negeren’ de beste boodschap.
Vergeet niet dat hetgeen ze (de vreemdelingen) tegen ons schreeuwen, dat ze dat meestal zelf zijn, dus............negeren.

Gepost door: Jean | 14-05-07

De commentaren zijn gesloten.