13-05-07

Oproep tot actie tegen de vrt

Vandaag ontving ik volgend e-postbericht dat ik u graag wil laten lezen:

Toen Jurgen verstrepen nog lid van het Vlaams Belang was had hij ook zijn bedenkingen bij de zeer ondemocratische behandeling door de VRT van die partij.
Sinds Verstrepen echter het kwade afgezworen heeft is hij een graag geziene gast geworden, en werd onlangs zelfs bij het uitgesproken linkse Studio Brussel uitgenodigd om zijn verhaal te komen vertellen.
Ik vraag me dan ook af of hij nog steeds achter de actie staat waartoe hij 2 jaar geleden op zijn webstek opgeroepen heeft?

Lees even mee wat Verstrepen toen schreef:


- Aanwezigheid in de LIVE programma’s is een leuke actie. Tijdens uitzending moet u enkel luid genoeg roepen, van uw plaats opstaan en door beeld wandelen. Natuurlijk zal u vriendelijk verwijderd worden door de security. Het is daarom aangeraden dat u dit beheerst, vriendelijk edoch met maximaal stemgeluid doet.

Een opname bijwonen is makkelijk. De één-reserveringslijn bied je de mogelijkheid om gratis kaarten te reserveren.
Op het telefoonnummer van de reserveringslijn kan je meer informatie bekomen over de opnames die je kan bijwonen: 02/741.51.60.
Mailen kan natuurlijk ook.
reserveringslijn@een.be

TIP: Hou je ware bedoelingen ten allen tijde geheim en als je kan ga met meer dan 1 (vrienden, familie enz…) Zorg ervoor dat je niet opvalt, verwijder elke verwijzing op kledij enz… naar politiek, Vlaanderen enzovoort.


Slogan? “De VRT is antidemocratisch!” (kort, krachtig, duidelijk en perfect te herhalen.. langere slogans missen het benodigde effect)

- Aanwezigheid in amusementsprogramma’s op radio. Zoek even op of luister naar radioprogramma’s waar je kan reageren of meedoen aan een wedstrijd.

Bovenstaande tips zijn van toepassing, wacht tot je live kan reageren en laat de slogan horen aan luisterend Vlaanderen…


Ik heb in ieder geval Jurgen zelf deze slogan niet horen roepen op het radioprogramma van Studio Brussel.
Is de VRT ondertussen dan wel democratisch geworden of is Verstrepen zelf nu anti-democratisch?Afgaand op de inhoud van de geplande verkiezingsprogrammatie van de VRT kan men alvast de eerste optie uitsluiten.

00:10 Gepost door Janice Laureyssens in Algemeen | Permalink |  Facebook |

Commentaren

verstrepen is een inhoudsloze opportunist die men NOOIt bij het Vb had mogen brengen. En zeker geen parlementszetel cadeau doen die hij enkel gebruikt om achteraf te stoeffen met wat hij zich kan permiteren.

Gepost door: toon | 13-05-07

Toon, ik probeer wat kritisch te zijn op Verstrepen's site en 95% van m'n berichten kunnen niet gepost worden omdat ze zogezegd spam zijn, toevallig die met veel kritiek op Jurgen's overstap...

Gepost door: Philip | 13-05-07

vergeten De Jurgen kan best zo snel mogelijk vergeten worden,het sop is de kool niet waard, als De Decker naast de boot valt is het met onze oppotunist ook gedaan en mag hij in de vergetelheid verdwijnen ,jammer hij heeft zijn kansen gemist

Gepost door: lowieke staal | 18-05-07

De commentaren zijn gesloten.